• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Ahmad.F

درخواست افزونه ارسال خودکار مطالب به گوگل پلاس

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من میخواستم بدونم آیا افزونه ای هست که مطالب سایت رو بصورت خودکار بعد از درج در سایت به گوگل پلاس هم ارسال کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

حالا یه سوال دارم من این افزونه رو نصب و فعال کردم.

بعدش از توی قسمت تنظیماتش آدرس گوگل پلاسم رو زمر gmail رو بهش دادم

اما وقتیکه توی قسمت نوشته ها برروی Yes میزنم توی گوگل پلاس به اشتراک گذاشته نمیشه.

مشکل از کجاست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی سرور تست میکنید یا روی لوکال؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی سرور هست .

برروی سایتم زدم. اما توی گوگل پلاس درج نشد.

توی قسمت تنظیمات ، آدرس رو وارد کردم و توی رمز هم رمز جیمیلم رو وارد کردم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کمی صبر کنید چون معمولا این افزونه ها به صورت آنی مطالب رو قرار نمیدهند و در روز چند بار بروزرسانی میشه و اگر مطلب جدیدی بود توی گوگل پلاس میذاره

هرچند فکر کنم توی تنظیماتش زمان بروزرسانی باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط parvizb7
      دوستان میخواستم بدونم که طرز کار سایتهای افزایش لایک و شیر و فالور گوگل پلاس و فیسبوک چجوریه؟
      آیا اینکار تاثیری توی سئو سایت داره؟
    • توسط isgearbox
      من دکمه گوگل پلاس رو با این دستور تو سایت قرار دادم.....اما تو خود سایت نشونش نمیده.چرا؟
      برای سایت وردپرس : ابتدا وارد فایل فوتر footer.php بشید و کد زیر رو اونجا کپی کنید. اگه قالبتون فایل فوتر نداره می تونید کد را قبل از تگ </body> که اگه فایل فوتر نداشته باشید شاید تو ایندکس قالبتون باشه index.php
      <pre class="lang:default decode:true"><script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js"></script خوب بعد از اینکه کد رو در محل مناسب قرار دادید. کافیه کد زیر رو هم در هر جایی از سایت که دوست دارید دکمه ی گوگل پلاس google pluse one به نمایش در بیاد قرار بدید. ( داخل فایل سینگل single.php قرار بدید بهتره ).
      1
      <pre class="lang:default decode:true"><g:plusone size="tall" href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone>
    • توسط meysam.editor
      سلام. خسته نباشید..من یه افزونه گوگل پلاس واسه سایتم نصب کردم.. ولی موقعی که بعنوان کاربر میخوام از طریق این افزونه امتیاز بدم( همون به گوگل معرفی کردن) صفحه رو پیدا نمیکنه و میگه پروکسی مو چک کنم... میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم راهش بندازم؟
      ممنون/
    • توسط younes
      سلام دوستان، واسه سایتم میخوام از افزونه گوگل پلاس (وردپرس) استفاده کنم، تو اینترنت گشتم چیز خاصی دستگیرم نشد، اگه لینک دانلود و نحوه استفادشو بدین ممنون میشم
    • توسط Cinema
      سلام به همه دوستان
      قالب وب سایت ما یک بخشی داره که میشه از توش ایکون شبکه های اجتماعی رو قرار داد
      الان ما می خوایم گوگل پلاس (محبوبیت در گوگل g+1) رو بذاریم , خود قالب ایکون g+1 رو داره و تو تنظیمات می تونی قرار بدی
      ولی اونجا ادرس گوگل پلاس رو خواسته ؟؟؟
      اگه ادرس ندیم ایکون ظاهر میشه و لی روش کلیک هم کنی هیچ اتفاقی نمیوفته !
      ادرس رو چی بدیم ؟؟؟
      تشکر