• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  

50 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

نمیدونستم عنوان تاپیک رو چی بذارم ، امیداورم درست باشه.

این کد html رو داریم :


<ul>
<li>#1</li>
<li>#2</li>
<li>#3</li>
<li>#4</li>
<li>#5</li>
<li>#6</li>
<li>#7</li>
<li>#8</li>
<li>#9</li>
<li>#10</li>
</ul>

حالا من میخوام که li ها رو از آخر select کنم.

مثلا 5 تای آخر :


<li>#6</li>
<li>#7</li>
<li>#8</li>
<li>#9</li>
<li>#10</li>

این که چند تا باید انتخاب بشه رو کاربر داخل text-box وارد میکنه.

چیکار باید بکنم ؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جی‌کوئری سلکتور خاصی به نام :gt() برای این کار داره که بر اساس عددی که بهش میدید، المنت هایی که index اونا از اون عدد بیشتر باشه رو انتخاب میکنه.


<ul>
<li>#1</li>
<li>#2</li>
<li>#3</li>
<li>#4</li>
<li>#5</li>
<li>#6</li>
<li>#7</li>
<li>#8</li>
<li>#9</li>
<li>#10</li>
</ul>

<script>
var a = $( 'li:gt(5)' );
// elements those their index are bigger than 5

var b = $( 'li:gt(-3)' );
// selects 2 last elements
</script>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جی‌کوئری سلکتور خاصی به نام :gt() برای این کار داره که بر اساس عددی که بهش میدید، المنت هایی که index اونا از اون عدد بیشتر باشه رو انتخاب میکنه.

خیلی خیلی ممنون. :wub:

حالا اگه بخوام با افکت حذف بشه چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حذف شه؟

خب خیلی راحت


// previous codes
a.hide( 1000 );
// or
b.hide( 1000 );

اطلاعات بیشتر:


http://www.w3schools.com/jquery/jquery_hide_show.asp

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حذف شه؟

بله

اینجوری نه ، میخوام کدهای html انتخاب شده به کل از صفحه delete بشن.

مثل این حذف بشه :


http://demos.9lessons.info/deleterecord.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این سایتی هم که شما فرمودید، دقیقاً از همین روش استفاده میکنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این سایتی هم که شما فرمودید، دقیقاً از همین روش استفاده میکنه.

از صفحه inspect element بگیرید.

وقتی روی حذف کلیک میشه ، div مورد نظر استایل display:none بهش اضافه میشه.

من میخوام حذف بشه ، به جای این که مخفی بشه.

انگار که همچین چیزی نبوده از اول.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


// previous codes
a.remove(); // remove elements
b.remove(); // remove elements

اگه میخواید افکت هم داشته باشه:


a.hide( 1000, function() { a.remove(); } );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببخشید.

حالا اگه بخوام به اول تگ ul ، تگ های جدید li با افکت اضافه کنم ، باید چیکار کنم ؟

مثلا اینو داریم :


<ul>
<li>#1</li>
<li>#2</li>
<li>#3</li>
<li>#4</li>
<li>#5</li>
</ul>

2 تا حذف میکنیم.


<ul>
<li>#1</li>
<li>#2</li>
<li>#3</li>
</ul>

حالا میخوام 2 تا اضاف بشه ، به این صورت :


<ul>
<li>#6</li>
<li>#7</li>
<li>#1</li>
<li>#2</li>
<li>#3</li>
</ul>

همون طور که قبلا گفتم ، تعداد رو کاربر انتخاب میکنه.

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب میتونید اونا رو با دستور .html به ul اضافه کنید و بلافاصله مخفی کنید و با افکت نمایششون بدید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میخواید افکت هم داشته باشه:


a.hide( 1000, function() { a.remove(); } );

همین کد شما رو اجرا کردم ، تاثییری نداشت ، سریع حذف میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


for( var x=4; x<10; ++x) {
$("<li>"+x+"</li>").appandTo("ul");
}

برای یکی


$("<li>متن</li>").appendTo("ul");

همین کد شما رو اجرا کردم ، تاثییری نداشت ، سریع حذف میشه


$(document).ready(function() {
$( "a").click(function( ) {
$( this ).fadeOut(500);
});
$( "a" ).promise().done(function() {
$(this).remove();
});
});

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


for( var x=4; x<10; ++x) {
$("<li>"+x+"</li>").appandTo("ul");
}

برای یکی


$("<li>متن</li>").appendTo("ul");


$(document).ready(function() {
$( "a").click(function( ) {
$( this ).fadeOut(500);
});
$( "a" ).promise().done(function() {
$(this).remove();
});
});

ممنون :wub:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


for( var x=4; x<10; ++x) {
$("<li>"+x+"</li>").appandTo("ul");
}

برای یکی


$("<li>متن</li>").appendTo("ul");

آقا ایمان اگه بخوام با افکت باشه افزودن ، چیکار کنم ؟

حل شد ^_^

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

$(document).ready(function() {
$("a").click(function() {
$("<li style=\"display:none\">متن</li>").appendTo("ul");
showeffect();
});
function showeffect() {
$("ul li").fadeIn(500);
}
});

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


$(document).ready(function() {
$("a").click(function() {
$("<li style=\"display:none\">متن</li>").appendTo("ul");
showeffect();
});
function showeffect() {
$("ul li").fadeIn(500);
}
});

آقا ایمان ، li های جدید به آخر ul اضاف میشه ، من میخوام به اول اضاف بشه

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

$(document).ready(function() {
$("a").click(function() {
var ulh = $("ul").html();
var h = "<li style=\"display:none\">متن</li>"+ulh;
$("ul").html(h);
showeffect();
});
function showeffect() {
$("ul li").fadeIn(500);
}
});

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


http://jsfiddle.net/poploock/2dp2ocfo/22

بازم ببخشید. الان درستش کردم ، اما یه سری مشکلات داره.

1 - افکت حذف فقط دفعه اول اجرا میشه

2 - من میخوام اول افکت حذف اجرا بشه ، بعد افکت افزودن

اگر چیزی به ذهنتون میرسه که باعث بهترشدنش بشه ، ممنون میشم اعمال کنید.

بازم ممنون

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد اصلا خاصیتش چی هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد اصلا خاصیتش چی هست؟

مطالب سایت به صورت زنده از دیتابیس خوانده و نمایش داده میشود.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اینکه به زمانبندی وصله و ربطی به مطلب جدید نداره شما باید کد آژاکسی می نوشتید که با اضافه شدن هر مطلب یه مطلب از پایین حذف بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اینکه به زمانبندی وصله و ربطی به مطلب جدید نداره شما باید کد آژاکسی می نوشتید که با اضافه شدن هر مطلب یه مطلب از پایین حذف بشه

چطوری ؟

این کدی گذاشتم رو تست کردم ، مطالب جدید اضاف میشن و مطالب قدیمی حذف

اما اگر چند دقیقه اجرا باشه ، سرعت حذف بیشتر از اضافه کردن میشه و تا جایی پیش میره که دیگه خبری نمیمونه !!!

من چیزی شبیه به اخبار زنده این سایت میخوام درست کنم :


http://tnews.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اولا باید سرور خیلی قوی ای داشته باشید

بعد باید با تابع setTimeout صفحه را در یک بازه زمانی مشخص مثلا 1 دقیقه رفرش کنید و در نهایت دستور رفرش را آژاکسی کنید و بهش افکت بدید

برای نمونه با استفاده از

http://mandegarweb.c...tor/feedreader/

یک خبر خوان بسازید و کدهاش رو ببینید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اولا باید سرور خیلی قوی ای داشته باشید

بعد باید با تابع setTimeout صفحه را در یک بازه زمانی مشخص مثلا 1 دقیقه رفرش کنید و در نهایت دستور رفرش را آژاکسی کنید و بهش افکت بدید

برای نمونه با استفاده از

http://mandegarweb.c...tor/feedreader/

یک خبر خوان بسازید و کدهاش رو ببینید

آقا ایمان ، این روشی که گفتید این سایت استفاده نمیکنه ، من همینو آماده دارم ، قبلا تو انجمن مطرح کردم.

خبرهای جدید با jquery اضاف میشه و div رفرش نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nazanin123
      من یک سلکت آپشن برای نمایش جدول دارم که میخوام آپشن هام دوتا بشه.
      سلکت آپشن من اینه:
      <select id="select123">  <option value="content1">جدول قیمت</option>  <option value="content2">جدول دلار</option> </select> <div id="content1" class="content123">  نمایش جدول قیمت </div> <div id="content2" class="content123">  نمایش جدول دلار </div> Script: jQuery(document).ready(function($) { jQuery('#select123').change(function() { jQuery('.content123').hide(); jQuery('#' + jQuery(this).val()).show(); }).trigger("change"); }); Css: div.content123 { display: none } دو جدول قیمت و جدول دلار . میخوام به هر کدوم ی آپشن اضافه شه ، مثلا آپشن دوم جدول قیمت بشه دیروز - امروز 
      جدول آپشن قیمت دلار بشه هفته گذشته - قیمت روز
      یعنی کاربر وقتی میزنه جدول دلار بعد در آپشن دوم انتخاب کنه هفته گذشته ، یا روز 
      چطوری میشه کدهام؟
      ممنونم از دوستانی که کمک میکنن
    • توسط koolfayfer
      سلام و وقت بخیر
      من برای سایتم از این استفاده کردم که کارش یه پروگرس بار لودینگ به همراه ایجکس کردن صفحه است
      لودینگش اجرا میشه اما ایجکسش کار نمیکنه
      برای این که متوجه بشید دو سایت زیر رو بررسی کنید
      نمونه صحیح:
      http://zakerin.ir
       
      نمونه شبیه چیزی که من به اون رسیدم:
      https://zhaket.com
      (چیزی که اشتباهه اینه که صفحه لود میشه و سفید میره و میاد بعدش پروگرس اجرا میشه که اصولا نباید صفحه رفرش بشه)
       
      دوستان لطفا کمک کنند
    • توسط masoudch
      سلام
      به کمکتون نیاز دارم.
      به مشکل خوردم برای اضافه کردن یک فایل جاوا اسکریپت برای ایجاد اسلاید شو (owl-carousel) در تم وردپرس.
      این تم html بوده که درحال تبدیل اون به تم وردپرس هستم.
      کد جاوااسکریپت: این کد رو کجا باید قرار بدم که مشکل اسلایدشو حل بشه؟
      <script> // You can also use "$(window).load(function() {" $(function () { // Slideshow $("#slider").responsiveSlides({ auto: true, pager: false, nav: true, speed: 500, namespace: "callbacks", before: function () { $('.events').append("<li>before event fired.</li>"); }, after: function () { $('.events').append("<li>after event fired.</li>"); } }); }); </script> آدرس دهی در فانکشن وارد کردم: این درسته که میتونم کدهای جاوا اسکریپت و توی فوتر قرار بدم و بعد از طریق فانکشن یا حالا هر روش دیگه ای اونا رو فراخونی کنم که دیگه همچین مشکلی پیش نیاد؟
      <?php function insert_style() { wp_enqueue_style('zerogrid' , get_template_directory_uri().'/assets/css/zerogrid.css'); wp_enqueue_style('style' , get_template_directory_uri().'/assets/css/style.css'); wp_enqueue_style('responsiveslides' , get_template_directory_uri().'/assets/css/responsiveslides.css'); wp_enqueue_style('font-awesome-min' , get_template_directory_uri().'/assets/font-awesome/css/font-awesome.min.css'); wp_enqueue_style('owl-carousel' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.carousel.css'); wp_enqueue_style('owl-theme' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.theme.css'); wp_enqueue_style('menu' , get_template_directory_uri().'/assets/css/menu.css'); //add scripts wp_enqueue_script('jquery183-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/jquery183.min.js'); wp_enqueue_script('script' , get_template_directory_uri().'/assets/js/script.js'); wp_enqueue_script('jquery-latest-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/jquery-latest.min.js'); wp_enqueue_script('responsiveslides-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/responsiveslides-min.js'); wp_enqueue_script('owl-carousel-min' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.carousel.min.js'); } add_action('wp_enqueue_scripts' , 'insert_style'); ?> خطایی که با بررسی inspect element متوجه شدم اینه که اصلا فایل owl-carousel.js خونده نمیشه.
      ممنون.
       
    • توسط IFTHEN
      در حال کد کردن قالبی هستم حالا در قسمت بک پنل و در ایجاد نوشته جدید، فایل های جاوا اسکریپت لود نمی شه و به تبع اون یک سری از آیتم ها از کار می افتن!
      یه بررسی کردم دیدم توی صفحه یک سری از فایل ها درست لود نمی شن! و به عبارت بهتر آدرسشون دچار مشکل شده!
      <link rel='stylesheet' href='http://localhost/user/wp-admin/load-styles.php?c=1&amp;dir=rtl&amp;load%5B%5D=dashicons,admin-bar,buttons,media-views,common,forms,admin-menu,dashboard,list-tables,edit,revisions,media,themes,about,nav-menu&amp;load%5B%5D=s,widgets,site-icon,l10n,wp-auth-check,wp-color-picker,farbtastic&amp;ver=4.7' type='text/css' media='all' /> داخل کد بالا عبارت زیر به صورت کد نمایش داده شده و این باعث این اتفاق شده!
      &amp;
      چطور می تونم این مشکل رو رفع کنم؟
       
       
    • توسط morishut
      سلام خدمت دوستان
      ببخشید بنده یه سوال فنی داشتم خدمتتون ممنون میشم جوابم رو بدین
      بنده علاقه خیلی زیادی به برنامه نویسی وب دارم و الان زبان html-css رو به خوبی پشت سر گذاشتم الان بین دو راهی گیر کردم و اینه که نمیدونم باید jquery یا php رو انتخاب کنم بدجور ذهنم رو مشغول کرده که اولویت اول با کدوم یکی از ایناس ممنون میشم راهنماییم کنین که اول کدوم و چرا 
      مرسی ممنون منتظر نظرات و پیشنهاداتون هستم.