milad

دو فایل Single.php به همراه دو لینک پست.

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من پوسته ای طراحی کردم و یک custom post type درست کردم. و لازم دارم برای هر پست دو نوع قالب بندی single داشته باشم.( یک قالب بندی برای دیدن خلاصه و یکی هم برای کاملش)

و لازمم دارم دو ادرس برای هر قالب بندی داشتم اینجوری مثلاً.


http://example.com/category/post-name -> uses single1.php
http://example.com/category/post-name/summery -> uses single2.php

هردوی این لینکا به یک پست واحد باید لینک بشن

انگلیسی هم سرچ کردم به یه نتایجی رسیدم ولی چون پی اچ پیم ضعیقه(تقریباً بلد نیستم) نتونستم درستش کنم.

اینو پیدا کردم مثلاً لینک

ویرایش شده در توسط milad

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید حل شد از این استفاده کردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من هم مشکل رو دارم ولی اینجوری که

من واسه منو ی سایتم یک قالب تعریف کردم مثلا وقتی روی گالری کلیک کنیم ی قالب جدا نشون داده میشه ولی این گالری خودش یک single.php داره اینو باید چجوری بفهمونم به پوسته که وقتی تو صفحه گالری قرار داره اون سینگله اصلی رو نخونه و فقط این سینگل که واسه گالری هستش رو بخونه؟؟

تشکر

ویرایش شده در توسط persianwp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول باید بدونید گالریتون چجوری ساخته می شه پست تایپ مجزا ، صفحه جدا یا پست معمولی با دسته بندی gallery در حالت اول فایل قالب گاری را به single-gallery.php تغییر نام بدید در حالت دوم فایل را به هر نامی مثلا gallery.php تغییر نام بدید و اول صفحه اضافه کنید


<?php
/*
Template Name Gallery
*/
?>

و از طریق ویرایشگر قالب Gallery را انتخاب کنید در حالت سوم هم صفحه را با نامی مجزا مثل gallery.php ذخیره کنید و این شرط را اول فایل single.php بگذارید


<?php
if(in_category('gallery')) :
include (TEMPLATEPATH . '/gallery.php');
else :
?>

و این را هم انتهای فایل single.php


<?php endif;?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر جناب فخار

گالری من تو تو فایل gallery.php دارای دسته ها و مطالب هستش و در single-gallery.php دارای ادامه مطلب و مشخصات تصاویر

دقیقا مثله indexo و single

الان باید چکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر گالریتون یک اسکریپت مجزا از وردپرسه که ربطی به این بحث نداره می تونید فایلش رو هرجا دلتون خواست قرار بدید و نشانیش را دستی به منو هاتون اضافه کنید و الا که راه حل ها عرض شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر جناب فخار ولی اسکریپت نیست یک html هستش که میخوام به وردپرس تبدیلش کنم .. من گیج شدم الان تو کدی که دادید

<?php
if(in_category('gallery')) :
include (TEMPLATEPATH . '/gallery.php');
else :
?>

شرط دسته گالری هارو گذاشتید نه؟؟ این دسته نیستش که عکس زیر رو براتون درستش کردم از فایل هایی که ساختم که متوجه منظورم بشید

و راهنماییم کنید :

1234.jpg

ویرایش شده در توسط persianwp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید اگر قراره محتوای فایل ها از طریق موتور وردپرس مشخص بشه و داینامیک باشه مربوط می شه به وردپرس و در اینصورت باید فایلهاتون php باشه و با توابع وردپرس نوشته شده باشه اگر قراره ایستاتیک باشه و فایل html لود بشه که دیگه اسمش قالب نمیشه فایل هاتون ررو در یک پوشه به نام gallery در روت سایت بگذارید و با نشانی مستقیم فراخوانی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه میخوام این هارو تبدیل به وردپرس کنم دیگه..بلدم چجوری وردپرسشون کنم فقط سره این موضوع گیر کردم واسه 2تا سینگل و 2 تا سایدبار

باید چیکار کنم چجوری فراخوانی کنم و تو چه فیلی که اشتباه نشه

اصن ذهنمو مشغول کرده

ویرایش شده در توسط persianwp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب html را که همینطوری نمی تونید قالب وردپرسش کنید باید قالب را php کنید و برای اینکه بخش گالری یک بخش جدا باشه باید پست تایپش را ریجستری کنید و بعدش می شه شرایط اولی که عرض کردم راه دیگه ای هم من بفلد نیستم همه اونچه می دونستم رو خدمتتون عرض کردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطف کردید ممنون

یعنی باید تو سینگلی که ایجاد کردم اون کدی رو که گذاشتید رو بزارم که وردپرس بفهمه مثلا اون سینگل واسه گالری هستش..درسته؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نخیر باید یک پست تایپ برای گالری ایجاد کنید و نام فایلتون رو بگذارید single-gallery.php و archive-galery.php و در فایلهاتون هم از توابع وردپرس استفاده کنید تا به صورت داینامیک عمل کنند ساخت پست تایپ را جستجو کنید ده ها تایپیک می یابید و برای نمونه http://forum.wp-parsi.com/topic/21135-%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%b3%d9%88%d9%86%d9%88%d9%85%db%8c-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af/page__st__30#entry153415 را ببینید که البته شما باید به تناسب گالریتون بسازیدش و در functions.php قرارش بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پست تایپارو میخونم میبینم که آموزش محصولات فروشگاهی رو دارن در صورتی که واسه من فقط مطلب دارمو محصولی نیست.. من آرشیو ندارم..دسته بندی دارم هم تو ایندکس و هم تو سینگل

یک آموزش آسون و راحت ندارید که بزارید ؟؟ درباره محصول نباشه هم عالی میشه چون من گیج شدم جناب فخار

اصن گیر کردما انگار چیزیم نداره فقط میخوام 2 تا سینگل جدا داشته باشم همین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا علیزاده
      با سلام و عرض ادب خدمت اساتید
      چند وقت پیش سایتی راه اندازی کردم و ساختار پیوندیکتای اون رو به حالت زیر گذاشتم؛
      /%year%/%monthnum%/%postname%.html توی این مدت ایندکس ها و سئو نسبتاً خوبی هم گرفته, اما تا حدودی لازم دیدم که پیوندیکتا به شکل زیر تغییر کنه؛
      /%category%/%postname%/  
      حالا سوال اینجاست؛
      - آیا راهی هست که با تغییر این پیوندیکتا مطالب و ایندکس های سایت دچار خطای 404 نشه ؟
       
      ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟