ezatpanah

ویرایش ابزارک - Tabbed

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

میخواستم بدونم آیا میشه ابزارک tabbed رو طوری ویرایش کرد که به عنوان مثال در تب تازه ها نمیخوام یک دسته بندی خاص نشون داده بشه؟!

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل php این ابزارک رو که واسه قابل صفیحه هست رو پیدا کردم...

قطعه کد زیر رو داره


<?php
## widget_tabs
add_action( 'widgets_init', 'tie_widget_tabs_box' );
function tie_widget_tabs_box(){
register_widget( 'tie_widget_tabs' );
}
class tie_widget_tabs extends WP_Widget {
function tie_widget_tabs() {
$widget_ops = array( 'description' => 'Most Popular, Recent, Comments, Tags' );
$this->WP_Widget( 'widget_tabs',theme_name .'- Tabbed ', $widget_ops );
}
function widget( $args, $instance ) {

if( empty($instance['posts_number']) || $instance['posts_number'] == ' ' || !is_numeric($instance['posts_number'])) $posts_number = 5;
else $posts_number = $instance['posts_number'];
?>
<div class="widget" id="tabbed-widget">
<div class="widget-container">
<div class="widget-top">
<ul class="tabs posts-taps">
<li class="tabs"><a href="#tab1"><?php _e( 'Popular' , 'tie' ) ?></a></li>
<li class="tabs"><a href="#tab2"><?php _e( 'Recent' , 'tie' ) ?></a></li>
<li class="tabs"><a href="#tab3"><?php _e( 'Comments' , 'tie' ) ?></a></li>
<li class="tabs" style="margin-left:0"><a href="#tab4"><?php _e( 'Tags' , 'tie' ) ?></a></li>
</ul>
</div>
<div id="tab1" class="tabs-wrap">
<ul>
<?php tie_popular_posts( $posts_number ) ?>
</ul>
</div>
<div id="tab2" class="tabs-wrap">
<ul>
<?php tie_last_posts( $posts_number )?>
</ul>
</div>
<div id="tab3" class="tabs-wrap">
<ul>
<?php tie_most_commented( $posts_number );?>
</ul>
</div>
<div id="tab4" class="tabs-wrap tagcloud">
<?php wp_tag_cloud( $args = array('largest' => 8,'number' => 25,'orderby'=> 'count', 'order' => 'DESC' )); ?>
</div>
</div>
</div><!-- .widget /-->
<?php
}
function update( $new_instance, $old_instance ) {
$instance = $old_instance;
$instance['posts_number'] = strip_tags( $new_instance['posts_number'] );
return $instance;
}
function form( $instance ) {
$defaults = array( 'posts_number' => 5 );
$instance = wp_parse_args( (array) $instance, $defaults ); ?>
<p>
<label for="<?php echo $this->get_field_id( 'posts_number' ); ?>">Number of items to show : </label>
<input id="<?php echo $this->get_field_id( 'posts_number' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'posts_number' ); ?>" value="<?php if( !empty($instance['posts_number']) ) echo $instance['posts_number']; ?>" size="3" type="text" />
</p>

<?php
}
}
?>

که من نمیدونم تابع tie_last_posts( $posts_number ) کجا تعریف شده؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان اینجا مگه فروم پشتیبانی ورد پرس نیست...چرا جواب نمیده کسی؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل theme-functions.php واقع در پوشه functions

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از توضیح جامتون...اگه امکان داره یکم جامع تر توضیح میدین؟!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فودلر قالبتون رو از مسیر زیر باز کنید:


public_html/wp-content/themes/your theme

کلیه فایل های قالب تو این مسیر موجوده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟