• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
MONJE

مشکل بعد از درج فایل فانکشن قالب

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من وقتی فایل function.php رو قالب اضافه میکنم, همه محتویات بخش head به بخش body منقل میشن و سایت با مشکل مواجه میشه.

کسی میدونه علت چیه؟

فایل فانکشن رو هم پیوست کردم

اینم عکس سورس

14077462041.png

functions.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نظری نداره؟

اصلا کسی میدونه این فاصله ی خالی بین دو تا کوتیشن از کجا می آد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

کد های درون فانکشن قالبتون خیلی کمن شما یکی یکی کد ها رو حذف کنید ببینید مشکل از کدوم کد هستش.

البته اگه مشکل از اون نبود فایل Header.php رو اینجا پیوست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

کد های درون فانکشن قالبتون خیلی کمن شما یکی یکی کد ها رو حذف کنید ببینید مشکل از کدوم کد هستش.

البته اگه مشکل از اون نبود فایل Header.php رو اینجا پیوست کنید.

سلام

منون از پاسخ شما

من بخش به بخش ,کدهای توی فانکشن رو حذف کردم تا جایی که کلا خالی شد ولی باز هم همین مشکل بود. و وقتی نام فایل فانکشن رو عوض میکنم که وردپرس اونو نشناسه همه چی درست میشه!

فایل Header.php رو هم پیوست کردم.

header.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منون از پاسخ شما

من بخش به بخش ,کدهای توی فانکشن رو حذف کردم تا جایی که کلا خالی شد ولی باز هم همین مشکل بود. و وقتی نام فایل فانکشن رو عوض میکنم که وردپرس اونو نشناسه همه چی درست میشه!

فایل Header.php رو هم پیوست کردم.

راستی شما اول با پوسته پیشفرض وردپرس امتحان کنید ببینید مشکل همچنان وجود داره یا نه.اگه آره، خوب یه بار وردپرس رو دستی نصب کنید احتمالا مشکل حل میشه.

اگه اگه نه فقط با این پوسته مشکل داره، خوب:

توی header مشکلی نیست ظاهرا.

اگه امکانش هست فایل index.php رو هم ضمیمه کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب شما فریم ورکیه و این دستورات را از فریم ورکش می گیره نه فانکشنز قالب

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دو تا تگ اینجوری " " اضافه میکنه و باعث ایجاد فضای خالی میشه ؟

برا من خیی اتفاق افتاده ولی آخرش ندوسنتم چجوری درستش کردم !

در سورس اگه ببینید head و body درستن ولی تو inspect جابه جا میشن

من ایراد رو از ادیتوری میبینم که باهاش کد هارو ادیت میکنید اصولا nodpad + باعث ایجاد این ایرادا میشه

سعی کنید برای ادیت کد ها از ادیتور هاست استفاده کنید

ویرایش شده در توسط 980202
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دو تا تگ اینجوری " " اضافه میکنه و باعث ایجاد فضای خالی میشه ؟

برا من خیی اتفاق افتاده ولی آخرش ندوسنتم چجوری درستش کردم !

در سورس اگه ببینید head و body درستن ولی تو inspect جابه جا میشن

من ایراد رو از ادیتوری میبینم که باهاش کد هارو ادیت میکنید اصولا nodpad + باعث ایجاد این ایرادا میشه

سعی کنید برای ادیت کد ها از ادیتور هاست استفاده کنید

ادیتور ++notepad قوی ترین ادیتور جهانه فکر نکنم بشه بهش همینجوری ایراد نسبت داد

ایجاد شدن فضای خالی برمی گرده به انکدینگ اشتباه فایل ها یا استفاده از کارکترهای BOM در utf-8 یا داشتن اسپیس یا اینتر در فایلهای ASCII پی اچ پی در خارج از محدوده تگ


<?php ?>

عمده ترین دلیلش در ایران هم فارسی نویسی در داخل کدهای php قالب و استفاده نکردن از فایل ترجمه است که در اینصورت باید فایلهایی مثل functions.php رو حتما به utf-8 without BOM کانورت کرد

مشکل فضای خالی در صورت ذخیره فایل htaccess با انکدینگ utf-8 یا آپلود این فایل با فرم باینری بجای ASCII هم ممکنه به وجود بیاد

برای پیدا کردن محل دقیق مشکل باید حالت دی باگ را فعال کنید و ارور لوگهاتون رو بخونید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

قالب شما فریم ورکیه و این دستورات را از فریم ورکش می گیره نه فانکشنز قالب

ادیتور ++notepad قوی ترین ادیتور جهانه فکر نکنم بشه بهش همینجوری ایراد نسبت داد

ایجاد شدن فضای خالی برمی گرده به انکدینگ اشتباه فایل ها یا استفاده از کارکترهای BOM در utf-8 یا داشتن اسپیس یا اینتر در فایلهای ASCII پی اچ پی در خارج از محدوده تگ


<?php ?>

عمده ترین دلیلش در ایران هم فارسی نویسی در داخل کدهای php قالب و استفاده نکردن از فایل ترجمه است که در اینصورت باید فایلهایی مثل functions.php رو حتما به utf-8 without BOM کانورت کرد

مشکل فضای خالی در صورت ذخیره فایل htaccess با انکدینگ utf-8 یا آپلود این فایل با فرم باینری بجای ASCII هم ممکنه به وجود بیاد

برای پیدا کردن محل دقیق مشکل باید حالت دی باگ را فعال کنید و ارور لوگهاتون رو بخونید

سلام استاد ممنون از پاسخگویی شما

بله درسته من فقط تنظیمات مربوط به پروفایل رو به صورت فریمورک به کار بردم و بقیه توابع در همون فایل فانکشن قراردادم. این مشکلی ایجاد میکنه؟

من از ویرایشگرهایی چون "Visual Studio 2013" و "Adobe Dreamweaver CC" استفاده میکنم.

همونطور که اشاره کردین من نوع کاراکتر رو به utf-8 without BOM تغییر دادم و مشکل حل شد. کلی ممنون

ولی اگه ممکنه نحوه ساخت فایل زبان رو کمی توضیح بدین چون میدونم روش اصولی حلش به اون شکل هست

ویرایش شده در توسط MONJE
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام استاد ممنون از پاسخگویی شما

بله درسته من فقط تنظیمات مربوط به پروفایل رو به صورت فریمورک به کار بردم و بقیه توابع در همون فایل فانکشن قراردادم. این مشکلی ایجاد میکنه؟

من از ویرایشگرهایی چون "Visual Studio 2013" و "Adobe Dreamweaver CC" استفاده میکنم.

همونطور که اشاره کردین من نوع کاراکتر رو به utf-8 without BOM تغییر دادم و مشکل حل شد. کلی ممنون

ولی اگه ممکنه نحوه ساخت فایل زبان رو کمی توضیح بدین چون میدونم روش اصولی حلش به اون شکل هست

اگر عمری بود چشم یه آموزش کامل کار با فایل زبان را می گذارم در بخش آموزش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری