6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت همه ی دوستان در وردپرس پارسی , بنده بالاخره پس از مدتی سرم خلوت شد و سعی کردم وب سایت شخصی خود را بنا کنم ,

خوب حالا وب سایتو بر پایه HTML ( استاتیک ) بنا کردم و دارم باگ هاشو میگیرم و بهش رنگ و لعاب میدم ,

لطفا هر گونه نظر , پیشنهاد و یا انتقادی داشتید ( چه خوب چه بد ) بگید تا روی سایت اعمال کنم و بعد داینامیکش کنم .

اینم آدرس سایت :


WWW.IR-WP.COM

ویرایش شده در توسط ایــــــــران وردپــــــرس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام خدمت همه ی دوستان در وردپرس پارسی , بنده بالاخره پس از مدتی سرم خلوت شد و سعی کردم وب سایت شخصی خود را بنا کنم ,

خوب حالا وب سایتو بر پایه HTML ( استاتیک ) بنا کردم و دارم باگ هاشو میگیرم و بهش رنگ و لعاب میدم ,

لطفا هر گونه نظر , پیشنهاد و یا انتقادی داشتید ( چه خوب چه بد ) بگید تا روی سایت اعمال کنم و بعد داینامیکش کنم .

اینم آدرس سایت :


WWW.IR-WP.COM

سلام عالی بود

فقط منو آبشاری مشکل داره

اینو هم به استایل body اضافه کن


overflow-x:hidden;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به به خسته نباشید . سرعت لود که مالشااا کم نباشه کمتر نیست !! حجم قالبت هم که ....

یه نگاه به این آنالیز بندازید :

http://gtmetrix.com/reports/www.ir-wp.com/KjBGCGsz

من که مرورگرم تا خواست این صفحه رو لود کنه 3 مین رو هنگ بود .

یه کمی هم فکر نمیکنید شبیه به این سایت شده ؟؟

http://www.idea-soft.ir/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به به خسته نباشید . سرعت لود که مالشااا کم نباشه کمتر نیست !! حجم قالبت هم که ....

یه نگاه به این آنالیز بندازید :

http://gtmetrix.com/...wp.com/KjBGCGsz

من که مرورگرم تا خواست این صفحه رو لود کنه 3 مین رو هنگ بود .

سلام خیلی ممنون از انتقادی که کردی ولی فکر میکنم در رابطه با سرعت لود یکم در اشتباهی چون کل قالب 1.8MB هست و سرعت لودش هم 875 MS ( کمتر از 1 ثانیه ) ! از وب سایت معروف و معتر http://tools.pingdom.com هم استفاده کردم !


http://8pic.ir/images/k7i3zo8kmbqlhxh0vwz1.png

و در رابطه با :

یه کمی هم فکر نمیکنید شبیه به این سایت شده ؟؟

http://www.idea-soft.ir/

درسته قسمت هدر یکم شبیه ایده سافت شده , البته یک عکس از پایینش هم برداشتم ولی منتظر اینم که یا یه عکس دیگه مثل اون گیر بیارم یا بدم دوستان گرافیست بسازن

بازم خیلی ممنون بابت انتقادتون

ویرایش شده در توسط ایــــــــران وردپــــــرس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

انشالا تو کارتون موفق باشید.چند تا نکته هم من میکم :

اون ایکن های زنده ای که موس میره روش مشکی میشه (مشکیش) جالب نیست.

اون پایین آخرین ارسال های وبلاگ عکساش با کادرش هماهنگ نیست.

یه ذره هم فونت دســترســی با پـشـنـیـبـانی یه جوری هست نمیدونم شاید برای من اینجوری هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستم

سایتت قشنگه و جالب کار شده ... سرعتشم خوبه

فقط سعی کن رنگ livicon هاتو مشکی نکنیو همون سفید باشه بهتره

رنگ آیکون های تو فوترتو هم عوض کن بهش نمیخوره

بالای اون درصد های html و اینا یچیزی بنویس

در کل سایت خوبی داری :)

موفق باشی

ویرایش شده در توسط rozesia7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط javad036
      سلام  من از قالب صحیفه استفاده میکنم برای  ساخت ساید بار جدید باید چه کاری را انجام دهم؟ ممنون میشم پاسخ بدید
    • توسط javad036
      سلام برای مخفی کردن برگه ها از دید مهمان باید چیکار کنم؟  مثلا برگه نمایش پروفایل فقط برای کاربران عضو نمایان بشه ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط gianttourism
      سلام و عرض ادب
      یه افزونه میخوام مانند صفحه زیر که تصاویر 360 درجه نشون بده (برای وب سایت املاک میخوام)
      http://www.melkmashhad.ir/%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86/
      لطفا راهنمائی فرمائید
    • توسط miraziz
      سلام دوستان. من برای صفحه اول سایتم یک منوای اضافه کردم، ولی نمی دونم که دقیقا چی شده که صفحه اول سایت در نمایشگر عریض( مثلا 14اینچ) یک اسکرول افقی طولانی ایجاد میشه.
      ممنون می شوم راهنمایی کنید که این مشکل از چیست؟

      آدرس سایت: http://echolalia.ir/
    • توسط miraziz
      سلام. دوستان من با کد زیر می خواستم نام دسته ی پست مورد نظر را بالای عنوان مطلب فراخوانی کنم. ولی متاسفانه این کد هم دسته مادر و هم دسته ی فرزند را فراخوانی میکند. چندان به php آشنا نیستم. چه تغییری باید بدم که تنها نام دسته ی فرزند را نشون بده؟ 
      <?php the_category($separator, $parents, $post_id); ?>