• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
Pouya

تغییر استایل تیترها نخست

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. با کد فراخوان مطالب اخیر یعنی


<?php query_posts('showposts=30'); ?>

جدیدترین مطالب رو نشون میدم.

حالا چطور میتونم استایل سه تیر اول رو تغییر بدم؟ (یا همون liشون رو) - طوریکه مثلا تیر a قرمز تیتر b آبی و تیتر c سبز و بقیه تیترها مشکی باشن

ویرایش شده در توسط Pouya

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، 2 راه داره!

روش اول:

<?php
$i = null;
query_posts('showposts=30');

$i++;

echo "<ul>";
while (have_posts()) : the_post();

if($i == 1 || $i == 2 || $i == 3) {
echo "<li class='red'>" . the_title(). "</li>";
} else {
echo "<li>" . the_title(). "</li>";
}

endwhile;
echo "<ul>";
?>

روش دوم:

<?php
$i = null;
$color = array(1 => 'red', 2 => 'blue', 3 => 'green', 4 => 'yellow');
query_posts('showposts=4');
$i++;

echo "<ul>";
while (have_posts()) : the_post();

echo "<li class='{$color[$i]}'>" . the_title(). "</li>";

endwhile;
echo "<ul>";
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون سوال مربوط به استایل بود منم اینجا سوالم رو بپرسم اگه بخوایم برای این مطالب شرط بزاریم که اگه از زمان انتشار پست زیر 1 دقیقه گذشته است بگراند مطلب به رنگ زرد و اگه زمان انتشار مطلب بین یک دقیقه و دو دقیقه بود بگراند قرمز بشهخ

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، 2 راه داره!

روش اول:

<?php
$i = null;
query_posts('showposts=30');

$i++;

echo "<ul>";
while (have_posts()) : the_post();

if($i == 1 || $i == 2 || $i == 3) {
echo "<li class='red'>" . the_title(). "</li>";
} else {
echo "<li>" . the_title(). "</li>";
}

endwhile;
echo "<ul>";
?>

روش دوم:

<?php
$i = null;
$color = array(1 => 'red', 2 => 'blue', 3 => 'green', 4 => 'yellow');
query_posts('showposts=4');
$i++;

echo "<ul>";
while (have_posts()) : the_post();

echo "<li class='{$color[$i]}'>" . the_title(). "</li>";

endwhile;
echo "<ul>";
?>

گار نکرد!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2 روز گذشت! لطفا جواب من وiman64 رو بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چر از CSS استفاده نمی کنید ؟

مثال :


<ul>
<li>Farzad</li>
<li>Farzad</li>
<li>Farzad</li>
<li>Farzad</li>
<li>Farzad</li>
</ul>

+


li {
color : black
}
li:nth-child(1) {
color : red
}
li:nth-child(2) {
color : blue
}
li:nth-child(3) {
color : green
}

دمو

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
2 روز گذشت! لطفا جواب من وiman64 رو بدید

چطوری تست کردین؟! شاید li مقدار نمیگیره.

همیشه دنبال لقمه آماده نباشید! دوست عزیز اون یک مثاله برای درک مسئله! نه کپی و پست کردن در سورس و انتظار خروجی داشتن!

چون سوال مربوط به استایل بود منم اینجا سوالم رو بپرسم اگه بخوایم برای این مطالب شرط بزاریم که اگه از زمان انتشار پست زیر 1 دقیقه گذشته است بگراند مطلب به رنگ زرد و اگه زمان انتشار مطلب بین یک دقیقه و دو دقیقه بود بگراند قرمز بشهخ

تاریخ آخرین نوشته را توسط کوئری از دیتابیس بگیرید و با تاریخ جاری مقایسه اش کنید. اگر کمتر از 2 ساعت نگذشته بود، توسط شرطی که تعریف میکنید، یک کلاسی رو به body بده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری