pcnano

افزونه امتیاز دهی به کاربران

27 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک افزونه میخواهم که به هر یک از کاربران بتوانم امتیاز بدهم مثلا آقای علی 100 امتیاز و رضا 125 امتیاز و...

آیا این افزونه وجود دارد؟

ممنون میشم لینک بدهید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فکر نمیکنم مگر اینکه افزونه ایی باشه که به کاربران درجه بده. مثلا این انجمن. البته شما نگفتید برچه اساس امتیاز میخواین بدین.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه سیستم امتیاز دهیه توسط کاربران (rating) که به جای پست ها به نویسندگان امتیاز می ده

http://wordpress.org/extend/plugins/author-love/

و این هم بت ضرایبی که مشخص می کنید به میزان تعداد نظرات و نوشته ها به نویسندگان امتیاز می ده

http://wordpress.org/extend/plugins/bainternet-user-ranks/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فکر نمیکنم مگر اینکه افزونه ایی باشه که به کاربران درجه بده. مثلا این انجمن. البته شما نگفتید برچه اساس امتیاز میخواین بدین.

من میخواهم به کاربران امتیاز بدهم که دستی قابل تغییر باشد.

این افزونه سیستم امتیاز دهیه توسط کاربران (rating) که به جای پست ها به نویسندگان امتیاز می ده

http://wordpress.org...ns/author-love/

و این هم بت ضرایبی که مشخص می کنید به میزان تعداد نظرات و نوشته ها به نویسندگان امتیاز می ده

http://wordpress.org...net-user-ranks/

دوست عزیز من افزونه ای میخواهم که من بتوانم از داخل پنل مدیریت ویرایش شود و داخل پنل کاربر هم نمایش دهد.

این دو افزونه برای کاربران است که میخواهند نظر بدهند من میخواهم به هر کاربر دستی امتیاز بدهم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه دوم این قابلیت رو داره که شما برای هر موردی ضریبی تعریف کنید ولی اینکه شما به هر کاربری هر مقدار که خودتون خواستید امتیاز بدید

در 5 رتبه می تونید بدونه افزونه و از طریق ارتقای دسترسی ها عمل کنید و تا 10 level با کمی دانش کد نویسی یا استفاده از افزونه هایی مثل

http://wordpress.org...er-role-editor/

ولی هر لیول دسترسی هایی هم دارد

اگر نمی خواهید در دسترسی ها تغییری ایجاد شود و صرفا یک نمره ی نمایشی است می تونید یک فیلد برای هر کاربر با استفاده از افزونه هایی مثل

http://wordpress.org...s/pie-register/

ایجاد کنید و فیلد را readonly کنید تا فقط توسط شما قابل تغییر باشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه دوم این قابلیت رو داره که شما برای هر موردی ضریبی تعریف کنید ولی اینکه شما به هر کاربری هر مقدار که خودتون خواستید امتیاز بدید

در 5 رتبه می تونید بدونه افزونه و از طریق ارتقای دسترسی ها عمل کنید و تا 10 level با کمی دانش کد نویسی یا استفاده از افزونه هایی مثل

http://wordpress.org...er-role-editor/

ولی هر لیول دسترسی هایی هم دارد

اگر نمی خواهید در دسترسی ها تغییری ایجاد شود و صرفا یک نمره ی نمایشی است می تونید یک فیلد برای هر کاربر با استفاده از افزونه هایی مثل

http://wordpress.org...s/pie-register/

ایجاد کنید و فیلد را readonly کنید تا فقط توسط شما قابل تغییر باشه

این افزونه را نصب کردم

http://wordpress.org...s/pie-register/

ولی readonly پیدا نکردم اگر ممکنه یه عکس بگیر ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای readonly بهتون کد می دم فقطچند لحظه تحمل کنید تا بنویسمش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو بعد از اصلاح در آدرس wp-admin/profile.php اضافه کنید


<?php if ($user_level < 10): ?>
<script type="text/javascript">
<!--
function read()
{
document.getElementById('ID').readonly='readonly'
}
read()
//-->
</script>
<?php endif; ?>

در کد بالا بجای ID باید آی دی فیلد جدید را که موقع ساختش تعیین می کنید قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من در Pie Register Settings یک فیلد به نام امتیاز اضافه کردم تیک های Add Registration Field هم زدم ولی کدی نمایش داده نمیشود.

درکل

من میخواهم یک فیلد مانند شناسه باشد که کاربر نتواند آن را به هیچ وجه تغییر بدهد ولی مدیر بتواند آن را ویرایش کند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اگر آی دی صحیح فیلد را داشته باشید با کدی که دادم به راحتی مشکلتون حله برای پیدا کردن آی دی می تونید روی صفحه پروفایل راست کلیک کنید و ازش source code بگیرید و داخل کدها آی دی مورد نظر را بیابید اکر نمی توانید سورس کد صفحه ی پروفایل را بگذارید اینجا

در ضمن شما درخواستی کاملا غیر معمول و نا متداول دارید و همین باعث می شه هیچ افزونه و کدی به طور مستقیم به دردتون نخوره امتیاز دهی عرفی مشخص دارد که بر اساس آن دو افزونه ی اولی که عرض کردم نوشته شده اند و ده ها نمونه دیگر شبیه همان دو تا

تغییر لول هم شرایطی برای کاربر داره که شما نمی خواهید باشه یعنی دسترسی کاربر را نمی خواهید بالا ببرید

در نتیجه هم باید زحمت خودتون رو زیاد کنید و هم انتظارتون رو کم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز من کی حرفم را تغییر دادم لطفا نظرات بالا را بخوانید من از اول گقتم

شما یک افزونه نام ببر که بشود مانند شناسه یک فیلد اضافه کردن وتوسط کاربر قابل دسترس نباشد.

چون من با این افزونه نتوانستم این کار را انجام دهم چون هیچ جای برای وارد کردن کد در قسمت پورفایل کاربر را نداشت

حال اگر زحمتی نیست شما یک افزونه نام ببر که بشود مانند شناسه یک فیلد اضافه کردن وتوسط کاربر قابل دسترس نباشد.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلا الان این کد یک فیلد اضافه میکند شما میتوانید کدی اضافه کنید که کاربر نتواند ویرایش کند.

<?php

add_filter( 'user_contactmethods' , 'update_contact_methods' , 10 , 1 );

function update_contact_methods( $contactmethods ) {

// Add new fields

$contactmethods['phone'] = 'امتیاز';

return $contactmethods;

}

?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حرفتون رو نگفتم تغییر دادید گفتم درخواستتون یک کاریه که معمول نیست

این فیلد که به درد شما نمی خوره این مال کنتاکت می هست

شما با افزونه ای که گفتم فیلدی می سازی که محتویاتش توی دیتابیس و بر روی نام کاربر ذخیره می شه

فیلد را با همون افزونه بسازید

موقع ساخت ازتون نام فیلد رو می پرسه نامی مناسب بگذارید و تیک های اجباری بودن و در فرم ثبت نام قرار داشتن را نزنید و تیک نمایش در صفحه پروفایل را بزنید بعد از اینکه ساختید به صفحه پروفایل کاربری بروید و سورس کد صفحه را همانطور که گفتم بگیرید و همراه نامی که برای فیلد انتخاب کرده اید اینجا بگذارید تا کد را بنویسم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز الان این کد بالا رو ببین میتونی کاریش کنی که functions.php بذارم کاربر نتواند ویرایش کند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز الان این کد بالا رو ببین میتونی کاریش کنی که functions.php بذارم کاربر نتواند ویرایش کند

لطفا پاسخ ها رو بخونید شما اگرم این فیلد رو readonly کنی اطلاعاتش به چه دردی می خوره این برای فرم تماس با ماست و برای هر کاربر نمی تونه یک عدد متفاوت داشته باشه

امتیاز های شما باید با جدول کاربرانتون در دیتابیس اترتباط داشته باشه تا امتیاز های هر کس را جدا گونه ذخیره کنه

اجازه بده یک کد کامل براتون می نویسم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا پاسخ ها رو بخونید شما اگرم این فیلد رو readonly کنی اطلاعاتش به چه دردی می خوره این برای فرم تماس با ماست و برای هر کاربر نمی تونه یک عدد متفاوت داشته باشه

امتیاز های شما باید با جدول کاربرانتون در دیتابیس اترتباط داشته باشه تا امتیاز های هر کس را جدا گونه ذخیره کنه

اجازه بده یک کد کامل براتون می نویسم

درسته اما این افزونه که شما گفتید بنده کار کردن باهاش را بلد نیستم

ممنون میشوم اگر کدی در این رابطه بنویسید

درضمن این کد من برای هر کاربر عددی متفاوت می توان نوشت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. این افزونه را نصب کنید

http://wordpress.org...iz-user-custom/

2. از طریق پیشخوان تنظیمات کاربران وارد افزونه شوید و یک فیلد بسازید نامش را user بگذارید و لیبلش را امتیاز کاربر

post-336-0-24287400-1346673243_thumb.gif

3.به پوشه wp-admin رفته و فایل admin-header.php را باز کنید و کد زیر را مانند عکس بدون دستکاری در آن قرار دهید درست در قبل از تگ </head>


<script type="text/javascript">
<!--
function read()
{
var level= "<?php echo $user_level ?>"
if (level< 10)
document.getElementById('juiz_user').disabled="disabled"
}
//-->
</script>

post-336-0-72834900-1346673263_thumb.gif

4. برای فراخوانی کد در قالب خود می توانید از کد


<?php if ($user_ID): ?>
امتیاز شما: <?php echo get_the_author_meta( 'juiz_user', $user_ID ); ?>
<?php endif; ?>

استفاده کنید ضمن اینکه در صفحه ی پروفایل هرکس هم کد نمایش داده می شه و فقط شما می تونید اونرو دستکاری کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درضمن این کد من برای هر کاربر عددی متفاوت می توان نوشت

البته در کد شما نمی شد ولی در این می شه و افزونه یک ستون به جدول دیتابیس اضافه می کنه برای ذخیره ی اطلاعات هر کاربر ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز وقتی این افزونه را نصب کردم چپ چین شد پنل مدیریت

در ضمن کاربر هم میتواند کد را ویرایش کند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید یک کد دیگه هم داره


onload="read()"

باید به بادی اضافه بشه و برای راست چین شدنش هم کد بادی را در همون فایل admin-header.php به این شکل اصلاح کنید


<body class="wp-admin no-js <?php echo apply_filters( 'admin_body_class', '' ) . " $admin_body_class"; ?>" onload="read()" dir="rtl">

در حال حاضر این کد به این شکله


<body class="wp-admin no-js <?php echo apply_filters( 'admin_body_class', '' ) . " $admin_body_class"; ?>">

کد رو کامل تست کردم هم برای ذخیره ی فیلد ها و هم برای اجازه دسترسی فقط کدهای این سری رو یادم رفته بود بگذارم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز پنل مدیریت هنوز راست چین نشده افزونه مانند این نیست؟

دوست عزیز دستت درد نکنه من هم چین چیزی بودم خدا خیرت بدهد

ویرایش شده در توسط pcnano
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای راست چین شدن اجازه بده سر فرصت کدهای افزونه رو بررسی کنم ببینم چچی داره که باعث می شه درستش می کنم اصل موضوع درست باشه اینها قابل حله

موفق باشی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اما برام خیلی مهمه چون خیلی واجب است ممنون میشم اگه مشکل این افزونه را بگویید یا افزونه دیگر معرفی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل juiz-user-custom-meta.php را باز کن کل محتویاتش رو پاک کن و این کدها که پیوست می کنم رو جایگزین کن

و خبر بده

juiz-user-custom-meta.php.txt

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز ممنون درست شد یک دنیا ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد