2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان :)

معمولا واسه ساخت API راه های مختلفی وجود داره که عمده ترینش بیرون کشیدن اطلاعات به صورت مستقیم از دیتابیس ئه ! اما وقتی که به دیتابیس مورد نظر دسترسی نداریم با استفاده از CURL (البته کاهی وقتا با file_get_contents هم میشه) قسمتی از محتویات صفحه رو در میاریم. حالا دقیقا سوال منم همینجاست. چطوری با استفاده از این دستور میتونیم این کار رو انجام بدیم ؟ کلا فوت و فن curl چیه ؟

نظریه من اینه که صفحه رو فراخوانی کنم! بعد بگردم دنبال رشته مورد نظر و اونو برگشت بدم. البته این برای موارد ساده کاربرد داره.

حالا برای اینکه خوانندگان این تاپیک هم از پاسخ های شما یه استفاده ای بکنن خواهشم اینه که مثال هاتون رو روی این کیس پیاده کنید


http://s5.farsisubtitle.com/downloadz/?act=search#s_tvshow

مثال: وارد آدرس بشید، سریال فارگو (fargo) رو جستوجو کنید [پارامتر ورودی که نام سریاله ثابت نیست ها! توسط کاربر وارد میشه] بعد نتیجه اون رو برگشت بدید [نتیجه شامل نام فایل - مترجم - نسخه] اگه بشه لینک دانلود اصلی زیرنویس هم در آورد که دیگه :lol:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون جستجو به صورت ajax هست شما نمیتونی به روش معمول از curl استفاده کنی

اول باید با استفاده از firebug اطلاعات ارسالی به ajax رو مانیتور کنی بعد با استفاده از curl ارسال اطلاعات رو شبیه سازی کنی و نتیجه رو بگیری

اطلاعات به صفحه

http://s5.farsisubti...search.ajax.php

ارسال میشه واطلاعاتی هم که ارسال میشه به صورت query=fargo هست

و نتیجه ای هم که برمیگردونه به صورت html هست که میتونین همونو مستقیم نشون بدید یا با کلاس simpledom اطلاعاتشو استخراج کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید