• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام.دوستان میخوام متن هایی که داخل پست بولد میشن یعنی داخل تگ strongقرار میگیرن هر بار به صورت رندوم 5 تا رنگ بگیرن.ممنون میشم کمک کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی نیست کدشو بهم بده؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی هر بار یکی از 5 رنگ را یا پنج رنگ قراره افکت کلمه باشند در مورد اول در صورتی که مشکل اجرای جی کوئری در سایت نباشه این کد را به footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("strong").filter(function() {
$(this).addClass("strong<?php echo rand(1, 5);?>");
});
})
</script>

و استایل ها را هم به این ترتیب به style.css


.strong1 {
color:red
}
.strong2 {
color:blue
}
.strong3 {
color:green
}
.strong4 {
color:orange
}
.strong5 {
color:navy
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی هر بار یکی از 5 رنگ را یا پنج رنگ قراره افکت کلمه باشند در مورد اول در صورتی که مشکل اجرای جی کوئری در سایت نباشه این کد را به footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("strong").filter(function() {
$(this).addClass("strong<?php echo rand(1, 5);?>");
});
})
</script>

و استایل ها را هم به این ترتیب به style.css


.strong1 {
color:red
}
.strong2 {
color:blue
}
.strong3 {
color:green
}
.strong4 {
color:orange
}
.strong5 {
color:navy
}

با تشکر فراوان از شما.من میخوام تو یه پست مثلا 5 تا تگ strong اگه هس هر بار یکی از این هارو نشون بده به اینصورت

اولین

دومین

سومین

ممنون میشم لطف کنین و کدشو بهم بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز، اگر میخواین رندوم باشه ، راهی که استاد دادن بهترین راه ممکن هست .

کافیه کد جی کوئری رو بزارید داخل فایل های قالب ، و استایل ها رو هم به فایل استایل اضافه کنید .

اگر کد بالا رو نمی تونید به هر دلیلی استفاده کنید و رندوم بودن اون براتون اهمیتی نداره ، می تونید از CSS استفاده کنید

مثلا به این صورت

HTML :


<div class="farzad">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur <strong>adipisicing</strong> elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et <strong>dolore magna</strong> aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in <strong>reprehenderit</strong> in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. <strong>Excepteur</strong> sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt <strong>mollit</strong> anim id est laborum.
</div>

CSS :


.farzad strong:nth-child(1) {
color : red;
}
.farzad strong:nth-child(2) {
color : blue;
}
.farzad strong:nth-child(3) {
color : green;
}
.farzad strong:nth-child(4) {
color : yellow;
}
.farzad strong:nth-child(5) {
color : khaki;
}

DEMO

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز، اگر میخواین رندوم باشه ، راهی که استاد دادن بهترین راه ممکن هست .

کافیه کد جی کوئری رو بزارید داخل فایل های قالب ، و استایل ها رو هم به فایل استایل اضافه کنید .

اگر کد بالا رو نمی تونید به هر دلیلی استفاده کنید و رندوم بودن اون براتون اهمیتی نداره ، می تونید از CSS استفاده کنید

مثلا به این صورت

HTML :


<div class="farzad">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur <strong>adipisicing</strong> elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et <strong>dolore magna</strong> aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in <strong>reprehenderit</strong> in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. <strong>Excepteur</strong> sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt <strong>mollit</strong> anim id est laborum.
</div>

CSS :


.farzad strong:nth-child(1) {
color : red;
}
.farzad strong:nth-child(2) {
color : blue;
}
.farzad strong:nth-child(3) {
color : green;
}
.farzad strong:nth-child(4) {
color : yellow;
}
.farzad strong:nth-child(5) {
color : khaki;
}

DEMO

خیلی ممنونم ازتون دموی کدی که داده بودید رو دیدم دقیقا کاری که میخواستمو میکرد.اون استایل رو اینجوری تعریف کردم


<div class="postc content"><div class="farzad"><?php the_content(); ?></div></div>

و کد استایلرم داخل پوشه استایل قرار دادم ولی الان همه ی بولد ها قرمز شده.مشکلی از کجاست؟چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا با زبان انگلیسی مشکلی نداره و کامل اجرا میشه.ولی مشکل بقیه پست ها برای چیه؟

اینم پست انگلیسی


http://yektatak.com/?p=28524

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا با زبان انگلیسی مشکلی نداره و کامل اجرا میشه.ولی مشکل بقیه پست ها برای چیه؟

اینم پست انگلیسی


http://yektatak.com/?p=28524

الان امتحان کردم مشکل از اینه که وقتی اینتر مبزنیم و فاصله میوفته دوباره از اول شروع میشه.راهکاری برای درست کردنش دارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان امتحان کردم مشکل از اینه که وقتی اینتر مبزنیم و فاصله میوفته دوباره از اول شروع میشه.راهکاری برای درست کردنش دارید؟

ساده ترین راه گسترش کدتونه

.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(4) {
color : red;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(1) {
color : blue;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(2) {
color : green;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(3) {
color : yellow;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترین راه گسترش کدتونه


.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(4) {
color : red;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(1) {
color : blue;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(2) {
color : green;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(3) {
color : yellow;
}

کد رو اضافه کردم و الان باز مشکل داره و اون کار رو انجام نمیده.نمونش تو پستای سایت هس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از همه که جواب دادید.تاپبک رو ببندید مشکل حل شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری