• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
aria98

سوال در مورد +1 گوگل

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.

این +1 گوگل که میزنن از کجا میشه آمارش رو درآورد؟؟

که اصلا ثبت میشه یا نه؟؟

تو وبمستر چیزی نداره؟؟

.

ویرایش شده در توسط aria98

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان توی وب مستر تولز هم

هرچی گشتم چیزی نست.

هر سایتی هم در این مورد چیزی گذاشته فقط کدش رو گذاشته.

.

ویرایش شده در توسط aria98

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


https://developers.google.com/+/web/+1button

بهترین کار این هست که داخل Advanced options ، مقدار URL to +1 را آدرس سایت خودتون قرار بدید تا همه +1 ها برای صفحه اول ذخیره شوند

اگر خالی باشه ، برای هر صفحه که کد داخلش باشه ، جدا ثبت میشود.

داخل Google Plus دخیره میشه.

در صورتی که بعد از refresh کردن صفحه ، عدد برنگرده ، ثبت شده.

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


<!-- Place this tag where you want the +1 button to render. -->
<div class="g-plusone" data-size="tall" data-href="آدرس سایت"></div>
<!-- Place this tag after the last +1 button tag. -->
<script type="text/javascript">
(function() {
var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;
po.src = 'https://apis.google.com/js/platform.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);
})();
</script>

به جای "آدرس سایت" ، آدرس سایت خودتون قرار بدید.

data-size هم این مقدار ها رو میگیره : (نحوه نمایش)

tall

medium

small

اگر data-size رو حذف کنید ، به صورت استاندارد نشان میدهد.

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قاسم داداش میتونی کد پلاس آسان دانلود رو کامل بهم بدی ؟ http://asandownload.com/

من کاملشو نتونستم از سورسش گیر بیارم با همین شکل و قیافه میتونی کدشو در بیاری ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قاسم داداش میتونی کد پلاس آسان دانلود رو کامل بهم بدی ؟ http://asandownload.com/

من کاملشو نتونستم از سورسش گیر بیارم با همین شکل و قیافه میتونی کدشو در بیاری ؟

همین کدی که گذاشتم آسان دانلود استفاده کرده.

اگر منظورت کادر دورش هست ، شرمنده

گذاشته تو div بعد بهش استایل داده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری