python

سوال در مورد 2 سایت هم نام و یکسان

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من یک سایت دارم به این شکل site.com و یه چند روز پیش یه سایتی هم دقیقا مشابه سایت من یعنی site.ir ثبت شده و در زمینه ای که سایت من فعالیت میکنه فعالیت خودش رو شروع کرده

میخواستم ببینم این موضوع باعث خراب شدن رنک سایت من نمیشه؟

البته این رو هم بگم که قدمت سایت من 4 سال هستش و تا الان بالای 150 هزارتا توی گوگل ایندکس دارم

ممنون میشم نظراتتون رو بدونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگه از شما کپی نمیزنه مشکلی نداره و مشکلی برای سایتتون پیش نمیاد - به فعالیتتون ادامه بدید!

مشکل اینه که شما 4 سال سایتت رو داری و نیومدی دامین .ir رو بخری - نمیدونستی ملت هر سایتی رو می بینن سریع دامین مشابهش رو ثبت می کنن الان دیگه هر فردی که توی نت فعالیت میکنه کمه کمش 5 تا سایت برا خودش زده.

به عنوان مثال خودم دامین های زیر رو ثبت کردم که مشکلی پیش نیاد :


http://www.farsroid.ir/


http://www.farsroid.info


http://www.farsroid.net/


http://www.farsroid.org/


http://www.farsroid.biz/

پ ن: اون قسمت اخر سایت هام رو گفتم که نصیحتی چیزی باشه برای افرادی که دوست ندارن دامین شبیه سایتشون رو کسی ثبت کنه پس بیان دامین رو قبل از اینکه کسی ثبت کنه ثبتش کنید!

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگه از شما کپی نمیزنه مشکلی نداره و مشکلی برای سایتتون پیش نمیاد - به فعالیتتون ادامه بدید!

مشکل اینه که شما 4 سال سایتت رو داری و نیومدی دامین .ir رو بخری - نمیدونستی ملت هر سایتی رو می بینن سریع دامین مشابهش رو ثبت می کنن الان دیگه هر فردی که توی نت فعالیت میکنه کمه کمش 5 تا سایت برا خودش زده.

به عنوان مثال خودم دامین های زیر رو ثبت کردم که مشکلی پیش نیاد :


http://www.farsroid.ir/


http://www.farsroid.info


http://www.farsroid.net/


http://www.farsroid.org/


http://www.farsroid.biz/

پ ن: اون قسمت اخر سایت هام رو گفتم که نصیحتی چیزی باشه برای افرادی که دوست ندارن دامین شبیه سایتشون رو کسی ثبت کنه پس بیان دامین رو قبل از اینکه کسی ثبت کنه ثبتش کنید!

من همون اول این دامین رو داشتم اما بعد اینکه یادم رفت تمدیدش کنم یکی دیگه که برمیگرده به سه سال پیش اونو خرید بعد خواست ازم اخاذی کنه من نخواستم اونم نتونست ادامه بده وقتی که تموم شد من خریدم اما نماینده فروش دیر اقدام کرد یکی دیگه خرید اونم که کلا باهاش کار نکرد همونطور موند بلا استفاده حتی سایتم روش نبود اون روزم که اعتبارش توم شد بازم خریدم اما بازم همون اتفاق یه سال پیش افتاد و نماینده فروش با اقدام دیر هنگامش منجر شد بازم از دستم بره

الان دیروز یه سایت بالا آورده حتی اسم سایت منم گذاشته روش :D

میترسم سایت من خراب بشه

الان چکار باید انجام بدم که مشکلی پیش نیاد واسم

البته اونطوری که دیدم اون از فید خوان استفاده میکنه و مطالب دستی نمیذاره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید