22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.دوستان من یه قالب دارم با همه مرورگرها سازگاره اما متاسفانه در هنگام اجرا توسط IE میره سمت چپ.ممنون میشم مشکل منو حل کنید!راهنمایی کنید

اینم سایت

http://www.nik-dl.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بهم ریختگی به علت تفاوت پیکسل در سایدبار شماست.

کلا پوسته شما برای ie نیاز به فیکس زیادی داره.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید کلا پوسته شما سایدبارش و بخش پست هاش اندازه شون توی ie بزرگتر میشن و برای همین سایت شما کلا بهم میریزه.

باید صبر کنید تا دوستانی که فرصت دارن (در صورت تمایل) سایتتون رو بررسی و فیکس برای ie بنویسن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نوشتن یک قالب از پایه به مراتب راحت تر از مچ کردن قالب شماست دو تا پیشنهاد دارم

ا. برای آی ای از یک سایدبار صرف نظر کنید که راحت ترین کاره و در عوض یک پیام بگذارید که برای استفاده از تمام امکانات از مرورگرم کروم یا فایرفاکس استفاده کنند

برای اینکار از طریق فایل sidebar.php مربوط به سایدبار سمت راست برید (احتمالا right-sidebar.php) و این کد را


<div class="sidebar">

به


<div class="sidebar hiie">

تغییر بدید و کد زیر را به فایل header.php و کد


</head>

را پیدا کنید و به


<!--[if IE]><style type="text/css" media="screen">
.hiie {display:none}
</style>
<![endif]-->
</head>

تغییر بدید

و پیشنهاد دوم استفاده از افزونه ی t2b کلا یک قالب دیگه به Ie معرفی کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون همون اولی استفاده کردم!اما IE حذف شد یهو!!! میشه تست کنید اطلاع بدید؟ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از Ie حذف شد چیه این کار برای حذف یک سایدبار در ie بود دیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ماله من یهو حذف شد خود مرورگر رو میگم! سایدبار حذف شد اما باز از چپ اومد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلاً IE خیلی جاها ساز مخالف میزنه ، خداوکیلی هر 10 خط کی که مینویسم یه بار با IE tester چک میکنم :(

بعضی وقتها به داک تایپ گیر میده (توی درخواست های ای جکس) و خلاصه به ساز خودش میرقصه .

پیشنهاد من به شما این دو خط کده بذار توی هدر و چشم و گوشت رو ببند ;)


<!--[if IE]>
<script>alert('بازدید کننده گرامی ، لطفاً جهت نمایش بهتر سایت از مرورگری غیر ازIEاستفاده کنید .');</script>
<![endif]-->

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ماله من یهو حذف شد خود مرورگر رو میگم! سایدبار حذف شد اما باز از چپ اومد!

خود مرورگر حذف شد؟

اگر مرورگرتون با این کد حذف شده باید جن گیر خبر کنیم :D

از طریق

C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe

(اگر پوشه ی برنامه هاتون روی درایو C هست ) مرورگر IE رو احضار کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منم یه مشکل مشابه با IE پیدا کردم با این تفاوت که قالب من قسمت content و footer تو IE نشون داده نمیشه

یه موضوع دیگه اینکه توی لوکال هاست شخصی با IE مشکل ندارم اما تو فضای نت بهم میریزه

چیکار باید بکنم ؟؟؟ استایل اختصاصی بسازم ؟؟؟ اینکه محتوای سایتو نشون نمیده مربوط به استایل میشه یا چیز دیگس؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آدرس سایت رو بدید خیلی بهتر میشه کمک کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا سایتتون با ie مشکل داره و خیلی هم زیاد مشکل داره.

باید تغییرات زیادی در استایل بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا سایتتون با ie مشکل داره و خیلی هم زیاد مشکل داره.

باید تغییرات زیادی در استایل بدید.

ینی همه ی مشکلاتش از استایله ؟؟؟؟

چرا تو لوکال شخصی مشکلی با IE نداره ؟؟؟؟

استایل اختصاصی بدم درست میشه ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی سرور، تمام افزونهاتون رو غیرفعال کنید ببینید روی ie لود کامل میشه؟

روی لوکال همون افزونه های روی سرور رو دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه هارو غیر فعال کردم اما تغییری بوجود نیومد

بله روی لوکال هم همون قالبو همون افزونه هاست اما روی لوکال نشون میده اما رو سرور نشون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گاهی وقت ها توی لوکال وقتی سایت رو میبینی تفاوتی بین نوع انکودینگ در فایل ها وجود نداره و یا کش میشه

ولی وقتی میری روی سرور میبین به کل به هم ریخته

همه فایل های قالبت رو بزار روی utf8 without bom بعد ببر رو هاست و کوکی هارو و کش رو پاک کن ببین درست میشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گاهی وقت ها توی لوکال وقتی سایت رو میبینی تفاوتی بین نوع انکودینگ در فایل ها وجود نداره و یا کش میشه

ولی وقتی میری روی سرور میبین به کل به هم ریخته

همه فایل های قالبت رو بزار روی utf8 without bom بعد ببر رو هاست و کوکی هارو و کش رو پاک کن ببین درست میشه

ممنون آقا کسری

انجام دادم کوکی ها و کش مرورگر هم پاک کردم اما متاسفانه درست نشد تو IE سایت بالا میاد اما محتوا نشوند نداده نمیشه باقیه مرورگر ها مشکل نداره روی لوکال هم درسته فقط روی سرور

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب پس مشکل از کدنویسی قالب هست

در رابطه با ie اصلن حتی دوس ندارم برم سمتش و هیچوقت نمیتونم در مورد اون کمکت کنم

به نظرم یه قالب از 0 دوباره نوشته بشه آسونتره تا اینکه با ie هماهنگش کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب پس مشکل از کدنویسی قالب هست

در رابطه با ie اصلن حتی دوس ندارم برم سمتش و هیچوقت نمیتونم در مورد اون کمکت کنم

به نظرم یه قالب از 0 دوباره نوشته بشه آسونتره تا اینکه با ie هماهنگش کرد

اتفاقا خود من هم دارم به این نتیجه میرسم که بیخیال IE بشم ولی واسه تجربه خودمم که شد دوست داشتم بدونم دلیل اینکه قالب روی مرورگر رو لوکال بدون مشکل بالا میاد بعد وقتی میره رو سرور دوچار مشکل میشه چی میتونه باشه

کلا مورد جدید و جالبیه همچنین عجیب قریب :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقا خود من هم دارم به این نتیجه میرسم که بیخیال IE بشم ولی واسه تجربه خودمم که شد دوست داشتم بدونم دلیل اینکه قالب روی مرورگر رو لوکال بدون مشکل بالا میاد بعد وقتی میره رو سرور دوچار مشکل میشه چی میتونه باشه

کلا مورد جدید و جالبیه همچنین عجیب قریب :D

برای خود من هم همیشه همینطوری هست چون با utf-8 معمولی این کارو میکنم در لوکال درست نشون میده اما در هاست نه

ولی وقتی تبدیل به utf8 without bom میکنم درست میشه هم در هاست و هم لوکال

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.