• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.دوستان من یه قالب دارم با همه مرورگرها سازگاره اما متاسفانه در هنگام اجرا توسط IE میره سمت چپ.ممنون میشم مشکل منو حل کنید!راهنمایی کنید

اینم سایت

http://www.nik-dl.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بهم ریختگی به علت تفاوت پیکسل در سایدبار شماست.

کلا پوسته شما برای ie نیاز به فیکس زیادی داره.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید کلا پوسته شما سایدبارش و بخش پست هاش اندازه شون توی ie بزرگتر میشن و برای همین سایت شما کلا بهم میریزه.

باید صبر کنید تا دوستانی که فرصت دارن (در صورت تمایل) سایتتون رو بررسی و فیکس برای ie بنویسن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نوشتن یک قالب از پایه به مراتب راحت تر از مچ کردن قالب شماست دو تا پیشنهاد دارم

ا. برای آی ای از یک سایدبار صرف نظر کنید که راحت ترین کاره و در عوض یک پیام بگذارید که برای استفاده از تمام امکانات از مرورگرم کروم یا فایرفاکس استفاده کنند

برای اینکار از طریق فایل sidebar.php مربوط به سایدبار سمت راست برید (احتمالا right-sidebar.php) و این کد را


<div class="sidebar">

به


<div class="sidebar hiie">

تغییر بدید و کد زیر را به فایل header.php و کد


</head>

را پیدا کنید و به


<!--[if IE]><style type="text/css" media="screen">
.hiie {display:none}
</style>
<![endif]-->
</head>

تغییر بدید

و پیشنهاد دوم استفاده از افزونه ی t2b کلا یک قالب دیگه به Ie معرفی کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون همون اولی استفاده کردم!اما IE حذف شد یهو!!! میشه تست کنید اطلاع بدید؟ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از Ie حذف شد چیه این کار برای حذف یک سایدبار در ie بود دیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ماله من یهو حذف شد خود مرورگر رو میگم! سایدبار حذف شد اما باز از چپ اومد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلاً IE خیلی جاها ساز مخالف میزنه ، خداوکیلی هر 10 خط کی که مینویسم یه بار با IE tester چک میکنم :(

بعضی وقتها به داک تایپ گیر میده (توی درخواست های ای جکس) و خلاصه به ساز خودش میرقصه .

پیشنهاد من به شما این دو خط کده بذار توی هدر و چشم و گوشت رو ببند ;)


<!--[if IE]>
<script>alert('بازدید کننده گرامی ، لطفاً جهت نمایش بهتر سایت از مرورگری غیر ازIEاستفاده کنید .');</script>
<![endif]-->

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ماله من یهو حذف شد خود مرورگر رو میگم! سایدبار حذف شد اما باز از چپ اومد!

خود مرورگر حذف شد؟

اگر مرورگرتون با این کد حذف شده باید جن گیر خبر کنیم :D

از طریق

C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe

(اگر پوشه ی برنامه هاتون روی درایو C هست ) مرورگر IE رو احضار کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منم یه مشکل مشابه با IE پیدا کردم با این تفاوت که قالب من قسمت content و footer تو IE نشون داده نمیشه

یه موضوع دیگه اینکه توی لوکال هاست شخصی با IE مشکل ندارم اما تو فضای نت بهم میریزه

چیکار باید بکنم ؟؟؟ استایل اختصاصی بسازم ؟؟؟ اینکه محتوای سایتو نشون نمیده مربوط به استایل میشه یا چیز دیگس؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آدرس سایت رو بدید خیلی بهتر میشه کمک کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا سایتتون با ie مشکل داره و خیلی هم زیاد مشکل داره.

باید تغییرات زیادی در استایل بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا سایتتون با ie مشکل داره و خیلی هم زیاد مشکل داره.

باید تغییرات زیادی در استایل بدید.

ینی همه ی مشکلاتش از استایله ؟؟؟؟

چرا تو لوکال شخصی مشکلی با IE نداره ؟؟؟؟

استایل اختصاصی بدم درست میشه ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی سرور، تمام افزونهاتون رو غیرفعال کنید ببینید روی ie لود کامل میشه؟

روی لوکال همون افزونه های روی سرور رو دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه هارو غیر فعال کردم اما تغییری بوجود نیومد

بله روی لوکال هم همون قالبو همون افزونه هاست اما روی لوکال نشون میده اما رو سرور نشون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گاهی وقت ها توی لوکال وقتی سایت رو میبینی تفاوتی بین نوع انکودینگ در فایل ها وجود نداره و یا کش میشه

ولی وقتی میری روی سرور میبین به کل به هم ریخته

همه فایل های قالبت رو بزار روی utf8 without bom بعد ببر رو هاست و کوکی هارو و کش رو پاک کن ببین درست میشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گاهی وقت ها توی لوکال وقتی سایت رو میبینی تفاوتی بین نوع انکودینگ در فایل ها وجود نداره و یا کش میشه

ولی وقتی میری روی سرور میبین به کل به هم ریخته

همه فایل های قالبت رو بزار روی utf8 without bom بعد ببر رو هاست و کوکی هارو و کش رو پاک کن ببین درست میشه

ممنون آقا کسری

انجام دادم کوکی ها و کش مرورگر هم پاک کردم اما متاسفانه درست نشد تو IE سایت بالا میاد اما محتوا نشوند نداده نمیشه باقیه مرورگر ها مشکل نداره روی لوکال هم درسته فقط روی سرور

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب پس مشکل از کدنویسی قالب هست

در رابطه با ie اصلن حتی دوس ندارم برم سمتش و هیچوقت نمیتونم در مورد اون کمکت کنم

به نظرم یه قالب از 0 دوباره نوشته بشه آسونتره تا اینکه با ie هماهنگش کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب پس مشکل از کدنویسی قالب هست

در رابطه با ie اصلن حتی دوس ندارم برم سمتش و هیچوقت نمیتونم در مورد اون کمکت کنم

به نظرم یه قالب از 0 دوباره نوشته بشه آسونتره تا اینکه با ie هماهنگش کرد

اتفاقا خود من هم دارم به این نتیجه میرسم که بیخیال IE بشم ولی واسه تجربه خودمم که شد دوست داشتم بدونم دلیل اینکه قالب روی مرورگر رو لوکال بدون مشکل بالا میاد بعد وقتی میره رو سرور دوچار مشکل میشه چی میتونه باشه

کلا مورد جدید و جالبیه همچنین عجیب قریب :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقا خود من هم دارم به این نتیجه میرسم که بیخیال IE بشم ولی واسه تجربه خودمم که شد دوست داشتم بدونم دلیل اینکه قالب روی مرورگر رو لوکال بدون مشکل بالا میاد بعد وقتی میره رو سرور دوچار مشکل میشه چی میتونه باشه

کلا مورد جدید و جالبیه همچنین عجیب قریب :D

برای خود من هم همیشه همینطوری هست چون با utf-8 معمولی این کارو میکنم در لوکال درست نشون میده اما در هاست نه

ولی وقتی تبدیل به utf8 without bom میکنم درست میشه هم در هاست و هم لوکال

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv
    • توسط mohammad_mh
      سلام
      این سایت من با قالب بی تم
      digiaccount.ir
      و این هم 2 نمونه سایت مثل هم
      https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
      http://consolefa.ir/
       
      چطوری پوسته سایت را اینطوری  بکنم حالت باکس من فرق داره
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟