• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
PRGAME

درخواست تابع

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

من داشتم طراحی قالب رو انجام میدادم و میخاستم موضوعات رو جلوی هم بزارم. و با استفاده از float در نتونستم این کارو بکنم.

من مشکلم li , ul هست که موضوعات به صورت لیست نشون داده میشن.

میخام مثل این باشه.

l37sjyvbxpid4nx7dsyx.png

میشه کمک کنید یا یک تابع دیگر به من بدهید که با Ul و li نباشد؟

هر کاری کردم و استایل نوشتم نتونستم اینطوری درست کنم.

اون سیاه ها موضوع اصلی هست و سفید ها زیر موضوع.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید لیست شما افقی شود به آن استایل های زیر را دهید...#


display: inline;
list-style-type: none;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم نشد!

این استایلی هست که نوشتم:


.cat{
display:block;
list-style:none;
direction:rtl;
color:#CCCCCC;
font-family:"b yekan";
font-size:13px;
float:right;
}
.cat li{
background-color:#666;
margin: 5px 5px 5px 5px;
padding: 0 0 0 0 ;
display: inline;
list-style-type: none;
float:right;
width:100%;
}
.cat li a{
display: block;
list-style-type: none;
float:right;
}
.cat li ul{
list-style-type: none;
float:right;
}
.cat li ul li a{
float:right;
color:#FF0000;
display: inline;
list-style-type: none;
}

اینم در فایل هدر هست (موضوعاتم در هدر هستن):


<ul class="cat">
<?php wp_list_cats('sort_column=name&hierarchial=0'); ?>
</ul>

اگر مشکلی داره لطفا برام ویرایش کنید.

ویرایش شده در توسط PRGAME
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا جواب بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من باید اون قسمت html رو هم ببینم .

استایلتون رو فعلاً اینجوری کنید و نتیجه رو بگید .


.cat{
/*display:block;*/
list-style:none;
direction:rtl;
color:#CCCCCC;
font-family:"b yekan";
font-size:13px;
float:right;
}
.cat li{
background-color:#666;
margin: 5px 5px 5px 5px;
padding: 0 0 0 0 ;
display: inline;
list-style-type: none;
float:right;
width:auto;
}
.cat li a{
/*display: block;*/
list-style-type: none;
float:right;
}
.cat li ul{
list-style-type: none;
float:right;
}
.cat li ul li a{
/*float:right;*/
color:#FF0000;
display: inline;
list-style-type: none;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجور شد:

vm2p1j2ab3vh9mn1ytpc.png

ولی من میخام موضوع "دسته بندی نشده " بیاد زیر موضوع "dd".

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر مثل بالایی بشه خیلی خوبه.

زیباسازیش که مثل اون بشه رو خودم انجام میدم .

شما فقط قالب اصلیشو برام درست کن من خودم بقیشو حل میکنم. <_<-_-

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
من باید اون قسمت html رو هم ببینم .

<_<

گوش میدی اصلاً ؟

اون کدهای html رو بذار اینجا.

بعدم کم پیغام خصوصی و پی ام یاهو بفرست :angry:

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من متوجه علت پیام خصوصی شما نشدم

اول از همه شما مشکل دارید و باید صبور باشید تا مشکلتون حل شه

دوم اینکه وردپرس تا جایی که من می دونم در ایران سازمان و پرسنل استخدامی نداره پس زندگی دوستان باید از جای دیگه ای تامین بشه

سوم اینکه مشکل شما مربوط به css هست نه وردپرس

چهارم اینکه مشکل شما نه مورد خاصی مثل بالا نیومدن سایته و نه یک مسئله پیچیده که نیاز به همفکری داشته باشه کافی بود به پیام ساعت 3 بعد از ظهر رضای عزیز توجه می کردید تا مشکلتان حل شود

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل های html :


<body>
<div class="nav">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">صفحه نخست</div></a>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">فروشگاه</div></a>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">خدمات طراحی
<ul>
<li>طراحی قالب</li>
<li>زیباسازی قالب</li>
<li>پارسی سازی قالب</li>
<li>رفع مشکلات قالب</li>
</ul>
</div></a>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">درباره ما</div></a>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">ارتباط با ما
<ul>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><li>فیسبوک</li></a>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><li>یاهو</li></a>
<a href="<?php bloginfo('template_url'); ?>"><li>گوگل</li></a>
</ul>
</div></a>
<a href="<?php bloginfo('rdf_url'); ?>"><div class="navb">فید</div></a>
</div>
<div class="cl"></div>
<div class="box1">
<div class="box2">
<div class="titb"><div class="qq">تبلیغات</div><div class="qq2">ADS</div></div>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/Images/header-banner.png" />
<br />
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/Images/header-banner.png" />
</div>
<div class="box3">
<div class="titb"><div class="qq">موضوعات</div><div class="qq2">Cats</div></div>
<ul class="cat">
<?php wp_list_cats('sort_column=name&hierarchial=0'); ?>
</ul>
</div>
</div>
</body>

ویرایش شده در توسط PRGAME
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مرحله اول کدهاتون به کل اشتباه اونها را با کدهای زیر عوض کنید و منتظر دستورات رضای گرامی باشید

div


<ul class="nav">
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">صفحه نخست</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">فروشگاه</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">خدمات طراحی</span></a>
<ul class="child">
<li>طراحی قالب</li>
<li>زیباسازی قالب</li>
<li>پارسی سازی قالب</li>
<li>رفع مشکلات قالب</li>
</ul></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">درباره ما</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">ارتباط با ما</span></a>
<ul class="child">
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>">فیسبوک</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>">یاهو</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('template_url'); ?>">گوگل</a></li>
</ul></li>
<li><a href="<?php bloginfo('rdf_url'); ?>"><span class="navb">فید</span></a></li>
</ul>
<div class="cl"></div>
<div class="box1">
<div class="box2">
<div class="titb"><div class="qq">تبلیغات</div><div class="qq2">ADS</div></div>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/Images/header-banner.png" />
<br />
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/Images/header-banner.png" />
</div>
<div class="box3">
<div class="titb"><div class="qq">موضوعات</div><div class="qq2">Cats</div></div>
<ul class="cat">
<?php wp_list_cats('sort_column=name&hierarchial=0'); ?>
</ul>
</div>
</div>

در ضمن بابت اعتماد به نفس بالاتون هم بهتون تبریک می گم با این شکل کد نوشتن و تاسیس بخش طراحی قالب در سایت اعتماد به نفسی فوق العاده می خواد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مرحله اول کدهاتون به کل اشتباه اونها را با کدهای زیر عوض کنید و منتظر دستورات رضای گرامی باشید

div


<ul class="nav">
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">صفحه نخست</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">فروشگاه</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">خدمات طراحی</span></a>
<ul class="child">
<li>طراحی قالب</li>
<li>زیباسازی قالب</li>
<li>پارسی سازی قالب</li>
<li>رفع مشکلات قالب</li>
</ul></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">درباره ما</span></a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span class="navb">ارتباط با ما</span></a>
<ul class="child">
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>">فیسبوک</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>">یاهو</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('template_url'); ?>">گوگل</a></li>
</ul></li>
<li><a href="<?php bloginfo('rdf_url'); ?>"><span class="navb">فید</span></a></li>
</ul>
<div class="cl"></div>
<div class="box1">
<div class="box2">
<div class="titb"><div class="qq">تبلیغات</div><div class="qq2">ADS</div></div>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/Images/header-banner.png" />
<br />
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/Images/header-banner.png" />
</div>
<div class="box3">
<div class="titb"><div class="qq">موضوعات</div><div class="qq2">Cats</div></div>
<ul class="cat">
<?php wp_list_cats('sort_column=name&hierarchial=0'); ?>
</ul>
</div>
</div>

در ضمن بابت اعتماد به نفس بالاتون هم بهتون تبریک می گم با این شکل کد نوشتن و تاسیس بخش طراحی قالب در سایت اعتماد به نفسی فوق العاده می خواد

من هیچ اشکالی در کد هام ندیدم و وقتی هم جایگزین کردم کاملا قالبم برهم ریخت. شاید نوع طراحی شما با من تفاوت داره. من منوهامو همیشه با DIV میسازم و هیچ وقت با UL نمیسازم!.

کد های من درنظر شما هم کاملا اشتباه نیستن ! چون فقط UL گذاشتین و استایل CHILD گذاشتین که کل قالب منو خراب کرد.

ویرایش شده در توسط PRGAME
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هیچ اشکالی در کد هام ندیدم و وقتی هم جایگزین کردم کاملا قالبم برهم ریخت. شاید نوع طراحی شما با من تفاوت داره. من منوهامو همیشه با DIV میسازم و هیچ وقت با UL نمیسازم!.

کد های من درنظر شما هم کاملا اشتباه نیستن ! چون فقط UL گذاشتین و استایل CHILD گذاشتین که کل قالب منو خراب کرد.

1-

لایه div نباید در لایه ی a باشد


<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">صفحه نخست</div></a>

لایه ul نباید داخل a باشد


<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><div class="navb">خدمات طراحی
<ul>
<li>طراحی قالب</li>
<li>زیباسازی قالب</li>
<li>پارسی سازی قالب</li>
<li>رفع مشکلات قالب</li>
</ul>
</div></a>

لایه li تا کنون در هیچ قاموسی به این شکل تنظیم نشده


<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><li>فیسبوک</li></a>

شما اگر اینها را ایراد نمی بینید من برای صنف طراحی و همه کسانی که برای اینکار تحصیل کرده اند و تجربه متاسفم

و اینکه قالبی با کدهای شما در مقابل کد صحیح به هم بریزد ابتدایی ترین اتفاق بوده به شما پیشنهاد می کنم به حرمت کسانی که سالها زحمت اینکار را کشیده اند در صنفی کار کنید که آموخته باشیدش

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو بذارید توی قالب .

خودتون شک و شمایل بهش بدین با css


<style>
.cat
{
direction:rtl;
}
.cat li
{
direction:rtl;
margin:1px;
background:yellow;
}
.cat li ul
{
float:right;
direction:rtl;
}

ul.children
{
display:inline-block;
}
.children li
{
float:right;
background:green;
}
</style>


<ul class="cat">
<?php wp_list_cats('sort_column=name&hierarchial=0'); ?>
</ul>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم