yazdiran

شناسه/رمز برای ........ اشتباه است!

10 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

تو دايركت ادمين

يه سابدامين ايجاد كردم و وردپرس رو نصب كردم.

يه سري مشكلات توي نصبش داشتم!

الان تو وردپرس ، براي بارگذاري / تغيير پوسته نياز به

اطلاعات FTP داره

وقتي اطلاعات رو وارد ميكنم اين پيام رو ميده:

شناسه/رمز برای ........ اشتباه است

اومدم تو

wp-config.php

اين كد رو وارد كردم تا درخواست رو غيرفعالش كنم:

define('FTP_HOST', 'localhost');

define('FTP_USER', 'Your_FTP_Username');

define('FTP_PASS', 'Your_FTP_password');

define('FTP_SSL', true); // If you can use a SSL connection set this to true

اما بازم همين پيام رو ميده

يعني فك كنم كلاً پسورد رو قبول نميكنه،پسورد هم درسته :-??

دوستان باتجربه و متخصص لطفاً راهنمايي بفرماييد

متشكرم

ویرایش شده در توسط yazdiran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آیا در روت هم وردپرس نصب کردید؟آیا اون مشکلی داره یا نه؟

این مشکل همیشه مربوط به وردپرس نیست ممکنه از هاست باشه اگه در روت وردپرس نصب نیست یا اگه نصب هست و اون هم مشکل داره به پشتیبانی هاستون تیکت بزنید من خودم گاهی اوقات این مشکل برام پیش میاد که مربوط به هاست بوده

شاید هم اطلاعات درست وارد نمی کنید که باید به صورت زیر عمل کنید:

نام میزبان:ftp.damane.ir

شناسه ftp:نام کاربری هاستتون

رمز:رمز هاستتون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آیا در روت هم وردپرس نصب کردید؟آیا اون مشکلی داره یا نه؟

این مشکل همیشه مربوط به وردپرس نیست ممکنه از هاست باشه اگه در روت وردپرس نصب نیست یا اگه نصب هست و اون هم مشکل داره به پشتیبانی هاستون تیکت بزنید من خودم گاهی اوقات این مشکل برام پیش میاد که مربوط به هاست بوده

شاید هم اطلاعات درست وارد نمی کنید که باید به صورت زیر عمل کنید:

نام میزبان:ftp.damane.ir

شناسه ftp:نام کاربری هاستتون

رمز:رمز هاستتون

سلام

ممنون

توجه داشته باشيد كه روي دامنه اصلي پرستاشاپ نصب هست و من اينو روي سابدامين نصب كردم.

در اينصورت نام ميزبان localhot نبايد باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام میزبان همون Localhost باید باشه

طبق گفته امیر جان باید یوزر و پسورد درست وارد کنید

برو تو قسمت از FTP Accounts و روی یوزر مورد نظرت configure FTP client بزن اطلاعات یوزر رو بهت میده!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام میزبان رو چی وارد می کنید ؟؟؟

باید آدرس دامین رو بدون http://www وارد کنید مثلا x.com

رمز و پسوورد هم که واسه همون اطلاعات ورود به هاست هست

در ضمن برای غیر فعال کردن لینک زیر رو ببینید کدی که در بالا گفتید اشتباه است

غیر فعال کردن درخواست اف تی پی در وردپرس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام میزبان رو چی وارد می کنید ؟؟؟

باید آدرس دامین رو بدون http://www وارد کنید مثلا x.com

رمز و پسوورد هم که واسه همون اطلاعات ورود به هاست هست

در ضمن برای غیر فعال کردن لینک زیر رو ببینید کدی که در بالا گفتید اشتباه است

غیر فعال کردن درخواست اف تی پی در وردپرس

سلام

ممنون بابت راهنمايي تون

دوستان وقتي تغييرات رو انجام ميديم،زمان خاصي لازمه تا تغييرات اعمال بشه يا خير؟ احساس ميكنم برخي تغييرات كه انجام ميشه نياز به زمان داره تا اعمال بشه.

ضمنا اون لينك كد كه داديد رو قبلا قرار داده بودم و سايت يه جورايي پريد!يه صفحه سفيد با يه پيغام ميومد كه يادم نيست پيغامش چي بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، این آموزش رو ببینید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام، این آموزش رو ببینید.

سلام

يعني ميفرماييد اين كد:

define

('FTP_HOST', 'localhost');

define('FTP_USER', 'Your_FTP_Username');

define('FTP_PASS', 'Your_FTP_password');

define('FTP_SSL', true); // If you can use a SSL connection set this to true

را حذفش كنم و جايگزين كنم با كدي كه توي لينك شما هست؟

ویرایش شده در توسط yazdiran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اينكار رو انجام دادم

سايت ديگه بالا نمياد !

تو پست قبلي پاسخم رو نداديد كه آيا زمان لازمه تا تغييرات اعمال بشه؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟