• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
milad

دو فایل Single.php به همراه دو لینک پست.

16 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من پوسته ای طراحی کردم و یک custom post type درست کردم. و لازم دارم برای هر پست دو نوع قالب بندی single داشته باشم.( یک قالب بندی برای دیدن خلاصه و یکی هم برای کاملش)

و لازمم دارم دو ادرس برای هر قالب بندی داشتم اینجوری مثلاً.


http://example.com/category/post-name -> uses single1.php
http://example.com/category/post-name/summery -> uses single2.php

هردوی این لینکا به یک پست واحد باید لینک بشن

انگلیسی هم سرچ کردم به یه نتایجی رسیدم ولی چون پی اچ پیم ضعیقه(تقریباً بلد نیستم) نتونستم درستش کنم.

اینو پیدا کردم مثلاً لینک

ویرایش شده در توسط milad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید حل شد از این استفاده کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من هم مشکل رو دارم ولی اینجوری که

من واسه منو ی سایتم یک قالب تعریف کردم مثلا وقتی روی گالری کلیک کنیم ی قالب جدا نشون داده میشه ولی این گالری خودش یک single.php داره اینو باید چجوری بفهمونم به پوسته که وقتی تو صفحه گالری قرار داره اون سینگله اصلی رو نخونه و فقط این سینگل که واسه گالری هستش رو بخونه؟؟

تشکر

ویرایش شده در توسط persianwp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول باید بدونید گالریتون چجوری ساخته می شه پست تایپ مجزا ، صفحه جدا یا پست معمولی با دسته بندی gallery در حالت اول فایل قالب گاری را به single-gallery.php تغییر نام بدید در حالت دوم فایل را به هر نامی مثلا gallery.php تغییر نام بدید و اول صفحه اضافه کنید


<?php
/*
Template Name Gallery
*/
?>

و از طریق ویرایشگر قالب Gallery را انتخاب کنید در حالت سوم هم صفحه را با نامی مجزا مثل gallery.php ذخیره کنید و این شرط را اول فایل single.php بگذارید


<?php
if(in_category('gallery')) :
include (TEMPLATEPATH . '/gallery.php');
else :
?>

و این را هم انتهای فایل single.php


<?php endif;?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر جناب فخار

گالری من تو تو فایل gallery.php دارای دسته ها و مطالب هستش و در single-gallery.php دارای ادامه مطلب و مشخصات تصاویر

دقیقا مثله indexo و single

الان باید چکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن من 2 تا سایدبار متفاوت هم دارم .. باید اینارو چیکار کنم؟؟ مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر گالریتون یک اسکریپت مجزا از وردپرسه که ربطی به این بحث نداره می تونید فایلش رو هرجا دلتون خواست قرار بدید و نشانیش را دستی به منو هاتون اضافه کنید و الا که راه حل ها عرض شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تشکر جناب فخار ولی اسکریپت نیست یک html هستش که میخوام به وردپرس تبدیلش کنم .. من گیج شدم الان تو کدی که دادید

<?php
if(in_category('gallery')) :
include (TEMPLATEPATH . '/gallery.php');
else :
?>

شرط دسته گالری هارو گذاشتید نه؟؟ این دسته نیستش که عکس زیر رو براتون درستش کردم از فایل هایی که ساختم که متوجه منظورم بشید

و راهنماییم کنید :

1234.jpg

ویرایش شده در توسط persianwp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید اگر قراره محتوای فایل ها از طریق موتور وردپرس مشخص بشه و داینامیک باشه مربوط می شه به وردپرس و در اینصورت باید فایلهاتون php باشه و با توابع وردپرس نوشته شده باشه اگر قراره ایستاتیک باشه و فایل html لود بشه که دیگه اسمش قالب نمیشه فایل هاتون ررو در یک پوشه به نام gallery در روت سایت بگذارید و با نشانی مستقیم فراخوانی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه میخوام این هارو تبدیل به وردپرس کنم دیگه..بلدم چجوری وردپرسشون کنم فقط سره این موضوع گیر کردم واسه 2تا سینگل و 2 تا سایدبار

باید چیکار کنم چجوری فراخوانی کنم و تو چه فیلی که اشتباه نشه

اصن ذهنمو مشغول کرده

ویرایش شده در توسط persianwp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب html را که همینطوری نمی تونید قالب وردپرسش کنید باید قالب را php کنید و برای اینکه بخش گالری یک بخش جدا باشه باید پست تایپش را ریجستری کنید و بعدش می شه شرایط اولی که عرض کردم راه دیگه ای هم من بفلد نیستم همه اونچه می دونستم رو خدمتتون عرض کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطف کردید ممنون

یعنی باید تو سینگلی که ایجاد کردم اون کدی رو که گذاشتید رو بزارم که وردپرس بفهمه مثلا اون سینگل واسه گالری هستش..درسته؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نخیر باید یک پست تایپ برای گالری ایجاد کنید و نام فایلتون رو بگذارید single-gallery.php و archive-galery.php و در فایلهاتون هم از توابع وردپرس استفاده کنید تا به صورت داینامیک عمل کنند ساخت پست تایپ را جستجو کنید ده ها تایپیک می یابید و برای نمونه http://forum.wp-parsi.com/topic/21135-%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%b3%d9%88%d9%86%d9%88%d9%85%db%8c-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af/page__st__30#entry153415 را ببینید که البته شما باید به تناسب گالریتون بسازیدش و در functions.php قرارش بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پست تایپارو میخونم میبینم که آموزش محصولات فروشگاهی رو دارن در صورتی که واسه من فقط مطلب دارمو محصولی نیست.. من آرشیو ندارم..دسته بندی دارم هم تو ایندکس و هم تو سینگل

یک آموزش آسون و راحت ندارید که بزارید ؟؟ درباره محصول نباشه هم عالی میشه چون من گیج شدم جناب فخار

اصن گیر کردما انگار چیزیم نداره فقط میخوام 2 تا سینگل جدا داشته باشم همین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

[sharedmedia=tutorials:tutorials:624]

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد واقعا ممنون که زحمت بزرگی کشیدین

لطف کردید ... :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehran-b
      سلام و درود بر دوستان و اساتید محترم انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز به یه موردی برخوردم که دوستانی که تاپیک رو میخونند تست کنند ببینند همچین موردی صحت داره یا خیر.
      اگر حلقه صفحه اصلی شما یعنی index.php توسط حلقه اصلی وردپرس ساخته شده (یعنی مثلا با WP_Query) ساخته نشده باشه میتونید با اضافه کردن پارامترهای کوئری وردپرس به انتهای آدرس سایتتون نحوه چیدمان پست توی حلقه رو تغییر بدید.
      دقیقش رو بخوام بگم اینطوریه:
      اگر آدرس سایت شما مثلا:
      http://domain.com/ باشه اگر به شکل زیر وارد کنید آدرس سایتتون رو
      http://domain.com/?order=ASC چیدمان پست های صفحه اصلی سایتتون که به احتمال زیاد از آخرین پستی که منتشر کردید به اولین پستی که منتشر کردید هست بالعکس میشه.
      البته پارامتر order رو من باب مثال عرض کردم وگرنه تمامی پارامترهای کوئری وردپرس قایل اضافه کردن هستند.
       
      لطفا دوستان بررسی کنند و صحت این قضیه رو اعلام کنند.
       
      با تشکر از دوستانی که مشارکت می کنند.
      موفق باشید
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط CETeam
      سلام خدمت دوستان عزیز
       
      بنده چند وقتی هست که وقتی میخوام قالب یا افزونه نصب کنم با پیغام زیر روبرو میشم :
      نمی‌توان پوشه‌ی محتوای وردپرس (wp-content) را مکان‌یابی کرد.
      خیلی برا مهمه ممنون میشم اگه زود پاسخگو باشید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟