MONJE

بارگزاری مطالب جدید با اسکرول در صفحه اصلی

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

بچه ها لازم دارم مطالب صفحه اصلی سایت به صورت Ajax با اسکرول صفحه به پایین لود بشه.

از صبح کل وب رو ریختم به هم هیچی به هیچی

افزونه های "Advanced AJAX Page Loader" و "Infinite Scroll" رو هم امتحان کردم به هیچ دردی نخوردن ( شایدم من نتونستم استفاده کنم )

راه حلی چیزی دارین لطفا دریغ نکنین، چند ماهه دارم تلاش میکنم الان تو این مورد گیر کردم.

منتظر پاسخ های گرمتون هستم

ویرایش شده در توسط MONJE
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://forum.wp-parsi.com/topic/22409-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-ajax-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


http://forum.wp-parsi.com/topic/22409-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-ajax-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/

ببینید من خودم تمام این راه حل هارو رفتم

من حتی اطلاعات مربوط به مثلا 10 مطلب بعدی رو به صفحه اصلی منتقل کردم.

مشکل من این جاست که از یک تکه کد استفاده کردم تو جی کوئری که هر مطلب رو زمانی از حالت مخفی خارج میکنه که عکس اون مطلب لود شده باشه

این کد تو خود صفحه اصلی هنگام لود درست کار میکنه و همه 10 تا پست اونجا یک به یک بعد از لود شدن تصویرشون نمایش داده میشن ولی این 10 مطلب جدید که به صورت Ajax به صفحه اضافه شدن. به صورت پیشفرض توسط CSS مخفی هستن تا اینکه تصاویرشون لود شه و جیکوئری اونهارو به نمایش در بیاره که این کار بر روی مطالب جدید اضافه شده کار نمیکنه.


$(document).ready(function () {
$('.box img.imgcheck').on('load', function () {
$(this).parent().parent().show();
});
});

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من با این موارد مشکلی ندارم، بدون هیچ مشکلی با استفاده از یک ترفند هر اطلاعاتی که از پستهای بعدی لازم دارم رو به صفحه ای که مد نظرم هست منتقل میکنم. فقط همونطور هم که قبلا گفتم مشکل اینه که توابع مربوط به جیکوئری به طور خودکار روی این ورودی های جدید اعمال نمیشن و باید چیزی شبیه دکمه تعبیه کرد تا بعد از ورود اطلاعات جدید با کلیک بر روی اون توابع دوباره اجرا شن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این شیوه لود که معمولا با js هست

میتوانید توابع را پس از لود با js فراخوانی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم