10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

برای سایتم : www.98troll.ir

دو تا مشکل دارم !

1 - تصویر پست ها توی مرورگر اینترنت اکسپلورر نمایش داده نمیشه که فکر کنم بخاطر CSS باشه !

( یکی یه کمکی بکنه ما این مشکل رو رفع کنیم )

2 - باکس عضویت در خبرنامه که تو همه مرورگرها ، گوشه چپ وایستاده . تو مرورگر IE کلا ترکیده رفته پایین سایت !

( برای این هم بگید چیکار کنم )

خواهشا واضح توضیح بدید و بنده رو آماتور محض فرض کنید ! :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

1- آیا خودتون به عکس در تک پست ها استایلی دادید؟

2- کلا کد فرم بنظر مشکل داره. فقط استایلش نیست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید برای نمایش تصویر با افزونه MoreField یه باکس درست کردم تو افزودن نوشته و اونجا بهش عکس میده که داخل پست خودکار وسط چین و با یه استایل سی اس اس دورش یه حاشیه ای هم کشیدم !

2- کلا کد فرم بنظر مشکل داره. فقط استایلش نیست.

با فایرفاکس باز کن سایت رو ببین چقدر قشنگه ، چیکار کنم عین همون تو اینترنت اکسپلورر به نمایش در بیاد

اگر بخوای قالب رو بهت میدم یه نگاهی بندازی !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس احتمالا مشکل از همون افزونه ایجاد میشه. که یه استایلی بهش میده.

استایل رو حذف کنید ببینید عکس میاد؟

برای باکس کد رو عوض کنید مثلا:

<div class="left-footer"></div>

+ استایل:

    .left-footer{ position:fixed; bottom:0; left:0; background:green; width:200px;border-top:50px solid yellow; }

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس png در مرورگر ie تنظیمات می خواد تا نمایش داده بشه و با تنظیمات هم تضمینی برای نمایشش در حالت بک گراند نیست معمولا ie آپدیت نشده (منظورم آپدیت برای مولتی مدیاشه) png های 64 رنگ به بالا را با مشکل نشون می ده و ارتباط مستقیم با کارت گرافیکیتون هم داره که چون همه این مسائل رو نمیشه برای همه کاربران حل کرد بهترین راه یا ذخیره عکس png زیر 64 رنگه یا استفاده از jpg و gif

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ذخیره عکس png زیر 64 رنگه یا استفاده از jpg و gif

تصاویر با فرمت JPG هستند !

پس احتمالا مشکل از همون افزونه ایجاد میشه. که یه استایلی بهش میده.

من خیلی وارد نیستم :wacko:

اینترنت اکسپلورر هم که سرطان CSS داره ، نمیدونم چرا ازش استفاده میکنند !

میشه قالب رو بدم یه نگاهی خودتون بندازید اگر وقت داشتید ؟! :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انقدر سخته حل این مشکل ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه مشکل مستقیم از خود پوسته نیست و از استایلهای اضافی هست برای همین پیدا کردن مشکل پیچیده شده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه مشکل مستقیم از خود پوسته نیست و از استایلهای اضافی هست برای همین پیدا کردن مشکل پیچیده شده.

شما وقت دارید کمک کنید ؟

از دوستان کسی میتونه کمک بکنه ؟ :blink::wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

در مورد تصویر پست ها سایتتونو با IE8 دیدم و مشکلی در نمایش نداره.

این آموزش هم ساخت جعبه ثابت در صفحه که در نمایش با مرورگر IE 6 مشکلی نداره.

سعی کنید خودتون طبق آموزش انجام بدید و اگر مشکلی بود در خدمتم.

آموزش

این آدرس پیشنمایش را با مرورگر IE تست کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط madidi
      سلام 
      چطور میشه شرط برای یه المان تعریف کرد ؟
      مثلا اگر در یک قسمت [500px*500px] با فونت 15px بصورت کامل متن پر شد بجا اینکه ارتفاع اون دیو زیاد بشه یا اسکرول بخوره یا ... سایز متن از 15 به 12 بصورت خودکار تغییر کنه تا اون دیو همون جوری بدون تغییر بمونه ؟
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟