• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت همه ی دوستان در وردپرس پارسی , بنده بالاخره پس از مدتی سرم خلوت شد و سعی کردم وب سایت شخصی خود را بنا کنم ,

خوب حالا وب سایتو بر پایه HTML ( استاتیک ) بنا کردم و دارم باگ هاشو میگیرم و بهش رنگ و لعاب میدم ,

لطفا هر گونه نظر , پیشنهاد و یا انتقادی داشتید ( چه خوب چه بد ) بگید تا روی سایت اعمال کنم و بعد داینامیکش کنم .

اینم آدرس سایت :


WWW.IR-WP.COM

ویرایش شده در توسط ایــــــــران وردپــــــرس
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام خدمت همه ی دوستان در وردپرس پارسی , بنده بالاخره پس از مدتی سرم خلوت شد و سعی کردم وب سایت شخصی خود را بنا کنم ,

خوب حالا وب سایتو بر پایه HTML ( استاتیک ) بنا کردم و دارم باگ هاشو میگیرم و بهش رنگ و لعاب میدم ,

لطفا هر گونه نظر , پیشنهاد و یا انتقادی داشتید ( چه خوب چه بد ) بگید تا روی سایت اعمال کنم و بعد داینامیکش کنم .

اینم آدرس سایت :


WWW.IR-WP.COM

سلام عالی بود

فقط منو آبشاری مشکل داره

اینو هم به استایل body اضافه کن


overflow-x:hidden;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به به خسته نباشید . سرعت لود که مالشااا کم نباشه کمتر نیست !! حجم قالبت هم که ....

یه نگاه به این آنالیز بندازید :

http://gtmetrix.com/reports/www.ir-wp.com/KjBGCGsz

من که مرورگرم تا خواست این صفحه رو لود کنه 3 مین رو هنگ بود .

یه کمی هم فکر نمیکنید شبیه به این سایت شده ؟؟

http://www.idea-soft.ir/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به به خسته نباشید . سرعت لود که مالشااا کم نباشه کمتر نیست !! حجم قالبت هم که ....

یه نگاه به این آنالیز بندازید :

http://gtmetrix.com/...wp.com/KjBGCGsz

من که مرورگرم تا خواست این صفحه رو لود کنه 3 مین رو هنگ بود .

سلام خیلی ممنون از انتقادی که کردی ولی فکر میکنم در رابطه با سرعت لود یکم در اشتباهی چون کل قالب 1.8MB هست و سرعت لودش هم 875 MS ( کمتر از 1 ثانیه ) ! از وب سایت معروف و معتر http://tools.pingdom.com هم استفاده کردم !


http://8pic.ir/images/k7i3zo8kmbqlhxh0vwz1.png

و در رابطه با :

یه کمی هم فکر نمیکنید شبیه به این سایت شده ؟؟

http://www.idea-soft.ir/

درسته قسمت هدر یکم شبیه ایده سافت شده , البته یک عکس از پایینش هم برداشتم ولی منتظر اینم که یا یه عکس دیگه مثل اون گیر بیارم یا بدم دوستان گرافیست بسازن

بازم خیلی ممنون بابت انتقادتون

ویرایش شده در توسط ایــــــــران وردپــــــرس
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

انشالا تو کارتون موفق باشید.چند تا نکته هم من میکم :

اون ایکن های زنده ای که موس میره روش مشکی میشه (مشکیش) جالب نیست.

اون پایین آخرین ارسال های وبلاگ عکساش با کادرش هماهنگ نیست.

یه ذره هم فونت دســترســی با پـشـنـیـبـانی یه جوری هست نمیدونم شاید برای من اینجوری هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستم

سایتت قشنگه و جالب کار شده ... سرعتشم خوبه

فقط سعی کن رنگ livicon هاتو مشکی نکنیو همون سفید باشه بهتره

رنگ آیکون های تو فوترتو هم عوض کن بهش نمیخوره

بالای اون درصد های html و اینا یچیزی بنویس

در کل سایت خوبی داری :)

موفق باشی

ویرایش شده در توسط rozesia7
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kimia212asd
      با سلام من چند روزه با وردپرس کار میکنم   سایت رو باز میکنم ریداکت میشه  به سایت دیگه  خارجی هستش
      فایل وردپرس  رو پاک کردم دوباره نصب کردم باز همونه
      با هاستینگ صحبت کردم  اونم  سایت رو ریستور کرد به یک هفته پیش باز اون مشکل هست
      لطفا راهنمایی کنید  مشکل رو برطرف کنم
      ادرس  سایت  ببینید
      www.vatanfal.com
    • توسط Lincer
      سلام وقت بخیر دوستان
      کسی میدونه پوسته این وبسایت رو از کجا میشه پیدا کرد؟
      https://carpet-machines.com
    • توسط Rangarang
      سلام
      وقتی سایتمون پروتکل SSL داشته باشه و بخوایم تو صفحه اول از یک IFRAME ای استفاده کنیم که خودش SSL نداره (HTTP هست)، باید چیکار کرد؟ چون قبل از اینکه SSL رو سایت نصب بشه، IFRAME درخواست خودش رو به نسخه HTTP می فرستاد اما دقیقا بعد از نصب SSL اون IFRAME به صورت خودکار درخواست HTTPS می فرسته به سایت مقصد و چون سایت مقصد HTTPS نداره، IFRAME با خطا مواجه می شه. من می خواستم بدونم چطوری باید کاری کرد که IFRAME درخواست HTTP ارسال کنه همچنان.
      از افزونه Really Simple SSL استفاده می کنم.
      مرسی
    • توسط sygunsys
      دوستانی که سئو کار هستند و یا تجربه دارند می تونن بگن که چطوری میشه کلمه ی کلیدی  نرم افزار حسابداری یه روزه از صفحه ی اول لینک 5 بره صفحه ی 2 لینک 8؟؟؟
    • توسط hasanataie
      سلام خدمت همکاران عزیز
      من میخوام یه انجمن وی‌بولتین بزنم که به وردپرس متصل بشه
      یعنی وقتی کاربر میاد تو وردپرس ثبت نام میکنه داخل انجمن هم واسش اکانت ایجاد بشه
      و وقتی که کاربر توی انجمن ثبت نام میکنه داخل وردپرس هم ثبت نام بشه
      وقتی کاربر در انجمن لاگین کرد در وردپرس هم لاگین بشه و برعکس.
       
      از دوستان عزیز کسی این مورد رو میتونه اوکی کنه
      با پرداخت هزینه