10 پست در این موضوع قرار دارد

سلا دوستان

من میخواستم یک هاست از ایران سرور بخرم ولی نمیدونم هاست ایران بهتره یا هاست اروپا ؟

هاست اروپا مال دیتا سنتر قدرتمند و معروف OVH فرانسه هستش و هاست ایرانش هم مال افرانت حالا من میخوام بدونم واقعا کدوم دیتا سنتر ها بهترن دیتا سنتر داخلی یا خارجی ؟؟ چون سخت افزار و پهنای باند دیتا سنتر OVH واقعا قدترمند و بالاست و هزینه کمتری هم نسب به هاست داخل ایران داره .

از نظر سرعت که میگن هاست ایران 7 برابر سرعت بیشتری داره من قبول دارم ولی برای موتور های جستجو و گوگل که اصلا فرقی نداره که داخل ایران باشه چه خارج از ایران :D و همینطور برای سایت های انالیزور هم فرقی نداره چون فقط نمیخوام بازدید کننده ایرانی سایت رو با سرعت بالا باز کنن بلکه بازدید کننده های خارجی رو هم میخوام سایت رو خوب باز کنن .

حالا نظر شما در چیه ؟؟ OVH یا افرانت ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ببینید ، یک سایت هست که فقط به ایرانی ها خدمات میده ، این سایت دیگه خیالتش راحته که بازدیدکننده خارجی کم داره و برا همین اگه هزینه ش رو داشته باشه ، بهتره یه هاست ایرانی بگیره .

البته هاست های ایران ، پهنای باند خیلی کمی ارائه میدن و اگر بازدید سایتتون زیاد باشه ، شاید در آینده با مشکل مواجه بشید .

پیشنهاد من همون OVH هست !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

همه چیزو خودت گفتی دیگه :D

اگه سرعت لود سایت برات مهمه هاست ایران بگیر. ولی در کل به نظر من سرعت لود زیاد الان رو سایت دیده نمیشه. سرعت بالایی که داره فقط روی سرور مجازی خوب جواب میده و میشه کاربردی استفاده کرد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

همه چیزو خودت گفتی دیگه :D

اگه سرعت لود سایت برات مهمه هاست ایران بگیر. ولی در کل به نظر من سرعت لود زیاد الان رو سایت دیده نمیشه. سرعت بالایی که داره فقط روی سرور مجازی خوب جواب میده و میشه کاربردی استفاده کرد.

درسته هیچ وقت هاست اشتراکی نمیتونه به پای VPS برسه ولی خوب سرور مجازی مشکلاتی مثل کانفیگ و لایسنس داره که واسم اصلا صرف نمیکنه واسه خاطره یک سایت آموزشی ازش استفاده کنم در صورتی که هنوز وبلاگم بازدید کننده انچنانی نداره . البته واسه داشتن سرعت لود بالا فکر نکنم زیاد هاست ایران تاثیر خیلی بالایی داشته باشه چون بیشتر پینگ پایینتر میاد و سایت پینگ کمتری توی ریکوئست ها داره .

بنظرم با این اوصاف همین OVH بهترین گزینه باشه چون قیمتش هم نسبت به کیفیت بالاش خیلی مناسبه 5 گیگ 86 هزار تومن 6 ماهه .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرعت سایت مگه برای گوگل هست ؟

به گفته خود گوگل اگر کاربر از سایت شما راضی باشه ، گوگل هم راضیه

وقتی منه کاربر سایت رو باز میکنم اگر کند باشه اصن نمیزارم باز بشه و سریع ترک میکنم سایت رو ولی اگر سرعتش خوب باشه 100% تو سایت میمونم

یکی از فاکتورها که به نظر من 90% برای گوگل مهمه مدت زمانی هست که کاربر داخل سایت میمونه

100% هاست ایران میتونه بهتر باشهاگر مشکل هزینه و پهنای باند نداشته باشید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نکته: سرویس های ایرانی به دلیل اینکه بعد مسافت توشون کم می شه در سرعت لود فایل ها از هاستها سریعتر عمل می کنند و سرویس های غیر ایرانی معتبر به دلیل استفاده از سخت افزار و نرم افزار بهتر و ترافیک بالاتر در اجرای کوئری ها سریعترند برای اینکه تشخیص بدهیم کدام سرویس مناسب اوضاع ماست باید ببینیم سایت ما تا چه اندازه متکی به کوئری ها و توابع داخلیست (که نیازمند محاسبات دیتابیسی اند) تا چه اندازه متکی به فایل ها (فایل ها برای دانلود یا تصاویر ) و بر اساس نیاز سرویس را انتخاب کنیم تا جواب درستی ازش بگیریم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سرعت سایت مگه برای گوگل هست ؟

به گفته خود گوگل اگر کاربر از سایت شما راضی باشه ، گوگل هم راضیه

وقتی منه کاربر سایت رو باز میکنم اگر کند باشه اصن نمیزارم باز بشه و سریع ترک میکنم سایت رو ولی اگر سرعتش خوب باشه 100% تو سایت میمونم

یکی از فاکتورها که به نظر من 90% برای گوگل مهمه مدت زمانی هست که کاربر داخل سایت میمونه

100% هاست ایران میتونه بهتر باشهاگر مشکل هزینه و پهنای باند نداشته باشید

درسته کسری جان من خودمم همین نظر رو دارم گوگل بیشتر روی رضایت مندی کاربر از سایت کار میکنه .

ولی خوب هاست ایران شاید بتونه برای کاربران خارجی هم که وارد سایت من میشن مشکل سرعت و پینگ بالا رو به وجود بیاره چون ایرانی ها فقط توی ایران نیستن نزدیک به چند میلیون ایرانی هم توی اروپا و آمریکا دارن زندگی میکنن که میخوام سایت برای اونها هم سرعت و پینگ خوبی داشته باشه نه اینکه فقط کاربران داخل ایران .

تا اونجایی که من میدونم قدرت سخت افزاری دیتا سنتر های معتبر اروپایی خیلی بالاتره و خیلی از سایت های معروف ایرانی هم دارن ازشون استفاده میکنن .

ویرایش شده در توسط Alireza Xn
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته کسری جان من خودمم همین نظر رو دارم گوگل بیشتر روی رضایت مندی کاربر از سایت کار میکنه .

ولی خوب هاست ایران شاید بتونه برای کاربران خارجی هم که وارد سایت من میشن مشکل سرعت و پینگ بالا رو به وجود بیاره چون ایرانی ها فقط توی ایران نیستن نزدیک به چند میلیون ایرانی هم توی اروپا و آمریکا دارن زندگی میکنن که میخوام سایت برای اونها هم سرعت و پینگ خوبی داشته باشه نه اینکه فقط کاربران داخل ایران .

تا اونجایی که من میدونم قدرت سخت افزاری دیتا سنتر های معتبر اروپایی خیلی بالاتره و خیلی از سایت های معروف ایرانی هم دارن ازشون استفاده میکنن .

اینجاست که ضرب المثل معروف ذکر میکنه :

یا خدا رو بخوا یا خرما :D

آقا علیرضا وقت کردی بیا یاهو :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته کسری جان من خودمم همین نظر رو دارم گوگل بیشتر روی رضایت مندی کاربر از سایت کار میکنه .

ولی خوب هاست ایران شاید بتونه برای کاربران خارجی هم که وارد سایت من میشن مشکل سرعت و پینگ بالا رو به وجود بیاره چون ایرانی ها فقط توی ایران نیستن نزدیک به چند میلیون ایرانی هم توی اروپا و آمریکا دارن زندگی میکنن که میخوام سایت برای اونها هم سرعت و پینگ خوبی داشته باشه نه اینکه فقط کاربران داخل ایران .

تا اونجایی که من میدونم قدرت سخت افزاری دیتا سنتر های معتبر اروپایی خیلی بالاتره و خیلی از سایت های معروف ایرانی هم دارن ازشون استفاده میکنن .

فکر نکنم حتی 1% از بازدید کننده های سایت از خارج از ایران باشن !!

این رو هم در نظر بگیر که سرعت اینترنت اونا چندین برابر ماست

فرض کن 80 درصد بازدید از داخل ایران هست و 20 درصد از خارج از ایران

حالا میخوای کدوم درصد سرعت بیشتری رو تجربه کنن ؟

و در آخر اینکه اگر واقعا این همه سرعت برات مهمه و کاربرای هر 2 دسته برات مهمن میتونی از سرویس دهنده های cdn استنفاده کنی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من اصلا هاست ایران به درد نمیخوره

من هاست اروپا از پارس پک گرفتم حدود 1 ساله قطعی نداره!

اما هاست ایرانش هر 3 ماه یک قطعی داره!در ضمن پهنای باند گران و محدود و...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط farhad.in
      55 درصد تخفیف ویژه برای هاست لینوکس SSD ایران و آلمان و هاست دانلود
      کد تخفیف: off55
      مهلت استفاده: محدود
      این تخفیف برای پلن‌های زیر اعمال شده است؛ و همه پلن‌های زیر شامل گواهی SSL رایگان نیز می‌باشند.
       پلن هاست لینوکس ایران از دیتاسنتر آسیاتک واقع در برج میلاد
      https://domain-host.ir/cart.php?gid=23
       پلن هاست لینوکس آلمان از دیتاسنتر هنترز آلمان
      https://domain-host.ir/cart.php?gid=1
       پلن هاست آپلود و دانلود از دیتاسنتر هنترز آلمان
      https://domain-host.ir/cart.php?gid=5
      تمامی پیشنیازهای وردپرس در این پلن‌ها فعال می‌باشد و می توانید تجربه هاست عالی برای وردپرس را تجربه کنید.
      پشتیبانی از مشتریان همه روزه در ساعات اداری بجز روزهای تعطیل از طریق سیستم چت و تیکت و تلگرام انجام می‌پذیرد؛ لازم بذکر است در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل نیز پشتیبانی از طریق تیکت فعال می‌باشد اما بازه زمانی پاسخدهی در ساعات اداری کمتر خواهد بود.
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط smartfartak
      خوب حالا هاست شما سی پنل یا دایرکت ادمین ؟ زیاد مهم نیست چون هیچ فرقی با هم ندارن ما با فایل های و پوشه های وردپرس کار داریم که تو هر دوتا هاست یکی هستن , وارد هاست بشید قسمت فایل منیجر و پوشه ی public_html
      فایل های وردپرس شما باید داخل این پوشه باشه حالا شاید شما فایل ها رو داخل پوشه ی جداگانه قراردادید توجه داشته باشید به این مورد , حالا فایل های وردپرس 3 تا پوشه داریم و چندین فایل php پوشه ها wp-admin /wp-includes / wp-content نام دارن وارد پوشه ی wp-content بشید و در داخل این پوشه چندین پوشه وجود داره ( plugins / themes / uploads / languages و احتمالا cache ) .
      خوب برای نصب قالب باید وارد پوشه ی themes بشید و برای نصب افزونه وارد پوشه ی plugins , حالا برای قالب که وارد پوشه ی themes شدید تو این پوشه باید قالب رو آپلود کنید قالب وردپرس خودتون رو روی سیستم به زیپ تبدیل کنید و با استفاده از گزینه ی upload فایل رو آپلود کنید فایل که اپلود شد احتمالا باید صفحه پوشه ی themes رو رفرش کنید و باز احتمالا به ریشه ی سایت برگردید و باید دوباره مسیر رو جلو بیاد تا پوشه ی قالب پوشه رو باز کنید فایل آپلود شده باید تو اون پوشه باشه به صورت zip حالا باید قالب رو از حالت زیپ خارج کنید در cpanel روی فایل کلیک راست کنید و فک کنم Extract باشه رو بزنید تا فایل از حالت زیپ خارج بشه ( نکته مهم : فایل قالب که از زیپ خارج شد فایل زیپ رو پاک کنید ) , تو دایرکت ادمین فایلی زیپ پلود شده جلوی فایل نوشته Extract
      حالا کافیه به مدیریت وردپرس برید ( داشبورد / نمایش / پوسته ها ) میبینید که قالبی که اپلود کردید به لیست قالب های موجود اضافه شده در اینجا می تونید قالب رو فعال کنید.
      برای نصب افزونه هم باید مثل آپلود قالب عمل کنید ولی برای افزونه باید برید داخل پوشه ی plugin وافزونه رو اپلود کنید از حالت زیپ خارج کنید و تو قسمت مدیریت وردپرس برید به بخش افزونه ها و افزونه رو فعال کنید.
      http://smartfartak.ir
      خانه هوشمند
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟