• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
mahdi.a

استایل دلخواه موزیک پلیر HTML5

29 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ...

تو سرچی که داخل انجمن کردم فقط دو تا تاپیک مشابه تاپیکی بود که من الان دادم. یکی اقا ایمان زده بود ولی مربوط به پلیر فلش بود یکی هم اقا مرتضی داده بود که اونم خیلی کلی گفته بود. -_-

من میخوام موزیک پلیرم فقط 3 تا پارامتر داشته باشه.

1- play

2- time

3- اون خطی که با پخش موزیک شروع به پر شدن میکنه

فقط بگید این 3 پارامتر رو چه جوری میتونم بیارم. ممنون میشم

نمونه اشو برای درک بهتر پیوست کردم براتون دوستان .

post-649-0-11478600-1408013280_thumb.png

باز هم ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دقیقاً از کدوم افزونه استفاده می‌کنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه نمیخوام استفاده کنم دوست عزیز ... میخوام از پلیر خود وردپرس HTML5 استفاده کنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون دوست عزیز ...

من از این سایت میخوام پیش برم. http://brianshim.com/webtricks/style-the-wordpress-3-6-media-player/

منتهی یه چیزایش گنگه برام !

مثلا اینکه این به همون موزیک پلیر خود وردپرس استایل میده ؟

بعدش من متوجه نشدم این چه جوری میخواد استایل بده !!! یعنی باید چه کنیم ؟! خودش زده که با استفاده از سایت http://mediaelementjs.com/ و استایل زیر میتونید تغییر بدید !!!

میشه بیشتر توضیح بدی ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره موزیک پلیر پیشفرض وردپرس همون mediaelementjs هست.

کد های سی اس اسی را که میده باید تو فایل style.css قرار بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره موزیک پلیر پیشفرض وردپرس همون mediaelementjs هست.

کد های سی اس اسی را که میده باید تو فایل style.css قرار بدید.

خب دیگه مشکل همینه !!! وقتی کدهای استایل رو اضافه میکنم تغییری ایجاد نمیشه !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد جی کوئری را در فایل header.php قرار دادید؟

ویرایش شده در توسط One

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدوم کد ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<script type="text/javascript">// <![CDATA[
// hide the Media Player until the page fully loads
jQuery('.audio-controls').hide();
jQuery(document).ready(function() {
jQuery('.audio-controls').show();
});
// ]]></script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اره دوست من. قرار میدم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کش مرورگر رو خالی کنید.

فایده نداره دوست من. اگر بخوام شبیه اون عکسی که پیوست کردم درست کنم با همین تگ پلیر وردپرس باید چه کار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما با استفاده از سی اس اس و کلاس هایی که در سایت هایی که دادم وجود دارند میتونید به همون شکل در بیارید. (فقط به سی اس اس نیاز دارید)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما با استفاده از سی اس اس و کلاس هایی که در سایت هایی که دادم وجود دارند میتونید به همون شکل در بیارید. (فقط به سی اس اس نیاز دارید)

خب.

الان اول باید تگ پلیر که به صورت زیر هستش رو توو جایی دلخواه بزاریم .


<audio controls="controls"><source src="..." type="audio/mp3" /></audio>

بعد باید اون کد جی کوئری رو قبل از تگ head بزارم.

بعد هم کدهای css رو بزاریم توی فایل style .

مگه همین روشش نیست ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شورتکد پلیر دیفالت این شکلیه


[audio mp3="http://example.ir/audio.mp3"][/audio]

حتما باید ار شورتکد اسثفاده کرد ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره چون به اون شکل پلیر مرورگر لود میشه و نمیشه تغییری در اون انجام داد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

والا من گشتم زیاد چون با شورت کد کار نکردم الان بلد نیستم حقیقت. چه جوری باید از شورت کد استفاده کنم ؟ فک کنم قالب باید از شورت کد پشتیبانی کنه . درسته ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر کار کردن با شورت کد براتون مشکل هست میتونید بالای ادیتور افزودن پرونده چند رسانه ای را بزنید و از اون قسمت فایل صدا را قرار بدید

http://codex.wordpress.org/Audio_Shortcode

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه داشی نمیخوام اونجوری باشه. اگر بگید که چه جوری به قالب خاصیت شورتکد رو اضافه کنم ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما شورتکدی را که دادم به کار ببرید و نیازی به تعریف در قالب نیست چون شورتکد خود وردپرس هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما شورتکدی را که دادم به کار ببرید و نیازی به تعریف در قالب نیست چون شورتکد خود وردپرس هست

اخه من شورتکد رو که وارد میکنم، همون کد میادش تو قالب !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از قسمت ادیتور متنی وارد میکنید؟ از قسمت ویرایشگر دیداری وارد نکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از قسمت ادیتور متنی وارد میکنید؟ از قسمت ویرایشگر دیداری وارد نکنید

دوست من، من میخوام از این کد تو فایل index.php قالب استفاده کنم نه تو پستها یا برگه ها !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری