10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

برای سایتم : www.98troll.ir

دو تا مشکل دارم !

1 - تصویر پست ها توی مرورگر اینترنت اکسپلورر نمایش داده نمیشه که فکر کنم بخاطر CSS باشه !

( یکی یه کمکی بکنه ما این مشکل رو رفع کنیم )

2 - باکس عضویت در خبرنامه که تو همه مرورگرها ، گوشه چپ وایستاده . تو مرورگر IE کلا ترکیده رفته پایین سایت !

( برای این هم بگید چیکار کنم )

خواهشا واضح توضیح بدید و بنده رو آماتور محض فرض کنید ! :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

1- آیا خودتون به عکس در تک پست ها استایلی دادید؟

2- کلا کد فرم بنظر مشکل داره. فقط استایلش نیست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید برای نمایش تصویر با افزونه MoreField یه باکس درست کردم تو افزودن نوشته و اونجا بهش عکس میده که داخل پست خودکار وسط چین و با یه استایل سی اس اس دورش یه حاشیه ای هم کشیدم !

2- کلا کد فرم بنظر مشکل داره. فقط استایلش نیست.

با فایرفاکس باز کن سایت رو ببین چقدر قشنگه ، چیکار کنم عین همون تو اینترنت اکسپلورر به نمایش در بیاد

اگر بخوای قالب رو بهت میدم یه نگاهی بندازی !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس احتمالا مشکل از همون افزونه ایجاد میشه. که یه استایلی بهش میده.

استایل رو حذف کنید ببینید عکس میاد؟

برای باکس کد رو عوض کنید مثلا:

<div class="left-footer"></div>

+ استایل:

    .left-footer{ position:fixed; bottom:0; left:0; background:green; width:200px;border-top:50px solid yellow; }

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس png در مرورگر ie تنظیمات می خواد تا نمایش داده بشه و با تنظیمات هم تضمینی برای نمایشش در حالت بک گراند نیست معمولا ie آپدیت نشده (منظورم آپدیت برای مولتی مدیاشه) png های 64 رنگ به بالا را با مشکل نشون می ده و ارتباط مستقیم با کارت گرافیکیتون هم داره که چون همه این مسائل رو نمیشه برای همه کاربران حل کرد بهترین راه یا ذخیره عکس png زیر 64 رنگه یا استفاده از jpg و gif

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ذخیره عکس png زیر 64 رنگه یا استفاده از jpg و gif

تصاویر با فرمت JPG هستند !

پس احتمالا مشکل از همون افزونه ایجاد میشه. که یه استایلی بهش میده.

من خیلی وارد نیستم :wacko:

اینترنت اکسپلورر هم که سرطان CSS داره ، نمیدونم چرا ازش استفاده میکنند !

میشه قالب رو بدم یه نگاهی خودتون بندازید اگر وقت داشتید ؟! :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انقدر سخته حل این مشکل ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه مشکل مستقیم از خود پوسته نیست و از استایلهای اضافی هست برای همین پیدا کردن مشکل پیچیده شده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه مشکل مستقیم از خود پوسته نیست و از استایلهای اضافی هست برای همین پیدا کردن مشکل پیچیده شده.

شما وقت دارید کمک کنید ؟

از دوستان کسی میتونه کمک بکنه ؟ :blink::wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

در مورد تصویر پست ها سایتتونو با IE8 دیدم و مشکلی در نمایش نداره.

این آموزش هم ساخت جعبه ثابت در صفحه که در نمایش با مرورگر IE 6 مشکلی نداره.

سعی کنید خودتون طبق آموزش انجام بدید و اگر مشکلی بود در خدمتم.

آموزش

این آدرس پیشنمایش را با مرورگر IE تست کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .