• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
mahdi.a

استایل دلخواه موزیک پلیر HTML5

29 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ...

تو سرچی که داخل انجمن کردم فقط دو تا تاپیک مشابه تاپیکی بود که من الان دادم. یکی اقا ایمان زده بود ولی مربوط به پلیر فلش بود یکی هم اقا مرتضی داده بود که اونم خیلی کلی گفته بود. -_-

من میخوام موزیک پلیرم فقط 3 تا پارامتر داشته باشه.

1- play

2- time

3- اون خطی که با پخش موزیک شروع به پر شدن میکنه

فقط بگید این 3 پارامتر رو چه جوری میتونم بیارم. ممنون میشم

نمونه اشو برای درک بهتر پیوست کردم براتون دوستان .

post-649-0-11478600-1408013280_thumb.png

باز هم ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دقیقاً از کدوم افزونه استفاده می‌کنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه نمیخوام استفاده کنم دوست عزیز ... میخوام از پلیر خود وردپرس HTML5 استفاده کنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون دوست عزیز ...

من از این سایت میخوام پیش برم. http://brianshim.com/webtricks/style-the-wordpress-3-6-media-player/

منتهی یه چیزایش گنگه برام !

مثلا اینکه این به همون موزیک پلیر خود وردپرس استایل میده ؟

بعدش من متوجه نشدم این چه جوری میخواد استایل بده !!! یعنی باید چه کنیم ؟! خودش زده که با استفاده از سایت http://mediaelementjs.com/ و استایل زیر میتونید تغییر بدید !!!

میشه بیشتر توضیح بدی ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره موزیک پلیر پیشفرض وردپرس همون mediaelementjs هست.

کد های سی اس اسی را که میده باید تو فایل style.css قرار بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره موزیک پلیر پیشفرض وردپرس همون mediaelementjs هست.

کد های سی اس اسی را که میده باید تو فایل style.css قرار بدید.

خب دیگه مشکل همینه !!! وقتی کدهای استایل رو اضافه میکنم تغییری ایجاد نمیشه !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد جی کوئری را در فایل header.php قرار دادید؟

ویرایش شده در توسط One

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدوم کد ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<script type="text/javascript">// <![CDATA[
// hide the Media Player until the page fully loads
jQuery('.audio-controls').hide();
jQuery(document).ready(function() {
jQuery('.audio-controls').show();
});
// ]]></script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اره دوست من. قرار میدم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کش مرورگر رو خالی کنید.

فایده نداره دوست من. اگر بخوام شبیه اون عکسی که پیوست کردم درست کنم با همین تگ پلیر وردپرس باید چه کار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما با استفاده از سی اس اس و کلاس هایی که در سایت هایی که دادم وجود دارند میتونید به همون شکل در بیارید. (فقط به سی اس اس نیاز دارید)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما با استفاده از سی اس اس و کلاس هایی که در سایت هایی که دادم وجود دارند میتونید به همون شکل در بیارید. (فقط به سی اس اس نیاز دارید)

خب.

الان اول باید تگ پلیر که به صورت زیر هستش رو توو جایی دلخواه بزاریم .


<audio controls="controls"><source src="..." type="audio/mp3" /></audio>

بعد باید اون کد جی کوئری رو قبل از تگ head بزارم.

بعد هم کدهای css رو بزاریم توی فایل style .

مگه همین روشش نیست ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شورتکد پلیر دیفالت این شکلیه


[audio mp3="http://example.ir/audio.mp3"][/audio]

حتما باید ار شورتکد اسثفاده کرد ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره چون به اون شکل پلیر مرورگر لود میشه و نمیشه تغییری در اون انجام داد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

والا من گشتم زیاد چون با شورت کد کار نکردم الان بلد نیستم حقیقت. چه جوری باید از شورت کد استفاده کنم ؟ فک کنم قالب باید از شورت کد پشتیبانی کنه . درسته ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر کار کردن با شورت کد براتون مشکل هست میتونید بالای ادیتور افزودن پرونده چند رسانه ای را بزنید و از اون قسمت فایل صدا را قرار بدید

http://codex.wordpress.org/Audio_Shortcode

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه داشی نمیخوام اونجوری باشه. اگر بگید که چه جوری به قالب خاصیت شورتکد رو اضافه کنم ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما شورتکدی را که دادم به کار ببرید و نیازی به تعریف در قالب نیست چون شورتکد خود وردپرس هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما شورتکدی را که دادم به کار ببرید و نیازی به تعریف در قالب نیست چون شورتکد خود وردپرس هست

اخه من شورتکد رو که وارد میکنم، همون کد میادش تو قالب !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از قسمت ادیتور متنی وارد میکنید؟ از قسمت ویرایشگر دیداری وارد نکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از قسمت ادیتور متنی وارد میکنید؟ از قسمت ویرایشگر دیداری وارد نکنید

دوست من، من میخوام از این کد تو فایل index.php قالب استفاده کنم نه تو پستها یا برگه ها !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری