PRGAME

درخواست تابع

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

من داشتم طراحی قالب رو انجام میدادم و میخاستم موضوعات رو جلوی هم بزارم. و با استفاده از float در نتونستم این کارو بکنم.

من مشکلم li , ul هست که موضوعات به صورت لیست نشون داده میشن.

میخام مثل این باشه.

l37sjyvbxpid4nx7dsyx.png

میشه کمک کنید یا یک تابع دیگر به من بدهید که با Ul و li نباشد؟

هر کاری کردم و استایل نوشتم نتونستم اینطوری درست کنم.

اون سیاه ها موضوع اصلی هست و سفید ها زیر موضوع.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید لیست شما افقی شود به آن استایل های زیر را دهید...#


display: inline;
list-style-type: none;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم نشد!

این استایلی هست که نوشتم:


.cat{
display:block;
list-style:none;
direction:rtl;
color:#CCCCCC;
font-family:"b yekan";
font-size:13px;
float:right;
}
.cat li{
background-color:#666;
margin: 5px 5px 5px 5px;
padding: 0 0 0 0 ;
display: inline;
list-style-type: none;
float:right;
width:100%;
}
.cat li a{
display: block;
list-style-type: none;
float:right;
}
.cat li ul{
list-style-type: none;
float:right;
}
.cat li ul li a{
float:right;
color:#FF0000;
display: inline;
list-style-type: none;
}

اینم در فایل هدر هست (موضوعاتم در هدر هستن):


<ul class="cat">
<?php wp_list_cats('sort_column=name&hierarchial=0'); ?>
</ul>

اگر مشکلی داره لطفا برام ویرایش کنید.

ویرایش شده در توسط PRGAME
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا جواب بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من باید اون قسمت html رو هم ببینم .

استایلتون رو فعلاً اینجوری کنید و نتیجه رو بگید .


.cat{
/*display:block;*/
list-style:none;
direction:rtl;
color:#CCCCCC;
font-family:"b yekan";
font-size:13px;
float:right;
}
.cat li{
background-color:#666;
margin: 5px 5px 5px 5px;
padding: 0 0 0 0 ;
display: inline;
list-style-type: none;
float:right;
width:auto;
}
.cat li a{
/*display: block;*/
list-style-type: none;
float:right;
}
.cat li ul{
list-style-type: none;
float:right;
}
.cat li ul li a{
/*float:right;*/
color:#FF0000;
display: inline;
list-style-type: none;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجور شد:

vm2p1j2ab3vh9mn1ytpc.png

ولی من میخام موضوع "دسته بندی نشده " بیاد زیر موضوع "dd".

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر مثل بالایی بشه خیلی خوبه.

زیباسازیش که مثل اون بشه رو خودم انجام میدم .

شما فقط قالب اصلیشو برام درست کن من خودم بقیشو حل میکنم. <_<-_-

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
من باید اون قسمت html رو هم ببینم .

<_<

گوش میدی اصلاً ؟

اون کدهای html رو بذار اینجا.

بعدم کم پیغام خصوصی و پی ام یاهو بفرست :angry:

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من متوجه علت پیام خصوصی شما نشدم

اول از همه شما مشکل دارید و باید صبور باشید تا مشکلتون حل شه

دوم اینکه وردپرس تا جایی که من می دونم در ایران سازمان و پرسنل استخدامی نداره پس زندگی دوستان باید از جای دیگه ای تامین بشه

سوم اینکه مشکل شما مربوط به css هست نه وردپرس

چهارم اینکه مشکل شما نه مورد خاصی مثل بالا نیومدن سایته و نه یک مسئله پیچیده که نیاز به همفکری داشته باشه کافی بود به پیام ساعت 3 بعد از ظهر رضای عزیز توجه می کردید تا مشکلتان حل شود

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل های html :


<body>
<div class="nav">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">صفحه نخست</div></a>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">فروشگاه</div></a>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">خدمات طراحی
<ul>
<li>طراحی قالب</li>
<li>زیباسازی قالب</li>
<li>پارسی سازی قالب</li>
<li>رفع مشکلات قالب</li>
</ul>
</div></a>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">درباره ما</div></a>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">ارتباط با ما
<ul>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><li>فیسبوک</li></a>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><li>یاهو</li></a>
<a href="<?php bloginfo('template_url'); ?>"><li>گوگل</li></a>
</ul>
</div></a>
<a href="<?php bloginfo('rdf_url'); ?>"><div class="navb">فید</div></a>
</div>
<div class="cl"></div>
<div class="box1">
<div class="box2">
<div class="titb"><div class="qq">تبلیغات</div><div class="qq2">ADS</div></div>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/Images/header-banner.png" />
<br />
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/Images/header-banner.png" />
</div>
<div class="box3">
<div class="titb"><div class="qq">موضوعات</div><div class="qq2">Cats</div></div>
<ul class="cat">
<?php wp_list_cats('sort_column=name&hierarchial=0'); ?>
</ul>
</div>
</div>
</body>

ویرایش شده در توسط PRGAME
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مرحله اول کدهاتون به کل اشتباه اونها را با کدهای زیر عوض کنید و منتظر دستورات رضای گرامی باشید

div


<ul class="nav">
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">صفحه نخست</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">فروشگاه</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">خدمات طراحی</span></a>
<ul class="child">
<li>طراحی قالب</li>
<li>زیباسازی قالب</li>
<li>پارسی سازی قالب</li>
<li>رفع مشکلات قالب</li>
</ul></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">درباره ما</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">ارتباط با ما</span></a>
<ul class="child">
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>">فیسبوک</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>">یاهو</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('template_url'); ?>">گوگل</a></li>
</ul></li>
<li><a href="<?php bloginfo('rdf_url'); ?>"><span class="navb">فید</span></a></li>
</ul>
<div class="cl"></div>
<div class="box1">
<div class="box2">
<div class="titb"><div class="qq">تبلیغات</div><div class="qq2">ADS</div></div>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/Images/header-banner.png" />
<br />
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/Images/header-banner.png" />
</div>
<div class="box3">
<div class="titb"><div class="qq">موضوعات</div><div class="qq2">Cats</div></div>
<ul class="cat">
<?php wp_list_cats('sort_column=name&hierarchial=0'); ?>
</ul>
</div>
</div>

در ضمن بابت اعتماد به نفس بالاتون هم بهتون تبریک می گم با این شکل کد نوشتن و تاسیس بخش طراحی قالب در سایت اعتماد به نفسی فوق العاده می خواد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مرحله اول کدهاتون به کل اشتباه اونها را با کدهای زیر عوض کنید و منتظر دستورات رضای گرامی باشید

div


<ul class="nav">
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">صفحه نخست</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">فروشگاه</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">خدمات طراحی</span></a>
<ul class="child">
<li>طراحی قالب</li>
<li>زیباسازی قالب</li>
<li>پارسی سازی قالب</li>
<li>رفع مشکلات قالب</li>
</ul></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">درباره ما</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">ارتباط با ما</span></a>
<ul class="child">
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>">فیسبوک</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>">یاهو</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('template_url'); ?>">گوگل</a></li>
</ul></li>
<li><a href="<?php bloginfo('rdf_url'); ?>"><span class="navb">فید</span></a></li>
</ul>
<div class="cl"></div>
<div class="box1">
<div class="box2">
<div class="titb"><div class="qq">تبلیغات</div><div class="qq2">ADS</div></div>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/Images/header-banner.png" />
<br />
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/Images/header-banner.png" />
</div>
<div class="box3">
<div class="titb"><div class="qq">موضوعات</div><div class="qq2">Cats</div></div>
<ul class="cat">
<?php wp_list_cats('sort_column=name&hierarchial=0'); ?>
</ul>
</div>
</div>

در ضمن بابت اعتماد به نفس بالاتون هم بهتون تبریک می گم با این شکل کد نوشتن و تاسیس بخش طراحی قالب در سایت اعتماد به نفسی فوق العاده می خواد

من هیچ اشکالی در کد هام ندیدم و وقتی هم جایگزین کردم کاملا قالبم برهم ریخت. شاید نوع طراحی شما با من تفاوت داره. من منوهامو همیشه با DIV میسازم و هیچ وقت با UL نمیسازم!.

کد های من درنظر شما هم کاملا اشتباه نیستن ! چون فقط UL گذاشتین و استایل CHILD گذاشتین که کل قالب منو خراب کرد.

ویرایش شده در توسط PRGAME
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هیچ اشکالی در کد هام ندیدم و وقتی هم جایگزین کردم کاملا قالبم برهم ریخت. شاید نوع طراحی شما با من تفاوت داره. من منوهامو همیشه با DIV میسازم و هیچ وقت با UL نمیسازم!.

کد های من درنظر شما هم کاملا اشتباه نیستن ! چون فقط UL گذاشتین و استایل CHILD گذاشتین که کل قالب منو خراب کرد.

1-

لایه div نباید در لایه ی a باشد


<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">صفحه نخست</div></a>

لایه ul نباید داخل a باشد


<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">خدمات طراحی
<ul>
<li>طراحی قالب</li>
<li>زیباسازی قالب</li>
<li>پارسی سازی قالب</li>
<li>رفع مشکلات قالب</li>
</ul>
</div></a>

لایه li تا کنون در هیچ قاموسی به این شکل تنظیم نشده


<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><li>فیسبوک</li></a>

شما اگر اینها را ایراد نمی بینید من برای صنف طراحی و همه کسانی که برای اینکار تحصیل کرده اند و تجربه متاسفم

و اینکه قالبی با کدهای شما در مقابل کد صحیح به هم بریزد ابتدایی ترین اتفاق بوده به شما پیشنهاد می کنم به حرمت کسانی که سالها زحمت اینکار را کشیده اند در صنفی کار کنید که آموخته باشیدش

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو بذارید توی قالب .

خودتون شک و شمایل بهش بدین با css


<style>
.cat
{
direction:rtl;
}
.cat li
{
direction:rtl;
margin:1px;
background:yellow;
}
.cat li ul
{
float:right;
direction:rtl;
}

ul.children
{
display:inline-block;
}
.children li
{
float:right;
background:green;
}
</style>


<ul class="cat">
<?php wp_list_cats('sort_column=name&hierarchial=0'); ?>
</ul>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟