ezatpanah

تغییر مکان ادامه مطلب

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

بعد از سرچ در انجمن دیدم تا حالا کسی به این مشکل برنخورده...

اگه تو تصویری که گذاشتم نگاه کنید عبارت " ادامه مطلب " به انتهای نوشته ها مون میچسبه...

چطوری میشه اونو به یه خط پایین تر انتقال داد...

یکسری کدها رو نوشتم اما نشد..و جواب نداد...

قالبم صحیفا هست...

پیشاپیش ممنون از راهنمایتون

عکس ضمیمه :

readmore.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد هایی که نوشتم و جواب نداد...یکیش همین br بود...

لطفا دقیقا میشه بگین که این تابع رو کجا فراخوانی میکنه؟! که br رو همون جا بزارم...

چون تغریبا جایی از فایل های php قالب نبود که تست کردم..اون قسمت هایی که مربوط به ادامه مطلب هست رو میگم...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="entry">
<br><?php the_content( __( 'Read More »', 'tie' ) ); ?>
</div>

و

<div class="entry">
<p><?php tie_excerpt() ?>
<br><a class="moretext" href="<?php the_permalink() ?>"><?php _e( 'Read More »', 'tie' ) ?> </a></p>
</div>

این دوجا گذاشتم اما جواب نمیده!!!!

ویرایش شده در توسط ezatpanah

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می توانید به صورت زیر عمل کنید برای بردن به خط بعد از تگ<p> استفاده می شود:


<div class="entry">
<p><?php tie_excerpt() ?></p>
<p><a class="more-link" href="<?php the_permalink() ?>"><?php _e( 'Read More »', 'tie' ) ?></a></p>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با استفاده از br بعضی جاها درست شد...بعضی جاهام درست نشد...!!!!

چطوری میشه؟!

با توجه به اینکه از قالب صحیفا دارم استفاده میکنم...صفحه /home-recent-box.php رو ویرایش کردم و به همون خط های بالا br رو اضافه کردم...اما فقط ادامه مطلب های اخرین مطالب درست شد!!!

وقته روی دسته خاصی کلیک میکنم مطالب اونا هنوز ادامه مطلب بهش چسبیده:(

جای نیست که بصورتکلی بهش بگم کلن این یه خط بیاد پایین تر...!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته‌های تجاری در انجمن پشتیبانی نمیشوند

قوانین را بخوانید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید