• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
alireza110

رفرش اتوماتیک یک قسمت از سایت

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی

من داخل این سایت خودم با مشکلی مواجه هستم که میخوام بخش قیمت طلا و انس هر دقیقه یک بار به روز بشه

و از این کد استفاده کردم، اما بعد متاسفانه جدول و عکس رو مجددا فراخوانی نمیکنه و ظاهرا از کش استفاده میکنه


<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('.about_text2').load('home.php').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

لطفا من رو راهنمایی کنید

آدرس سایت gold8.ir

ویرایش شده در توسط alireza110

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اگه افزونه کش دارید غیرفعال و تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. از آژاکس هم می تونید استفاده کنید. اما اونجوری که من دیدم مشکلی نداشت!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقای مهدوی خیر افزونه ی کش ندارم

پویا گرامی مشکلش این هست که رفرش میشه، اما اطلاعات جدید بارگذاری نمیشه

اما وقتی با f5 سایت رو رفرش میکنم مقادیر جدید جاگذاری میشه

ویرایش شده در توسط alireza110

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سایت قطره دیتای خودش رو هر چند وقت آپدیت می کنه؟

شما باید صفحه ی زیر رو ایمپورت کنید نه home.php رو.


http://www.ghatreh.com/news/get_bazar.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

صفحه ای که گفتید رو نوشتم

اما هنوز مقادیر جدید بارگزاری نمیشه

چاره ای نیست براش؟

حتی اگر کدی به من بدید که فقط صفحه ی اصلی سایت رو (home.php) هر یک دقیقه یک بار رفرش کنه، باز هم کارم راه میفته

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک کد برای رفرش کل صفحه امتحان کردم، اما مشکلی که داشت این بود که صفحات دیگه ی من رو هم رفرش میکرد ( چون توی تگ هد قرار میگیرفت)

در صورتی که من میخوام فقط صفحه ی اول رفرش بشه

ویرایش شده در توسط alireza110

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان میتونید کمک کنید که من بتونم یک صفحه ی خاص مثلا صفحه ی اصلی سایت رو در یک بازه ی زمانی رفرش کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نبایدهم لود بشه چون کراس دامین اجازه بهتون نمیده

کدتون رو اینجا بذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

این کدی که در هدر وارد کردم:


<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('.about_text2').load('http://www.ghatreh.com/news/get_bazar.php').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

و این هم کد اون بخش از سایت:


<script src='http://www.ghatreh.com/news/get_bazar.php'></script>

دیگه چه کدی مد نظرتون هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید در پست 9 گفتم که اصولاً Cross Domain Policy اجازه‌ی همچین کاری رو نمیده. لااقل به این‌صورت و تاجاییکه من بلدم.

منظور اینه که سایت شما hasan.com است و میخواین محتوایی رو از ali.com لود کنید و این ممکن نیست.

راه حل مناسب اینه که از jason استفاده کنید. گرچه بعید می‌دونم اون‌هم ممکن باشه - چون وقتی برندشونو زیر محتوا میارن می تونن حتماً با یه کار کوچک جلوی json رو هم بگیرن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه راه هست بزارید تست کنم بهتون میگم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام دوست عزیز ساده ترین و سبک ترین روش برای این کار استفاده از متا تگ Refresh است ,


<meta http-equiv="refresh" content="8; URL=http://Yoursite.Com/" />


<meta http-equiv="refresh" content="مقدار ثانیه برای رفرش شدن; URL=لینک صفحه ای که میخواهید رفرش شود/" />

این تگ به شما این قابلیت را می دهد که پس از مدت زمان معینی صفحه رفرش شود .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

البته روش فوق کل پیج رو رفرش میکنه که با صورت مسئله متفاوت است.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

این کد رو آخر فایل index.php و قبل کد <?php get_footer(); ?> قرار بدید و خیاله خودتون رو راحت کنید

    <script type="text/javascript"> 
var add=window.location.href;
document.write("<meta http-equiv='Refresh' content='180;url=''+add+'' />");
</script>

کد فوق هر 3 دقیقه یکبار صفحه رو به صورت اتومات و مخفی رفرش میکنه

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از همه ی دوستان سپاسگذاری میکنم

ظاهرا در مورد رفرش بخشی از سایت چاره ای نیست و همین کد رفرش کل صفحه هم به دادم رسید.

کدی که آقای « ایران وردپرس» دادن رو در هدر قرار دادم و همه ی صفحات سایت رو رفرش میکنه

اما کد جناب «rozesia7» فقط همون صفحه رو رفرش میکنه

ازتون تشکر میکنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواهش میکنم

اگه میخواید یه قسمت از سایتتون مثلا باکس آخرین خبرها رفرش بشه :

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری