12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

کسی هست بدونه چطوری میشه با این کار کرد ؟؟؟


https://code.google.com/p/minify


https://github.com/mrclay/minify

هر 2 ، یکی هستند.

قبل :

post-2969-0-59854300-1407168604_thumb.pn

بعد :

post-2969-0-58029900-1407168659_thumb.pn

ممنون. :)

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بالاخره توانستم :D

خیلی پرکاربرد و جالبه :)

خود همین انجمن هم از همین اسکریپت استفاده میکنه :rolleyes:

الان فایل های css و js رو minify کردم ، cache هم فعال کردم. ^_^

الان مشکل اینجاست که چطوری صفحات سایت رو minify کنم ؟؟؟ :wub:

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

واسه اون برو سایت http://www.willpeavy...om/minifier/ کد خام قالب رو اونجا وارد بکن بعد کد خلاصه شده رو بهت میه و اون کد رو جایگزین کد فعلی قالب بکن !

ویرایش شده در توسط Mohammadizadeh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

واسه اون برو سایت http://www.willpeavy...om/minifier/��و کد خام قالب رو اونجا وارد بکن بعد کد خلاصه شده رو بهت میه و اون کد رو جایگزین کد فعلی قالب بکن !

اسکریپتی که تو سایتی که دادید استفاده شده ، خودم دارمش ، میخوام سایت خودم کدهاش رو خلاصه کنه ، نه از جای دیگه بگیرم بذارم داخل سایت. :)

css و js ها رو تونستم ، html رو نتونستم :(

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسکریپتی که تو سایتی که دادید استفاده شده ، خودم دارمش ، میخوام سایت خودم کدهاش رو خلاصه کنه ، نه از جای دیگه بگیرم بذارم داخل سایت. :)

css و js ها رو تونستم ، html رو نتونستم :(

منظورتون نفهمیدم!!

خوب برید ویرایش قالبتون جایی که کد های html قالب نشون میده ، اون کد ها رو تو اون سایت وارد کنید و بعد اون سایت بعد از این که کد ها رو بهینه کرد اون کد بهینه رو بزار جای کد های قبلی !

منظورم فهمیدین؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظورتون نفهمیدم!!

خوب برید ویرایش قالبتون جایی که کد های html قالب نشون میده ، اون کد ها رو تو اون سایت وارد کنید و بعد اون سایت بعد از این که کد ها رو بهینه کرد اون کد بهینه رو بزار جای کد های قبلی !

منظورم فهمیدین؟؟

فهمیدم منظور شما چی هست !!!

اسکریپتی که گذاشتم ، خودش به صورت خودکار کدها رو بهینه میکنه.

در ضمن اسکریپت دارای cache هست.

نیازی نیست که به صورت دستی فایل ها رو بهنیه کنم.

مثل این :


http://forum.wp-parsi.com/public/min/index.php?ipbv=fa11d69d698cbe0f3287c01a12de13fb&f=public/style_css/css_1/calendar_select.css,public/style_css/css_1/ipb_common.css,public/style_css/css_1/ipb_styles.css,public/style_css/css_1/ipb_ckeditor.css,public/style_css/prettify.css

چند تا فایل css رو به صورت یک فایل نشون میدهد ، در ضمن فایل css هم بهنیه شده.

من طریقه استفاده برای minify کردن صفحات سایت رو نمیدونم ، برای همین درخواست دادم تا اگه کسی بلده ، راهنمایی کنه.

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه منظورتون روش خودکارشه که کار خیلی راحتی نیست و پیشنهاد نمی کنم خودتون انجامش بدید

از افزونه استفاده کنید کدهاش کاملا استانداردند

البته یک قالب سالم و خوب بهش نیازی نداری چون برنامه نویس باید شرایط خلاصه سازی را در نوشتن کدها رعایت کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه منظورتون روش خودکارشه که کار خیلی راحتی نیست و پیشنهاد نمی کنم خودتون انجامش بدید

از افزونه استفاده کنید کدهاش کاملا استانداردند

البته یک قالب سالم و خوب بهش نیازی نداری چون برنامه نویس باید شرایط خلاصه سازی را در نوشتن کدها رعایت کنه

دقیقا منظورم روش خودکارش هست.

این قسمت رو برای سایت غیر وردپرسی لازمش دارم.

طبق سایت GTmetrix ، اچ تی ام ال سایت من 99% ، مینفی شده.

هدف اصلی من پایین آوردن خوانایی کدهای سایت هست.

سرعت تو سایت من حرف اول رو میزنه ، 1kb هم کمتر بشه ، خودش خیلی هست برام.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر اسکریپت دیگه باشه که بشه باهاش همچین کاری کرد ، ممنون میشم معرفی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حل شد :wub:

تمام. ^_^

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سلام افزونه w3 total cache استفاده میکنید ؟

چون این افزونه یک قسمت برای کوچک سازی کدها داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

سلام افزونه w3 total cache استفاده میکنید ؟

چون این افزونه یک قسمت برای کوچک سازی کدها داره

سلام

گفتم که برای سایت غیر وردپرسی میخوام. ^_^

برای کسانی که همین مشکل را دارند :

http://forum.wp-pars...script-and-css

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yaali
      سلام
      کد یا فانکشنی وجود داره که هر چی فایل js و Css که کاربر از آخرین بازدیدش روی دیوایسش کش شده رو پاک کنه و مجددا لود کنه؟
       
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.