goldenflower

hover کردن عناصر

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه دوستان

سوالم اینه:

مثلا ما سه تا div داریم به صورت زیر:


<div class="div-1">
<div class="div-2">
<div class="div-3">

در ابتدا هرسه دارای opacity:1 باشن یعنی حالت معمولی ، حالا من میخوام وقتی موس رفت روی یکی از این ها دوتا div دیگه opacity:0.8 داشته باشن. یعنی عنصری که موس روش رفت تغییری نکنه و دوتای دیگه opacityـــشون کم بشه.

اگه ممکنه کد چنین چیزی رو در اختیارم قرار بدید و لطفا یکم توضیح هم بدید تا بتونم استفاده کنم.

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما می تونید از + در سلکتور استفاده کنید.

یا اینکه می تونید کدها رو به این صورت بنویسید:


<div class="father">
<div class="div-1">
<div class="div-2">
<div class="div-3">
</div>

و این استایل رو براش به کار ببرید:


.father:hover div{
opacity:0.1;
}
.father div:hover{
opacity:1;
}

یعنی اینطوری:



<style>
.father:hover div{
opacity:0.1;
}
.father div:hover{
opacity:1;
}
</style>
<div class="father">
<div class="div-1"></div>
<div class="div-2"></div>
<div class="div-3"></div>
</div>

ویرایش شده در توسط پویابهروش
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از توضیحات کامل و بی نقصتون.

اولش جواب نداد ، یه خورده با کدها سروکله زدم تا اشکال کارم رو پیدا کردم و درست شد :)

یه دنیا تشکر :wub:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط madidi
      سلام یه تگ i frame دارم که لینک یه صفحه سایت داره و محتوا اون سایت پخش میکنه حالا اگه بخوام توی صفحه اصلی که تگ ای فریم داره به محتوا تگم استایل بدم آیا میتونم یا باید حتما از توی خود لینک هدف استایل تعیین بشه ؟
       
      امیدوارم بتونم متوجه تون کرده باشم که چی شده
    • توسط WpFixer
      سلام
      عکس زیر رو نگاه کنید
      متن "سلام" هیچ div ای نداره
      چطوره می تونم فقط رنگ متن "سلام" رو تغییر بدم؟

       
      اصلا فرض کنید میخواید رنگ متن "آغاز شده توسط" رو در بالای همین تاپیک عوض کنید یا بولدش کنید.
      چیکار می کنید؟
      مرسی
    • توسط Selno
      سلام من میخواستم فایل های css و js رو به جای اینکه تو هدر و به وسیله get_template_directory_uri فراخوانی کنم به صورت enqueu_style در functions قالبم تعریف کنم ولی متاسفانه تغییرات اعمال نمیشه این روشی که توی تصویر استفاده کردم مشکلش چیه ؟ 

    • توسط erfan98_
      سلام دوستان وقتتون بخیر و شادی
       
      کسی میدونه سایت من چرا اینطوری شده؟ داشتم فونتو تغییر میدادم اینطوری شد.
       
      https://www.icinemaa.com
       
      لطفا کمک عزیزان... متشکرم
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، نمیدونم چرا وقتی صفحه مرورگر رو رفرش میکنم، تمام زیر منوها دیده میشه! کسی میدونه علت چیه.
      با اینکه من تگ ul رو diplay: none دادم.
      با تشکر و سپاس