aria98

سوال در مورد +1 گوگل

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان.

این +1 گوگل که میزنن از کجا میشه آمارش رو درآورد؟؟

که اصلا ثبت میشه یا نه؟؟

تو وبمستر چیزی نداره؟؟

.

ویرایش شده در توسط aria98
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان توی وب مستر تولز هم

هرچی گشتم چیزی نست.

هر سایتی هم در این مورد چیزی گذاشته فقط کدش رو گذاشته.

.

ویرایش شده در توسط aria98
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


https://developers.google.com/+/web/+1button

بهترین کار این هست که داخل Advanced options ، مقدار URL to +1 را آدرس سایت خودتون قرار بدید تا همه +1 ها برای صفحه اول ذخیره شوند

اگر خالی باشه ، برای هر صفحه که کد داخلش باشه ، جدا ثبت میشود.

داخل Google Plus دخیره میشه.

در صورتی که بعد از refresh کردن صفحه ، عدد برنگرده ، ثبت شده.

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<!-- Place this tag where you want the +1 button to render. -->
<div class="g-plusone" data-size="tall" data-href="آدرس سایت"></div>
<!-- Place this tag after the last +1 button tag. -->
<script type="text/javascript">
(function() {
var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;
po.src = 'https://apis.google.com/js/platform.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);
})();
</script>

به جای "آدرس سایت" ، آدرس سایت خودتون قرار بدید.

data-size هم این مقدار ها رو میگیره : (نحوه نمایش)

tall

medium

small

اگر data-size رو حذف کنید ، به صورت استاندارد نشان میدهد.

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قاسم داداش میتونی کد پلاس آسان دانلود رو کامل بهم بدی ؟ http://asandownload.com/

من کاملشو نتونستم از سورسش گیر بیارم با همین شکل و قیافه میتونی کدشو در بیاری ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قاسم داداش میتونی کد پلاس آسان دانلود رو کامل بهم بدی ؟ http://asandownload.com/

من کاملشو نتونستم از سورسش گیر بیارم با همین شکل و قیافه میتونی کدشو در بیاری ؟

همین کدی که گذاشتم آسان دانلود استفاده کرده.

اگر منظورت کادر دورش هست ، شرمنده

گذاشته تو div بعد بهش استایل داده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری