aftab98

کجای فایل single.php باید کدهای لازم رو بگذارم؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

سک سوال داشتم در مورد فایل single.php

من قالبی خریدم که پنل مخصوص خودش با 14 کتگوری رو داره. فایل single.php اینجوری هست..فایل content یا...نداره.من هر کجای این کد،سعی میکنم کدهای لازمه(مثل مطالب مشابه و...رو بزارم)امکان پذیر نیست و جواب نمیده.من خودم خیلی گیج شدم.کجا باید چنین کدی قرار بگیره؟

<?php post;
if ( in_category('1') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-1.php'); }
elseif ( in_category('2') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-2.php'); }
elseif ( in_category('3') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-3.php'); }
elseif ( in_category('4') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-4.php'); }
elseif ( in_category('5') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-5.php'); }
elseif ( in_category('6') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-6.php'); }
elseif ( in_category('7') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-7.php'); }
elseif ( in_category('8') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-8.php'); }
elseif ( in_category('9') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-9.php'); }
elseif ( in_category('10') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-10.php'); }
elseif ( in_category('11') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-11.php'); }
elseif ( in_category('12') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-12.php'); }
else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته شما از چند ادامه مطلب با زمینه های مختلف پشتیبانی میکند و برای نمایش در این کدها id دسته گرفته شده است

اما در شرط گفته اگر هیچ کدوم از دسته ها نبود این فایل فراخانی کنید و تابع the_content درون آن میباشد:


else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

J

پوسته شما از چند ادامه مطلب با زمینه های مختلف پشتیبانی میکند و برای نمایش در این کدها id دسته گرفته شده است

اما در شرط گفته اگر هیچ کدوم از دسته ها نبود این فایل فراخانی کنید و تابع the_content درون آن میباشد:


else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

لام خیلی خیلی ممنون که پاسخ دادید.

در واقع سوال من اینه که توی فروم و...میگن این کد رو درون SINGLE قرار بدید(بعضا قبل از حلقه و بعد از حلقه)

مثلا من میخوام کدهایی رو برای ایجاد،باکس مطالب مشابه رو توی SINGLE بزرام.باید کجا قرار بدم؟اگر درون :

else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

بزارم،برای کل پست هام اعمال میشه یا برای یک کتگوری خاص؟

و سوال اخر دقیقا کد رو کجا جایگذاری کنم؟بعد از چی و قبل ازچی؟

سپاس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط logomaster
      سلام ، من روی یک سایت وردپرسی به تازگی یه قالب (اسکریپت) نصب کردم (اولین بارمه که اسکریپت نصب می کنم)
      قالب رو کاملا نصب کردم بدون هیچ مشکلی. حالا فقط برای ورود به مدیریت وردپرس ، یوزر و پسورد میخواد که نمیدونم از کجا باید اینارو پیدا کنم
      ممنون
       
       
    • توسط Sony
      با سلام
      چند قالب از این سایت گرفتم ولی متاسفانه با پوشه اصلی وردپرس متفاوته
      در هر صورت پوشه های مذبور را به wwwانتقال دادم و اقدام به نصب کردم
      که با این پیغام رو برو شدم 
       
      این هم تصویر پوشه فایل ها
       
      خواهشمند است راهنمایی بفرمایید چطور میتونم این نوع قالب ها را نصب کنم
      با تشکر از شما


    • توسط فردین
      سلام دوستان
      دوستان لطفا به داد من برسید
      من قالبی گرفتم که توش تبلیغ سایت دیگه ای هست و هر جایی رو گشتم نتونستم پیداش کنم و پاکش کنم
      حتی با افزونه ی String Locator هم سرچ کردم پیداش نکردم .
      ولی تو قسمت inspect میاد ولی نمیدونم کودوم فایل قالب هست 
      این رو هم اضافه کنم وقتی وارد پنل مدیریت میشم این کدا دیگه نمیاد ولی خارج که میشم هست
      یعنی فقط مدیرای سایت نمیبینن بقیه میبینن
      این کد ها باعث توی موبایل فقط این قسمتو نشون بده بعد باید خیلی ببریش راست که سایت بیاد به عکس ها دقت کنید خودتون متوجه میشید
      یکی از کد ها اینه
      <div style="position:absolute;top:0;left:-9999px;">Want create site? Find <a href="http://dlwordpress.com/">Free WordPress Themes</a> and plugins.</div> یکی از کد ها هم اینه 
      <div style="position:absolute;top:0;left:-9999px;">Did you find apk for android? You can find new <a href="https://dlandroid24.com/">Free Android Games</a> and apps.</div> دوستانی من کلافه شدم نمیتونم کد هارو پیدا کنمو حذفشون کنم لطفا کسی اگر میتونه راهنماییم کنه ممنون
      امیدوارم متوجه شده باشید منظورم چی هست
      خواهشا راهی بگید که هر بار خودم بتونم اینو پیدا کنمو پاک کنم چون قالب اپدیت میشه و دوباره این مشکلات هست
      نرم افزای یا چیزی هست بشه مثل inspect کد هارو ویرایش کرد ولی بشه سیوش کرد


    • توسط alidoulatyocan
      سلام دوستان.من یه پوسته شبکه اجتماعی میخوام.مواردی رو دیدم.ولی بدردم نخورد.من یه پوسته میخوام شبیه جامعه دوستیابی که کاربرها اشتراک ویژه بگیرن.اگر کسی میشناسه معرفی کنه سپاس.
    • توسط taha1414
      باسلام خداقوت
      بنده سایتی با قالب صحیفه - از یکی از سایت های دانلود رایگان-  راه اندازی کردم. ووکامرس هم نصب کردم
      حالا چند مشکل دارم که واقعا عاصی شدم و هر کار کردم درست نشد و حتی سایتی که قالب رو گرفتم هم جواب درست حسابی ندادن... / ضمنا از چند سایت دیگه هم قالب رو گرفتم ولی باز نشد.
      1. فونت های فارسی موجود در قالب کار نمی کنند؟
      2.در نمایش محصولات ووکامرس در صفحه اول نمایش درست و ارایشی ندارد؟
      3.تصاویر هم گاهی لود نمی شود؟
       
      سایت مورد نظر: tolidemihan.ir
      باتشکر از پاسخ هایتان...