• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
mahdi.a

استایل دلخواه موزیک پلیر HTML5

29 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ...

تو سرچی که داخل انجمن کردم فقط دو تا تاپیک مشابه تاپیکی بود که من الان دادم. یکی اقا ایمان زده بود ولی مربوط به پلیر فلش بود یکی هم اقا مرتضی داده بود که اونم خیلی کلی گفته بود. -_-

من میخوام موزیک پلیرم فقط 3 تا پارامتر داشته باشه.

1- play

2- time

3- اون خطی که با پخش موزیک شروع به پر شدن میکنه

فقط بگید این 3 پارامتر رو چه جوری میتونم بیارم. ممنون میشم

نمونه اشو برای درک بهتر پیوست کردم براتون دوستان .

post-649-0-11478600-1408013280_thumb.png

باز هم ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقاً از کدوم افزونه استفاده می‌کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه نمیخوام استفاده کنم دوست عزیز ... میخوام از پلیر خود وردپرس HTML5 استفاده کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز ...

من از این سایت میخوام پیش برم. http://brianshim.com/webtricks/style-the-wordpress-3-6-media-player/

منتهی یه چیزایش گنگه برام !

مثلا اینکه این به همون موزیک پلیر خود وردپرس استایل میده ؟

بعدش من متوجه نشدم این چه جوری میخواد استایل بده !!! یعنی باید چه کنیم ؟! خودش زده که با استفاده از سایت http://mediaelementjs.com/ و استایل زیر میتونید تغییر بدید !!!

میشه بیشتر توضیح بدی ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره موزیک پلیر پیشفرض وردپرس همون mediaelementjs هست.

کد های سی اس اسی را که میده باید تو فایل style.css قرار بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره موزیک پلیر پیشفرض وردپرس همون mediaelementjs هست.

کد های سی اس اسی را که میده باید تو فایل style.css قرار بدید.

خب دیگه مشکل همینه !!! وقتی کدهای استایل رو اضافه میکنم تغییری ایجاد نمیشه !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد جی کوئری را در فایل header.php قرار دادید؟

ویرایش شده در توسط One
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم کد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<script type="text/javascript">// <![CDATA[
// hide the Media Player until the page fully loads
jQuery('.audio-controls').hide();
jQuery(document).ready(function() {
jQuery('.audio-controls').show();
});
// ]]></script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره دوست من. قرار میدم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کش مرورگر رو خالی کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کش مرورگر رو خالی کنید.

فایده نداره دوست من. اگر بخوام شبیه اون عکسی که پیوست کردم درست کنم با همین تگ پلیر وردپرس باید چه کار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما با استفاده از سی اس اس و کلاس هایی که در سایت هایی که دادم وجود دارند میتونید به همون شکل در بیارید. (فقط به سی اس اس نیاز دارید)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما با استفاده از سی اس اس و کلاس هایی که در سایت هایی که دادم وجود دارند میتونید به همون شکل در بیارید. (فقط به سی اس اس نیاز دارید)

خب.

الان اول باید تگ پلیر که به صورت زیر هستش رو توو جایی دلخواه بزاریم .


<audio controls="controls"><source src="..." type="audio/mp3" /></audio>

بعد باید اون کد جی کوئری رو قبل از تگ head بزارم.

بعد هم کدهای css رو بزاریم توی فایل style .

مگه همین روشش نیست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد پلیر دیفالت این شکلیه


[audio mp3="http://example.ir/audio.mp3"][/audio]

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد پلیر دیفالت این شکلیه


[audio mp3="http://example.ir/audio.mp3"][/audio]

حتما باید ار شورتکد اسثفاده کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره چون به اون شکل پلیر مرورگر لود میشه و نمیشه تغییری در اون انجام داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من گشتم زیاد چون با شورت کد کار نکردم الان بلد نیستم حقیقت. چه جوری باید از شورت کد استفاده کنم ؟ فک کنم قالب باید از شورت کد پشتیبانی کنه . درسته ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر کار کردن با شورت کد براتون مشکل هست میتونید بالای ادیتور افزودن پرونده چند رسانه ای را بزنید و از اون قسمت فایل صدا را قرار بدید

http://codex.wordpress.org/Audio_Shortcode

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه داشی نمیخوام اونجوری باشه. اگر بگید که چه جوری به قالب خاصیت شورتکد رو اضافه کنم ممنون میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما شورتکدی را که دادم به کار ببرید و نیازی به تعریف در قالب نیست چون شورتکد خود وردپرس هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما شورتکدی را که دادم به کار ببرید و نیازی به تعریف در قالب نیست چون شورتکد خود وردپرس هست

اخه من شورتکد رو که وارد میکنم، همون کد میادش تو قالب !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از قسمت ادیتور متنی وارد میکنید؟ از قسمت ویرایشگر دیداری وارد نکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از قسمت ادیتور متنی وارد میکنید؟ از قسمت ویرایشگر دیداری وارد نکنید

دوست من، من میخوام از این کد تو فایل index.php قالب استفاده کنم نه تو پستها یا برگه ها !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری