• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام.دوستان میخوام متن هایی که داخل پست بولد میشن یعنی داخل تگ strongقرار میگیرن هر بار به صورت رندوم 5 تا رنگ بگیرن.ممنون میشم کمک کنین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان کسی نیست کدشو بهم بده؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی هر بار یکی از 5 رنگ را یا پنج رنگ قراره افکت کلمه باشند در مورد اول در صورتی که مشکل اجرای جی کوئری در سایت نباشه این کد را به footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("strong").filter(function() {
$(this).addClass("strong<?php echo rand(1, 5);?>");
});
})
</script>

و استایل ها را هم به این ترتیب به style.css


.strong1 {
color:red
}
.strong2 {
color:blue
}
.strong3 {
color:green
}
.strong4 {
color:orange
}
.strong5 {
color:navy
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی هر بار یکی از 5 رنگ را یا پنج رنگ قراره افکت کلمه باشند در مورد اول در صورتی که مشکل اجرای جی کوئری در سایت نباشه این کد را به footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("strong").filter(function() {
$(this).addClass("strong<?php echo rand(1, 5);?>");
});
})
</script>

و استایل ها را هم به این ترتیب به style.css


.strong1 {
color:red
}
.strong2 {
color:blue
}
.strong3 {
color:green
}
.strong4 {
color:orange
}
.strong5 {
color:navy
}

با تشکر فراوان از شما.من میخوام تو یه پست مثلا 5 تا تگ strong اگه هس هر بار یکی از این هارو نشون بده به اینصورت

اولین

دومین

سومین

ممنون میشم لطف کنین و کدشو بهم بدین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز، اگر میخواین رندوم باشه ، راهی که استاد دادن بهترین راه ممکن هست .

کافیه کد جی کوئری رو بزارید داخل فایل های قالب ، و استایل ها رو هم به فایل استایل اضافه کنید .

اگر کد بالا رو نمی تونید به هر دلیلی استفاده کنید و رندوم بودن اون براتون اهمیتی نداره ، می تونید از CSS استفاده کنید

مثلا به این صورت

HTML :


<div class="farzad">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur <strong>adipisicing</strong> elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et <strong>dolore magna</strong> aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in <strong>reprehenderit</strong> in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. <strong>Excepteur</strong> sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt <strong>mollit</strong> anim id est laborum.
</div>

CSS :


.farzad strong:nth-child(1) {
color : red;
}
.farzad strong:nth-child(2) {
color : blue;
}
.farzad strong:nth-child(3) {
color : green;
}
.farzad strong:nth-child(4) {
color : yellow;
}
.farzad strong:nth-child(5) {
color : khaki;
}

DEMO

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز، اگر میخواین رندوم باشه ، راهی که استاد دادن بهترین راه ممکن هست .

کافیه کد جی کوئری رو بزارید داخل فایل های قالب ، و استایل ها رو هم به فایل استایل اضافه کنید .

اگر کد بالا رو نمی تونید به هر دلیلی استفاده کنید و رندوم بودن اون براتون اهمیتی نداره ، می تونید از CSS استفاده کنید

مثلا به این صورت

HTML :


<div class="farzad">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur <strong>adipisicing</strong> elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et <strong>dolore magna</strong> aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in <strong>reprehenderit</strong> in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. <strong>Excepteur</strong> sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt <strong>mollit</strong> anim id est laborum.
</div>

CSS :


.farzad strong:nth-child(1) {
color : red;
}
.farzad strong:nth-child(2) {
color : blue;
}
.farzad strong:nth-child(3) {
color : green;
}
.farzad strong:nth-child(4) {
color : yellow;
}
.farzad strong:nth-child(5) {
color : khaki;
}

DEMO

خیلی ممنونم ازتون دموی کدی که داده بودید رو دیدم دقیقا کاری که میخواستمو میکرد.اون استایل رو اینجوری تعریف کردم


<div class="postc content"><div class="farzad"><?php the_content(); ?></div></div>

و کد استایلرم داخل پوشه استایل قرار دادم ولی الان همه ی بولد ها قرمز شده.مشکلی از کجاست؟چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ظاهرا با زبان انگلیسی مشکلی نداره و کامل اجرا میشه.ولی مشکل بقیه پست ها برای چیه؟

اینم پست انگلیسی


http://yektatak.com/?p=28524

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ظاهرا با زبان انگلیسی مشکلی نداره و کامل اجرا میشه.ولی مشکل بقیه پست ها برای چیه؟

اینم پست انگلیسی


http://yektatak.com/?p=28524

الان امتحان کردم مشکل از اینه که وقتی اینتر مبزنیم و فاصله میوفته دوباره از اول شروع میشه.راهکاری برای درست کردنش دارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان امتحان کردم مشکل از اینه که وقتی اینتر مبزنیم و فاصله میوفته دوباره از اول شروع میشه.راهکاری برای درست کردنش دارید؟

ساده ترین راه گسترش کدتونه

.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(4) {
color : red;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(1) {
color : blue;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(2) {
color : green;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(3) {
color : yellow;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ساده ترین راه گسترش کدتونه


.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(4) {
color : red;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(1) {
color : blue;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(2) {
color : green;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(3) {
color : yellow;
}

کد رو اضافه کردم و الان باز مشکل داره و اون کار رو انجام نمیده.نمونش تو پستای سایت هس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر از همه که جواب دادید.تاپبک رو ببندید مشکل حل شد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری