• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.دوستان من یه قالب دارم با همه مرورگرها سازگاره اما متاسفانه در هنگام اجرا توسط IE میره سمت چپ.ممنون میشم مشکل منو حل کنید!راهنمایی کنید

اینم سایت

http://www.nik-dl.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بهم ریختگی به علت تفاوت پیکسل در سایدبار شماست.

کلا پوسته شما برای ie نیاز به فیکس زیادی داره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید کلا پوسته شما سایدبارش و بخش پست هاش اندازه شون توی ie بزرگتر میشن و برای همین سایت شما کلا بهم میریزه.

باید صبر کنید تا دوستانی که فرصت دارن (در صورت تمایل) سایتتون رو بررسی و فیکس برای ie بنویسن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نوشتن یک قالب از پایه به مراتب راحت تر از مچ کردن قالب شماست دو تا پیشنهاد دارم

ا. برای آی ای از یک سایدبار صرف نظر کنید که راحت ترین کاره و در عوض یک پیام بگذارید که برای استفاده از تمام امکانات از مرورگرم کروم یا فایرفاکس استفاده کنند

برای اینکار از طریق فایل sidebar.php مربوط به سایدبار سمت راست برید (احتمالا right-sidebar.php) و این کد را


<div class="sidebar">

به


<div class="sidebar hiie">

تغییر بدید و کد زیر را به فایل header.php و کد


</head>

را پیدا کنید و به


<!--[if IE]><style type="text/css" media="screen">
.hiie {display:none}
</style>
<![endif]-->
</head>

تغییر بدید

و پیشنهاد دوم استفاده از افزونه ی t2b کلا یک قالب دیگه به Ie معرفی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورتون از Ie حذف شد چیه این کار برای حذف یک سایدبار در ie بود دیگه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلاً IE خیلی جاها ساز مخالف میزنه ، خداوکیلی هر 10 خط کی که مینویسم یه بار با IE tester چک میکنم :(

بعضی وقتها به داک تایپ گیر میده (توی درخواست های ای جکس) و خلاصه به ساز خودش میرقصه .

پیشنهاد من به شما این دو خط کده بذار توی هدر و چشم و گوشت رو ببند ;)


<!--[if IE]>
<script>alert('بازدید کننده گرامی ، لطفاً جهت نمایش بهتر سایت از مرورگری غیر ازIEاستفاده کنید .');</script>
<![endif]-->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ماله من یهو حذف شد خود مرورگر رو میگم! سایدبار حذف شد اما باز از چپ اومد!

خود مرورگر حذف شد؟

اگر مرورگرتون با این کد حذف شده باید جن گیر خبر کنیم :D

از طریق

C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe

(اگر پوشه ی برنامه هاتون روی درایو C هست ) مرورگر IE رو احضار کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

منم یه مشکل مشابه با IE پیدا کردم با این تفاوت که قالب من قسمت content و footer تو IE نشون داده نمیشه

یه موضوع دیگه اینکه توی لوکال هاست شخصی با IE مشکل ندارم اما تو فضای نت بهم میریزه

چیکار باید بکنم ؟؟؟ استایل اختصاصی بسازم ؟؟؟ اینکه محتوای سایتو نشون نمیده مربوط به استایل میشه یا چیز دیگس؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر آدرس سایت رو بدید خیلی بهتر میشه کمک کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلا سایتتون با ie مشکل داره و خیلی هم زیاد مشکل داره.

باید تغییرات زیادی در استایل بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلا سایتتون با ie مشکل داره و خیلی هم زیاد مشکل داره.

باید تغییرات زیادی در استایل بدید.

ینی همه ی مشکلاتش از استایله ؟؟؟؟

چرا تو لوکال شخصی مشکلی با IE نداره ؟؟؟؟

استایل اختصاصی بدم درست میشه ؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

روی سرور، تمام افزونهاتون رو غیرفعال کنید ببینید روی ie لود کامل میشه؟

روی لوکال همون افزونه های روی سرور رو دارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه هارو غیر فعال کردم اما تغییری بوجود نیومد

بله روی لوکال هم همون قالبو همون افزونه هاست اما روی لوکال نشون میده اما رو سرور نشون نمیده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

گاهی وقت ها توی لوکال وقتی سایت رو میبینی تفاوتی بین نوع انکودینگ در فایل ها وجود نداره و یا کش میشه

ولی وقتی میری روی سرور میبین به کل به هم ریخته

همه فایل های قالبت رو بزار روی utf8 without bom بعد ببر رو هاست و کوکی هارو و کش رو پاک کن ببین درست میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

گاهی وقت ها توی لوکال وقتی سایت رو میبینی تفاوتی بین نوع انکودینگ در فایل ها وجود نداره و یا کش میشه

ولی وقتی میری روی سرور میبین به کل به هم ریخته

همه فایل های قالبت رو بزار روی utf8 without bom بعد ببر رو هاست و کوکی هارو و کش رو پاک کن ببین درست میشه

ممنون آقا کسری

انجام دادم کوکی ها و کش مرورگر هم پاک کردم اما متاسفانه درست نشد تو IE سایت بالا میاد اما محتوا نشوند نداده نمیشه باقیه مرورگر ها مشکل نداره روی لوکال هم درسته فقط روی سرور

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب پس مشکل از کدنویسی قالب هست

در رابطه با ie اصلن حتی دوس ندارم برم سمتش و هیچوقت نمیتونم در مورد اون کمکت کنم

به نظرم یه قالب از 0 دوباره نوشته بشه آسونتره تا اینکه با ie هماهنگش کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب پس مشکل از کدنویسی قالب هست

در رابطه با ie اصلن حتی دوس ندارم برم سمتش و هیچوقت نمیتونم در مورد اون کمکت کنم

به نظرم یه قالب از 0 دوباره نوشته بشه آسونتره تا اینکه با ie هماهنگش کرد

اتفاقا خود من هم دارم به این نتیجه میرسم که بیخیال IE بشم ولی واسه تجربه خودمم که شد دوست داشتم بدونم دلیل اینکه قالب روی مرورگر رو لوکال بدون مشکل بالا میاد بعد وقتی میره رو سرور دوچار مشکل میشه چی میتونه باشه

کلا مورد جدید و جالبیه همچنین عجیب قریب :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اتفاقا خود من هم دارم به این نتیجه میرسم که بیخیال IE بشم ولی واسه تجربه خودمم که شد دوست داشتم بدونم دلیل اینکه قالب روی مرورگر رو لوکال بدون مشکل بالا میاد بعد وقتی میره رو سرور دوچار مشکل میشه چی میتونه باشه

کلا مورد جدید و جالبیه همچنین عجیب قریب :D

برای خود من هم همیشه همینطوری هست چون با utf-8 معمولی این کارو میکنم در لوکال درست نشون میده اما در هاست نه

ولی وقتی تبدیل به utf8 without bom میکنم درست میشه هم در هاست و هم لوکال

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .