• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
ariamovie

پاک کردن یه کد

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان

بالای سایتمون یه کد اومده نمیدونیم از کجاست

div class=

اینه

کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟

www.ariamovie.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

در فایل index.php زیر این خط:


</div> <!--End Inner-->

وجود داره به صورت زیر:


</div> <!--End Inner-->
div class=
<div class="inner">
<div class="container">

<div class="main">

که با پاک کردن:


div class=

مشکلتون حل میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون ولی

دو فایل main.php و index.php رو گشتم همچین کدی نبود دوست عزیز

ویرایش شده در توسط ariamovie

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

main.php و index.php رو پیوست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در فایل های قالبتون بگردید دنبال این کد


<div class="inner">

کنار همین کد هست که این عبارت اضافه شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی فایل header.php به دنبال کد زیر بگردید و پاک کنید :


div class=header id=

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جزو بنرهای سایتتونه

اولا تمام بنرهاتون رو به صورت زیر ساختید


<div class="anetwork-xc-banner awsize-468-60"></div></div>

که یکبار div باز شده و دو بار بسته شده و ثانیا در تیبل آخر فکر کنم باز شدن div را ناقص اجرا کردید

البته در کدهای php که طرف سروره و طرف ما نیست که ببینیم و فقط می شه حدس زد

اگر از اسکریپت php تبلیغات استفاده می کنید مشکل از طرف اسکریپت دهده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جزو بنرهای سایتتونه

اولا تمام بنرهاتون رو به صورت زیر ساختید


<div class="anetwork-xc-banner awsize-468-60"></div></div>

که یکبار div باز شده و دو بار بسته شده و ثانیا در تیبل آخر فکر کنم باز شدن div را ناقص اجرا کردید

البته در کدهای php که طرف سروره و طرف ما نیست که ببینیم و فقط می شه حدس زد

اگر از اسکریپت php تبلیغات استفاده می کنید مشکل از طرف اسکریپت دهده است

هرچی تبلیغ بود پاک کردم ، دیگه هیچی نمونده ولی کد از بین نرفت ، لطف میکنید یه بررسی دیگه بفرمایید هنوز ببینید همون کد هست یا نه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر قالبتون فایل ads.php داره کدهاش رو بگذارید اینجا اگر نداره صورت فایلهای قالب را بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل header.php رو چک کردید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

** در ضمن ، در فایل footer.php بعد از <html/>

این عبارت اضافی است ( اخر سایتتون اضافه شده الکی )


/html

حالا در فایل های قالب به دنبال این بگردید :


<div class="inner">

اگر عبارته اضافه شده قبل از این عبارت بود خب مشکلتون حل میشه و پاکش کنید اگر نبود امکانش هست از اون افزونه ticker که متن رو به صورت افقی نمایش میده ایجاد شده باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه ticker اون وسطا بود بعد همون بود :D خیلی ممنون درست شد

فقط یه چیز دیگه ، اون پایین سایت میبینید هی داره لود میکنه ، لود نمیشه ، اینم نمیدونم چشه ، شما که حرفه ای هستید چیزی به فکرتون میرسه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل از افزونه ی special recent posts هست که به صورت آجاکس مطالب رو نشون میده

مشکلشم هم ممکنه از تداخل با افزونه ها باشه ..... اون افزونه ی چت باکسی که دارید رو غیر فعال کنید و تست کنید ببینید مشکلش حل میشه یا خیر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر دوی این افزونها بیش از دو ساله که هستن ، ولی یهو سایت اینجوری شد که اون پایین لود نمیشه! عجیبه

غیر فعال هم کردم اکی نشد

ویرایش شده در توسط ariamovie

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری