fadakweb

باز شدن تمامی لینک ها در تب جدید در وردپرس

24 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و عرض خسته نباشید

چطور میشه در سایت وردپرسی کاری کرد که تمامی لینک های موجود در سایت در تب جدید باز بشن ؟ آیا افزونه و یا کدی برای انجام این کار بصورت خودکار برای تمامی لینک های خارجی موجود در سایت و یا تمامی لینک های سایت وجود داره ؟

تشکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

کد زیر را در فایل header.php قالب قبل از تگ


</head>

قرار دهید.


<base target="_blank">

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از شما

برخی لینک ها که پیش از این با تگ <target="_blank"> وارد شدند با افزودن این کد به header سایت 2 بار باز میشن . راهی هست که فقط 1 بار اونا هم در تب جدید باز بشن ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از شما

برخی لینک ها که پیش از این با تگ <target="_blank"> وارد شدند با افزودن این کد به header سایت 2 بار باز میشن . راهی هست که فقط 1 بار اونا هم در تب جدید باز بشن ؟

مشکل از جای دیگه هست ، من خودم تستش کردم.

این کد زمانی عمل میکنه که لینک target نداشته باشه ، اگر داشته باشه ، مقدار خودش اولویت داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . ببخشید در همین خصوص 3 سؤال داشتم که گفتم تاپیک جدید باز نشه شاید بهتر باشه :

1- این کد که تمامی لینک های سایت رو در یک صفحه ی دیگه باز کنه آیا واسه سئو سایت بد نیست ؟

2- آیا از نظر سئو تفاوتی بین بازکردن لینکهای سایت در همان صفحه و باز کردن لینک های سایت در صفحه ی دیگر وجود داره یا خیر ؟

3- به نظر کسانی که تجربه ی بیشتری دارند ، کدوم یک از این دو روش برای کاربران سایت ، بهتر و کاربرپسندتره ؟ باز کردن لینک در همون صفحه و یا در صفحه ی دیگه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- این کد که تمامی لینک های سایت رو در یک صفحه ی دیگه باز کنه آیا واسه سئو سایت بد نیست ؟

2- آیا از نظر سئو تفاوتی بین بازکردن لینکهای سایت در همان صفحه و باز کردن لینک های سایت در صفحه ی دیگر وجود داره یا خیر ؟

این که واسه سئو ضرر داره یا نداره رو دقیق نمیدونم ، بستگی به محتوای سایت داره ، اگر محتوای سایت به هم مرتبط باشن یا یک مطلب دیگه داخل همون سایت باشه ، بهتره داخل همون صفحه باز بشه و اگر مرتبط نباشند ، میتونید داخل صفحه جدید باز کنید.

3- به نظر کسانی که تجربه ی بیشتری دارند ، کدوم یک از این دو روش برای کاربران سایت ، بهتر و کاربرپسندتره ؟ باز کردن لینک در همون صفحه و یا در صفحه ی دیگه ؟

بازم میگم ، بستگی به صفحه ی مقصد داره.

لینک هایی که از وب سایت خارج میشن ، حتما باید داخل پنجره جدید باز بشه.

من خودم شخصا وقتی میرم داخلی سایتی که همه لینک هاش داخل صفحه جدید باز میشه ، اذیت میشم.

نکته : گردش کاربر داخل سایت با استفاده لینک های داخلی ، باعث افزایش محبوبیت و boune rate میشود.

پس بهتره لینک هایی که ارتباط موضوعی دارن ، داخل همان صفحه باز شوند و لینک هایی که ارتباط کم تری دارند یا اصلا ارتباط موضوعی نداره ، در صفحه جدید باز شوند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باز شدن لینک داخلی سایت در تب جداگانه هیچ خاصیتی برای سایت نداره ولی می تونه مضر باشه

رباتهای گوگل کاربر را پس از ورود از طریق موتورهای جستجو پیگیری می کنند و به اندازه ای که سایت بتونه کاربرش را در خودش نگه داره به سایت امتیاز می دند که با عوض شدن تب رباتها بازدید کاربر را تمام شده فرض می کنند و این عین بستن صفحه ی سایت می مونه یعنی در واقع گذشتن از مقدار امتیازی که در اثر موندن متوالی یک کاربر در سایت می شه به دست آورد

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از دو دوست گرامی .

باز شدن لینک داخلی سایت در تب جداگانه هیچ خاصیتی برای سایت نداره ولی می تونه مضر باشه

رباتهای گوگل کاربر را پس از ورود از طریق موتورهای جستجو پیگیری می کنند و به اندازه ای که سایت بتونه کاربرش را در خودش نگه داره به سایت امتیاز می دند که با عوض شدن تب رباتها بازدید کاربر را تمام شده فرض می کنند و این عین بستن صفحه ی سایت می مونه یعنی در واقع گذشتن از مقدار امتیازی که در اثر موندن متوالی یک کاربر در سایت می شه به دست آورد

طبق صحبتهای آقای فخار ، متوجه یک اشتباه بزرگ در سایتم شدم !

البته هیچکدوم از لینکهای مطالبم به طور پیش فرض در تب جدید باز نمیشد ولی وقتی یک مطلب میزدم و میخواستم جمله ای از اون مطلب رو به یک مطلب دیگه در سایتم ربط بدم ، موقع گذاشتن پیوند ، تیک مربوط به " نمایش پیوند در پنجره/زبانه تازه " رو هم میزدم . فکر میکردم خوب باشه !!!

چون میگفتم که اگه وسط یک مطلبی ، کاربر به یک لینک برخورد کنه و بعد از کلیک روی لینک ، لینک در همون صفحه باز بشه ، از اونجاییکه مطلب رو به طور کامل نخونده ، شاید واسه کاربر زیاد خوب نباشه . واسه همین تیک رو میزدم تا در یک صفحه جدید باز بشه و مطالعه ی مطلب اصلی نیمه کاره نمونه که ظاهرا اشتباه بزرگی میکردم .

ضمنا برخی از سایتهای بزرگ خبری رو هم دیدم که اکثر پیوندهاشون در صفحات جدید باز میشه ، میخواستم بدونم که اگه یک سایت به صورت پرتالی و یا خبری باشه و موضوعات مختلفی داشته باشه و در سایدبار با استفاده از افزونه و یا کد ، مطالب مختلفی از دسته های مختلف رو قرار داده باشه ، آیا این پیوندها هم باید در همون صفحه باز شه و یا اگه در صفحه ی جداگانه هم باز شه ایرادی نداره ؟

باز هم تشکر .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

البته این روش بیشتر برای بنده کاربرد داره که یک سایت دانلود دارم و فرد با کلیک بر روی لینک دانلود به صفحه ای خارج از سایت میرفت و میخواستم تا این لینک دانلود بصورت new tab باز بشه

البته الان مشکل اساسی دیگه ای که رخ داده این هست که تمامی لینک ها بصورت net tab باز میشن . حتی مطالب مرتبط و یا مطالب محبوب و یا دسته های سایت و .. . که همون طور که دوستان ذکر کردند میتونه برای سایت مضر باشه . ای کاش راهی بود تا به واسطه اون میشه فقط لینک های دانلودی که قبلا قرار دادیم رو در new tab باز کنیم . تمامی لینک های دانلود سایت بنده با استفاده از زمینه دلخواه به سایت اضافه شدن و همین با توجه به شمار زیاد پست ها کار بنده رو برای افزودن تگ مربوطه سخت میکنه و به همین دلیل است که به دنبال یک کد می باشم که این کار رو انجام بده

به هر حال تشکر از راهنمایی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی کد زمینه ی دلخواهتون اضافه کنید


target="_blank"

یا اگر در خود زمینه لینک را ساختید کد فراخوانیش را در یک div با کلاس مشخص مثلا download-links قرار بدید و این کد را بگذارید در footer.php


<script type="text/javascript">
$(document).ready() {
$(".download-links a").each(function() {
$(this).attr("target", "_blank");
});
});
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از دو دوست گرامی .

طبق صحبتهای آقای فخار ، متوجه یک اشتباه بزرگ در سایتم شدم !

البته هیچکدوم از لینکهای مطالبم به طور پیش فرض در تب جدید باز نمیشد ولی وقتی یک مطلب میزدم و میخواستم جمله ای از اون مطلب رو به یک مطلب دیگه در سایتم ربط بدم ، موقع گذاشتن پیوند ، تیک مربوط به " نمایش پیوند در پنجره/زبانه تازه " رو هم میزدم . فکر میکردم خوب باشه !!!

چون میگفتم که اگه وسط یک مطلبی ، کاربر به یک لینک برخورد کنه و بعد از کلیک روی لینک ، لینک در همون صفحه باز بشه ، از اونجاییکه مطلب رو به طور کامل نخونده ، شاید واسه کاربر زیاد خوب نباشه . واسه همین تیک رو میزدم تا در یک صفحه جدید باز بشه و مطالعه ی مطلب اصلی نیمه کاره نمونه که ظاهرا اشتباه بزرگی میکردم .

ضمنا برخی از سایتهای بزرگ خبری رو هم دیدم که اکثر پیوندهاشون در صفحات جدید باز میشه ، میخواستم بدونم که اگه یک سایت به صورت پرتالی و یا خبری باشه و موضوعات مختلفی داشته باشه و در سایدبار با استفاده از افزونه و یا کد ، مطالب مختلفی از دسته های مختلف رو قرار داده باشه ، آیا این پیوندها هم باید در همون صفحه باز شه و یا اگه در صفحه ی جداگانه هم باز شه ایرادی نداره ؟

باز هم تشکر .

گوگل صدها آیتم برای رتبه بندی سایتها داره که حد اکثر ده درصد از کلش مربوط می شه به سئو

یعنی فرق سئوی صد در صد تا سئوی صفر در نتایج گوگل بیشتر از ده درصد اختلاف نداره مهمترین اصل گوگل داشتن هاست اختصاصی و دامین بالای ده ساله و اینکه سایت وابسته به یک اسپانسر معتبر و قوی باشه که بشه ازش نتیجه گرفت سایت داره برای دراز مدت سرمایه گذاری می کنه سایتهای بزرگ خبری که مربوط به روزنامه یا خبرگزاری ها هستد این شرایط را دارند پس دیگه براشون مسائلی مثل target پیوند پیش پا افتاده تر از رسیدگیه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.استاد پس بهتره که لینک های مطالب در قالب چه مطالبی که در سایدبار هستند و چه مطالبی که در باکس های خبری در تب جدید باز نشن؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی کد زمینه ی دلخواهتون اضافه کنید


target="_blank"

یا اگر در خود زمینه لینک را ساختید کد فراخوانیش را در یک div با کلاس مشخص مثلا download-links قرار بدید و این کد را بگذارید در footer.php


<script type="text/javascript">
$(document).ready() {
$(".download-links a").each(function() {
$(this).attr("target", "_blank");
});
});
</script>

با تشکر از شما جناب فخار

ولی مقداری ابهام برای بنده پیش اومده

الان کد های زمینه دلخواه سایت بنده برای لینک دانلود به این صورت می باشد


<?php if(get_post_custom_values('link')) : ?>
<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?><br/>

بنده اکثر لینک ها هم در زمینه دلخواه به این صورت وارد کرده ام که کد target="_blank" رو دارا نیستند


<a href="http://downlaodlink.ir/">لینک دانلود</a>

همون طور که میدونید وارد کردند کد target="_blank" برای نزدیک به 2000 پست کار ساده ای نیست . با توجه به راهنمایی شما برای این کار که فقط لینک ها دانلود در تب جدید باز بشن باید چیکار کنم ؟

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست



<?php if(get_post_custom_values('link')) : ?>
<span class="download-links">
<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?><br/>
</span>

و


<script type="text/javascript">
$(document).ready() {
$(".download-links a").each(function() {
$(this).attr("target", "_blank");
});
});
</script>

رو هم بگذارید توی footer.php ابهامش رو من متوجه نمی شم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزيز

مي گم توي internet explorer توي يه پنجره جديد بازش مي كنه

راهي هست كه fixش كنم؟

ویرایش شده در توسط desatir7316
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزيز

مي گم توي internet explorer توي يه پنجره جديد بازش مي كنه

راهي هست كه fixش كنم؟

من متوجه سئوال نشدم کامل توضیح بدید لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مي خوام لينك هام توي يه تب جديد باز بشن

از <base target="_blank"> استفاده كردم ولي توي ie توي يه پنجره جديد باز مي كنه به جاي تب جديد

راه حلش چيه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ie کلا اینطوره و نمی شه کاریش کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کد زیر را در فایل header.php قالب قبل از تگ


</head>

قرار دهید.


<base target="_blank">

این کد که قرار دادم لینک ها در تب جدید باز میشن اما من می خوام وقتی لینکی در تب جدید باز میشه به صورت background باشه .یعنی کاربر در اون صفحه ای که روی لینک کلیک می کند قرار بگیره و تب جدید مانند مرورگر قایرفاکس در کنارش باز بشه و کاربر به اون صفحه هدایت نشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر من تا زمانی که لازم نباشه از target=_blank استفاده نکنید ، اینکه همه لینکها target=_blank بشن ، زیاد جالب نیست ، و یکم آزاردهنده هس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به نظر من تا زمانی که لازم نباشه از target=_blank استفاده نکنید ، اینکه همه لینکها target=_blank بشن ، زیاد جالب نیست ، و یکم آزاردهنده هس

ممنونم

پس هیچ راهکاری واسه اون مشکل نیست؟

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان من از

arget=_blank استفاده میکنم منتهی یک جا در سایت نمی خوام لینک ها در تب جدید باز بشه و اون دکمه فرستادن دیدگاه هست که وقتی کاربر روی اون کلیک می کند یه تب جدید باز میشه من می خوام این قسمت در تب جدید باز نشه و توی همون صفحه بمون

خیلی ممنون میشم راهنمایی فرمایید

ویرایش شده در توسط chem
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام ولی من میخوام تمام لینک های سایتم در صفحه جدید باز شن.

همه لینکها target=_blank هم همین کد رو دارن.ولی در صفحه جدید باز نمیشن.

قبلا در صفحه جدید باز میشدن ولی مدتیه که باز نمیشن فکر کنم با بروزرسانی افزونه سئو اینطور شد.

افزونه ای سراغ ندارین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینرو بگذارید تو header.php قبل از بسته شدن تگ head

<base target="_blank">

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟