areff

درخواست افزونه برای جستجوی در دسته ها

4 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان دنبال یک افزونه ای هستم یا کدی که بتونیم قسمت دسته یک قسمت سرچ بزاریم که به صورت آجاکسی کار کنه و دسته رو پیدا کنیم از inputi که بهش میدیم ، به علت اینکه دسته های ما زیاده موقع پست زدن یک ساعت فقط وقت میبره دسته رو پیدا کنیم.

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونرو دانلود کنید :


http://wpu.ir/s5h8x

امکانات :

* دارای ابزارک اختصاصی برای پوسته شما

* قابلیت جستجو بر اساس کلمه کلیدی خاص

* قابلیت جستجو به صورت ای جکس ajax

* قابلیت جستجو در دسته بندی خاص

* قابلیت جستجو در نوع مطلب دلخواخ

* قابلیت نمایش نتایج بر اساس ترتیب دلخواه

* قابلیت Highlight کردن بر روی متن جستجو شده در نتایج

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

function myplugin_add_meta_box() {
$screens = array( 'post' );
foreach ( $screens as $screen ) {
add_meta_box(
'myplugin_sectionid',
__( 'My Categories Search', 'TEXTDOMAIN' ),
'myplugin_meta_box_callback',
$screen
);
}
}
add_action( 'add_meta_boxes', 'myplugin_add_meta_box' );
function myplugin_meta_box_callback( $post ) {
wp_nonce_field( 'myplugin_meta_box', 'myplugin_meta_box_nonce' );
echo '<label for="myplugin_new_field">';
_e( 'Search', 'TEXTDOMAIN' );
echo '</label> ';
echo '<input id="find">';?>
<script type="text/javascript">
$(function() {

$.expr[":"].containsInCaseSensitive = function(el, i, m){
var search = m[3];
if (!search) return false;
return eval("/" + search + "/i").test($(el).text());
};

$('#find').focus().keyup(function(e){
if(this.value.length > 0){
$('.popular-category').hide();
$('.popular-category:containsInCaseSensitive(' + this.value + ')').show();
} else {
$('.popular-category').show();
}
if(e.keyCode == 13) {
$(this).val('');
$('.popular-category').show();
}
});

});
</script>
<?php
}

کپی کنید در functions.php و تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این افزونرو دانلود کنید :
 http://wpu.ir/s5h8x 

امکانات : * دارای ابزارک اختصاصی برای پوسته شما * قابلیت جستجو بر اساس کلمه کلیدی خاص * قابلیت جستجو به صورت ای جکس ajax * قابلیت جستجو در دسته بندی خاص * قابلیت جستجو در نوع مطلب دلخواخ * قابلیت نمایش نتایج بر اساس ترتیب دلخواه * قابلیت Highlight کردن بر روی متن جستجو شده در نتایج

عزیز بخوام یک value اویه براش بزارم باید کجارو ادیت کنم ؟

ویرایش شده در توسط areff

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید