• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
alitna

اضافه کردن اینپوت در تنظیمات قالب

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من مدتی هست که دارم برای قالب های وردپرسم ، تنظیمات میزنم .

ولی یه مشکلی دارم .

برای یکسری از آپشن ها نمیشه تعداد مشخصی گذاشت و باید توسط خود کاربر ایجاد و یا حذف بشه .

با جی کوئری تونستم اینپوت اضافه کنم ، یعنی با کلیک میاد اینپوت رو اضافه میکنه .

ولی مشکلی که دارم ، اینه که اونا سیو نمیشن و همینطور مقدارشون رو برای چاپ نمیتونم بگیرم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای اون ها باید آرایه ایجاد کنید و با استفاده از حلقه هم چاپشون کنید

در مورد موردی که مشکل دارید بیشتر توضیح بدهید تا عرض کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسختون

توسط کد زیر المنت مورد نظر رو تعریف میشه :


$options[] = array( "name" => __('<h3 class="heading">لینک دوستان<h3>','framework_localize'),
"desc" => "",
"id" => $shortname."_linkfriend",
"std" => "",
"type" => "addboxis");

و بعد طبق دستور case که نوع کد بالا addboxis هست میاد این رو اجرا میکنه :


case 'addboxis':
$val = $value['std'];
$std = get_option($value['id']);
if ( $std != "") { $val = $std; }
$output .= '<div id="thisokenter"></div><input class="of-input '.$value['classltr'].'" placeholder="'.$value['plhd'].'" name="'. $value['id'] .'" id="'. $value['id'] .'" type="'. $value['type'] .'" /><div id="add-boox">Add New</div>';
break;

و بعد طبق دستور جی کوئری که خارج از این کد ها توی صفحه تعریف شده ، با کلیک روی add-boox میاد یک اینپوت مثل کد بالا رو ایجاد میکنه و یک عدد به آیدی اینپوت اضافه میکنه .

ولی همه اینا درست کار میکنه و اینپوت هارو با آیدی های مختلف ایجاد میکنه ، ولی تنها مشکل اینه که بعد از سیو کردن تنظیمات ، و رفرش صفحه ، اینپوت ها از بین میرن .

اگه خواستین فایل هارو براتون پ.خ کنم تا چک کنید ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون رو نگا نکردم. اما با جی کوئری وقتی دارید می سازید ، می تونید یه آی دی متغیر و یه کلاس ثابت بهش بدید که آی دی برابر با تعداد اینپوت های های قبلی با اون کلاس ثابت به علاوه یک هست. حالا می تونید به راحتی روشون مانور بدید و کار انجام بدید :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ، با جی کوئری همین کار رو انجام دادم ، ولی متاسفانه وقتی به وجود میان و مقدار میدم بهشون و تنظیمات رو ذخیره میکنم ، اون اینپوت هایی که اضافه کردم ، ذخیره نمیشن ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کارتون با این کدها انجام نمی شه باید در صفحه تنظیمات یک فیلد برای شمارش تعداد اضافه کنید و در صفحه ی اکشن یک حلقه بر اساس تعداد

نمونه

1. فرم


<form action="" method="post">
<input type="button" id="addnew" value="Add New">
<input value="0" name="num" type="hidden" >
<div class="fields-group"></div>
<input type="submit" value="submit" >
</form>

2. جی کوئری


$(document).ready(function() {
$("#addnew").click(function() {
var num = $(this).next("input").val();
var newnum = parseInt(num)+1;
var newinput = '<input type="text" name="my_field_'+num+'" id="my-field-'+num+'"><br />';
$(newinput).appendTo(".fields-group");
$(this).next("input").val(newnum);
});
})

3.

اکشن


<?php if(isset($_POST['num'])) {
$num = $_POST['num'];
for($x = 0; $x<$num; $x++) {
$main = 'my_field_'.$x;
$field = $_POST[$main];
add_option($main, $field)
}//close for
}
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم ممنون .

فقط از کد php خط 7 ارور میده ..

ولی قبل از اینکه کد php رو بذارم ، وقتی روی submit کلیک میکنم ، تنظیمات رو سیو میکنه ...

در کل بازم اینپوت ها نمیمونن و پاک میشن .

و اینپوت فرم کلی که تنظیمات رو سیو میکنه از کار افتاده .

سورس html صفحه رو هم نگاه میکنم ، فرم اصلی که ایجاد کردیم ، نیست . به این صورته:


<div class="controls">
<input type="button" value="Add New" id="addnew">
<input type="hidden" name="num" value="0">
<div class="fields-group"></div>
<input type="submit" value="submit"><br>
</div>

به نظر من کدی باید باشه که بشه اینپوت هارو گرفت و همراه با فرم اصلی به دیتابیس وردپرس فرستاد .

ویرایش شده در توسط alitna

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اگر حداکثرش رو میتونی حدس بزنی براش همون تعداد رو بزار بعد همه به غیر از اولی رو هیدن کن و یک دکمه که با هربار کلیک یکی رو از حالت هیدن دربیاره.

اینجوری مشکل کمتری داره به نظرم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید ، منضورم اسپم نیست ولی نوشته بالا خیلی طولانی شد .

کمی کار کردم به این نتیجه رسیدم :

با این کد میام محتویات رو اضافه میکنم :


$options[] = array( "name" => __('','framework_localize'),
"desc" => __('','framework_localize'),
"id" => "linkimagelogo",
"std" => "",
"type" => "ccccc");

حالا اینپوتی سیو میشه توی دیتابیس که name داشته باشه و توسط value مقدار وارد شده چاپ بشه :


$val = $value['std'];
$std = get_option($value['id']);

<input name="'. $value['id'] .'" type="text" value="'. $val .'"/>

حالا اینپوت ها باید طوری باشن که این دو مقدار رو بفرستن و دریافت کنن .

ویرایش شده در توسط alitna

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اگر حداکثرش رو میتونی حدس بزنی براش همون تعداد رو بزار بعد همه به غیر از اولی رو هیدن کن و یک دکمه که با هربار کلیک یکی رو از حالت هیدن دربیاره.

اینجوری مشکل کمتری داره به نظرم.

این راه دوم توی ذهنم بود ، ولی این راه هم بازم یه مشکل داره که وقتی با یه دکمه از هیدن در میاد ، با رفرش دوباره ، دوباره دستور هیدن برای همون اینپوت ها اجرا میشه و دوباره مخفی میشن .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه کدی که بهتون دادم چه اروری می ده من از کد دارم خودم استفاده می کنم بدون مشکل و ایراد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هرجایی قرار میدم این ارور رو میده .


Parse error: syntax error, unexpected '}' in D:\wamp\www\abc\wp-content\themes\ABC\admin\admin-interface.php on line 109

مشکل از بستن پرانتز هست که هرکاری کردم رفع نشد .

مشکل اینه که کد html تا وقتی درون form قرار داره ، دیگه اینپوت اصلی برای سیو کردن تظنظیمات کار نمیکنه و وقتی سورس کد رو نگاه میکنم ، اصلا form وجود نداره ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را که نباید قرار بدید اون کد نمونه است شما مگه پنل تنظیمات نساختی در کدهای پنل تنظیماتت یک فرم داری دو تا فیلد html را در اون فرم می گذاری و اون فرم یک اکشن داره کدهای php را در صفحه ی اکشن و کدهای js را هم در یک فایل js و با کد


<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/script.js"></script>

به صفحه ی تنظیمات معرفی می کنی

این اروری که گذاشتید مال اینه که من یادم رفت انتهای کد را ببندم


add_option($main, $field)

را به


add_option($main, $field);

تبدیل کنید ارور برطرف می شه ولی برای اینکه فرمتون کار کنه باید خارج از فرم اولی لود بشه یا فیلدهاش وارد فرم اول بشند و اکشنش هم وارد اکشن فرم اول

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amin2007r
      سلام وقت بخیر
      از دوستان افرادی که میتونن قالب و سایت ما رو بهینه کنن لطفا اعلام کنن
      سئو داخلي
      بهينه سازي كدهاي php
      بهينه سازي كدهاي استايل
      بهينه سازي كدهاي جاوا
      بهينه سازي تصاوير
      اصلاح متاتگ ها
      افزايش سرعت بارگزاري سايت
      نصب و تنظيم افزونه هاي مورد نياز
      اماده كردن سايت براي كلمات كليدي و سئو خارجي
      بررسي و انجام تنظيمات گوگل وبمستر 
      و ...
      ادرس سایت : www.aloatari.ir
       
      ایدی تلگرام جهت تسریع کار : ***
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      من یه منو دارم که پیش فرض بازه و توی همه صفحات سایتم دارم
      میخوام وقتی کاربر در صفحه اول اونو بست توی صفحه های دیگه هم بسته باشه
       
      یعنی این که پیشفرض چسبیده به سمت راست وقتی اونو بست اسلاید بشه برای بسته شدن
      و در مابقی صفحه ها بسته باشه مگه این که دوباره بخواد نمایش بده و وقتی بازش کرد بازم توی صفحه های دیگه باز بمونه...
    • توسط mansourmoosavi
      با سلام
      دوستان کسی میتونه در مورد دلیل عدم نمایش تصاویر پست های ارسال شده از سایت در تلگرام راهنمایی کنه؟ اکثر افرادی که مطلبی رو از سایت ها در تلگرام منتشر می ککند، تصاویر اون پست سایت در تلگرام در اندازه تصویر شاخص نمایش داده میشه ولی برای سایت من این اتفاق نمی افته!! یعنی فقط متن منتشر میشه! در فیسبوک امتحان کردم و تصور با لینک اومد ولی توی تلگرام وقتی لینک رو کپی می کنم فقط عنوان پست سایت میاد و نه تصویر یا خلاصه پست و .../ البته من فقط تصویر مدنظرم هست بیشتر
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      من برای دسته خبر سایتم یک صفحه جدا باظاهری جدا درست کردم و پست های خبریم دیگه توی صفحه اولم نمایش داده نمی شه آدرسشم (http://domain.net/news) ولی موقعی که میخوام برم صفحه بعد نمی ره شمارش تغییر میکنه ولی پست ها همونن پستهای قدیمی تر و نمی یاره من از کد صفحه بندی index.php استفاده کردم:
      <?php endwhile; global $wp_rewrite; $paginate_base = get_pagenum_link(1); if (strpos($paginate_base, '?') || ! $wp_rewrite->using_permalinks()) { $paginate_format = ''; $paginate_base = add_query_arg('paged', '%#%'); } else { $paginate_format = (substr($paginate_base, -1 ,1) == '/' ? '' : '/') . user_trailingslashit('page/%#%/', 'paged');; $paginate_base .= '%_%'; } echo paginate_links( array( 'base' => $paginate_base, 'format' => $paginate_format, 'total' => $wp_query->max_num_pages, 'mid_size' => ($paged<5 ? 10 : 5), 'current' => ($paged ? $paged : 1), 'type' => 'list', 'prev_text' => __('PEREVIOS', 'default'), 'next_text' => __('NEXT', 'default'), )); else :?> <p style="text-align: center; color: #848484; padding-top: 50px;">با عرض پوزش، نتیجه ای یافت نشد.</p> <?php endif; ?>  
      چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
       


    • توسط hamidna
      سلام دوستان خسته نباشید من به مشکل عجیبی برخورد کردم . حدود دو ماه از  پلاگین های کش autoptimize و w3 total cache به صورت همزمان استفاده میکردم هم سرعت لود خوب بود هم کش سایت ولی خود به خود این پلاگین ها از کار افتادن و دیگه سایت کش نمیشه به طوری که فعال بودنشون زمان لود رو بالا میبره تا اینکه پایین بیاره از پلاگین های مختلف کش هم استفاده کردم ولی جواب عکس میده تو لود .و از وقتی این مشکل پیش اومده 3 ثانیه به لود اولیه اضافه شده
      https://gtmetrix.com/reports/3dspro.ir/eja6Fom1
      خواهشا راهنمایی کنید چون خیلی در گیر این موضوع شدم
      3dspro.ir