Amir storm

در خواست آموزش Caching

6 پست در این موضوع قرار دارد

یه قالب دارم یه کمکی سنگینه...

میخوام Cach بشه .

آموزش درست حسابی پیدا نردم

اگه آموزش یا کد آماده ای دارین

ممنون میسم بزارین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میتونید از افزونه های کَش استفاده کنید. مثلا w3 total cache

و هم از افزونه های لود عکس مثل lazy load استفاده کنید.

میتوندی از cdn هم استفاده کنید.

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه قالب دارم یه کمکی سنگینه...

میخوام Cach بشه

سلام دوست عزیز. سنگینی قالب با کش برطرف نمیشه. در واقع شما سوال یا درخواستتونو درست مطرح نکردین. آدرس سایت رو بذارین تا پیشنهاداتی برای بهتر و سریع‌تر شدن لود خدمتتون داده بشه.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه مثال ساده از کش رو براتون توضیح میدم .

کش در حقیقت عمل پردازش اطلاعات رو از روی سرور برمیداره .

مثلاً فرض کنید شما میایید مینویسید

2 * 2 * 2

سرور باید اینو پردازش کنه .

نفر بعد میاد مینویسه 2 * 2 * 2

اگر کش سرور فعال باشه ،نتیجه عمل قبلی که همین دستور بوده رو برمیگردونه و هیچ عمل ریاضی انجام نمیده .

کش روی برنامه های تحت وب (وب اپلیکیشن ها) معمولاً برای کم کردن بار روی دیتابیس پیاده میشه .

بطور مثال ، صفحه اول سایت شما ممکنه یکی دو روز بدون آپدیت بمونه ، خب بهترین کار اینه اطلاعات واکشی از دیتابیس کش بشه .

یعنی بازدید کننده اول که وبسایت شما رو میبینه ، اطلاعات دریافتی از دیتابیس رو میبینه اما بازدید کننده دوم همون اطلاعات رو که در حافظه (Ram یا Hard) ذخیره شده رو میبینه و دیگه درخواست (کوئری) به دیتابیس انجام نمیشه .

حالا این وسط انواع کش رو داریم که پر استفاده ترینش ، کش فایلی هست ، یعنی اطلاعات روی یک فایل نوشته میشوند و خونده میشوند اما کش سریعتری هم هست که اطلاعات را روی Ram سرور ذخیره میکند . سرعت خواندن اطلاعات از Ram چندین برابر Hard هست .

از معروفترین نوع کشی که روی Ram ذخیره میکنه میشه گفت apc کش هست که معمولاً روی هاستهای اشتراکی باید نصب باشه .

پس نتیجه اینکه قالب شما سنگینه ، اگر منظورتون حجم فایلهای قالبتونه ، کش هیچ کاری نمیتونه بکنه ، چون صرفاً هیچ نوع اطلاعاتی نیستن که بشه بهینه اش کرد!

شما میتونید عکس های استفاده شده در قالبتان را فشرده کنید ، از فرمت های png , jpg استفاده کنید ، ترجیحاً تمامی عکسها را در یک فایل قرار بدید .

اینم جواب سوالی که نوشتید

در خواست آموزش Caching

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب دوستان عزیز . العان این قالب که زدم 1.32 mb تمام عکس هاهم png هست.

مگه Cach فایل باعث نمیشه تصاویر و ... روی مرورگر ذخیره بشه ودفعه ی بعد که کاربر باز میکنه دوباره همون عکس ها و... هایی که دفعهی قبل نشون داده شده بود واسش لود بشه؟؟

خب اینجوری فقط دفعه ی اول کمی سنگینه دیگه به دیتابیس هم فشار کمتری میاد !!

http://www.irexweb.com/

lمثلاً این سایت اولین بار دق میده آدمو . دفعه های بعد مث فشنگ بالا میاد!!1

این به Cach ربطی نداره؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:huh:

اون کش مرورگره .

تموم مرورگرها این قابلیت رو دارن و اصلاً ربطی به سایت نداره .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر