milad

دو فایل Single.php به همراه دو لینک پست.

16 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من پوسته ای طراحی کردم و یک custom post type درست کردم. و لازم دارم برای هر پست دو نوع قالب بندی single داشته باشم.( یک قالب بندی برای دیدن خلاصه و یکی هم برای کاملش)

و لازمم دارم دو ادرس برای هر قالب بندی داشتم اینجوری مثلاً.


http://example.com/category/post-name -> uses single1.php
http://example.com/category/post-name/summery -> uses single2.php

هردوی این لینکا به یک پست واحد باید لینک بشن

انگلیسی هم سرچ کردم به یه نتایجی رسیدم ولی چون پی اچ پیم ضعیقه(تقریباً بلد نیستم) نتونستم درستش کنم.

اینو پیدا کردم مثلاً لینک

ویرایش شده در توسط milad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید حل شد از این استفاده کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من هم مشکل رو دارم ولی اینجوری که

من واسه منو ی سایتم یک قالب تعریف کردم مثلا وقتی روی گالری کلیک کنیم ی قالب جدا نشون داده میشه ولی این گالری خودش یک single.php داره اینو باید چجوری بفهمونم به پوسته که وقتی تو صفحه گالری قرار داره اون سینگله اصلی رو نخونه و فقط این سینگل که واسه گالری هستش رو بخونه؟؟

تشکر

ویرایش شده در توسط persianwp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول باید بدونید گالریتون چجوری ساخته می شه پست تایپ مجزا ، صفحه جدا یا پست معمولی با دسته بندی gallery در حالت اول فایل قالب گاری را به single-gallery.php تغییر نام بدید در حالت دوم فایل را به هر نامی مثلا gallery.php تغییر نام بدید و اول صفحه اضافه کنید


<?php
/*
Template Name Gallery
*/
?>

و از طریق ویرایشگر قالب Gallery را انتخاب کنید در حالت سوم هم صفحه را با نامی مجزا مثل gallery.php ذخیره کنید و این شرط را اول فایل single.php بگذارید


<?php
if(in_category('gallery')) :
include (TEMPLATEPATH . '/gallery.php');
else :
?>

و این را هم انتهای فایل single.php


<?php endif;?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر جناب فخار

گالری من تو تو فایل gallery.php دارای دسته ها و مطالب هستش و در single-gallery.php دارای ادامه مطلب و مشخصات تصاویر

دقیقا مثله indexo و single

الان باید چکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن من 2 تا سایدبار متفاوت هم دارم .. باید اینارو چیکار کنم؟؟ مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر گالریتون یک اسکریپت مجزا از وردپرسه که ربطی به این بحث نداره می تونید فایلش رو هرجا دلتون خواست قرار بدید و نشانیش را دستی به منو هاتون اضافه کنید و الا که راه حل ها عرض شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تشکر جناب فخار ولی اسکریپت نیست یک html هستش که میخوام به وردپرس تبدیلش کنم .. من گیج شدم الان تو کدی که دادید

<?php
if(in_category('gallery')) :
include (TEMPLATEPATH . '/gallery.php');
else :
?>

شرط دسته گالری هارو گذاشتید نه؟؟ این دسته نیستش که عکس زیر رو براتون درستش کردم از فایل هایی که ساختم که متوجه منظورم بشید

و راهنماییم کنید :

1234.jpg

ویرایش شده در توسط persianwp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید اگر قراره محتوای فایل ها از طریق موتور وردپرس مشخص بشه و داینامیک باشه مربوط می شه به وردپرس و در اینصورت باید فایلهاتون php باشه و با توابع وردپرس نوشته شده باشه اگر قراره ایستاتیک باشه و فایل html لود بشه که دیگه اسمش قالب نمیشه فایل هاتون ررو در یک پوشه به نام gallery در روت سایت بگذارید و با نشانی مستقیم فراخوانی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه میخوام این هارو تبدیل به وردپرس کنم دیگه..بلدم چجوری وردپرسشون کنم فقط سره این موضوع گیر کردم واسه 2تا سینگل و 2 تا سایدبار

باید چیکار کنم چجوری فراخوانی کنم و تو چه فیلی که اشتباه نشه

اصن ذهنمو مشغول کرده

ویرایش شده در توسط persianwp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب html را که همینطوری نمی تونید قالب وردپرسش کنید باید قالب را php کنید و برای اینکه بخش گالری یک بخش جدا باشه باید پست تایپش را ریجستری کنید و بعدش می شه شرایط اولی که عرض کردم راه دیگه ای هم من بفلد نیستم همه اونچه می دونستم رو خدمتتون عرض کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطف کردید ممنون

یعنی باید تو سینگلی که ایجاد کردم اون کدی رو که گذاشتید رو بزارم که وردپرس بفهمه مثلا اون سینگل واسه گالری هستش..درسته؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نخیر باید یک پست تایپ برای گالری ایجاد کنید و نام فایلتون رو بگذارید single-gallery.php و archive-galery.php و در فایلهاتون هم از توابع وردپرس استفاده کنید تا به صورت داینامیک عمل کنند ساخت پست تایپ را جستجو کنید ده ها تایپیک می یابید و برای نمونه http://forum.wp-parsi.com/topic/21135-%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%b3%d9%88%d9%86%d9%88%d9%85%db%8c-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af/page__st__30#entry153415 را ببینید که البته شما باید به تناسب گالریتون بسازیدش و در functions.php قرارش بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پست تایپارو میخونم میبینم که آموزش محصولات فروشگاهی رو دارن در صورتی که واسه من فقط مطلب دارمو محصولی نیست.. من آرشیو ندارم..دسته بندی دارم هم تو ایندکس و هم تو سینگل

یک آموزش آسون و راحت ندارید که بزارید ؟؟ درباره محصول نباشه هم عالی میشه چون من گیج شدم جناب فخار

اصن گیر کردما انگار چیزیم نداره فقط میخوام 2 تا سینگل جدا داشته باشم همین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

[sharedmedia=tutorials:tutorials:624]

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد واقعا ممنون که زحمت بزرگی کشیدین

لطف کردید ... :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط hamidna
      سلام دوستان قالبی از تم فارست خریدم میخواستم فونت ایران سنس رو روش ست کنم فونت رو که لود میکنم اندازه فونت ها درست نیست یا خیلی بزرگ میشن یا خیلی کوچیک ممنون میشم راهنماییم کنید اندازه فونت مناسب قسمت های مختلف رو بهم بگید ست کنم
      یه سوال دیگه هم داشتم یه قالب تو این مارکت های فارسی دیدم که فونت رو از پنل لود کرده بود نه از css ایا ممکنه بدون این کارو واسه قالب اورجینال کرد
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط رضا علیزاده
      با سلام و عرض ادب خدمت اساتید
      چند وقت پیش سایتی راه اندازی کردم و ساختار پیوندیکتای اون رو به حالت زیر گذاشتم؛
      /%year%/%monthnum%/%postname%.html توی این مدت ایندکس ها و سئو نسبتاً خوبی هم گرفته, اما تا حدودی لازم دیدم که پیوندیکتا به شکل زیر تغییر کنه؛
      /%category%/%postname%/  
      حالا سوال اینجاست؛
      - آیا راهی هست که با تغییر این پیوندیکتا مطالب و ایندکس های سایت دچار خطای 404 نشه ؟
       
      ممنون میشم راهنمایی کنید