22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.دوستان من یه قالب دارم با همه مرورگرها سازگاره اما متاسفانه در هنگام اجرا توسط IE میره سمت چپ.ممنون میشم مشکل منو حل کنید!راهنمایی کنید

اینم سایت

http://www.nik-dl.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بهم ریختگی به علت تفاوت پیکسل در سایدبار شماست.

کلا پوسته شما برای ie نیاز به فیکس زیادی داره.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید کلا پوسته شما سایدبارش و بخش پست هاش اندازه شون توی ie بزرگتر میشن و برای همین سایت شما کلا بهم میریزه.

باید صبر کنید تا دوستانی که فرصت دارن (در صورت تمایل) سایتتون رو بررسی و فیکس برای ie بنویسن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نوشتن یک قالب از پایه به مراتب راحت تر از مچ کردن قالب شماست دو تا پیشنهاد دارم

ا. برای آی ای از یک سایدبار صرف نظر کنید که راحت ترین کاره و در عوض یک پیام بگذارید که برای استفاده از تمام امکانات از مرورگرم کروم یا فایرفاکس استفاده کنند

برای اینکار از طریق فایل sidebar.php مربوط به سایدبار سمت راست برید (احتمالا right-sidebar.php) و این کد را


<div class="sidebar">

به


<div class="sidebar hiie">

تغییر بدید و کد زیر را به فایل header.php و کد


</head>

را پیدا کنید و به


<!--[if IE]><style type="text/css" media="screen">
.hiie {display:none}
</style>
<![endif]-->
</head>

تغییر بدید

و پیشنهاد دوم استفاده از افزونه ی t2b کلا یک قالب دیگه به Ie معرفی کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون همون اولی استفاده کردم!اما IE حذف شد یهو!!! میشه تست کنید اطلاع بدید؟ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از Ie حذف شد چیه این کار برای حذف یک سایدبار در ie بود دیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ماله من یهو حذف شد خود مرورگر رو میگم! سایدبار حذف شد اما باز از چپ اومد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلاً IE خیلی جاها ساز مخالف میزنه ، خداوکیلی هر 10 خط کی که مینویسم یه بار با IE tester چک میکنم :(

بعضی وقتها به داک تایپ گیر میده (توی درخواست های ای جکس) و خلاصه به ساز خودش میرقصه .

پیشنهاد من به شما این دو خط کده بذار توی هدر و چشم و گوشت رو ببند ;)


<!--[if IE]>
<script>alert('بازدید کننده گرامی ، لطفاً جهت نمایش بهتر سایت از مرورگری غیر ازIEاستفاده کنید .');</script>
<![endif]-->

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ماله من یهو حذف شد خود مرورگر رو میگم! سایدبار حذف شد اما باز از چپ اومد!

خود مرورگر حذف شد؟

اگر مرورگرتون با این کد حذف شده باید جن گیر خبر کنیم :D

از طریق

C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe

(اگر پوشه ی برنامه هاتون روی درایو C هست ) مرورگر IE رو احضار کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منم یه مشکل مشابه با IE پیدا کردم با این تفاوت که قالب من قسمت content و footer تو IE نشون داده نمیشه

یه موضوع دیگه اینکه توی لوکال هاست شخصی با IE مشکل ندارم اما تو فضای نت بهم میریزه

چیکار باید بکنم ؟؟؟ استایل اختصاصی بسازم ؟؟؟ اینکه محتوای سایتو نشون نمیده مربوط به استایل میشه یا چیز دیگس؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آدرس سایت رو بدید خیلی بهتر میشه کمک کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا سایتتون با ie مشکل داره و خیلی هم زیاد مشکل داره.

باید تغییرات زیادی در استایل بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا سایتتون با ie مشکل داره و خیلی هم زیاد مشکل داره.

باید تغییرات زیادی در استایل بدید.

ینی همه ی مشکلاتش از استایله ؟؟؟؟

چرا تو لوکال شخصی مشکلی با IE نداره ؟؟؟؟

استایل اختصاصی بدم درست میشه ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی سرور، تمام افزونهاتون رو غیرفعال کنید ببینید روی ie لود کامل میشه؟

روی لوکال همون افزونه های روی سرور رو دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه هارو غیر فعال کردم اما تغییری بوجود نیومد

بله روی لوکال هم همون قالبو همون افزونه هاست اما روی لوکال نشون میده اما رو سرور نشون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گاهی وقت ها توی لوکال وقتی سایت رو میبینی تفاوتی بین نوع انکودینگ در فایل ها وجود نداره و یا کش میشه

ولی وقتی میری روی سرور میبین به کل به هم ریخته

همه فایل های قالبت رو بزار روی utf8 without bom بعد ببر رو هاست و کوکی هارو و کش رو پاک کن ببین درست میشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گاهی وقت ها توی لوکال وقتی سایت رو میبینی تفاوتی بین نوع انکودینگ در فایل ها وجود نداره و یا کش میشه

ولی وقتی میری روی سرور میبین به کل به هم ریخته

همه فایل های قالبت رو بزار روی utf8 without bom بعد ببر رو هاست و کوکی هارو و کش رو پاک کن ببین درست میشه

ممنون آقا کسری

انجام دادم کوکی ها و کش مرورگر هم پاک کردم اما متاسفانه درست نشد تو IE سایت بالا میاد اما محتوا نشوند نداده نمیشه باقیه مرورگر ها مشکل نداره روی لوکال هم درسته فقط روی سرور

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب پس مشکل از کدنویسی قالب هست

در رابطه با ie اصلن حتی دوس ندارم برم سمتش و هیچوقت نمیتونم در مورد اون کمکت کنم

به نظرم یه قالب از 0 دوباره نوشته بشه آسونتره تا اینکه با ie هماهنگش کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب پس مشکل از کدنویسی قالب هست

در رابطه با ie اصلن حتی دوس ندارم برم سمتش و هیچوقت نمیتونم در مورد اون کمکت کنم

به نظرم یه قالب از 0 دوباره نوشته بشه آسونتره تا اینکه با ie هماهنگش کرد

اتفاقا خود من هم دارم به این نتیجه میرسم که بیخیال IE بشم ولی واسه تجربه خودمم که شد دوست داشتم بدونم دلیل اینکه قالب روی مرورگر رو لوکال بدون مشکل بالا میاد بعد وقتی میره رو سرور دوچار مشکل میشه چی میتونه باشه

کلا مورد جدید و جالبیه همچنین عجیب قریب :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقا خود من هم دارم به این نتیجه میرسم که بیخیال IE بشم ولی واسه تجربه خودمم که شد دوست داشتم بدونم دلیل اینکه قالب روی مرورگر رو لوکال بدون مشکل بالا میاد بعد وقتی میره رو سرور دوچار مشکل میشه چی میتونه باشه

کلا مورد جدید و جالبیه همچنین عجیب قریب :D

برای خود من هم همیشه همینطوری هست چون با utf-8 معمولی این کارو میکنم در لوکال درست نشون میده اما در هاست نه

ولی وقتی تبدیل به utf8 without bom میکنم درست میشه هم در هاست و هم لوکال

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید