Ahmad.F

درخواست افزونه ارسال خودکار مطالب به گوگل پلاس

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من میخواستم بدونم آیا افزونه ای هست که مطالب سایت رو بصورت خودکار بعد از درج در سایت به گوگل پلاس هم ارسال کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

حالا یه سوال دارم من این افزونه رو نصب و فعال کردم.

بعدش از توی قسمت تنظیماتش آدرس گوگل پلاسم رو زمر gmail رو بهش دادم

اما وقتیکه توی قسمت نوشته ها برروی Yes میزنم توی گوگل پلاس به اشتراک گذاشته نمیشه.

مشکل از کجاست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی سرور تست میکنید یا روی لوکال؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی سرور هست .

برروی سایتم زدم. اما توی گوگل پلاس درج نشد.

توی قسمت تنظیمات ، آدرس رو وارد کردم و توی رمز هم رمز جیمیلم رو وارد کردم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کمی صبر کنید چون معمولا این افزونه ها به صورت آنی مطالب رو قرار نمیدهند و در روز چند بار بروزرسانی میشه و اگر مطلب جدیدی بود توی گوگل پلاس میذاره

هرچند فکر کنم توی تنظیماتش زمان بروزرسانی باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط parvizb7
      دوستان میخواستم بدونم که طرز کار سایتهای افزایش لایک و شیر و فالور گوگل پلاس و فیسبوک چجوریه؟
      آیا اینکار تاثیری توی سئو سایت داره؟
    • توسط isgearbox
      من دکمه گوگل پلاس رو با این دستور تو سایت قرار دادم.....اما تو خود سایت نشونش نمیده.چرا؟
      برای سایت وردپرس : ابتدا وارد فایل فوتر footer.php بشید و کد زیر رو اونجا کپی کنید. اگه قالبتون فایل فوتر نداره می تونید کد را قبل از تگ </body> که اگه فایل فوتر نداشته باشید شاید تو ایندکس قالبتون باشه index.php
      <pre class="lang:default decode:true"><script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js"></script خوب بعد از اینکه کد رو در محل مناسب قرار دادید. کافیه کد زیر رو هم در هر جایی از سایت که دوست دارید دکمه ی گوگل پلاس google pluse one به نمایش در بیاد قرار بدید. ( داخل فایل سینگل single.php قرار بدید بهتره ).
      1
      <pre class="lang:default decode:true"><g:plusone size="tall" href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone>
    • توسط meysam.editor
      سلام. خسته نباشید..من یه افزونه گوگل پلاس واسه سایتم نصب کردم.. ولی موقعی که بعنوان کاربر میخوام از طریق این افزونه امتیاز بدم( همون به گوگل معرفی کردن) صفحه رو پیدا نمیکنه و میگه پروکسی مو چک کنم... میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم راهش بندازم؟
      ممنون/
    • توسط younes
      سلام دوستان، واسه سایتم میخوام از افزونه گوگل پلاس (وردپرس) استفاده کنم، تو اینترنت گشتم چیز خاصی دستگیرم نشد، اگه لینک دانلود و نحوه استفادشو بدین ممنون میشم
    • توسط Cinema
      سلام به همه دوستان
      قالب وب سایت ما یک بخشی داره که میشه از توش ایکون شبکه های اجتماعی رو قرار داد
      الان ما می خوایم گوگل پلاس (محبوبیت در گوگل g+1) رو بذاریم , خود قالب ایکون g+1 رو داره و تو تنظیمات می تونی قرار بدی
      ولی اونجا ادرس گوگل پلاس رو خواسته ؟؟؟
      اگه ادرس ندیم ایکون ظاهر میشه و لی روش کلیک هم کنی هیچ اتفاقی نمیوفته !
      ادرس رو چی بدیم ؟؟؟
      تشکر