10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

برای سایتم : www.98troll.ir

دو تا مشکل دارم !

1 - تصویر پست ها توی مرورگر اینترنت اکسپلورر نمایش داده نمیشه که فکر کنم بخاطر CSS باشه !

( یکی یه کمکی بکنه ما این مشکل رو رفع کنیم )

2 - باکس عضویت در خبرنامه که تو همه مرورگرها ، گوشه چپ وایستاده . تو مرورگر IE کلا ترکیده رفته پایین سایت !

( برای این هم بگید چیکار کنم )

خواهشا واضح توضیح بدید و بنده رو آماتور محض فرض کنید ! :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

1- آیا خودتون به عکس در تک پست ها استایلی دادید؟

2- کلا کد فرم بنظر مشکل داره. فقط استایلش نیست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید برای نمایش تصویر با افزونه MoreField یه باکس درست کردم تو افزودن نوشته و اونجا بهش عکس میده که داخل پست خودکار وسط چین و با یه استایل سی اس اس دورش یه حاشیه ای هم کشیدم !

2- کلا کد فرم بنظر مشکل داره. فقط استایلش نیست.

با فایرفاکس باز کن سایت رو ببین چقدر قشنگه ، چیکار کنم عین همون تو اینترنت اکسپلورر به نمایش در بیاد

اگر بخوای قالب رو بهت میدم یه نگاهی بندازی !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس احتمالا مشکل از همون افزونه ایجاد میشه. که یه استایلی بهش میده.

استایل رو حذف کنید ببینید عکس میاد؟

برای باکس کد رو عوض کنید مثلا:

<div class="left-footer"></div>

+ استایل:

    .left-footer{ position:fixed; bottom:0; left:0; background:green; width:200px;border-top:50px solid yellow; }

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس png در مرورگر ie تنظیمات می خواد تا نمایش داده بشه و با تنظیمات هم تضمینی برای نمایشش در حالت بک گراند نیست معمولا ie آپدیت نشده (منظورم آپدیت برای مولتی مدیاشه) png های 64 رنگ به بالا را با مشکل نشون می ده و ارتباط مستقیم با کارت گرافیکیتون هم داره که چون همه این مسائل رو نمیشه برای همه کاربران حل کرد بهترین راه یا ذخیره عکس png زیر 64 رنگه یا استفاده از jpg و gif

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ذخیره عکس png زیر 64 رنگه یا استفاده از jpg و gif

تصاویر با فرمت JPG هستند !

پس احتمالا مشکل از همون افزونه ایجاد میشه. که یه استایلی بهش میده.

من خیلی وارد نیستم :wacko:

اینترنت اکسپلورر هم که سرطان CSS داره ، نمیدونم چرا ازش استفاده میکنند !

میشه قالب رو بدم یه نگاهی خودتون بندازید اگر وقت داشتید ؟! :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انقدر سخته حل این مشکل ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه مشکل مستقیم از خود پوسته نیست و از استایلهای اضافی هست برای همین پیدا کردن مشکل پیچیده شده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه مشکل مستقیم از خود پوسته نیست و از استایلهای اضافی هست برای همین پیدا کردن مشکل پیچیده شده.

شما وقت دارید کمک کنید ؟

از دوستان کسی میتونه کمک بکنه ؟ :blink::wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

در مورد تصویر پست ها سایتتونو با IE8 دیدم و مشکلی در نمایش نداره.

این آموزش هم ساخت جعبه ثابت در صفحه که در نمایش با مرورگر IE 6 مشکلی نداره.

سعی کنید خودتون طبق آموزش انجام بدید و اگر مشکلی بود در خدمتم.

آموزش

این آدرس پیشنمایش را با مرورگر IE تست کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم