برای دنبال کردن، ابتدا وارد شوید
دنبال کنندگان
0
8 پست در این موضوع قرار دارد

این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
برای دنبال کردن، ابتدا وارد شوید
دنبال کنندگان
0
-
مطالب مشابه
-
توسط karimgh64
سلام من اطلاعات خیلی کمی در باره سایت دارم میخوام یه سایت موزیک راه اندازی کنم چیکار کنم با دوستم یه سایت داریم سایت موزیک هست میخوام خودم از صفر شروع کنم یاد بگیرم وقتی که هاست بگیرم با دامنه قالب رو بخرم خودشون نصب میکنند یا خودم باید نصب کنم
-
توسط mihan123
سلام به همه. من برنامه نویسی سایت بلدم اما خیلی با وردپرس کار نکردم و اونقدر آشنایی ندارم اما بعضا ازم می پرسن که فلان سایت رو ببین چیه وردپرسه یا نه؟! منم دقیق نمیدونم چطور باید این کار رو انجام بدم. تو اینترنت چند تا روش بود که مثلا فایل لایسنس وردپرس و یا صفحه لاگینش که اینها رو ممکنه تغیر بدن.
به نظر شما چطور میشه به طور قطعی بفهمیم که یه سایت وردپرس است یا نه؟ ممنون میشم اگر کمکم کنید.
-
توسط sprants
سلام
دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
لطفا کمک کنید
ممنونم
-
توسط jahanclip_ir
سلام
من یک سایت دارم به نام جهان کلیپ (jahanclip.ir) بعد از نصب گواهینامه ssl در گوشه سمت راست نوار آدرس سایت یک شکل ظاهر میشه که اگر روش کلیک کنی مینویسه اسکریپتهای ناامن.کسی میدونه این مشکل از کجاست؟
ممنون میشم کمکم کنید.