• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

کار اصلی سایت من با دیتابیس هست ، یعنی تقریبا هر دقیقه یه query به دیتابیس ارسال میشه.

به جزء query هایی که مطالب جدید رو fetch میکنند ، تقریبا میشه گفت بقیه query ها فقط برای چک کردن هستند.

خب تعداد زیاد query ها به دیتابیس ، باعث فشار به سرور میشود.

حالا سوال من این هست که :

1 - از کش دیتابیس استفاده کنم یا نه ؟

2 - تاثیری داره یا مشکل برام درست میکنه ؟

3 - همه query ها رو کش کنم یا فقط بعضی از query ها ؟

4 - اگر میتونه مفید باشه ، شما چه اسکریپت php برای این کار پیشنهاد میدید ؟

پیشاپیش ممنون

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر دقیقه 1 کوئری فشار زیادی به سرور وارد نمیکنه

بهینه کردن کوئریها هم تاثیر زیادی داره و از فشاری که به سرور وارد میشه کم میکنه

1 - از کش دیتابیس استفاده کنم یا نه ؟

استفاده ازش خوبه

2 - تاثیری داره یا مشکل برام درست میکنه ؟

تاثیر داره

3 - همه query ها رو کش کنم یا فقط بعضی از query ها ؟

اونهایی که معمولا ثابت هستن و تغییری نمیکنند

4 - اگر میتونه مفید باشه ، شما چه اسکریپت php برای این کار پیشنهاد میدید ؟ پیشاپیش ممنون

phpfastcache اسکریپت خوبی هست

البته همه اینها به این بستگی داره که کدوم کوئری ها نتیجشون متغییره و کدومها ثابته

طبعا کوئری هایی که نتیجه ثابتی ندارن نباید کش بشن و هر چه تعداد کوئری های ثابت بیشتر باشه کش شدنشون تو سرعت تاثیر بیشتری میزاره

https://ellislab.com/codeigniter/user-guide/database/caching.html

https://github.com/khoaofgod/phpfastcache

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر دقیقه 1 کوئری فشار زیادی به سرور وارد نمیکنه

ببخشید ، هر 1 ثانیه

اونهایی که معمولا ثابت هستن و تغییری نمیکنند

البته همه اینها به این بستگی داره که کدوم کوئری ها نتیجشون متغییره و کدومها ثابته

طبعا کوئری هایی که نتیجه ثابتی ندارن نباید کش بشن و هر چه تعداد کوئری های ثابت بیشتر باشه کش شدنشون تو سرعت تاثیر بیشتری میزاره

میشه بیشتر توضیح بدید ؟

phpfastcache اسکریپت خوبی هست

آموزش خوبی برای استفاده از اون سراغ دارید ؟

آموزشهای سایت خودش پیچیده بود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینین مثلا شما چند تنظیم دارید که معمولا ثابتن

مثلا نوع نمایش تاریخ و ساعت

خب برای به دست اوردن اینها نیازی به ارتباط با دیتابیس نیست

میتونین انها رو کش کنید

(در ضمن اگه حجم اطلاعات زیاد باشه سلکت زدن به دیتابیس سرعت بیشتری نسبت به کش کردن و خواندن از فایل داره)

(حدث میزنم پشتیبانی سرور شما ضعیف هست)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینین مثلا شما چند تنظیم دارید که معمولا ثابتن

مثلا نوع نمایش تاریخ و ساعت

خب برای به دست اوردن اینها نیازی به ارتباط با دیتابیس نیست

میتونین انها رو کش کنید

(در ضمن اگه حجم اطلاعات زیاد باشه سلکت زدن به دیتابیس سرعت بیشتری نسبت به کش کردن و خواندن از فایل داره)

(حدث میزنم پشتیبانی سرور شما ضعیف هست)

کامل متوجه نشدم ، اما ممنون

من میخوام تعداد درخواست ها به دیتابس رو کمتر کنم.

مثلا تو صفحه اول ، 6 تا query بارها اجرا میشن و از طریق ajax ، مطالب جدید اضاف میشه.

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب میتونین این 1 ثانیه رو به 10 ثانیه تغییر بدین و کدهای ajax رو طوری تنظیم کنید که وقتی اسکرول به انتهای صفحه رسید این عملیات انجام بشه

اینجوری سربار کمتری ایجاد میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط chaishpish
      سلام این ارور برای من میاد
       
      Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in /home/sarvdl/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1877 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sarvdl/public_html/wp-includes/wp-db.php:1877) in /home/sarvdl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1179 چیکار باید بکنم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...