• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
MONJE

مشکل بعد از درج فایل فانکشن قالب

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من وقتی فایل function.php رو قالب اضافه میکنم, همه محتویات بخش head به بخش body منقل میشن و سایت با مشکل مواجه میشه.

کسی میدونه علت چیه؟

فایل فانکشن رو هم پیوست کردم

اینم عکس سورس

14077462041.png

functions.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کسی نظری نداره؟

اصلا کسی میدونه این فاصله ی خالی بین دو تا کوتیشن از کجا می آد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

کد های درون فانکشن قالبتون خیلی کمن شما یکی یکی کد ها رو حذف کنید ببینید مشکل از کدوم کد هستش.

البته اگه مشکل از اون نبود فایل Header.php رو اینجا پیوست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

کد های درون فانکشن قالبتون خیلی کمن شما یکی یکی کد ها رو حذف کنید ببینید مشکل از کدوم کد هستش.

البته اگه مشکل از اون نبود فایل Header.php رو اینجا پیوست کنید.

سلام

منون از پاسخ شما

من بخش به بخش ,کدهای توی فانکشن رو حذف کردم تا جایی که کلا خالی شد ولی باز هم همین مشکل بود. و وقتی نام فایل فانکشن رو عوض میکنم که وردپرس اونو نشناسه همه چی درست میشه!

فایل Header.php رو هم پیوست کردم.

header.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

منون از پاسخ شما

من بخش به بخش ,کدهای توی فانکشن رو حذف کردم تا جایی که کلا خالی شد ولی باز هم همین مشکل بود. و وقتی نام فایل فانکشن رو عوض میکنم که وردپرس اونو نشناسه همه چی درست میشه!

فایل Header.php رو هم پیوست کردم.

راستی شما اول با پوسته پیشفرض وردپرس امتحان کنید ببینید مشکل همچنان وجود داره یا نه.اگه آره، خوب یه بار وردپرس رو دستی نصب کنید احتمالا مشکل حل میشه.

اگه اگه نه فقط با این پوسته مشکل داره، خوب:

توی header مشکلی نیست ظاهرا.

اگه امکانش هست فایل index.php رو هم ضمیمه کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قالب شما فریم ورکیه و این دستورات را از فریم ورکش می گیره نه فانکشنز قالب

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دو تا تگ اینجوری " " اضافه میکنه و باعث ایجاد فضای خالی میشه ؟

برا من خیی اتفاق افتاده ولی آخرش ندوسنتم چجوری درستش کردم !

در سورس اگه ببینید head و body درستن ولی تو inspect جابه جا میشن

من ایراد رو از ادیتوری میبینم که باهاش کد هارو ادیت میکنید اصولا nodpad + باعث ایجاد این ایرادا میشه

سعی کنید برای ادیت کد ها از ادیتور هاست استفاده کنید

ویرایش شده در توسط 980202

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دو تا تگ اینجوری " " اضافه میکنه و باعث ایجاد فضای خالی میشه ؟

برا من خیی اتفاق افتاده ولی آخرش ندوسنتم چجوری درستش کردم !

در سورس اگه ببینید head و body درستن ولی تو inspect جابه جا میشن

من ایراد رو از ادیتوری میبینم که باهاش کد هارو ادیت میکنید اصولا nodpad + باعث ایجاد این ایرادا میشه

سعی کنید برای ادیت کد ها از ادیتور هاست استفاده کنید

ادیتور ++notepad قوی ترین ادیتور جهانه فکر نکنم بشه بهش همینجوری ایراد نسبت داد

ایجاد شدن فضای خالی برمی گرده به انکدینگ اشتباه فایل ها یا استفاده از کارکترهای BOM در utf-8 یا داشتن اسپیس یا اینتر در فایلهای ASCII پی اچ پی در خارج از محدوده تگ


<?php ?>

عمده ترین دلیلش در ایران هم فارسی نویسی در داخل کدهای php قالب و استفاده نکردن از فایل ترجمه است که در اینصورت باید فایلهایی مثل functions.php رو حتما به utf-8 without BOM کانورت کرد

مشکل فضای خالی در صورت ذخیره فایل htaccess با انکدینگ utf-8 یا آپلود این فایل با فرم باینری بجای ASCII هم ممکنه به وجود بیاد

برای پیدا کردن محل دقیق مشکل باید حالت دی باگ را فعال کنید و ارور لوگهاتون رو بخونید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قالب شما فریم ورکیه و این دستورات را از فریم ورکش می گیره نه فانکشنز قالب

ادیتور ++notepad قوی ترین ادیتور جهانه فکر نکنم بشه بهش همینجوری ایراد نسبت داد

ایجاد شدن فضای خالی برمی گرده به انکدینگ اشتباه فایل ها یا استفاده از کارکترهای BOM در utf-8 یا داشتن اسپیس یا اینتر در فایلهای ASCII پی اچ پی در خارج از محدوده تگ


<?php ?>

عمده ترین دلیلش در ایران هم فارسی نویسی در داخل کدهای php قالب و استفاده نکردن از فایل ترجمه است که در اینصورت باید فایلهایی مثل functions.php رو حتما به utf-8 without BOM کانورت کرد

مشکل فضای خالی در صورت ذخیره فایل htaccess با انکدینگ utf-8 یا آپلود این فایل با فرم باینری بجای ASCII هم ممکنه به وجود بیاد

برای پیدا کردن محل دقیق مشکل باید حالت دی باگ را فعال کنید و ارور لوگهاتون رو بخونید

سلام استاد ممنون از پاسخگویی شما

بله درسته من فقط تنظیمات مربوط به پروفایل رو به صورت فریمورک به کار بردم و بقیه توابع در همون فایل فانکشن قراردادم. این مشکلی ایجاد میکنه؟

من از ویرایشگرهایی چون "Visual Studio 2013" و "Adobe Dreamweaver CC" استفاده میکنم.

همونطور که اشاره کردین من نوع کاراکتر رو به utf-8 without BOM تغییر دادم و مشکل حل شد. کلی ممنون

ولی اگه ممکنه نحوه ساخت فایل زبان رو کمی توضیح بدین چون میدونم روش اصولی حلش به اون شکل هست

ویرایش شده در توسط MONJE

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام استاد ممنون از پاسخگویی شما

بله درسته من فقط تنظیمات مربوط به پروفایل رو به صورت فریمورک به کار بردم و بقیه توابع در همون فایل فانکشن قراردادم. این مشکلی ایجاد میکنه؟

من از ویرایشگرهایی چون "Visual Studio 2013" و "Adobe Dreamweaver CC" استفاده میکنم.

همونطور که اشاره کردین من نوع کاراکتر رو به utf-8 without BOM تغییر دادم و مشکل حل شد. کلی ممنون

ولی اگه ممکنه نحوه ساخت فایل زبان رو کمی توضیح بدین چون میدونم روش اصولی حلش به اون شکل هست

اگر عمری بود چشم یه آموزش کامل کار با فایل زبان را می گذارم در بخش آموزش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری