• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
mehdi.tayebi

کار دستور get_template چیست ؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . میخواستم بدونم کار دستور get_template چی هستش ؟؟

این رو میدونم که میره مثلا یه فایل پی.اچ.پی تو اون منطقه که میخوام فراخوانی میکنه ... اما یه توضیح بهتر و دقیق تر میخواستم .


get_template ( 'loop' , 'index' ) ;

مثلا دستور بالا میاد و فایل php به نام loop.php فراخوانی میکنه اما این index چی کاره هستش ؟

اگر فایل مورد نظرمون تو یه پوشه بود چی ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این تابع نام قالب رو می تونه نمایش بده و هیچ پارامتری هم نداره

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_template

شاید منظور تون این تابع بوده

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_get_theme

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید یه اشتباهی شدش . آخر دستور یه part هم بهش اضافه کنید . به صورت زیر مثلا:


<?php get_template_part('content', 'home'); ?>

الان کار این دستور به چه صورت هستش ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام


<?php get_template_part( 'nav' ); // Navigation bar (nav.php) ?>
<?php get_template_part( 'nav', '2' ); // Navigation bar #2 (nav-2.php) ?>
<?php get_template_part( 'nav', 'single' ); // Navigation bar to use in single pages (nav-single.php) ?>

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_template_part

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یعنی چی ؟


<?php get_template_part( 'nav', 'single' ); // Navigation bar to use in single pages (nav-single.php) ?>

دقیق متوجه نشدم . میشه قشنگ یه بار فارسی روون توضیح بدی ؟

ممنون .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی با این کد محتوای فایل nav-single.php لود میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرض کنید شما یک قالب برای content یا header یا هر چیز دیگری طراحی می کنید. برای اینکه این قالب در مثلاً دسته های مختلف کارکرد مختلفی داشته باشه می تونید از این تابع + شرط استفاده کنید.

هر یک از فایل‌های مشروط هم می تونن ساختار مجزا برای خودشون داشته باشند.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرض کنید شما یک قالب برای content یا header یا هر چیز دیگری طراحی می کنید. برای اینکه این قالب در مثلاً دسته های مختلف کارکرد مختلفی داشته باشه می تونید از این تابع + شرط استفاده کنید.

هر یک از فایل‌های مشروط هم می تونن ساختار مجزا برای خودشون داشته باشند.

ممنون . یه مثال کوچیک میتونی بزنی ؟؟؟ با دستور شرطیش ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلاً:


if cond_1
get_template_part( 'sidebar', 'stor' )
else cond_2
get_template_part( 'sidebar', 'services' )

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری