• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
iAmin

مشکل در قالب

41 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان این سایت رو با مرورگر کرو ببنید : http://webhod.ir/

هیچ مشکلی نداره

هالا همین رو با فایرفاکس و اینترنت اکسپلور ببنید کامل بهم ریخته است!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد این رو هم بگم تازه این اتفاق افتاده قبلا کاملا بدون مشکل بود!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان این سایت رو با مرورگر کرو ببنید : http://webhod.ir/

هیچ مشکلی نداره

هالا همین رو با فایرفاکس و اینترنت اکسپلور ببنید کامل بهم ریخته است!!!

وقتی که از livicon استفاده کردید اینطور شده ؟؟؟

شما از افزونش استفاده میکنید یه بار غیر فعالش کنید ببنید درست میشه !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونش >>

نمیدونم نه فکر نکنم بعد از این اینطوری شده باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که liveicon براتون فعال نیست کدهای شورت کد را باید به اینصورت در قالب قرار دهید


<?php echo do_shortcode('[livicon name="cellphone" htmltag="span" size="64" color="#ffffff" hovercolor="#ffffff" animate="true" loop="false" eventtype="hover" onparent="true" duration="300" iteration="1"]');?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به همین صورت قرار دادم.

تو مرورگر کروم هیچ مشکلی نیست اما تو مرورگر فایرفاکس و... مشکل داره

شورت کد رو به صورت بالا قرار دادم

جدیدا هم با span و div و i که میگرفتم اینکارو میکردم

الان کلا قالب در مروگر هایی به غیر از کروم مشکل داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی کروم هم همین مشکل هست ولی اورفلو در باکس ها هیدنه و صفحه به هم نریخته کدهای php ای که شورت کد را توش گذاشتید دقیا با کدی که بهتون دادم چک کنید و دقت کنید شورت کد را به این صورت


'[shortcode]'

قرار دادید یا


"[shortcode]"

برای مورد شما حالت دوم اشتباهه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود افزونه کد های span و i و div رو میده؟!!!

من دقیقا به همین صورت گذاشتم نمونه:


<?php echo do_shortcode('[livicon name="presentation" htmltag="span" size="22" color="#ffffff" hovercolor="false" animate="true" loop="false" eventtype="hover" onparent="true" duration="1000" iteration="1"]'); ?>

چرا اشتباهه؟خود افزونه در قسمت شوذت کد ها این کد رو میده؟

یعنی همه رو برگردونم به شورت کد؟

برای مورد شما حالت دوم اشتباهه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه یه کاری کرد مرورگر های دیگه هم اینطوری بشن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما افزونه رو غیر فعال کن از اسکریپتش استفده کن..حتما درست میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من که نمیخوام صورت مسئله رو حذف کنم

من این افزونه رو خردیدم

دوباره برم اسکریپتشو بخرم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید ایراد را برطرف کنید نه اینکه لاپوشونی کنید! موردی که گفتم رو چک کنید اگر مشکلی نداشت اول قالب را دیفالت کنید و کدهای liveicon را به همون ترتیب در قالب دیفالت بگذارید ببینید مشکل دار ه یا خیر اگر نداشت فایلی رو که درش کدها را به صورت گذاشتید (در قالب خودتون) قرار بدید اینجا

افزونه کدی را برای php بهتون نمی ده برای html کد می ده و وقتی می خواهید در php استفاده کنید باید طبق قوانین php عمل کنید وقتی متغیری داخل کوتیشن قرار می گیره متغیرهای داخلیش نباید به طور مستنقیم در کوتیشن باشند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تست کردم!اما رفع نشد

همچنین تمامی کد ها رو به شورت کد تبدیل کردم و طبق اون چیزی که گفتید در قالب گذاشتم

فعلا سرور داون شده درست شد خبرتون میکنم :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نگفتم چیزی را به شورتکد تبدیل کنید گفتم دقت کنید در تابع do_shortcode مقدار شورتکد را داخل " " قرار ندید و بگذارید داخل ' '

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خوب من هم نمونه دادم ببیندید درسته ؟


<?php echo do_shortcode('[livicon name="presentation" htmltag="span" size="22" color="#ffffff" hovercolor="false" animate="true" loop="false" eventtype="hover" onparent="true" duration="1000" iteration="1"]'); ?>

در ضمن من تست کردم

داخل " " جواب نمیده

ویرایش شده در توسط امین رسولی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم همین رو عرض کردم برای اینکه داخل کوتیشن بگذارید کدتون اینجوری می شه


<?php echo do_shortcode("[livicon name=\"presentation\" htmltag=\"span\" size=\"22\" color=\"#ffffff\" hovercolor=\"false\" animate=\"true\" loop=\"false\" eventtype=\"hover\" onparent=\"true\" duration=\"1000\" iteration=\"1\"]"); ?>

فایل php ای که کدرا در داخلش قرار دادید را بگذارید اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من که نمیخوام صورت مسئله رو حذف کنم

من این افزونه رو خردیدم

دوباره برم اسکریپتشو بخرم؟

آقای عزیز شما از افزونه استفاده کردید گاهی اوقات افزونه کارایی اسکریپت رو نمیده و برعکس

اگه بهم ریختگی دارید برید راهنمای افزونه رو بخونید و و از جایی که خریدید ببینید تو کامنت هاشون چی نوشتن از افزونه و ...درست استفاده کنید

من خودم تو چند قالب از اسکریپت لیو آیکون استفاده کردم و بدونه بهم ریختگی قالب رو بالا آوردم ولی افزونه رو الان شما دومین کسی هستی که میگه قالب بهم ریخته

ما اینجا الکی کامنت نمیزاریم ..حتما میخوایم راهنماییتون کنیم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقای عزیز شما از افزونه استفاده کردید گاهی اوقات افزونه کارایی اسکریپت رو نمیده و برعکس

اگه بهم ریختگی دارید برید راهنمای افزونه رو بخونید و و از جایی که خریدید ببینید تو کامنت هاشون چی نوشتن از افزونه و ...درست استفاده کنید

من خودم تو چند قالب از اسکریپت لیو آیکون استفاده کردم و بدونه بهم ریختگی قالب رو بالا آوردم ولی افزونه رو الان شما دومین کسی هستی که میگه قالب بهم ریخته

ما اینجا الکی کامنت نمیزاریم ..حتما میخوایم راهنماییتون کنیم

موفق باشید

بنده هم نگفتم ...

من میگم این افزونه نال شده نیست من به این افزونه پول دادم دوباره برم افزونه دیگه بخرم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم همین رو عرض کردم برای اینکه داخل کوتیشن بگذارید کدتون اینجوری می شه


<?php echo do_shortcode("[livicon name=\"presentation\" htmltag=\"span\" size=\"22\" color=\"#ffffff\" hovercolor=\"false\" animate=\"true\" loop=\"false\" eventtype=\"hover\" onparent=\"true\" duration=\"1000\" iteration=\"1\"]"); ?>

فایل php ای که کدرا در داخلش قرار دادید را بگذارید اینجا

دسترسی بفرستم خودتون ببنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دسترسی ارسال شد

دوستان کس دیگری نطری نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الآن مشکل اصلیتون چیه ؟

کد شورت کد رو به صورت مستقیم در قالب بزارید ببینید بازم کار نمیکنه ؟

در یکی از صفحات از مدیریت هم بزارید ببینید کار میکنه یا نه

با پوسته اصلی هم چک کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

الآن مشکل اصلیتون چیه ؟

کد شورت کد رو به صورت مستقیم در قالب بزارید ببینید بازم کار نمیکنه ؟

در یکی از صفحات از مدیریت هم بزارید ببینید کار میکنه یا نه

با پوسته اصلی هم چک کنید

من نمیدونم مشکل از چیه؟ من از آیکون های زنده استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم

ولی قالبم در مروگر فایرفاکس و اینترنت اکسپلور کاملا بهم ریختست ولی در کروم بهم ریخته نیست مشاهده کنید :

در موزیلا:

http://up.vbiran.ir/...551336569_1.PNG

در کروم:

http://up.vbiran.ir/...551441877_2.PNG

من فکر نمیکنم ربطی اصلا به این آیکونا داشته باشه چون من اینا رو هم برداشتم صفحه رو دوباره بالا اوردم کش رو هم از هم سرور هم از مرورگر خالی کردم بازم مشکل رفع نشد

ویرایش شده در توسط امین رسولی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمیدونم مشکل از چیه؟ من از آیکون های زنده استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم

ولی قالبم در مروگر فایرفاکس و اینترنت اکسپلور کاملا بهم ریختست ولی در کروم بهم ریخته نیست مشاهده کنید :

در موزیلا:

http://up.vbiran.ir/...551336569_1.PNG

در کروم:

http://up.vbiran.ir/...551441877_2.PNG

من فکر نمیکنم ربطی اصلا به این آیکونا داشته باشه چون من اینا رو هم برداشتم صفحه رو دوباره بالا اوردم کش رو هم از هم سرور هم از مرورگر خالی کردم بازم مشکل رفع نشد

خب پس مشکل چیز دیگه ای هست

این مشکل یا از انکودینگ فایل هاتون هست و یا چیز دیگه ای

البته من مرورگرم فایرفاکس هست بار اول که صفحرو لود کردم مشکلی نداشت وقتی به یک پست رفتم خراب شد

انکودینگ هاتون رو چک کنید و ببینید فایل های css به درستی لود میشن و اینکه تگ های قالبتون به درستی باز و بسته شدن یا نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من چند روزه دارم بررسی میکنم مشکلی ندیدم میشه شما یک بررسی بکنید؟

این مشکل اعصابم چند روزه درگیر کرده تاهالا همچین مشکلی نداشتم!

همچنین بررسی کردم مشکل از minify نبود

همچنین افزونه ها رو هم غیر فهال کردم درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد ها رو هم بررسی کردم تا اونجایی که من بررسی کردم دیوی نبود که بسته نشده بود!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری