9 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

چند تا سوال از حضورتون داشتم

لطفا یه سری به این سایت بزنید:

wecam.ir

اول اینکه چطور میتونم فاصله ی اسلاید شو رو با لاین بالای صفحه (که لوگوی سایت هستش) و لاین پایین (که شماره تماس هستش) کم کنم؟

دوم اینکه بین لاین حق کپی رایت و فایلهای دانلودی پایین صفحه، یک خط وجود داره که تو کروم نشون داده میشه ولی تو فایرفاکس نشون داده نمیشه! دلیل چیه؟

سوم اینکه تو این پیج از دو تا فایل جی اس استفاده شده که یکی تو گوگل و دیگری تو یه سایت دیگه هستش! فایل ها رو دانلود کردم. کجای هاست بذارم و چطوری باید آدرس دهیش کنم تا از رو هاست خودم اجرا شه؟ تلاش کردم اما نشد!

پس زمینه صفحات سایت یه عکس هست که تکرار میشه و تشکیل یه سری نقطه میده. تو صفحه اصلی نمایش داده نمیشه ولی اگه به آدرس ساب فولدرها برید، (اونجا فایل ایندکس گذاشتم) میبینید که تو اون فایلها کار میکنه! مثلا:

wecam.ir/download

دلیل اینکه تو هوم پیج کار نمیکنه، چیه؟

پیشاپیش صمیمانه از همکاریتون سپاسگذارم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خاصی آبرا؟ ^_^

1. کلک رشتی بزن :P


.slideshow
{
margin-top: -2px;
}

2. اینو


<hr color="#C0C0C0" size="3" noshade>

بکن این


<div style='background:#C0C0C0;height:3px;width:90%'></div>

3. جفتشو دانلود کن بذار توی پوشه (اینکه وردپرس نیست :huh: ) ، بذار همون بغل دست index.html توی public_html

بعد مثلاً اینو


<script type="text/javascript" src="http://cloud.github.com/downloads/malsup/cycle/jquery.cycle.all.latest.js"></script>

بکن این


<script type="text/javascript" src="./jquery.cycle.all.latest.js"></script>

4 . برای بک گراوند صفحه اصلی اینو گذاشتید


body {
background:url(images/background.jpg) repeat-x;
}

این یعنی عکس wecam.ir/images/background.jpg بصورت افقی تکرار بشه ! ولی چنین عکس توی هاست شما نیست .

توی فایل پوشه دانلود اون عکس اینه http://wecam.ir/download/repeat.png

استایل بالا رو اینجوری بنویس .


body {
background:url(download/repeat.png) ;
}

خه سه بووم ! :mellow:

ویرایش شده در توسط rezaonline
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد گزینه چهار من بیگناهم. اون بکگراند دات جی پگ نمیدونم از کجا اومده. اون فایل با اسم ریپیت هم میذارم درست نمیشه. البته تو سورسش وارد میکنم ها

تو کل صفحه نمیفته. از زیر لوگوی سایت شروع میشه تا زیر لوگوی فیس بوک :(

دو تا مسئله ی دیگه هم یادم رفت بگم:

اول اینکه فکر کنم با آی ای مشکل داره. شمام تست کنید ببینید اینجوریه؟

دوم اینکه سمت چپ و راست اسلاید شو دوتا باتن هست واسه عقب جلو کردن عکس ها. هستن ولی دیده نمیشن. اگه موس رو اون طرفها بچرخونین میبینید که روحشون وجود داره :دی

اینو چطوری درست کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر جاییش رو با یه چیزی درست کردی .

هیچ کدوم از فایلهات یکی نیست که !

خودت ساختی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با فرانت پیج ساختم

این کد اسلاید شو رو از جایی برداشتم و به کد اچ تی ام ال اضافه کردم

الان همه مشکلات حل شد

فقط میمونه همون بکگراند

و اینکه اون عکسهای بک و فوروارد چند بار تکرار میشن

و اینکه تو اکسپلورر اسلاید شو میچسبه سمت چپ

ویرایش شده در توسط kavoshgar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای عدم تکرار عکس باید خاصیت no-repeat رو به بکگراند بدید.

مکشل اکسپلورر هم باید کلا استایلتون رو بررسی کنید. روی کدوم نسخه میچسبه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای عدم تکرار عکس باید خاصیت no-repeat رو به بکگراند بدید.

مکشل اکسپلورر هم باید کلا استایلتون رو بررسی کنید. روی کدوم نسخه میچسبه.

شما بی زحمت یه نگاهی به سایت بندازید

عکس بگ گراند فقط در بالا تکرار میشه

میخوام تو کل صفحه تکرار بشه

عکس بک و فوروارد اسلاید شو نمیخوام تکرار بشه

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بی زحمت یه نگاهی به سایت بندازید

عکس بگ گراند فقط در بالا تکرار میشه

میخوام تو کل صفحه تکرار بشه

عکس بک و فوروارد اسلاید شو نمیخوام تکرار بشه

مرسی



#prev a {
background:url(left.png) no-repeat;
width:58px;
height:102px;
position:absolute;
top:120px;
left:-70px;
}
#next a {
background:url(right.png) no-repeat;
width:58px;
height:102px;
position:absolute;
top:120px;
right:-70px;
}
body {
background:url(repeat.png);
}

جایگزین کن

آقا رضا هم که از اول همین رو گفته بود شما خودت repeat-x را اضافه کردی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست گل همگی درد نکنه

شاد باشید

:P

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط shahram.arian
      سلام 
      In root directory of the site create the file yandex_132d009f655f1611.html with the following content:   <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> </head> <body>Verification: 132d009f655f1611</body> </html> این کد html رو کجای ورد پرس قرار بدم داخل سایت ممنون می‌شم کمک کنید؟
    • توسط Siaavash
      برای یک سایت داخل مطلب های ارسالی متن به صورت فارسی و انگلیسی همزمان وجود داره و برای این قسمت یک باکس در نظر گرفته شده که در سمت چپ متن یا کلمه انگلیسی و در سمت راست متن یا کلمه فارسی قرار بگیره. (تصویر پیوست).
      برای اینکار به صورت زیر عمل شده:
      <div class="sample"> <span class="en">English</span> <span class="fa">فارسی</span> <div> که  CSS این قسمت هم به شکل زیر هست:
      .sample { width: 93%; font-size: 1em; margin: 10px auto; padding: 5px 10px; border: none; border-radius: 2px; clear: both; } span.de{ float: left } .de { direction: ltr; } .fa { direction: rtl; } وقتی کاربر بخواد پست بنویسه درگیر نوشتن کد های html می شه.
       
      حالا سوال اینه که آیا راهی وجود داره برای کاربری که به کدهای HTML آشنایی نداره این پروسه رو به صورتی تعریف کرد که درگیر کد های HTML نشه؟
      اولین راه حلی که به ذهنم رسید تعریف این کد ها داخل ادیتور وردپرس هست، که کاربر معمولی (نا آشنا با HTML) با استفاده از اون و زدن دکمه (برای مثال) Sample-Box، باکس (کد div به همراه کلاس مربوطه) رو داخل متن قرار بده و بعد از نوشتن متن انگلیسی و فارسی داخل باکس با استفاده از دکمه های En و Fa کد span به همراه کلاس های مربوطه رو به هر کدوم اختصاص بده (شبیه به کاری که در حال حاضر برای Bold و ... در نوشته و یا انتخاب H از طریق Drop-Box تیترها انجام می شه)
      آیا راه حل دیگه ای غیر از این وجود داره؟
      در صورتی که بهترین راه حل همین راه حل بالاست، به چه طریق می شه این کار رو عملی کرد؟