5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من تا چند روز پیش که از وردپرس استفاده میکردم به راحتی میتونستم عکس در مطالبم قرار بدم ولی الان کتابخانه را نمایش نمیده و همچنین وقتی عکس آپلود میکنم در نوشته قرار نمیده

خودم دوتا احتمال میزنم:

وردپرس 3.9.1

افزونه

وردپرس را دستی آپلود کردم و درست نشد

کد زیر را هم قرار دادم، باز درست نشد.


<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

الان رفتم توی هاست دیدم هر عکسی که با وردپرس آپلود کردم پرمیژن 644 گرفته

افزونه را هم غیر فعال کردم که نشد

ببخش زیاد حرف زدم،توضیحات کامل دادم که مشکل زودتر رفع بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما پاسخخودتون رو دادید

سطح دسترسی وخوندن فایل ها رو 755 یا 777 کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فراموش کردم که بگم

این کار را هم انجام دادم ولی نشد!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام افزونه‌ها را غیرفعال و با پوسته پیشفرض تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید

از وردپرس 4 استفاده میکنم .وقتی میخوام نوشته جدیدی منتشر کنم وقتی میخوام تصویری رو اضافه کنم به پستم و وردپرس برای اضافه کردن تصویر به کتابخانه چند رسانه ای میره تصاویر قبلی رو نشون نمیده. یه دایره هست که نشون میده داره لود میکنه اما هرچقدر هم که وایستی چیزی نمیاد. اما تصویر جدید میشه بارگذاری کرد و بعد از بارگذاری میکنم هم داخل کتابخانه پرونده های چند رسانه ای میاد اما باز اگه خارج بشید و دوباره بیاید داخل هیچ تصویری رو داخل کتابخانه نشون نمیده. جالب اینجانست که همینو وقتی از مسیر صفحه اصلی وردپرس، منوی رسانه، کتابخانه میرم همه تصاویری که تاحالا بارگذاری شدند رو نشون میده. و وقتی هم که پوسته را به (دیفالت ورد پرس ) بر میگردونم درست میشه .به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500