• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Bright Moon

کار نکردن فایل ترجمه

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

رشته های متنی قالبی رو تک تک به صورت ترجمه درآوردم و فایل زبان رو هم ساختم.

در پوشه ای به نام language تو خود قالب گذاشتم

ولی انگار کار نمی کنه :(

مشکل از چی میتونه باشه؟

(از وردپرس فارسی استفاده کردم)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز

اولا باید ببینید تو خودت قالب منظورم فایل های php است برای فارسی سازی از __ و یا e_ استفاده شده به نمونه زیر دقت کنید


<?php _e( 'Comments are closed.'); ?>

اگر نه باید تمام فایل ها رو ویرایش کنید اگر هم توابع درست بودند باید در پوشه ای language فایل با نام های en رو کپی و paste کنید سپس rename کنید به fa_IR.po و fa_IR.mo سپس باز کنید و در تنطیمات برنامه poedit به قسمت catalog سپس properteis بروید و امکان __ وe_ را اضافه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنون دوست من

ده ها بار چک کردم

از نظر ساختار و اساس ترجمه مشکلی ندارم.

رشته ها به حالت ترجمه درومدن و فایل های زبان سالمه و درست تنظیم شده و ترجمه در هدر هم فراخوانی شده...

توی نمایش سایت و جلوی قالب مشکلی نیست. کلمات مربوط به صفحات index و single و غیره به صورت ترجمه شده نمایش داده میشن

امــــــــــا کلمات موجود در صفحه تنظیمات پوسته از ترجمه پیروی نمیکنن :mellow:

برای این بخش آیا باید کار مجزایی کنم؟

سوالی که برام پیش میاد اینه که اگر رشته های قسمت مدیریت پوسته از فایل ترجمه پیروی نمیکنن، پس چطوری موقع ساخت، همه این عبارت های موجود توی مدریت پوسته به درستی وارد فایل زبان شدن!!! :huh:

ویرایش شده در توسط Light Moon

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید textdomain را هم معرفی کنید


load_theme_textdomain( 'fakhar', get_template_directory() . '/languages' );

بجای fakhar نام textdomain خود را بگذارید و کد را داخل functions.php قرار دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام آقای فخار . انشاءالله غم آخرتون باشه

ممنون.

طبق گفته شما، معرفی textdomain رو که داخل header.php گذاشته بودم رو به فانکشن منتقل کردم

اما باز رشته های موجود در صفحه های خروجی مثل index و single به صورت ترجمه شده ظاهر میشن

ولی برای بخش آپشن پوسته که داخل پنل وردپرس بوده همچنان رشته ها ترجمه نشده نمایش داده میشن :blink:

چه کنیم !؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حل شد! ^_^ ^_^ ^_^

میزارم شاید یکی از دوستان گل وردپرسی به دردش بخوره ;)

قبلاً فقط این خط رو میزاشتم برای معرفی:


load_theme_textdomain('LightMoon', get_template_directory() . '/languages');

اما الان چند خط بهش اضافه کردم. کلش شد این:


load_theme_textdomain('LightMoon', get_template_directory() . '/languages');
$locale = get_locale();
$locale_file = TEMPLATEPATH . '/languages/' . $locale . '.php';
if(is_readable($locale_file)) {
require_once($locale_file);
}

که با این کار رشته ها در بخش تنظیمات پوسته در وردپرس هم ترجمه شد.

حالا اگر امکانش هست اساتید یه توضیح مختصر بدن این دستورات چیکار میکنن؟!

ممنون

ویرایش شده در توسط Light Moon

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کدی که گذاشتید


load_theme_textdomain('LightMoon', get_template_directory() . '/languages');
$locale = get_locale();
$locale_file = TEMPLATEPATH . '/languages/' . $locale . '.php';
if(is_readable($locale_file)) {
require_once($locale_file);
}

با تابع get_local موقعیت محلی را پیدا می کنه و به انتهاش یک پسوند php اضافه می کنه و از پوشه ی زبان قالب فراخوانیش می کنه و بعد می گه اگر این فایل قابل خواندن بود دعوتش کن به سند توابع قالب که قاعدتا نباید چنین فایلی در پوشه زبان موجود باشه پس پاسخش else است در واقع کد اولتون داره فایل زبان را می شناسونه که بجای header.php باید در functions.php قرار می گرفت که در بخش ادمین هم خونده بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من این کدی رو هم که گذاشتید به کار بردم اما نصف و ترجمه میکنه نصف نمیشه و تنظیمات قالب رو هم اصلا ترجمه نمیکنه !!!!

چه کار کنیم

تمامی اصول هم رعایت شده ظاهرا!!!!

این صفحه ترجمه نمیشه

 

ویرایش شده در توسط Morteza

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کار با poedit رو می شناسید

بعد از اینکه تکست دامین را معرفی کردید و قالب را دانلود کردید باید در poedit نشانی محلی که پوشه قالب را دانلود کردید در sources paths هم در فیلد اول و هم در زیر فیلد وارد کنید

برای اینکار باید از منوی catalog یا پوشه در نسخه فارسی نرم افزار گزینه properties را انتخاب کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اشکال پیدا شد یکی از صفحات ترجمه نشده بود فراخوان نمیداد حل شد

ویرایش شده در توسط Amintab2001

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر قالبتون رایگانه لینک دانلودش از یک سایت معتبر مثل wordpress.org رو بگذارید و الا بحث در موردش ممنوعه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 6/25/2014 at 19:54، Bright Moon گفته است :

حل شد! ^_^^_^^_^

میزارم شاید یکی از دوستان گل وردپرسی به دردش بخوره ;)

قبلاً فقط این خط رو میزاشتم برای معرفی:

 

 

load_theme_textdomain('LightMoon', get_template_directory() . '/languages');

 

اما الان چند خط بهش اضافه کردم. کلش شد این:

 

 

load_theme_textdomain('LightMoon', get_template_directory() . '/languages');
$locale = get_locale();
$locale_file = TEMPLATEPATH . '/languages/' . $locale . '.php';
if(is_readable($locale_file)) {
require_once($locale_file);
}

 

که با این کار رشته ها در بخش تنظیمات پوسته در وردپرس هم ترجمه شد.

حالا اگر امکانش هست اساتید یه توضیح مختصر بدن این دستورات چیکار میکنن؟!

ممنون

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید

بنده همین کارهایی که گفتید انجام دادم ولی مشکلم حل نشد و هنوز مشکل این دوستمون برای من پابرجاست

بجای lightmoon باید چ رشته ای قرار بدم و اینکه در مورد تنظیمات poedit کمی توضیح دهید 

در در 8/12/2014 at 15:39، imanfakhar گفته است :

بعد از اینکه تکست دامین را معرفی کردید و قالب را دانلود کردید باید در poedit نشانی محلی که پوشه قالب را دانلود کردید در sources paths هم در فیلد اول و هم در زیر فیلد وارد کنید

برای اینکار باید از منوی catalog یا پوشه در نسخه فارسی نرم افزار گزینه properties را انتخاب کنید

چ ادرسی باید قرار بدم برای سایتم ی نمونه بگید و اینکه 

 

در در 6/24/2014 at 02:05، محــــــمدرضا گفته است :

اگر نه باید تمام فایل ها رو ویرایش کنید اگر هم توابع درست بودند باید در پوشه ای language فایل با نام های en رو کپی و paste کنید سپس rename کنید به fa_IR.po و fa_IR.mo سپس باز کنید و در تنطیمات برنامه poedit به قسمت catalog سپس properteis بروید و امکان __ وe_ را اضافه کنید

این رو هم کمی توضیح بدید متوجه نشدم

ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم

 

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 ساعت قبل، msiadat گفته است :

چ ادرسی باید قرار بدم برای سایتم ی نمونه بگید و اینکه 

 

قالب رو باید دانلود کنید و نشونی قالب دانلود شده رو بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 16 ساعت قبل، imanfakhar گفته است :

قالب رو باید دانلود کنید و نشونی قالب دانلود شده رو بدید

منظورم اینه که روی هاست با چ ادرسی قرار بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری