ariamovie

پاک کردن یه کد

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان

بالای سایتمون یه کد اومده نمیدونیم از کجاست

div class=

اینه

کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟

www.ariamovie.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در فایل index.php زیر این خط:


</div> <!--End Inner-->

وجود داره به صورت زیر:


</div> <!--End Inner-->
div class=
<div class="inner">
<div class="container">

<div class="main">

که با پاک کردن:


div class=

مشکلتون حل میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون ولی

دو فایل main.php و index.php رو گشتم همچین کدی نبود دوست عزیز

ویرایش شده در توسط ariamovie
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

main.php و index.php رو پیوست کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل های قالبتون بگردید دنبال این کد


<div class="inner">

کنار همین کد هست که این عبارت اضافه شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والاه هیچ جای قالب همچین کدی رو پیدا نمیکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل header.php به دنبال کد زیر بگردید و پاک کنید :


div class=header id=

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جزو بنرهای سایتتونه

اولا تمام بنرهاتون رو به صورت زیر ساختید


<div class="anetwork-xc-banner awsize-468-60"></div></div>

که یکبار div باز شده و دو بار بسته شده و ثانیا در تیبل آخر فکر کنم باز شدن div را ناقص اجرا کردید

البته در کدهای php که طرف سروره و طرف ما نیست که ببینیم و فقط می شه حدس زد

اگر از اسکریپت php تبلیغات استفاده می کنید مشکل از طرف اسکریپت دهده است

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جزو بنرهای سایتتونه

اولا تمام بنرهاتون رو به صورت زیر ساختید


<div class="anetwork-xc-banner awsize-468-60"></div></div>

که یکبار div باز شده و دو بار بسته شده و ثانیا در تیبل آخر فکر کنم باز شدن div را ناقص اجرا کردید

البته در کدهای php که طرف سروره و طرف ما نیست که ببینیم و فقط می شه حدس زد

اگر از اسکریپت php تبلیغات استفاده می کنید مشکل از طرف اسکریپت دهده است

هرچی تبلیغ بود پاک کردم ، دیگه هیچی نمونده ولی کد از بین نرفت ، لطف میکنید یه بررسی دیگه بفرمایید هنوز ببینید همون کد هست یا نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر قالبتون فایل ads.php داره کدهاش رو بگذارید اینجا اگر نداره صورت فایلهای قالب را بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نداره ، متوجه نشدم ، صورت چی؟ منظورتون چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header.php رو چک کردید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

** در ضمن ، در فایل footer.php بعد از <html/>

این عبارت اضافی است ( اخر سایتتون اضافه شده الکی )


/html

حالا در فایل های قالب به دنبال این بگردید :


<div class="inner">

اگر عبارته اضافه شده قبل از این عبارت بود خب مشکلتون حل میشه و پاکش کنید اگر نبود امکانش هست از اون افزونه ticker که متن رو به صورت افقی نمایش میده ایجاد شده باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه ticker اون وسطا بود بعد همون بود :D خیلی ممنون درست شد

فقط یه چیز دیگه ، اون پایین سایت میبینید هی داره لود میکنه ، لود نمیشه ، اینم نمیدونم چشه ، شما که حرفه ای هستید چیزی به فکرتون میرسه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه ی special recent posts هست که به صورت آجاکس مطالب رو نشون میده

مشکلشم هم ممکنه از تداخل با افزونه ها باشه ..... اون افزونه ی چت باکسی که دارید رو غیر فعال کنید و تست کنید ببینید مشکلش حل میشه یا خیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

هر دوی این افزونها بیش از دو ساله که هستن ، ولی یهو سایت اینجوری شد که اون پایین لود نمیشه! عجیبه

غیر فعال هم کردم اکی نشد

ویرایش شده در توسط ariamovie
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری