• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
milad

دو فایل Single.php به همراه دو لینک پست.

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من پوسته ای طراحی کردم و یک custom post type درست کردم. و لازم دارم برای هر پست دو نوع قالب بندی single داشته باشم.( یک قالب بندی برای دیدن خلاصه و یکی هم برای کاملش)

و لازمم دارم دو ادرس برای هر قالب بندی داشتم اینجوری مثلاً.


http://example.com/category/post-name -> uses single1.php
http://example.com/category/post-name/summery -> uses single2.php

هردوی این لینکا به یک پست واحد باید لینک بشن

انگلیسی هم سرچ کردم به یه نتایجی رسیدم ولی چون پی اچ پیم ضعیقه(تقریباً بلد نیستم) نتونستم درستش کنم.

اینو پیدا کردم مثلاً لینک

ویرایش شده در توسط milad

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید حل شد از این استفاده کردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من هم مشکل رو دارم ولی اینجوری که

من واسه منو ی سایتم یک قالب تعریف کردم مثلا وقتی روی گالری کلیک کنیم ی قالب جدا نشون داده میشه ولی این گالری خودش یک single.php داره اینو باید چجوری بفهمونم به پوسته که وقتی تو صفحه گالری قرار داره اون سینگله اصلی رو نخونه و فقط این سینگل که واسه گالری هستش رو بخونه؟؟

تشکر

ویرایش شده در توسط persianwp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول باید بدونید گالریتون چجوری ساخته می شه پست تایپ مجزا ، صفحه جدا یا پست معمولی با دسته بندی gallery در حالت اول فایل قالب گاری را به single-gallery.php تغییر نام بدید در حالت دوم فایل را به هر نامی مثلا gallery.php تغییر نام بدید و اول صفحه اضافه کنید


<?php
/*
Template Name Gallery
*/
?>

و از طریق ویرایشگر قالب Gallery را انتخاب کنید در حالت سوم هم صفحه را با نامی مجزا مثل gallery.php ذخیره کنید و این شرط را اول فایل single.php بگذارید


<?php
if(in_category('gallery')) :
include (TEMPLATEPATH . '/gallery.php');
else :
?>

و این را هم انتهای فایل single.php


<?php endif;?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر جناب فخار

گالری من تو تو فایل gallery.php دارای دسته ها و مطالب هستش و در single-gallery.php دارای ادامه مطلب و مشخصات تصاویر

دقیقا مثله indexo و single

الان باید چکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ضمن من 2 تا سایدبار متفاوت هم دارم .. باید اینارو چیکار کنم؟؟ مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر گالریتون یک اسکریپت مجزا از وردپرسه که ربطی به این بحث نداره می تونید فایلش رو هرجا دلتون خواست قرار بدید و نشانیش را دستی به منو هاتون اضافه کنید و الا که راه حل ها عرض شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر جناب فخار ولی اسکریپت نیست یک html هستش که میخوام به وردپرس تبدیلش کنم .. من گیج شدم الان تو کدی که دادید

<?php
if(in_category('gallery')) :
include (TEMPLATEPATH . '/gallery.php');
else :
?>

شرط دسته گالری هارو گذاشتید نه؟؟ این دسته نیستش که عکس زیر رو براتون درستش کردم از فایل هایی که ساختم که متوجه منظورم بشید

و راهنماییم کنید :

1234.jpg

ویرایش شده در توسط persianwp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید اگر قراره محتوای فایل ها از طریق موتور وردپرس مشخص بشه و داینامیک باشه مربوط می شه به وردپرس و در اینصورت باید فایلهاتون php باشه و با توابع وردپرس نوشته شده باشه اگر قراره ایستاتیک باشه و فایل html لود بشه که دیگه اسمش قالب نمیشه فایل هاتون ررو در یک پوشه به نام gallery در روت سایت بگذارید و با نشانی مستقیم فراخوانی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه میخوام این هارو تبدیل به وردپرس کنم دیگه..بلدم چجوری وردپرسشون کنم فقط سره این موضوع گیر کردم واسه 2تا سینگل و 2 تا سایدبار

باید چیکار کنم چجوری فراخوانی کنم و تو چه فیلی که اشتباه نشه

اصن ذهنمو مشغول کرده

ویرایش شده در توسط persianwp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قالب html را که همینطوری نمی تونید قالب وردپرسش کنید باید قالب را php کنید و برای اینکه بخش گالری یک بخش جدا باشه باید پست تایپش را ریجستری کنید و بعدش می شه شرایط اولی که عرض کردم راه دیگه ای هم من بفلد نیستم همه اونچه می دونستم رو خدمتتون عرض کردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطف کردید ممنون

یعنی باید تو سینگلی که ایجاد کردم اون کدی رو که گذاشتید رو بزارم که وردپرس بفهمه مثلا اون سینگل واسه گالری هستش..درسته؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نخیر باید یک پست تایپ برای گالری ایجاد کنید و نام فایلتون رو بگذارید single-gallery.php و archive-galery.php و در فایلهاتون هم از توابع وردپرس استفاده کنید تا به صورت داینامیک عمل کنند ساخت پست تایپ را جستجو کنید ده ها تایپیک می یابید و برای نمونه http://forum.wp-parsi.com/topic/21135-%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%b3%d9%88%d9%86%d9%88%d9%85%db%8c-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af/page__st__30#entry153415 را ببینید که البته شما باید به تناسب گالریتون بسازیدش و در functions.php قرارش بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پست تایپارو میخونم میبینم که آموزش محصولات فروشگاهی رو دارن در صورتی که واسه من فقط مطلب دارمو محصولی نیست.. من آرشیو ندارم..دسته بندی دارم هم تو ایندکس و هم تو سینگل

یک آموزش آسون و راحت ندارید که بزارید ؟؟ درباره محصول نباشه هم عالی میشه چون من گیج شدم جناب فخار

اصن گیر کردما انگار چیزیم نداره فقط میخوام 2 تا سینگل جدا داشته باشم همین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[sharedmedia=tutorials:tutorials:624]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم