6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت همه ی دوستان در وردپرس پارسی , بنده بالاخره پس از مدتی سرم خلوت شد و سعی کردم وب سایت شخصی خود را بنا کنم ,

خوب حالا وب سایتو بر پایه HTML ( استاتیک ) بنا کردم و دارم باگ هاشو میگیرم و بهش رنگ و لعاب میدم ,

لطفا هر گونه نظر , پیشنهاد و یا انتقادی داشتید ( چه خوب چه بد ) بگید تا روی سایت اعمال کنم و بعد داینامیکش کنم .

اینم آدرس سایت :


WWW.IR-WP.COM

ویرایش شده در توسط ایــــــــران وردپــــــرس
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام خدمت همه ی دوستان در وردپرس پارسی , بنده بالاخره پس از مدتی سرم خلوت شد و سعی کردم وب سایت شخصی خود را بنا کنم ,

خوب حالا وب سایتو بر پایه HTML ( استاتیک ) بنا کردم و دارم باگ هاشو میگیرم و بهش رنگ و لعاب میدم ,

لطفا هر گونه نظر , پیشنهاد و یا انتقادی داشتید ( چه خوب چه بد ) بگید تا روی سایت اعمال کنم و بعد داینامیکش کنم .

اینم آدرس سایت :


WWW.IR-WP.COM

سلام عالی بود

فقط منو آبشاری مشکل داره

اینو هم به استایل body اضافه کن


overflow-x:hidden;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به به خسته نباشید . سرعت لود که مالشااا کم نباشه کمتر نیست !! حجم قالبت هم که ....

یه نگاه به این آنالیز بندازید :

http://gtmetrix.com/reports/www.ir-wp.com/KjBGCGsz

من که مرورگرم تا خواست این صفحه رو لود کنه 3 مین رو هنگ بود .

یه کمی هم فکر نمیکنید شبیه به این سایت شده ؟؟

http://www.idea-soft.ir/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به به خسته نباشید . سرعت لود که مالشااا کم نباشه کمتر نیست !! حجم قالبت هم که ....

یه نگاه به این آنالیز بندازید :

http://gtmetrix.com/...wp.com/KjBGCGsz

من که مرورگرم تا خواست این صفحه رو لود کنه 3 مین رو هنگ بود .

سلام خیلی ممنون از انتقادی که کردی ولی فکر میکنم در رابطه با سرعت لود یکم در اشتباهی چون کل قالب 1.8MB هست و سرعت لودش هم 875 MS ( کمتر از 1 ثانیه ) ! از وب سایت معروف و معتر http://tools.pingdom.com هم استفاده کردم !


http://8pic.ir/images/k7i3zo8kmbqlhxh0vwz1.png

و در رابطه با :

یه کمی هم فکر نمیکنید شبیه به این سایت شده ؟؟

http://www.idea-soft.ir/

درسته قسمت هدر یکم شبیه ایده سافت شده , البته یک عکس از پایینش هم برداشتم ولی منتظر اینم که یا یه عکس دیگه مثل اون گیر بیارم یا بدم دوستان گرافیست بسازن

بازم خیلی ممنون بابت انتقادتون

ویرایش شده در توسط ایــــــــران وردپــــــرس
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

انشالا تو کارتون موفق باشید.چند تا نکته هم من میکم :

اون ایکن های زنده ای که موس میره روش مشکی میشه (مشکیش) جالب نیست.

اون پایین آخرین ارسال های وبلاگ عکساش با کادرش هماهنگ نیست.

یه ذره هم فونت دســترســی با پـشـنـیـبـانی یه جوری هست نمیدونم شاید برای من اینجوری هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستم

سایتت قشنگه و جالب کار شده ... سرعتشم خوبه

فقط سعی کن رنگ livicon هاتو مشکی نکنیو همون سفید باشه بهتره

رنگ آیکون های تو فوترتو هم عوض کن بهش نمیخوره

بالای اون درصد های html و اینا یچیزی بنویس

در کل سایت خوبی داری :)

موفق باشی

ویرایش شده در توسط rozesia7
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط royairani
      درود بر دوستان
      بسیاری از قالب های ووکامرسی دارای تب های زیبا در صفحه ی محصول تکی هستن.
      اما قالبی ک من استفاده میکنم دارای تب و کادر بندی نیست. (عکس پیوست شد)
      حال میخواهم تبی ک با استفاده از html و css را دانلود کردم از یک سایت ایرانی جایگزیت تب پیشفرض سایتم کنم.
      به فایل tab.php میرم و هرکاری میکنم کلاس جدیدی ک برای تب جدید هست جایگزین کنم نمیتونم و همه چیز بهم میریزه.
      لطفا کمکم کنید خیلی وقته درگیر این موضوع هستم. راهنمایی کنید که چطور تب جدید را جایگزین کنم و یا یک تب برایش بنویسم
      خلی ممنون از همگی
       

    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط amir1384
      سلام دوستان ببخشید من یک قالب html رو به وردپرس تبدیل کردم و بدون مشکل تبدیل شد فقط تنها مشکل اینه که خیلی هم برای من مهم هست این هست که با برکه ساز ها و ویرژوال کامپوزر کار نمیکه نمیشه منو راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      با سلام
      از وقتی فیلترینگ تلگرام شروع شده متاسفانه برای ورود به وردپرس اشکال ایجاد شده.سه تا سایت با وردپرس دارم که یکیش که هاستش دایرکت ادمین داخلیه مشکلی نداره ولی اون دوتا روی هاست اشتراکی خارج هستش که هر جفتشو از طلاهاست گرفتم.اون دوتایی که هاست خارجه برای پیشخوان مشکل داره مثلا وارد نمیشه یا اگر وارد میشه پیشخوان رو نمیاره و یا کند کار میکنه و از این قبیل مشکلات.چه کار باید بکنم؟