• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
mehdi.tayebi

نحوه فراخوانی صحیح فایل های JS و CSS در پروژه ؟

15 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام . سوالی از دوستان داشتم . میخواستم کلا نحوه صحیح و درست فراخوانی فایلهای js و CSS در پروژه بدونم به چه صورت هستش ؟

در فیلم های معمولی آموزشی که میبینم برای فراخوانی این فایلها از دستور زیر استفاده میکنند در بخش head :


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" />

در قالبهای حرفه ای که دانلود میکنم برخی هاشون فایلهای css و js در فایل functions فراخوانی میکنند .با دستورات حرفه ای و متفاوت .

حالا میخواستم ببینم به نظرتون بهترین کار چی هستش ؟؟؟ چطوری باید فراخوانی کرد که به مشکل نخوریم ؟

مثلا من میخوام برای یک شرکت قالب سایت طراحی بکنم . این دستورات کجا و به چه صورت فراخوانی کنم بهتر هستش ؟؟؟

حالت صحیح و درستش ممنون میشم بفرمایید ...

هم داخل هدر و هم داخل فایل فانکشن .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فرقی نمی کنه دوست من. در داخل header.php فراخوانی کنید ، پوسته ای منعطف تر ، بهتر و با یه ذره سرعت بیشتر خواهید داشت.

البته همیشه این در خاطرتون باشه که به جای فکر کردن به این چیزا ، بیشتر روی نحوه کدنویسی و استانداردنوشتن و در کل خوب نوشتن تمرکز کنید. چون بالاخره شما از هر روشی استفاده کنید ، اون فایل فراخوانی میشه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون . اما اینکه یه فرد مبتدی بدون از اول به چه صورت کدزنی کنه که بهتر باشه خوب یه شرط هستش که بتونه بهش عادت کنه .

قالب های حرفه ای و زیادی دیدم که اکثرا برای فراخوانی فایلهای جی.اس و سی.اس.اس از صفحه functions استفاده میکنن . برای همین سوال برام پیش اومدش .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در هر حال اون فایل ها در سورس سایت باید لود بشن. اون قالب ها هم حتما برای تنظیمات بیشتر (پنل تنظیمات قالب) این کار رو کردن :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هیچ فرقی تو نوع فراخوانی وجود نداره

برای مثال از طریق فایل فانکشن یک js معرفی میکنیم :


wp_register_script( 'esm', get_bloginfo('template_url').'/file.js');

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول که style.css با تابع زیر فراخانی میکنند:»


<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>

فایل های دیگر مثل js با تابع زیر :


<?php bloginfo('template_url'); ?>

=====

فرض کنید شما 10 فایل js دارید که سنگین هستند و باید در قالب لود بشن وثتی در header.php قرار بدید باید صبر کنید فایل ها اجرا بعد قالب و سایت کار کنند که اصولا در فوتر قرار میدهند

====

در فانکشن هم خوبه باید دقت کرد که شاید قالب هر شخصی نتونه دستکاری کنه ویا....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من خودم از روش معمولی استفاده میکنم فایل های استایل رو توی header و فایل های js رو توی footer در آخر کد ها ...

و یه ترفند دیگه هم هستش که میتونید فایل های css یا js که فقط در صفحه اصلی کاربرد دارن رو اختصاص بدید فقط توی صفحه اصلی و توی ادامه مطلب غیر فعال باشن اینطوری سرعت لود سایت بالاتر میره .

اگر از طریق فایل فانکشن اضافه کنید مزیتی که داره اینکه لینک ها در سورس قالب مخفی میشن .

برای style :


wp_enqueue_style('style', get_stylesheet_directory_uri() .'/style.css');

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از همگی دوستان بابت راهنمایی هایی که کردید ... روش های متفاوت و جالبی رو بیان کردید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه موضوع دیگه ای که در همین رابطه هم هستش :

بنده فایلهای CSS و JS میخواستم درون فایل functions.php لود کنم کدهاش به صورت زیر قرار دادم :

لود فایلهای CSS :


function acaweb_theme_stylesheets()
{
wp_register_style('reset', get_template_directory_uri() . '/css/reset.css', array(), '1', 'all' );
wp_register_style('normalize', get_template_directory_uri() . '/css/normalize.css', array(), '1', 'all' );
wp_register_style('font-awesome', get_template_directory_uri() . '/css/font-awesome.min.css', array(), '1', 'all' );
wp_register_style('bootstrap', get_template_directory_uri() . '/css/bootstrap.css', array(), '1', 'all' );
wp_register_style('master', get_template_directory_uri() . '/css/master.css', array(), '1', 'all' );

wp_enqueue_style( 'reset');
wp_enqueue_style( 'font-awesome');
wp_enqueue_style( 'normalize');
wp_enqueue_style( 'bootstrap');
wp_enqueue_style( 'master');
wp_enqueue_style( 'stylesheet', get_stylesheet_uri(), array(), '1', 'all' );
}

من 5 تا فایل CSS با استفاده از کدهای بالا به خوبی در صفحه در قسمت هدر لود میکنم .

اما برای لود فایلهای js از دستورات زیر استفاده میکنم :


// Import JS files :
function acaweb_theme_js()
{
global $version;
wp_enqueue_script('jquery', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-1.11.0.min.js',array( 'jquery' ),$version,true );
wp_enqueue_script('bootstrap', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js',array( 'jquery' ),$version,true );
wp_enqueue_script('script', get_template_directory_uri() . '/js/script.js',array( 'jquery' ),$version,true );
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'acaweb_theme_js');

اما متاسفانه فایلهای JS بنده در پروژه با استفاده از دستورات بالا لود نمیشه . نمیدونم مشکلش کجاست . ممنون میشم بهم بگید کجای دستورات بالا اشتباه هستش و کد مربوط به لود Js بالا رو تصحیح کنید طوری که در فوتر سایت بارگذاری بشود .

با تشکر .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

function acaweb_theme_js()
{
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.js', 'jquery', '1.10.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('bootstrap', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', 'bootstrap', '1.0.0.0');
wp_enqueue_script('bootstrap');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/js/script.js', 'script', '1.0.0.0');
wp_enqueue_script('script');
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'acaweb_theme_js');

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
 function acaweb_theme_js() { wp_deregister_script( 'jquery' ); wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.js', 'jquery', '1.10.2'); wp_enqueue_script('jquery'); wp_register_script('bootstrap', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', 'bootstrap', '1.0.0.0'); wp_enqueue_script('bootstrap'); wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/js/script.js', 'script', '1.0.0.0'); wp_enqueue_script('script'); } add_action('wp_enqueue_scripts', 'acaweb_theme_js'); 

ممنون استاد . کدها به درستی کار کردش اما یه مشکل کوچیک وجود داره و اون اینکه میخوام کدهای جاوا اسکریپت در قسمت فوتر سایت نمایش داده شود. این به چه صورت است ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد ریجستری اسکریپته و ارتباطی به محل نمایشش نداره ولی می تونید تابع


<?php wp_head(); ?>

را در footer.php وقبل از


<?php wp_footer();?>

قرار بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد ریجستری اسکریپته و ارتباطی به محل نمایشش نداره ولی می تونید تابع


<?php wp_head(); ?>

را در footer.php وقبل از


<?php wp_footer();?>

قرار بدید

ممنون .

این دستور <?php wp_head(); ?> اصلا دقیق میاد چه مواردی وارد صفحه میکنه و کاربردش چی هستش ؟

چون charset و stylesheet و برخی meta ها رو به صورت دستی در تگ هد قرار می دیم ، پس این دستور دقیقا میاد و چه کاری انجام میده ؟

اگر این دستور نزدیک footer قرار بدیم آیا متاتگ ها و دیسکریپشن ها رو نمیاره و پایین صفحه نشون بده ؟

از نظر استاندارد نویسی و ظاهری سایت به نظرتون درسته این کار ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دستوراتی که دستی در header.php می نویسید ربطی به این تابع ندارند این تابع بخش های مربوط به head را از افزونه ها و فانکشنز می آره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

استاد اگه به سوال من مبتدی هم جواب بدی خیل ممنونم

من یک تمپلیت html رو میخوام به تمپ وردپرسی تبدیل کنم

یاد گرفتم که یک فایل style.css رو کنار فایل header.php و index.php قرار بدم و در فایل header.php با دستور


<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>

استایل رو فراخونی کنم

اما مشکل اینجاست که من دوتا پوشه دارم که تو هر کدومش چند تا فایل css و js وجود داره و منم نمیدونم چطوری استایل سایتو از فایل دیگه و از پوشه دیگه فراخونی کنم

برای توضیحات کامل تر فعلا او فایلهای css در قسمت هدر به شکل زیر اومده


<link rel="stylesheet" href="css/base.css">
<link rel="stylesheet" href="css/skeleton.css">
<link rel="stylesheet" href="css/jquery.fancybox.css">
<link rel="stylesheet" href="css/layout.css">
<!--[if lte IE 8]>
<script src="js/html5.js"></script>
<![endif]-->

خواهشا به منه تازه کار کمک کنید

ویرایش شده در توسط Mehjdi3cm

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری