• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

کار اصلی سایت من با دیتابیس هست ، یعنی تقریبا هر دقیقه یه query به دیتابیس ارسال میشه.

به جزء query هایی که مطالب جدید رو fetch میکنند ، تقریبا میشه گفت بقیه query ها فقط برای چک کردن هستند.

خب تعداد زیاد query ها به دیتابیس ، باعث فشار به سرور میشود.

حالا سوال من این هست که :

1 - از کش دیتابیس استفاده کنم یا نه ؟

2 - تاثیری داره یا مشکل برام درست میکنه ؟

3 - همه query ها رو کش کنم یا فقط بعضی از query ها ؟

4 - اگر میتونه مفید باشه ، شما چه اسکریپت php برای این کار پیشنهاد میدید ؟

پیشاپیش ممنون

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر دقیقه 1 کوئری فشار زیادی به سرور وارد نمیکنه

بهینه کردن کوئریها هم تاثیر زیادی داره و از فشاری که به سرور وارد میشه کم میکنه

1 - از کش دیتابیس استفاده کنم یا نه ؟

استفاده ازش خوبه

2 - تاثیری داره یا مشکل برام درست میکنه ؟

تاثیر داره

3 - همه query ها رو کش کنم یا فقط بعضی از query ها ؟

اونهایی که معمولا ثابت هستن و تغییری نمیکنند

4 - اگر میتونه مفید باشه ، شما چه اسکریپت php برای این کار پیشنهاد میدید ؟ پیشاپیش ممنون

phpfastcache اسکریپت خوبی هست

البته همه اینها به این بستگی داره که کدوم کوئری ها نتیجشون متغییره و کدومها ثابته

طبعا کوئری هایی که نتیجه ثابتی ندارن نباید کش بشن و هر چه تعداد کوئری های ثابت بیشتر باشه کش شدنشون تو سرعت تاثیر بیشتری میزاره

https://ellislab.com/codeigniter/user-guide/database/caching.html

https://github.com/khoaofgod/phpfastcache

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر دقیقه 1 کوئری فشار زیادی به سرور وارد نمیکنه

ببخشید ، هر 1 ثانیه

اونهایی که معمولا ثابت هستن و تغییری نمیکنند

البته همه اینها به این بستگی داره که کدوم کوئری ها نتیجشون متغییره و کدومها ثابته

طبعا کوئری هایی که نتیجه ثابتی ندارن نباید کش بشن و هر چه تعداد کوئری های ثابت بیشتر باشه کش شدنشون تو سرعت تاثیر بیشتری میزاره

میشه بیشتر توضیح بدید ؟

phpfastcache اسکریپت خوبی هست

آموزش خوبی برای استفاده از اون سراغ دارید ؟

آموزشهای سایت خودش پیچیده بود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینین مثلا شما چند تنظیم دارید که معمولا ثابتن

مثلا نوع نمایش تاریخ و ساعت

خب برای به دست اوردن اینها نیازی به ارتباط با دیتابیس نیست

میتونین انها رو کش کنید

(در ضمن اگه حجم اطلاعات زیاد باشه سلکت زدن به دیتابیس سرعت بیشتری نسبت به کش کردن و خواندن از فایل داره)

(حدث میزنم پشتیبانی سرور شما ضعیف هست)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینین مثلا شما چند تنظیم دارید که معمولا ثابتن

مثلا نوع نمایش تاریخ و ساعت

خب برای به دست اوردن اینها نیازی به ارتباط با دیتابیس نیست

میتونین انها رو کش کنید

(در ضمن اگه حجم اطلاعات زیاد باشه سلکت زدن به دیتابیس سرعت بیشتری نسبت به کش کردن و خواندن از فایل داره)

(حدث میزنم پشتیبانی سرور شما ضعیف هست)

کامل متوجه نشدم ، اما ممنون

من میخوام تعداد درخواست ها به دیتابس رو کمتر کنم.

مثلا تو صفحه اول ، 6 تا query بارها اجرا میشن و از طریق ajax ، مطالب جدید اضاف میشه.

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب میتونین این 1 ثانیه رو به 10 ثانیه تغییر بدین و کدهای ajax رو طوری تنظیم کنید که وقتی اسکرول به انتهای صفحه رسید این عملیات انجام بشه

اینجوری سربار کمتری ایجاد میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط chaishpish
      سلام این ارور برای من میاد
       
      Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in /home/sarvdl/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1877 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sarvdl/public_html/wp-includes/wp-db.php:1877) in /home/sarvdl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1179 چیکار باید بکنم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com