• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
ariamovie

پاک کردن یه کد

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان

بالای سایتمون یه کد اومده نمیدونیم از کجاست

div class=

اینه

کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟

www.ariamovie.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در فایل index.php زیر این خط:


</div> <!--End Inner-->

وجود داره به صورت زیر:


</div> <!--End Inner-->
div class=
<div class="inner">
<div class="container">

<div class="main">

که با پاک کردن:


div class=

مشکلتون حل میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون ولی

دو فایل main.php و index.php رو گشتم همچین کدی نبود دوست عزیز

ویرایش شده در توسط ariamovie
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

main.php و index.php رو پیوست کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل های قالبتون بگردید دنبال این کد


<div class="inner">

کنار همین کد هست که این عبارت اضافه شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والاه هیچ جای قالب همچین کدی رو پیدا نمیکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل header.php به دنبال کد زیر بگردید و پاک کنید :


div class=header id=

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جزو بنرهای سایتتونه

اولا تمام بنرهاتون رو به صورت زیر ساختید


<div class="anetwork-xc-banner awsize-468-60"></div></div>

که یکبار div باز شده و دو بار بسته شده و ثانیا در تیبل آخر فکر کنم باز شدن div را ناقص اجرا کردید

البته در کدهای php که طرف سروره و طرف ما نیست که ببینیم و فقط می شه حدس زد

اگر از اسکریپت php تبلیغات استفاده می کنید مشکل از طرف اسکریپت دهده است

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جزو بنرهای سایتتونه

اولا تمام بنرهاتون رو به صورت زیر ساختید


<div class="anetwork-xc-banner awsize-468-60"></div></div>

که یکبار div باز شده و دو بار بسته شده و ثانیا در تیبل آخر فکر کنم باز شدن div را ناقص اجرا کردید

البته در کدهای php که طرف سروره و طرف ما نیست که ببینیم و فقط می شه حدس زد

اگر از اسکریپت php تبلیغات استفاده می کنید مشکل از طرف اسکریپت دهده است

هرچی تبلیغ بود پاک کردم ، دیگه هیچی نمونده ولی کد از بین نرفت ، لطف میکنید یه بررسی دیگه بفرمایید هنوز ببینید همون کد هست یا نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر قالبتون فایل ads.php داره کدهاش رو بگذارید اینجا اگر نداره صورت فایلهای قالب را بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نداره ، متوجه نشدم ، صورت چی؟ منظورتون چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header.php رو چک کردید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

** در ضمن ، در فایل footer.php بعد از <html/>

این عبارت اضافی است ( اخر سایتتون اضافه شده الکی )


/html

حالا در فایل های قالب به دنبال این بگردید :


<div class="inner">

اگر عبارته اضافه شده قبل از این عبارت بود خب مشکلتون حل میشه و پاکش کنید اگر نبود امکانش هست از اون افزونه ticker که متن رو به صورت افقی نمایش میده ایجاد شده باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه ticker اون وسطا بود بعد همون بود :D خیلی ممنون درست شد

فقط یه چیز دیگه ، اون پایین سایت میبینید هی داره لود میکنه ، لود نمیشه ، اینم نمیدونم چشه ، شما که حرفه ای هستید چیزی به فکرتون میرسه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه ی special recent posts هست که به صورت آجاکس مطالب رو نشون میده

مشکلشم هم ممکنه از تداخل با افزونه ها باشه ..... اون افزونه ی چت باکسی که دارید رو غیر فعال کنید و تست کنید ببینید مشکلش حل میشه یا خیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

هر دوی این افزونها بیش از دو ساله که هستن ، ولی یهو سایت اینجوری شد که اون پایین لود نمیشه! عجیبه

غیر فعال هم کردم اکی نشد

ویرایش شده در توسط ariamovie
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری