aftab98

کجای فایل single.php باید کدهای لازم رو بگذارم؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

سک سوال داشتم در مورد فایل single.php

من قالبی خریدم که پنل مخصوص خودش با 14 کتگوری رو داره. فایل single.php اینجوری هست..فایل content یا...نداره.من هر کجای این کد،سعی میکنم کدهای لازمه(مثل مطالب مشابه و...رو بزارم)امکان پذیر نیست و جواب نمیده.من خودم خیلی گیج شدم.کجا باید چنین کدی قرار بگیره؟

<?php post;
if ( in_category('1') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-1.php'); }
elseif ( in_category('2') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-2.php'); }
elseif ( in_category('3') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-3.php'); }
elseif ( in_category('4') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-4.php'); }
elseif ( in_category('5') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-5.php'); }
elseif ( in_category('6') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-6.php'); }
elseif ( in_category('7') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-7.php'); }
elseif ( in_category('8') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-8.php'); }
elseif ( in_category('9') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-9.php'); }
elseif ( in_category('10') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-10.php'); }
elseif ( in_category('11') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-11.php'); }
elseif ( in_category('12') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single/single-12.php'); }
else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته شما از چند ادامه مطلب با زمینه های مختلف پشتیبانی میکند و برای نمایش در این کدها id دسته گرفته شده است

اما در شرط گفته اگر هیچ کدوم از دسته ها نبود این فایل فراخانی کنید و تابع the_content درون آن میباشد:


else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

J

پوسته شما از چند ادامه مطلب با زمینه های مختلف پشتیبانی میکند و برای نمایش در این کدها id دسته گرفته شده است

اما در شرط گفته اگر هیچ کدوم از دسته ها نبود این فایل فراخانی کنید و تابع the_content درون آن میباشد:


else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

لام خیلی خیلی ممنون که پاسخ دادید.

در واقع سوال من اینه که توی فروم و...میگن این کد رو درون SINGLE قرار بدید(بعضا قبل از حلقه و بعد از حلقه)

مثلا من میخوام کدهایی رو برای ایجاد،باکس مطالب مشابه رو توی SINGLE بزرام.باید کجا قرار بدم؟اگر درون :

else { include(TEMPLATEPATH . '/single/single-pars.php'); } ?>

بزارم،برای کل پست هام اعمال میشه یا برای یک کتگوری خاص؟

و سوال اخر دقیقا کد رو کجا جایگذاری کنم؟بعد از چی و قبل ازچی؟

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط مسعود
      با سلام 
      دوستان همونطور که در عکس زیر می بینید توضیحات چک باکس مربوط به فرم نظرات بصورت ستونی  نوشته شده (در تمامی برگه هایی که فرم نظرات داره هم به همین صورت هست.)انگار دریک دیوژن قرار گرفته باشه. من از کجا باید مورد رو اصلاح کنم تا نوشته ها بورت افقی زیر کادر نوشته بشه.
      من از وردپرس نگارش 4.9.6 و قالب شرکتی Company Elite فارسی شده همیار وردپرس و افزونه subscribe to comments reloaded استفاده میکنم. 
      آدرس دانلود قالب 
      https://hamyarwp.com/company-elite/
      با تشکر از شما


    • توسط giilass
      عرض ادب
      سایتم رو از دامنه X به دامنه y تغییر دادم.از پنل هاست(دایرکت ادمین)
      هم فایل config.php و هم جداول دیتابیس که url  سایت قدیمی داشت رو ادیت کردم 
      اما باز هم ایکون و فونت ها مشکل داره.
      تمامی مطالب تو نتایج جستجو گوگل رو هم بررسی کردم.اما به نتیجه نرسیدم.
      اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه.قالب سایتم اینویژن هست و البته افزونه wpml هم استفاده میکنم.
       
    • توسط giilass
      عرض ادب
      سایتم رو از دامنه X به دامنه y تغییر دادم.از پنل هاست(دایرکت ادمین)
      هم فایل config.php و هم جداول دیتابیس که url  سایت قدیمی داشت رو ادیت کردم 
      اما باز هم ایکون و فونت ها مشکل داره.
      تمامی مطالب تو نتایج جستجو گوگل رو هم بررسی کردم.اما به نتیجه نرسیدم.
      اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه.قالب سایتم اینویژن هست و البته افزونه wpml هم استفاده میکنم.
       
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط logomaster
      سلام
      دوستان این آدرس رو ببینید
      https://keenthemes.com/metronic/preview/?page=index&demo=default
      من نمیدونم این قالب وردپرس هست یا خیر. اما خیلی کاربردی و بدون نقص طراحی شده . حتی نمیدونم آیا برای سیستم وردپرس طراحی شده یا نه. 
      کسی از دوستان ، قالبی برای وردپرس ، نزدیک به این ساختار میشناسه ؟ اگر میشناسید لطفا معرفی کنید
      ممنون