keihanfar2001

نمایش دسته های بدون مطلب

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من دسته ایجاد کردم ولی وقتی که مطلب داخلش نزارم در قالب نمایش داده نمی شود

چیکار باید بکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کجا نمایش داده نمیشه ؟

آدرس سایتتون رو بذارید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<?php wp_list_categories( $args );
$args = array(
'hide_empty' => 0,
); ?>

http://codex.wordpre...list_categories

این کد رو کجا قرار بدم؟

توی فانکشن گذاشتم این ارور داد:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/parsiand/public_html/wp-content/themes/enfold/functions.php:1) in /home/parsiand/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1121

ویرایش شده در توسط keihanfar2001
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو کجا قرار بدم؟

توی فانکشن گذاشتم این ارور داد:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/parsiand/public_html/wp-content/themes/enfold/functions.php:1) in /home/parsiand/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1121

هر کجا که میخواید دسته ها نمایش داده بشن.

یا اینکه با کد دسته های قبلی جایگزین کنید.

ولی اگه از ابزارک استفاده میکنید قضیه فرق میکنه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر کجا که میخواید دسته ها نمایش داده بشن.

یا اینکه با کد دسته های قبلی جایگزین کنید.

ولی اگه از ابزارک استفاده میکنید قضیه فرق میکنه.

بله از ابزارک استفاده میکنم

چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو ابزارک ها دسته هارو پاک کنید.

بعد در محل دلخواه این کد رو قرار بدید :


<?php wp_list_categories( $args );
$args = array(
'hide_empty' => 0,
); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو ابزارک ها دسته هارو پاک کنید.

بعد در محل دلخواه این کد رو قرار بدید :


<?php wp_list_categories( $args );
$args = array(
'hide_empty' => 0,
); ?>

منظورتون اینه که بزارک دسته هارور حذف کنم دیگه؟

بعد اگه امکانش هست لطفا بفرمایید دقیقا اون کد رو کجا قرار بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از اینکه دسته ها را حذف کنید نشانی آنلاین بگذارید تا کد کامل را دریافت کنید و عرض کنم کجا بگذاریدش در ضمن می تونید به وسیله فهرست دلخواه هم کارتون رو انجام بدید

اول به پیشخوان - نمایش - فهرستها برید و یک فهرست جدید به نام دسته ها بسازید و از لیست سمت راست دسته ها انتخاب کنید و بر روی دیدن همه دسته ها کلیک کنید و همه را سلکت کنید و به فهرست اضافه کنید post-336-0-52046900-1407958077_thumb.png

بعد هم با موس و دراپ دان دسته ها حالت مادر و فرزندی را اگر تمایل داشتید براشون تنظیم کنید

post-336-0-41017600-1407958139_thumb.png

فهرست را ذخیره کنید و به ابزارک ها رفته و در ابزارک فهرست دلخواه، فهرست دسته بندی ها را انتخاب کنید

post-336-0-66486300-1407958268_thumb.png

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

قبل از اینکه دسته ها را حذف کنید نشانی آنلاین بگذارید تا کد کامل را دریافت کنید و عرض کنم کجا بگذاریدش parsian-dl.com

یک سوال مربوط به انجمن هم داشتم اینجا کجا میشه تایپک تبلیغاتی زد

ویرایش شده در توسط keihanfar2001
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را بگذارید در sidebar.php یا اگر دارید sidebar-right.php


<section id="categories-2" class="widget clearfix widget_categories">
<h3 class="widgettitle">دسته‌ها</h3>
<ul>
<?php wp_list_categories('orderby=term_group&hide_empty=0&title_li='); ?>
</ul>
<span class="seperator extralight-border"></span></section>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

من دسته ایجاد کردم ولی وقتی که مطلب داخلش نزارم در قالب نمایش داده نمی شود

چیکار باید بکنم

احتياج به اين همه دردسر نيست! ميتونيد از افزونه jQuery Categories List Widget استفاده كنيد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتياج به اين همه دردسر نيست! ميتونيد از افزونه jQuery Categories List Widget استفاده كنيد.

خوب افزونه ها زیاد میشن

این کد را بگذارید در sidebar.php یا اگر دارید sidebar-right.php


<section id="categories-2" class="widget clearfix widget_categories">
<h3 class="widgettitle">دسته‌ها</h3>
<ul>
<?php wp_list_categories('orderby=term_group&hide_empty=0&title_li='); ?>
</ul>
<span class="seperator extralight-border"></span></section>

کد رو کجا بزارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر sidebar-right.php دارید محتویاتش را بگذارید اینجا و الا محتویات sidebar.php را بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر sidebar-right.php دارید محتویاتش را بگذارید اینجا و الا محتویات sidebar.php را بگذارید

بله این رو میدونم

کجای سایدبار بزارم؟

آخر همه کد ها قرار دادم syntax error داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.