محمد تی ام

مشکل در صفحه اصلی(ادامه مطلب)

6 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

بنده مشکلی در ادامه مطلب دارم مشکل اینجاس که همه مطلب میاد تو صفحه اصلی و ادامه مطلب فرقی با صفحه اصلی نداره

چطور میتونم کاری کنم که فقط 200 کلمه از مطلب رو در صفحه اصلی نشون بده یا یه محدودیتی مثله این ذو اعمال کنم

با تشکر

آدرس سایتم:http://pasadl.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

این رو <?php the_content(); ?> تو index.php پیدا کنید و


<?php the_content_rss('', TRUE, '', 60); ?>

رو جایگزین کنید 60 رو میتونید تغییر بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این روش دیگه عکس و استایل هارو رو نشون نمیده دوست من

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل index.php رو پیوست کنید ... در ضمن برای دریافت پاسخ باید 1 روز صبر کنید و اسپم ندید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک متن رو هم نمایش نمیده؟ با این کد آیا میشه کاری کرد که لینکی ه داخل متن استفاده شده رو هم نمایش بده؟

این رو پیدا کردم

http://codex.wordpress.org/Template_Tags/the_content_rss

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد استفاده کن بذارش داخل یکی از تگ های پی اچ پی فایل فانکشن قالبت


function excerpt($length) {
return 30;
}
function more($more) {
return ' ...';
}
add_filter('excerpt_more', 'more');
add_filter('excerpt_length', 'excerpt');

و به جای

<?php the_content(); ?> کد زیر قرار بده


<?php the_excerpt("");?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500