mmq

برش اتوماتیک تصاویر توسط قالب

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان عزیز

صفحه اصلی قالبم عکس های شاخص هر پست رو با سایز 112*150 نشون میده و از این لحاظ درسته

وقتی که من یک عکسی رو آپلود میکنم (با همون سایز 112*150) و به عنوان تصویر شاخص انتخابش می کنم خود قالب دوباره میاد از همون عکس با همون اندازه یه فایل دیگه می سازه و اون رو تصویر شاخص قرار میده(کار اضافی می کنه و ظاهرا حجم عکس جدید بیشتر از عکس آپلودی بنده اس) و اینجوری باعث میشه حجم تصاویر صفحه اصلی الکی بیشتر بشن و سرعت لود صفحه اصلی کمتر بشه.

چی کار کنم که جلوی این کارش رو بگیرم و عکس خودم رو که آپلود میکنم و به عنوان تصویر شاخص قرار میدم همون رو تصویر شاخص در نظر بگیره؟

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام دوستان عزیز صفحه اصلی قالبم عکس های شاخص هر پست رو با سایز 112*150 نشون میده و از این لحاظ درسته وقتی که من یک عکسی رو آپلود میکنم (با همون سایز 112*150) و به عنوان تصویر شاخص انتخابش می کنم خود قالب دوباره میاد از همون عکس با همون اندازه یه فایل دیگه می سازه و اون رو تصویر شاخص قرار میده(کار اضافی می کنه و ظاهرا حجم عکس جدید بیشتر از عکس آپلودی بنده اس) و اینجوری باعث میشه حجم تصاویر صفحه اصلی الکی بیشتر بشن و سرعت لود صفحه اصلی کمتر بشه. چی کار کنم که جلوی این کارش رو بگیرم و عکس خودم رو که آپلود میکنم و به عنوان تصویر شاخص قرار میدم همون رو تصویر شاخص در نظر بگیره؟ ممنون

سلام ببین این افزونه کارت رو راه می اندازه؟

Dynamic Image Resizer

http://wordpress.org/plugins/search.php?q=Dynamic+Image+Resizer+

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان راه حل دیگه ای ندارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فانکشن های قالب بررسی بشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از فانکشن فقط 1 سایز تعریف کنید و از تابع زیر برای نمایش استفاده کنید و نتیجه اعلام کنید :


<?php the_post_thumbnail( array(120,100) );?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


add_image_size( 'small', 150, 120, false);

اگر نمی خواهید تصاویر را کروپ کنید false را true کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد میدم اصلا از تصویر شاخص استفاده نکنید ، یا توی ادیتور بزارید عکس رو دستی ، یا با زیمنه دلخواه و TimThumb ست کنید که هم Crop میکنه هم Resize هم کم حجم و ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


// Thumbnail sizes
code125_add_image_size( 'blog-post-thumb', 631, 450, false );
code125_add_image_size( 'blog-post-thumb-inside', 631, 9999 );
code125_add_image_size( 'blog-slide-small', 631, 312, false );
code125_add_image_size( 'blog-page-thumb', 433, 240, false );
code125_add_image_size( 'blog-mini-thumb', 240, 270, false );
code125_add_image_size( 'gallery-thumb', 100, 100, false );
code125_add_image_size( 'sidebar-thumb', 70, 50, false );

code125_add_image_size( 'featured-post', 310, 170, false );

code125_add_image_size( 'portfolio-2-col', 480, 480, false );
code125_add_image_size( 'portfolio-3-col', 345, 185, false );
code125_add_image_size( 'portfolio-4-col', 230, 220, false );

code125_add_image_size( 'galllery-4-col', 270, 170, false );
code125_add_image_size( 'slider-thumb', 155, 120, false );
code125_add_image_size( 'slide', 950, 450, false );
code125_add_image_size( 'slide-side', 525, 400, false );
code125_add_image_size( 'mixed-size-1', 480, 480, false );
code125_add_image_size( 'mixed-size-2', 480, 240, false );
code125_add_image_size( 'mixed-size-3', 240, 480, false );
code125_add_image_size( 'mixed-size-4', 240, 240, false );
code125_add_image_size( 'style-4-wide', 410, 205, false );
code125_add_image_size( 'style-4', 195, 195, false );
code125_add_image_size( 'news-in-large', 150, 150, false );
code125_add_image_size( 'news-in-small', 75, 75, false );
code125_add_image_size( 'left-post', 180, 180, false );
code125_add_image_size( 'metro-size-1', 418, 418, false );
code125_add_image_size( 'metro-size-2', 418, 208, false );
code125_add_image_size( 'metro-size-3', 208, 418, false );
code125_add_image_size( 'metro-size-4', 150, 112, true);

این کدها رو در

فایل فانکشن جایگزین کنید.

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باز هم همون کارای قبلی رو می کنه

داخل هاست پوشه uploads رو دیدم هر عکسی که داخل رسانه آپلود میکنم (البته بنده فقط عکس ها رو برای تصویر شاخص پست ها آپلود میکنم تا در صفحه اصلی فقط نشون بده)(حتی اگر سایزش هم 112*150 باشه) دوباره دو تا عکس با سایز های 112*150 و 112*125 میسازه) و به آخر نام عکس هم سایزش رو مینویسه.(نمونه لینک عکس: uploads/Plumber-150x112.jpg )

و عکسی رو که با سایز 112*150 ساخته،به عنوان تصویر شاخص انتخاب میکنه

نمیدونم که از کجا دستور میگیره

در صورتی که من قبل از این عکس ها رو آپلود کنم داخل فوتوشاپ هم سایز و هم حجم رو تنظیم می کنم.

یک نکته دیگه هم که باید عرض کنم اینه که سایت بنده شرایطش طوری هست که بنده فقط عکس ها رو برای تصویر شاخص آپلود می کنم و بس (یعنی که پست های بنده فاقد عکس هستند و فقط صفحه اصلیم دارای عکس هست)

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

ویرایش شده در توسط mmq

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبتون اگر برای سایز تصاویر تنابع تعریف کرده باشه که مجبورید از تابعش استفاده کنید و یا قالب را عوض کنید چون تابع در فایل های مختلف قالب فراخوانی می شه و با برداشتش جاهای مختلف سایت ارور می گیرند

وگرنه می تونید از فایل functions.php کدهای شبیه به


add_image_size( 'XXX', 150, 112, false//true);
add_image_size( 'XXX', 125, 112, false//true);

که XXX می تونه هر نامی باشه و منظور از false/true اینه که یکی از دو مقدار false یا true باشه

حذف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید