• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    

2 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

یک راهنمایی می خواستم

من یه منو دارم که با جی کوئری ساختم و 4 گزینه داره (گزینه های 1.2.3.4) ، کاری که می خوام بکنم اینه که وقتی کاربر روی (1) کلیک می کنه زیر دسته های 1 نمایش داده بشن ، جی کوئریش رو انجام دادم فقط تابعشو می خواستم . میخوام بدونم اصلا میشه یه همچین کاری کرد اگر میشه کدشو لطف کنید لطفا

خیلی ممنون.

post-3247-0-26794300-1403567084_thumb.pn

ویرایش شده در توسط alisafari
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونی لینکهاتونو به صفحه ی category ارجاع بدید با کد

<a href = "http://sample.com/?cat=1">1</a>
<a href = "http://sample.com/?cat=2">2</a>
<a href = "http://sample.com/?cat=3">3</a>
<a href = "http://sample.com/?cat=4">4</a>

اون اعداد آی دی category ها شما هستن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Rangarang
      سلام
      من می خواستم تصویر شاخص فقط تو یک دسته خاص نمایش داده نشه، وقتی کد زیر رو می نویسم همه تصاویر شاخص همه دسته ها نمایش داده نمی شه:
      .single-content-images {display: none!important;}  
      حالا می خوام بهش بگم فقط تصاویر شاخص دسته با نامک Test رو حذف کن:
      .category-test .single-content-images {display: none!important;} یا فقط تصاویر شاخص دسته با id برابر 200 رو حذف کن:
      .category-200 .single-content-images {display: none!important;} اما هیچ کدوم از دو قطعه کد بالا کار نمی کنند، شاید من دارم اشتباه می نویسم.
       
      ممنونم
    • توسط miraziz
      دوستان من می خواستم برای دسته های سایتم تصویر اضافه کنم. مانند عکس زیر. (در تصویر زیر نام شاعر که در کادر نارنجی رنگ نوشته شده است در واقع آخرین دسته ی فرزند است و تصویر نمایشی هم مربوط به آن است)
      در اینترنت چندین افزونه هستند که من امتحانشون کردم و اصلا به نتیجه ای نرسیدم یا اینکه من درست عمل نکردم. اگر کسی از دوستا لطف کنند و راهنمایی ام کنند ممنون می شم. اگر هزینه ای هم داشته باشه در حد توانم پرداخت می کنم.
       

    • توسط arya252
      سلام، از دسته بندی مطالب در منوی سایت استفاده کردم، بدین شکل که از فهرست ها > دسته ها > افزودن دسته به فهرست جلو رفتم ، متاسفانه بعد از گذشت مدتی متوجه شدم که مکررا خطای 404 دریافت میشه ، یعنی اگه کسی بخواد از فهرست ها دسته ایی را کلیک کند با خطای 404 مواجه میشه.
      لطفا راهنمایی کنید.
    • توسط saeeddeeas
      سلام 
      من میخوام دسته بندی هام به همون نام در ادرس دیده شوند مثلا 
      site.com/blog
      اما الان به شکل زیره 
      site.com/category/blog
    • توسط BenTo
      با سلام و خسته نباشید
      میخواستم بدونم طبق عکس زیر کد دسته بندی موضوعاتش که بین <ul> و <li> چیست ؟

      اگه کسی کد کاملشو هم داره ممنون میشم بفرسته
      مرسی