• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام.دوستان میخوام متن هایی که داخل پست بولد میشن یعنی داخل تگ strongقرار میگیرن هر بار به صورت رندوم 5 تا رنگ بگیرن.ممنون میشم کمک کنین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان کسی نیست کدشو بهم بده؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی هر بار یکی از 5 رنگ را یا پنج رنگ قراره افکت کلمه باشند در مورد اول در صورتی که مشکل اجرای جی کوئری در سایت نباشه این کد را به footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("strong").filter(function() {
$(this).addClass("strong<?php echo rand(1, 5);?>");
});
})
</script>

و استایل ها را هم به این ترتیب به style.css


.strong1 {
color:red
}
.strong2 {
color:blue
}
.strong3 {
color:green
}
.strong4 {
color:orange
}
.strong5 {
color:navy
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی هر بار یکی از 5 رنگ را یا پنج رنگ قراره افکت کلمه باشند در مورد اول در صورتی که مشکل اجرای جی کوئری در سایت نباشه این کد را به footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("strong").filter(function() {
$(this).addClass("strong<?php echo rand(1, 5);?>");
});
})
</script>

و استایل ها را هم به این ترتیب به style.css


.strong1 {
color:red
}
.strong2 {
color:blue
}
.strong3 {
color:green
}
.strong4 {
color:orange
}
.strong5 {
color:navy
}

با تشکر فراوان از شما.من میخوام تو یه پست مثلا 5 تا تگ strong اگه هس هر بار یکی از این هارو نشون بده به اینصورت

اولین

دومین

سومین

ممنون میشم لطف کنین و کدشو بهم بدین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز، اگر میخواین رندوم باشه ، راهی که استاد دادن بهترین راه ممکن هست .

کافیه کد جی کوئری رو بزارید داخل فایل های قالب ، و استایل ها رو هم به فایل استایل اضافه کنید .

اگر کد بالا رو نمی تونید به هر دلیلی استفاده کنید و رندوم بودن اون براتون اهمیتی نداره ، می تونید از CSS استفاده کنید

مثلا به این صورت

HTML :


<div class="farzad">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur <strong>adipisicing</strong> elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et <strong>dolore magna</strong> aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in <strong>reprehenderit</strong> in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. <strong>Excepteur</strong> sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt <strong>mollit</strong> anim id est laborum.
</div>

CSS :


.farzad strong:nth-child(1) {
color : red;
}
.farzad strong:nth-child(2) {
color : blue;
}
.farzad strong:nth-child(3) {
color : green;
}
.farzad strong:nth-child(4) {
color : yellow;
}
.farzad strong:nth-child(5) {
color : khaki;
}

DEMO

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز، اگر میخواین رندوم باشه ، راهی که استاد دادن بهترین راه ممکن هست .

کافیه کد جی کوئری رو بزارید داخل فایل های قالب ، و استایل ها رو هم به فایل استایل اضافه کنید .

اگر کد بالا رو نمی تونید به هر دلیلی استفاده کنید و رندوم بودن اون براتون اهمیتی نداره ، می تونید از CSS استفاده کنید

مثلا به این صورت

HTML :


<div class="farzad">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur <strong>adipisicing</strong> elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et <strong>dolore magna</strong> aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in <strong>reprehenderit</strong> in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. <strong>Excepteur</strong> sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt <strong>mollit</strong> anim id est laborum.
</div>

CSS :


.farzad strong:nth-child(1) {
color : red;
}
.farzad strong:nth-child(2) {
color : blue;
}
.farzad strong:nth-child(3) {
color : green;
}
.farzad strong:nth-child(4) {
color : yellow;
}
.farzad strong:nth-child(5) {
color : khaki;
}

DEMO

خیلی ممنونم ازتون دموی کدی که داده بودید رو دیدم دقیقا کاری که میخواستمو میکرد.اون استایل رو اینجوری تعریف کردم


<div class="postc content"><div class="farzad"><?php the_content(); ?></div></div>

و کد استایلرم داخل پوشه استایل قرار دادم ولی الان همه ی بولد ها قرمز شده.مشکلی از کجاست؟چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ظاهرا با زبان انگلیسی مشکلی نداره و کامل اجرا میشه.ولی مشکل بقیه پست ها برای چیه؟

اینم پست انگلیسی


http://yektatak.com/?p=28524

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ظاهرا با زبان انگلیسی مشکلی نداره و کامل اجرا میشه.ولی مشکل بقیه پست ها برای چیه؟

اینم پست انگلیسی


http://yektatak.com/?p=28524

الان امتحان کردم مشکل از اینه که وقتی اینتر مبزنیم و فاصله میوفته دوباره از اول شروع میشه.راهکاری برای درست کردنش دارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان امتحان کردم مشکل از اینه که وقتی اینتر مبزنیم و فاصله میوفته دوباره از اول شروع میشه.راهکاری برای درست کردنش دارید؟

ساده ترین راه گسترش کدتونه

.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(4) {
color : red;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(1) {
color : blue;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(2) {
color : green;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(3) {
color : yellow;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ساده ترین راه گسترش کدتونه


.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(4) {
color : red;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(1) {
color : blue;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(2) {
color : green;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(3) {
color : yellow;
}

کد رو اضافه کردم و الان باز مشکل داره و اون کار رو انجام نمیده.نمونش تو پستای سایت هس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر از همه که جواب دادید.تاپبک رو ببندید مشکل حل شد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری