MONJE

مشکل بعد از درج فایل فانکشن قالب

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من وقتی فایل function.php رو قالب اضافه میکنم, همه محتویات بخش head به بخش body منقل میشن و سایت با مشکل مواجه میشه.

کسی میدونه علت چیه؟

فایل فانکشن رو هم پیوست کردم

اینم عکس سورس

14077462041.png

functions.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نظری نداره؟

اصلا کسی میدونه این فاصله ی خالی بین دو تا کوتیشن از کجا می آد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

کد های درون فانکشن قالبتون خیلی کمن شما یکی یکی کد ها رو حذف کنید ببینید مشکل از کدوم کد هستش.

البته اگه مشکل از اون نبود فایل Header.php رو اینجا پیوست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

کد های درون فانکشن قالبتون خیلی کمن شما یکی یکی کد ها رو حذف کنید ببینید مشکل از کدوم کد هستش.

البته اگه مشکل از اون نبود فایل Header.php رو اینجا پیوست کنید.

سلام

منون از پاسخ شما

من بخش به بخش ,کدهای توی فانکشن رو حذف کردم تا جایی که کلا خالی شد ولی باز هم همین مشکل بود. و وقتی نام فایل فانکشن رو عوض میکنم که وردپرس اونو نشناسه همه چی درست میشه!

فایل Header.php رو هم پیوست کردم.

header.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منون از پاسخ شما

من بخش به بخش ,کدهای توی فانکشن رو حذف کردم تا جایی که کلا خالی شد ولی باز هم همین مشکل بود. و وقتی نام فایل فانکشن رو عوض میکنم که وردپرس اونو نشناسه همه چی درست میشه!

فایل Header.php رو هم پیوست کردم.

راستی شما اول با پوسته پیشفرض وردپرس امتحان کنید ببینید مشکل همچنان وجود داره یا نه.اگه آره، خوب یه بار وردپرس رو دستی نصب کنید احتمالا مشکل حل میشه.

اگه اگه نه فقط با این پوسته مشکل داره، خوب:

توی header مشکلی نیست ظاهرا.

اگه امکانش هست فایل index.php رو هم ضمیمه کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب شما فریم ورکیه و این دستورات را از فریم ورکش می گیره نه فانکشنز قالب

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دو تا تگ اینجوری " " اضافه میکنه و باعث ایجاد فضای خالی میشه ؟

برا من خیی اتفاق افتاده ولی آخرش ندوسنتم چجوری درستش کردم !

در سورس اگه ببینید head و body درستن ولی تو inspect جابه جا میشن

من ایراد رو از ادیتوری میبینم که باهاش کد هارو ادیت میکنید اصولا nodpad + باعث ایجاد این ایرادا میشه

سعی کنید برای ادیت کد ها از ادیتور هاست استفاده کنید

ویرایش شده در توسط 980202
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دو تا تگ اینجوری " " اضافه میکنه و باعث ایجاد فضای خالی میشه ؟

برا من خیی اتفاق افتاده ولی آخرش ندوسنتم چجوری درستش کردم !

در سورس اگه ببینید head و body درستن ولی تو inspect جابه جا میشن

من ایراد رو از ادیتوری میبینم که باهاش کد هارو ادیت میکنید اصولا nodpad + باعث ایجاد این ایرادا میشه

سعی کنید برای ادیت کد ها از ادیتور هاست استفاده کنید

ادیتور ++notepad قوی ترین ادیتور جهانه فکر نکنم بشه بهش همینجوری ایراد نسبت داد

ایجاد شدن فضای خالی برمی گرده به انکدینگ اشتباه فایل ها یا استفاده از کارکترهای BOM در utf-8 یا داشتن اسپیس یا اینتر در فایلهای ASCII پی اچ پی در خارج از محدوده تگ


<?php ?>

عمده ترین دلیلش در ایران هم فارسی نویسی در داخل کدهای php قالب و استفاده نکردن از فایل ترجمه است که در اینصورت باید فایلهایی مثل functions.php رو حتما به utf-8 without BOM کانورت کرد

مشکل فضای خالی در صورت ذخیره فایل htaccess با انکدینگ utf-8 یا آپلود این فایل با فرم باینری بجای ASCII هم ممکنه به وجود بیاد

برای پیدا کردن محل دقیق مشکل باید حالت دی باگ را فعال کنید و ارور لوگهاتون رو بخونید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

قالب شما فریم ورکیه و این دستورات را از فریم ورکش می گیره نه فانکشنز قالب

ادیتور ++notepad قوی ترین ادیتور جهانه فکر نکنم بشه بهش همینجوری ایراد نسبت داد

ایجاد شدن فضای خالی برمی گرده به انکدینگ اشتباه فایل ها یا استفاده از کارکترهای BOM در utf-8 یا داشتن اسپیس یا اینتر در فایلهای ASCII پی اچ پی در خارج از محدوده تگ


<?php ?>

عمده ترین دلیلش در ایران هم فارسی نویسی در داخل کدهای php قالب و استفاده نکردن از فایل ترجمه است که در اینصورت باید فایلهایی مثل functions.php رو حتما به utf-8 without BOM کانورت کرد

مشکل فضای خالی در صورت ذخیره فایل htaccess با انکدینگ utf-8 یا آپلود این فایل با فرم باینری بجای ASCII هم ممکنه به وجود بیاد

برای پیدا کردن محل دقیق مشکل باید حالت دی باگ را فعال کنید و ارور لوگهاتون رو بخونید

سلام استاد ممنون از پاسخگویی شما

بله درسته من فقط تنظیمات مربوط به پروفایل رو به صورت فریمورک به کار بردم و بقیه توابع در همون فایل فانکشن قراردادم. این مشکلی ایجاد میکنه؟

من از ویرایشگرهایی چون "Visual Studio 2013" و "Adobe Dreamweaver CC" استفاده میکنم.

همونطور که اشاره کردین من نوع کاراکتر رو به utf-8 without BOM تغییر دادم و مشکل حل شد. کلی ممنون

ولی اگه ممکنه نحوه ساخت فایل زبان رو کمی توضیح بدین چون میدونم روش اصولی حلش به اون شکل هست

ویرایش شده در توسط MONJE
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام استاد ممنون از پاسخگویی شما

بله درسته من فقط تنظیمات مربوط به پروفایل رو به صورت فریمورک به کار بردم و بقیه توابع در همون فایل فانکشن قراردادم. این مشکلی ایجاد میکنه؟

من از ویرایشگرهایی چون "Visual Studio 2013" و "Adobe Dreamweaver CC" استفاده میکنم.

همونطور که اشاره کردین من نوع کاراکتر رو به utf-8 without BOM تغییر دادم و مشکل حل شد. کلی ممنون

ولی اگه ممکنه نحوه ساخت فایل زبان رو کمی توضیح بدین چون میدونم روش اصولی حلش به اون شکل هست

اگر عمری بود چشم یه آموزش کامل کار با فایل زبان را می گذارم در بخش آموزش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری