• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
aftab98

کجای فایل single.php باید کدهای لازم رو بگذارم؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

سک سوال داشتم در مورد فایل single.php

من قالبی خریدم که پنل مخصوص خودش با 14 کتگوری رو داره. فایل single.php اینجوری هست..فایل content یا...نداره.من هر کجای این کد،سعی میکنم کدهای لازمه(مثل مطالب مشابه و...رو بزارم)امکان پذیر نیست و جواب نمیده.من خودم خیلی گیج شدم.کجا باید چنین کدی قرار بگیره؟

<?php post;
if ( in_category('1') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-1.php'); }
elseif ( in_category('2') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-2.php'); }
elseif ( in_category('3') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-3.php'); }
elseif ( in_category('4') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-4.php'); }
elseif ( in_category('5') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-5.php'); }
elseif ( in_category('6') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-6.php'); }
elseif ( in_category('7') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-7.php'); }
elseif ( in_category('8') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-8.php'); }
elseif ( in_category('9') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-9.php'); }
elseif ( in_category('10') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-10.php'); }
elseif ( in_category('11') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-11.php'); }
elseif ( in_category('12') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-12.php'); }
else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته شما از چند ادامه مطلب با زمینه های مختلف پشتیبانی میکند و برای نمایش در این کدها id دسته گرفته شده است

اما در شرط گفته اگر هیچ کدوم از دسته ها نبود این فایل فراخانی کنید و تابع the_content درون آن میباشد:


else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

J

پوسته شما از چند ادامه مطلب با زمینه های مختلف پشتیبانی میکند و برای نمایش در این کدها id دسته گرفته شده است

اما در شرط گفته اگر هیچ کدوم از دسته ها نبود این فایل فراخانی کنید و تابع the_content درون آن میباشد:


else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

لام خیلی خیلی ممنون که پاسخ دادید.

در واقع سوال من اینه که توی فروم و...میگن این کد رو درون SINGLE قرار بدید(بعضا قبل از حلقه و بعد از حلقه)

مثلا من میخوام کدهایی رو برای ایجاد،باکس مطالب مشابه رو توی SINGLE بزرام.باید کجا قرار بدم؟اگر درون :

else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

بزارم،برای کل پست هام اعمال میشه یا برای یک کتگوری خاص؟

و سوال اخر دقیقا کد رو کجا جایگذاری کنم؟بعد از چی و قبل ازچی؟

سپاس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط isa128
      سلام من یه قالب دارم که انگلیسی هست و خود وردپرس بیشتر کلمات رو فارسی کرد به غیر از بعضی ها رو می خاستم بدونم کدوم فایل قالب رو ویرایش کنم که بتونم متن رو تغیر بدم متن هایی مثل ارسال نظر جست و جو
      خود وردپرس قالب رو راست چین کرد من چیکار کنم که فاصله ویجیت ها با مطلب یا فاصله متن ها با خود باکسشون خیلی کمه یعنی به هم وصله اینو چیکار  کنم
      یه سوال دیگه برای تغیر ظاهر کاربری یه افزونه وردپرس باید چه زبانی بنویسم و چه فایل هایی رو ویرایش کنم ببخشید سوال زیاد شد
      سایت من http://roli.ir/دسته-بندی-مطالب/      
      برین ببنین متوجه ایراد ها می شین ممنون
    • توسط deluxekala
      سلام دوستان
      آیا مثلا پوسته ای که روی تم فارست یا مخزن های شبیه به اون هستش و به دلار میخریم با همون پوسته توی فروشگاه های ایرانی که هستش فرقی داره؟ اون اصلی هستش و این کرک شده؟
    • توسط marpeech
      سلام دوستان و وقت بخیر
       
      من خیلی تلاش کردم که بتونم یه اسلایدر تمام عرض بین منوی بالا و منوی اصلی (یعنی محل قرار گیری لوگو) توی قالب صحیفه قرار بدم. متاسفانه نتونستم. یه عکس هم ضمیمه میکنم که توضیحاتم رو بهتر نشون بده. کسی میتونی راهنمایی کنه که چطوری میتونم این کار رو بکنم؟

    • توسط marpeech
      سلام به دوستان گرامی
       
      این مشکلی که من دارم مربوط میشه زمانی که قالب در حالت نمایش برای موبایل هست. در حالت دسکتاپ و همچنین حالت نمایش برای تبلت مشکلی وجود نداره اما وقتی با موبایل نمایش داده میشه دکمه ای که منو داخل اون قرار داره و لوگوی سایت روی هم قرار می گیرن. میخواستم ببینم با چه روشی میتونم این دو تا رو تغییر مکان بدم و یکی رو بفرستم سمت راست و اون یکی رو سمت چپ. برای اینکه بهتر سوالم رو متوجه بشید یه عکس هم فرستادم و قسمت مورد نظر رو دورش خط کشیدم. خیلی ممنون از توجهتون