• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام.دوستان میخوام متن هایی که داخل پست بولد میشن یعنی داخل تگ strongقرار میگیرن هر بار به صورت رندوم 5 تا رنگ بگیرن.ممنون میشم کمک کنین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی نیست کدشو بهم بده؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی هر بار یکی از 5 رنگ را یا پنج رنگ قراره افکت کلمه باشند در مورد اول در صورتی که مشکل اجرای جی کوئری در سایت نباشه این کد را به footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("strong").filter(function() {
$(this).addClass("strong<?php echo rand(1, 5);?>");
});
})
</script>

و استایل ها را هم به این ترتیب به style.css


.strong1 {
color:red
}
.strong2 {
color:blue
}
.strong3 {
color:green
}
.strong4 {
color:orange
}
.strong5 {
color:navy
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی هر بار یکی از 5 رنگ را یا پنج رنگ قراره افکت کلمه باشند در مورد اول در صورتی که مشکل اجرای جی کوئری در سایت نباشه این کد را به footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("strong").filter(function() {
$(this).addClass("strong<?php echo rand(1, 5);?>");
});
})
</script>

و استایل ها را هم به این ترتیب به style.css


.strong1 {
color:red
}
.strong2 {
color:blue
}
.strong3 {
color:green
}
.strong4 {
color:orange
}
.strong5 {
color:navy
}

با تشکر فراوان از شما.من میخوام تو یه پست مثلا 5 تا تگ strong اگه هس هر بار یکی از این هارو نشون بده به اینصورت

اولین

دومین

سومین

ممنون میشم لطف کنین و کدشو بهم بدین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز، اگر میخواین رندوم باشه ، راهی که استاد دادن بهترین راه ممکن هست .

کافیه کد جی کوئری رو بزارید داخل فایل های قالب ، و استایل ها رو هم به فایل استایل اضافه کنید .

اگر کد بالا رو نمی تونید به هر دلیلی استفاده کنید و رندوم بودن اون براتون اهمیتی نداره ، می تونید از CSS استفاده کنید

مثلا به این صورت

HTML :


<div class="farzad">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur <strong>adipisicing</strong> elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et <strong>dolore magna</strong> aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in <strong>reprehenderit</strong> in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. <strong>Excepteur</strong> sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt <strong>mollit</strong> anim id est laborum.
</div>

CSS :


.farzad strong:nth-child(1) {
color : red;
}
.farzad strong:nth-child(2) {
color : blue;
}
.farzad strong:nth-child(3) {
color : green;
}
.farzad strong:nth-child(4) {
color : yellow;
}
.farzad strong:nth-child(5) {
color : khaki;
}

DEMO

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز، اگر میخواین رندوم باشه ، راهی که استاد دادن بهترین راه ممکن هست .

کافیه کد جی کوئری رو بزارید داخل فایل های قالب ، و استایل ها رو هم به فایل استایل اضافه کنید .

اگر کد بالا رو نمی تونید به هر دلیلی استفاده کنید و رندوم بودن اون براتون اهمیتی نداره ، می تونید از CSS استفاده کنید

مثلا به این صورت

HTML :


<div class="farzad">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur <strong>adipisicing</strong> elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et <strong>dolore magna</strong> aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in <strong>reprehenderit</strong> in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. <strong>Excepteur</strong> sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt <strong>mollit</strong> anim id est laborum.
</div>

CSS :


.farzad strong:nth-child(1) {
color : red;
}
.farzad strong:nth-child(2) {
color : blue;
}
.farzad strong:nth-child(3) {
color : green;
}
.farzad strong:nth-child(4) {
color : yellow;
}
.farzad strong:nth-child(5) {
color : khaki;
}

DEMO

خیلی ممنونم ازتون دموی کدی که داده بودید رو دیدم دقیقا کاری که میخواستمو میکرد.اون استایل رو اینجوری تعریف کردم


<div class="postc content"><div class="farzad"><?php the_content(); ?></div></div>

و کد استایلرم داخل پوشه استایل قرار دادم ولی الان همه ی بولد ها قرمز شده.مشکلی از کجاست؟چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا با زبان انگلیسی مشکلی نداره و کامل اجرا میشه.ولی مشکل بقیه پست ها برای چیه؟

اینم پست انگلیسی


http://yektatak.com/?p=28524

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا با زبان انگلیسی مشکلی نداره و کامل اجرا میشه.ولی مشکل بقیه پست ها برای چیه؟

اینم پست انگلیسی


http://yektatak.com/?p=28524

الان امتحان کردم مشکل از اینه که وقتی اینتر مبزنیم و فاصله میوفته دوباره از اول شروع میشه.راهکاری برای درست کردنش دارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان امتحان کردم مشکل از اینه که وقتی اینتر مبزنیم و فاصله میوفته دوباره از اول شروع میشه.راهکاری برای درست کردنش دارید؟

ساده ترین راه گسترش کدتونه

.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(4) {
color : red;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(1) {
color : blue;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(2) {
color : green;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(3) {
color : yellow;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترین راه گسترش کدتونه


.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(4) {
color : red;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(1) {
color : blue;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(3),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(2) {
color : green;
}
.farzad p:nth-child(1) strong:nth-child(4),
.farzad p:nth-child(2) strong:nth-child(1),
.farzad p:nth-child(3) strong:nth-child(2),
.farzad p:nth-child(4) strong:nth-child(3) {
color : yellow;
}

کد رو اضافه کردم و الان باز مشکل داره و اون کار رو انجام نمیده.نمونش تو پستای سایت هس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از همه که جواب دادید.تاپبک رو ببندید مشکل حل شد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری