10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

برای سایتم : www.98troll.ir

دو تا مشکل دارم !

1 - تصویر پست ها توی مرورگر اینترنت اکسپلورر نمایش داده نمیشه که فکر کنم بخاطر CSS باشه !

( یکی یه کمکی بکنه ما این مشکل رو رفع کنیم )

2 - باکس عضویت در خبرنامه که تو همه مرورگرها ، گوشه چپ وایستاده . تو مرورگر IE کلا ترکیده رفته پایین سایت !

( برای این هم بگید چیکار کنم )

خواهشا واضح توضیح بدید و بنده رو آماتور محض فرض کنید ! :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

1- آیا خودتون به عکس در تک پست ها استایلی دادید؟

2- کلا کد فرم بنظر مشکل داره. فقط استایلش نیست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید برای نمایش تصویر با افزونه MoreField یه باکس درست کردم تو افزودن نوشته و اونجا بهش عکس میده که داخل پست خودکار وسط چین و با یه استایل سی اس اس دورش یه حاشیه ای هم کشیدم !

2- کلا کد فرم بنظر مشکل داره. فقط استایلش نیست.

با فایرفاکس باز کن سایت رو ببین چقدر قشنگه ، چیکار کنم عین همون تو اینترنت اکسپلورر به نمایش در بیاد

اگر بخوای قالب رو بهت میدم یه نگاهی بندازی !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس احتمالا مشکل از همون افزونه ایجاد میشه. که یه استایلی بهش میده.

استایل رو حذف کنید ببینید عکس میاد؟

برای باکس کد رو عوض کنید مثلا:

<div class="left-footer"></div>

+ استایل:

    .left-footer{ position:fixed; bottom:0; left:0; background:green; width:200px;border-top:50px solid yellow; }

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس png در مرورگر ie تنظیمات می خواد تا نمایش داده بشه و با تنظیمات هم تضمینی برای نمایشش در حالت بک گراند نیست معمولا ie آپدیت نشده (منظورم آپدیت برای مولتی مدیاشه) png های 64 رنگ به بالا را با مشکل نشون می ده و ارتباط مستقیم با کارت گرافیکیتون هم داره که چون همه این مسائل رو نمیشه برای همه کاربران حل کرد بهترین راه یا ذخیره عکس png زیر 64 رنگه یا استفاده از jpg و gif

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ذخیره عکس png زیر 64 رنگه یا استفاده از jpg و gif

تصاویر با فرمت JPG هستند !

پس احتمالا مشکل از همون افزونه ایجاد میشه. که یه استایلی بهش میده.

من خیلی وارد نیستم :wacko:

اینترنت اکسپلورر هم که سرطان CSS داره ، نمیدونم چرا ازش استفاده میکنند !

میشه قالب رو بدم یه نگاهی خودتون بندازید اگر وقت داشتید ؟! :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انقدر سخته حل این مشکل ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه مشکل مستقیم از خود پوسته نیست و از استایلهای اضافی هست برای همین پیدا کردن مشکل پیچیده شده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه مشکل مستقیم از خود پوسته نیست و از استایلهای اضافی هست برای همین پیدا کردن مشکل پیچیده شده.

شما وقت دارید کمک کنید ؟

از دوستان کسی میتونه کمک بکنه ؟ :blink::wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

در مورد تصویر پست ها سایتتونو با IE8 دیدم و مشکلی در نمایش نداره.

این آموزش هم ساخت جعبه ثابت در صفحه که در نمایش با مرورگر IE 6 مشکلی نداره.

سعی کنید خودتون طبق آموزش انجام بدید و اگر مشکلی بود در خدمتم.

آموزش

این آدرس پیشنمایش را با مرورگر IE تست کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..