• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
The Gladiator

مشکل با ادامه مطلب .

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام روز به خیر

ورژن وردپرس من 3.5.1 هست

من یه کپی از فایل index در twenty eleven گرفتم و نام اون رو به news تغییر دادم

من میخوام توی این صفحه اطلاعات یک category رو نشون بدم که id اون برابر با 4 هستش

این کدی هست که من توی یکی از پست هام نوشتم و جز همین category هست


<p> summery summery summery summery summery summery summery></p>
<!--more-->
<p>countinieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee</p>

و این کدی هست که من برای صفحه اخبارم نوشتم


<?php /* Template Name: News */ ?>

<?php get_header(); ?>

<?php query_posts('cat=4'); ?>
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<div class="NewsContent">
<?php the_content('more'); ?>
<a href="<?php the_permalink() ?>">read more</a>
</div>
<?php endwhile; endif; ?>

<?php get_footer(); ?>

اما نتیجه ای که من روی صفحه ام ظاهر میشه به شکل زیر هستش


summery summery summery summery summery summery summery>

countinieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Read more

==========================================================

اما چیزی که مد نظر من هست حالت زیر هست


summery summery summery summery summery summery summery>

Read more

که میخوام بعد از کلیک کردن برم و این متن رو ببینم


countinieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

من کوئری های مختلفی رو امتحان کردم اما متاسفانه از هیچ کدوم جواب نگرفتم و توی همشون همین مساله پابرجا بوده

ممکنه بگید باید چه تغییری توی کدم بدم؟

ممنون میشم

ویرایش شده در توسط The Gladiator
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

مطمئن هستین که از ادامه مطلب درون پست هاتون استفاده کردین؟

چرا از تابع

<?php the_excerpt(); ?>

به جای

<?php the_content('more'); ?>

استفاده نمیکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته کدتون رو به این شکل تغییر بدین:


<?php query_posts('cat=4');
global $more;
$more = 0; ?>

در صورتی این کد اجرا خواهد شد که شما از more در پست هاتون استفاده کرده باشین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

مطمئن هستین که از ادامه مطلب درون پست هاتون استفاده کردین؟

چرا از تابع

<?php the_excerpt(); ?>

به جای

<?php the_content('more'); ?>

استفاده نمیکنید؟

سلام و خیلی منمنون

برادر این اسکرین شات از کدی هست که من تو پست ام زدم

شما مشکلی میبینی؟خیلی روش کار کردم واقعا خستم کرده .....

اون کدی رو هم که شما دادی استفاده کردم ولی فرقی نداره خروجی شبیه همینه

میشه یه بار دیگه کدم رو ببینی اگه مشکلی داره بهم بگی ...

واقعا گیر کردم

c63c1.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته کدتون رو به این شکل تغییر بدین:


<?php query_posts('cat=4');
global $more;
$more = 0; ?>

در صورتی این کد اجرا خواهد شد که شما از more در پست هاتون استفاده کرده باشین.

داداش خیر از جوونیت ببینی :)

بعد سه روز وقت کذاشتن با راه شما بالاخره حل شد

واقعا دیگه نمیدونشتم باید چی کار کنم؟؟؟؟

خیلی خیلی ازت ممنونم

میشه بگی اگه نخوام این تکه کد رو اضافه کنم کدم رو چجوری باید تغییر بدم؟؟؟؟

اخوی بهم بگیااااا برام خیلی مهمه ...

بازم ممنونم ازت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز در حالت عادی با همون کد خودتون باید ادامه مطلب مخفی باشه.

که نشد.و باید از این کد استفاده کنید.

احتمال داره که از کدی توی فانکشن استفاده میکنید که این کار رو انجام نمیده.

شما فایل فانکشن قالبتون رو ضمیمه کنید ببینم موردی داره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اشکان جان خدمت شما

خیلی ممنونم ازت

http://uplod.ir/sdv3...nctions.txt.htm

فقط پسوندش رو txt کزدم که بتونم اپلودش کنم

=============================================

آقا اشکان اینجا رو هم میتونید یه نگاه بندازی؟ اگه اینم حل بشه واقعا از ته دل دعات میکنم برادر... در ادامه همین مشکله

http://forum.wp-pars...ای-یک-category/

من کدم رو اول این شکلی نوشته بودم که به توصیه یکی از دوستان انجمن به اون حالتی که دیدی تبدیلش کردم

که متاسفانه هیچ کدوم هم کار نکرد تا قبل فرمایش شما..

ویرایش شده در توسط The Gladiator
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری