5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خیلی وقت بود دنبال یه افزونه مناسب برای راه اندازی پروفایل کاربری تو سایت می گشتم که بلاخره user ultra رو انتخاب کردم.

ولی نمی تونم محیط کاربری شو راست چین کنم.

لطفا راهنماییم کنید. ممنون

اینم لینک دانلود افزونه

http://wordpress.org/plugins/users-ultra/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کلاس های مورد نظرتون رو با فایرباگ مرورگر فایرفاکس پیدا کنید و بهش direction:rtl بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این افزونه کار کردم.

خیلی افزونه خوب و جالبیه.

یه بدی داره که نویسنده افزونه خیلی زود زود بروزرسانی میکنه پس افزونه رو نمیشه مستقیم استایل داد.

یه راه اینه که استایل های افزونه رو راست چین کنید و بزارین توی جایی دیگه و اونو توی پوسته فراخوانی کنید و استایل های خود افزونه رو لینکش رو بردارین.

یا اینکه فایل rtl براش بسازین و توی افزونه با تکه کدی بهش معرفی کنید.

حالا اینو حل کنید مشکل فارسی سازیش میاد وسط اونم با بروزرسانی کلا فقط دردسره.

چون اینم هر مدتی یکبار به خاطر قابلیت های جدید بروزرسانی میشه.

وای وای فکر کنم پشیمونت کردم. :D :D :D;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از راهنماییتون. من هم میخوام فایل rtl براش بسازم . فقط نمی دونم باید برای کدوم یک از فایل های css باید این کارو کرد. قبلا پوسته ایی رو فارسی و کاملا راست چین کردم ولی این متفاوته ،چون پوسته یه style.css داره که می آیم براش rtl می سازیم ولی اینجا که فولدری به نام css داریم ,5 فایل با پسوند .css داریم که نمی دونم باید از روی کدامشون rtl ساخت و با چه نامی ?

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قبلا راست چینش کردم

این کد ها رو توی فایل استایل قالبت بزار یا هم داخل پنل افزونه بخش css قرار بده


a.uultra-btn-u-menu {
text-align: right;
}
.xoouserultra-field-type {
float: right;
width: 34%;
}
.xoouserultra-field-type i {
float: right;
}

.xoouserultra-field-type span, .xoouserultra-field-value span {
float: right;
}
.uultra-miniprofile-users ul li .tool-div-bar {
position: absolute;
left: 0px;
padding-left: 10px;
}
.uultra-miniprofile-users .info-div .uu-direct-name {
text-align: right !important;
}
.uultra-miniprofile-users .info-div .uultra-prof-social-icon {
text-align: right;
}
img.avatar {
float: right;
}

.icon-close-open {
left: 15px;
}
.usersultra-dahsboard-cont .usersultra-dahsboard-center h2 {
text-align: right !important;
}
.articleContent ul li {
padding-right: 0px;
padding-left: 18px;
}
.xoouserultra-field-type i {
margin: 0 0px 0px 14px;
}
#table-3 th {
text-align: right;
}
a.uultra-btn-commm {
text-align: right;
}
.commons-panel-content .tablenav_post p a span {
margin-right: 10px !important;
}

a.uultra-btn-upload-avatar {
text-align: right;}
.commons-panel-content p {
text-align: right !important;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید