• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
ariamovie

پاک کردن یه کد

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان

بالای سایتمون یه کد اومده نمیدونیم از کجاست

div class=

اینه

کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟

www.ariamovie.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در فایل index.php زیر این خط:


</div> <!--End Inner-->

وجود داره به صورت زیر:


</div> <!--End Inner-->
div class=
<div class="inner">
<div class="container">

<div class="main">

که با پاک کردن:


div class=

مشکلتون حل میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ولی

دو فایل main.php و index.php رو گشتم همچین کدی نبود دوست عزیز

ویرایش شده در توسط ariamovie

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل های قالبتون بگردید دنبال این کد


<div class="inner">

کنار همین کد هست که این عبارت اضافه شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل header.php به دنبال کد زیر بگردید و پاک کنید :


div class=header id=

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جزو بنرهای سایتتونه

اولا تمام بنرهاتون رو به صورت زیر ساختید


<div class="anetwork-xc-banner awsize-468-60"></div></div>

که یکبار div باز شده و دو بار بسته شده و ثانیا در تیبل آخر فکر کنم باز شدن div را ناقص اجرا کردید

البته در کدهای php که طرف سروره و طرف ما نیست که ببینیم و فقط می شه حدس زد

اگر از اسکریپت php تبلیغات استفاده می کنید مشکل از طرف اسکریپت دهده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جزو بنرهای سایتتونه

اولا تمام بنرهاتون رو به صورت زیر ساختید


<div class="anetwork-xc-banner awsize-468-60"></div></div>

که یکبار div باز شده و دو بار بسته شده و ثانیا در تیبل آخر فکر کنم باز شدن div را ناقص اجرا کردید

البته در کدهای php که طرف سروره و طرف ما نیست که ببینیم و فقط می شه حدس زد

اگر از اسکریپت php تبلیغات استفاده می کنید مشکل از طرف اسکریپت دهده است

هرچی تبلیغ بود پاک کردم ، دیگه هیچی نمونده ولی کد از بین نرفت ، لطف میکنید یه بررسی دیگه بفرمایید هنوز ببینید همون کد هست یا نه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر قالبتون فایل ads.php داره کدهاش رو بگذارید اینجا اگر نداره صورت فایلهای قالب را بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header.php رو چک کردید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

** در ضمن ، در فایل footer.php بعد از <html/>

این عبارت اضافی است ( اخر سایتتون اضافه شده الکی )


/html

حالا در فایل های قالب به دنبال این بگردید :


<div class="inner">

اگر عبارته اضافه شده قبل از این عبارت بود خب مشکلتون حل میشه و پاکش کنید اگر نبود امکانش هست از اون افزونه ticker که متن رو به صورت افقی نمایش میده ایجاد شده باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه ticker اون وسطا بود بعد همون بود :D خیلی ممنون درست شد

فقط یه چیز دیگه ، اون پایین سایت میبینید هی داره لود میکنه ، لود نمیشه ، اینم نمیدونم چشه ، شما که حرفه ای هستید چیزی به فکرتون میرسه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه ی special recent posts هست که به صورت آجاکس مطالب رو نشون میده

مشکلشم هم ممکنه از تداخل با افزونه ها باشه ..... اون افزونه ی چت باکسی که دارید رو غیر فعال کنید و تست کنید ببینید مشکلش حل میشه یا خیر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر دوی این افزونها بیش از دو ساله که هستن ، ولی یهو سایت اینجوری شد که اون پایین لود نمیشه! عجیبه

غیر فعال هم کردم اکی نشد

ویرایش شده در توسط ariamovie

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری