aftab98

کجای فایل single.php باید کدهای لازم رو بگذارم؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

سک سوال داشتم در مورد فایل single.php

من قالبی خریدم که پنل مخصوص خودش با 14 کتگوری رو داره. فایل single.php اینجوری هست..فایل content یا...نداره.من هر کجای این کد،سعی میکنم کدهای لازمه(مثل مطالب مشابه و...رو بزارم)امکان پذیر نیست و جواب نمیده.من خودم خیلی گیج شدم.کجا باید چنین کدی قرار بگیره؟

<?php post;
if ( in_category('1') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-1.php'); }
elseif ( in_category('2') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-2.php'); }
elseif ( in_category('3') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-3.php'); }
elseif ( in_category('4') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-4.php'); }
elseif ( in_category('5') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-5.php'); }
elseif ( in_category('6') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-6.php'); }
elseif ( in_category('7') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-7.php'); }
elseif ( in_category('8') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-8.php'); }
elseif ( in_category('9') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-9.php'); }
elseif ( in_category('10') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-10.php'); }
elseif ( in_category('11') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-11.php'); }
elseif ( in_category('12') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-12.php'); }
else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته شما از چند ادامه مطلب با زمینه های مختلف پشتیبانی میکند و برای نمایش در این کدها id دسته گرفته شده است

اما در شرط گفته اگر هیچ کدوم از دسته ها نبود این فایل فراخانی کنید و تابع the_content درون آن میباشد:


else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

J

پوسته شما از چند ادامه مطلب با زمینه های مختلف پشتیبانی میکند و برای نمایش در این کدها id دسته گرفته شده است

اما در شرط گفته اگر هیچ کدوم از دسته ها نبود این فایل فراخانی کنید و تابع the_content درون آن میباشد:


else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

لام خیلی خیلی ممنون که پاسخ دادید.

در واقع سوال من اینه که توی فروم و...میگن این کد رو درون SINGLE قرار بدید(بعضا قبل از حلقه و بعد از حلقه)

مثلا من میخوام کدهایی رو برای ایجاد،باکس مطالب مشابه رو توی SINGLE بزرام.باید کجا قرار بدم؟اگر درون :

else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

بزارم،برای کل پست هام اعمال میشه یا برای یک کتگوری خاص؟

و سوال اخر دقیقا کد رو کجا جایگذاری کنم؟بعد از چی و قبل ازچی؟

سپاس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sikoheil
      سلام به دوستان 
      من چند وقتیه به یه قالب برای وبم نیاز داشتم 
      میتونستم تو قالب ساز های انلاین بسازم ولی امکانی که من میخواستمو نداشت 
      از دوستان خواهش میکنم اگر کسی میتونه این کارو برای من انجام بده 
      بهم پیام خصوصی بده یا به leon.s.kenedi@gmail.com
      جیمیل بزنه 
      تو رو خدا اگه کسی میتونه کمک کنه خیلی نیاز دارم ... 
      خواهش
    • توسط EhsanAliabadi
      سلام و وقتتون به خیر
      لطفا به سایتم مراجعه کنید و در مورد نحوه‌ی حذف فضاهای خالی بین ویدئوها کمکم کنید.
      www.loudestudio.org
      ممنونم از توجهتون
    • توسط shahab_
      سلام دوستان عزیز 
      من تو سایتی که برای رسیدگی یه کارهای شرکت دارم یه نوشته هست به اسم hugedomains.com همه جا هم هست چطوری میتونم حذفش کنم ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن.
      میبینین همه جا هستکلیک کنید
      www.chapmarket.ir
    • توسط hamed.dashti1
      با سلام
      ببخشید پوسته ای هست که شبیه به سایت www.asce.org باشد.
    • توسط aminq10
      سلام و خسته نباشید
      من یک پوسته طراحی کردم
      روی سایت فعال کردم اما بعد از هر اکشنی صفحه سفید میاد در قسمت مدیریت سایت
      مثلا : توی ویرایش پوسته وقتی پوسته را ویرایش میکنیم و گزینه ویرایش را میزنم بعدش صفحه سفید میاد ولی پوسته هم ویرایش میشه
      یا مثلا وقتی یه افزونه را ادیت میکنم
      یا مثلا وقتی میخوام یه افزونه را سرچ و نصب کنم هیچ اتفاقی نمیافته
      یا مثلا وقتی درخواست رمز جدید میدم روی لینکی که به ایمیل اومده کلیک میکنم صفحه سفید میاد
      وقتی هم یک پوسته دیگه فعال میکنم این مشکل را ندارم