• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
firstline

درج کد php در برگه

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

در وردپرس یک برگه جدید ایجاد کردم و میخوام کد php نمایش متن تصادفی که با ژنراتور پارسی پرس و جو ساز(Query) ایجاد کرده ام را در آن قرار بدهم.

مشکل اینه که پس از ذخیره کد php در قسمت سورس برگه تگ php را تغییر میدهد (<?php تبدیل به < ?php میشود) و بدلیل اینکه یک فاصله بین < و ?php ایجاد میشود، کد نمایش را درستت نمایش نمیدهد [نمونه صفحه]

از داخل دیتابیس(جدول post) هم وقتی این فاضله را حذف کردم، این مشکل برطرف نشد.

لطفا راهنمایی بفرمایید که چجوری این مشکل را حل کنم؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز شما باید برگه جداگانه برای قالبتون بسازید و کد پی اچ پی رو توش جاسازی کنید :


http://tuts.icomp.ir/post/1784.php

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

آیا هیچ افزونه ای برای انجام اینکار وجود ندارد؟

که مثلا با فعال کردن این افزونه امکان درج کد php و نام صفحه قابل ویرایش و اصلاح باشد

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا حالا ندیدم کدی هست که بشه php به ابزارک اضافه کرد

درضمن شما از page.php یک بک آپ بگیرید و کد php خودتون درونش بریزید و اسم تون بزارید test و بعد به خط اولش این اضافه کنید تمام:


<?php /* Template Name: test */ ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در جستجو افزونه ها این واژه رو تایپ کنید (من خودم قبلاً از این افزونه ها استفاده میکردم)

PHP in pages

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mansarifar
      توی پوسته jobmonster  که یک پوسته کاریابیه. رزومه کارجو ها رو فقط کسانی که شغل تعریف می کنند میتونن ببینن. میخواستم این دسترسی رو تغییر بدم . یعنی همه بتونن ببینن.کسی می تونه کمک کنه؟ ممنون میشم
    • توسط mehran4ever
      سلام دوستان
      من در خواست بومی سازی و فارسی سازی این افزونه رو داشتم
      https://wordpress.org/plugins/erp/
       
      ممنون میشم کمک کنید
      با تشکر
    • توسط sajadszm
      با سلام!
      تقاضا دارم نحوه ی کار با  شرت کات وب سایت  taknod.com را توضیح دهید!
    • توسط sanjesh_88
      سلام دوستان
      بنده یک سیستم نظر دهی با php برای وبسایتم نوشتم که id هر نظر را می گیرد id$ ذخیره می کند
      $sql="select * from tblabc where idpost=".intval($_GET['page'])." order by id88 desc"; $stmt=$db->prepare($sql); $stmt->execute(); while($result=$stmt->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){ $id=$result['idsanjesh88']; echo' <div id="nazar"> <div id="nazar_footer"> <div onClick="report1( '.$id.')" id="report">report <img class="mosalas" id="xxx" src="img/login_content_top.png" style="position:absolute; top:4px; right:0px;z-index:2; opacity:0; "> </div><!--report--> </div> </div> حالا می خواهم با دستور onclik اون تصاویری که به نام mosals هست را برا هر پستی که روی آن کلیک می کند (روی دکمه report مربوط به هر پست) اون تصاویر نمایش داده بشود ولی متاسفانه اون تصاویر برای همه ی پست های موجود opacity اش برابر 1 می شود در حالی که بنده می خواهم برای هر پستی که روی آن کلیک می کنیم این فانکشن اجرا بشه.
      <script> function report1(id){ $('.mosalas').animate({opacity:1},700) }; </script> اگر کسی کمک کنه ممنون میشم


    • توسط mehrshadm
      سلام. من خیلی مبتدی هستم و سایتمو هم تازه ایجاد کردم.
      من قصد دارم هر دسته رو متصل کنم به برگه ای خاص. یعنی طوریکه با انتخاب برگه ی مورد نظر، نوشته های اون دسته ای که براش تعیین کردم نشون داده بشه.
      جستجویی هم که در این مورد انجام دادم با چیزی مثل کدنویسی امکانپذیره که من ازش چیزی سر در نیاوردم و طبق متنهای اموزشی انجام دادم موفقیت امیز نبود.
      میخواستم بدونم افزونه ای برای این کار نیست که بشه راحت تر اینکارو انجام داد؟ یا اینکه طریقه انجام با اون کوئری رو ساده تر میشه توضیح داد؟
      سپاس