• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
M.Javad

ساخت خبرخوان به وسیله iframe

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من در یک سایت برای نمایش مطالب یه سایت دیگه یا همون آر اس اس از این کد استفاده کردم


<?php include_once(ABSPATH.WPINC.'/rss.php');
wp_rss('http://zar.ir/rss/NewArticles.aspx?cid=2609', 4); ?>

که این کد 4 مطلب از آدرسی که بهش دادم رو تو سایت من نشون میده و وقتی روش کلیک میکنی میره به اون سایت

حالا من میخوام وقتی روش کلیک میکنه از طریق آیفرم تو سایت خودم همون مطلب رو در سایت دیگه نشون بده در واقع از سایت من خارج نشه ولی با آیفرم مطلب رو تو سایت دیگه نشون بده

باید چیکار کنم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.لطفا به این سایت یه نگاه بندازید

http://www.boursenews.ir/fa/news/129...AF%D8%A7%D8%B1

قسمت سایدبار سمت راست/خبرخوان رو مشاهده کنید

تمام لینک ها از سایت های دیگه هستش و نکته جالب اینجاست که وقتی روش کلیک میکنی به جای اینکه بره تو سایت مورد نظر توی همین سایت به صورت iframe مطلب رو نمایش میده

من فقط تونستم خبرهای سایت های دیگه رو توی سایتم به صورت لینک قرار بدم ولی وقتی روش کلیک میشه میره به سایت مقابل.منم میخوام مثل این سایت به صورت iframe تو سایت خودم باز بشه

کسی میدونه چطوری میشه انجام داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع fetch_feed میتوانید لیست رو بدست بیارید

و تارگت رو برابر iframe قرار دهید

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/fetch_feed

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با تابع fetch_feed میتوانید لیست رو بدست بیارید

و تارگت رو برابر iframe قرار دهید

http://codex.wordpre...ence/fetch_feed

میشه کدشو بدید؟

کد کاملشو که تارگتش آی فریم باشه و قسمت آدرس سایت هم باشه

من از این کد استفاده میکنم


<?php include_once(ABSPATH.WPINC.'/rss.php');
wp_rss('http://www.tabnak.ir/fa/rss/6', 4); ?>

فقط مشکل ینه که وقتی روش کلیک میکنی تو سایت خودش باز میشه من میخوام به صورت آی فریم توی سایت خودم باز شه

ویرایش شده در توسط M.Javad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جوابتون رو دادند کد کامل هم در لینکی که گذاشتند موجوده اگر یه سری بهش می زدید


<h2><?php _e( 'Recent news from Some-Other Blog:', 'my-text-domain' ); ?></h2>
<?php // Get RSS Feed(s)
include_once( ABSPATH . WPINC . '/feed.php' );
// Get a SimplePie feed object from the specified feed source.
$rss = fetch_feed( 'http://example.com/rss/feed/goes/here' );
if ( ! is_wp_error( $rss ) ) : // Checks that the object is created correctly
// Figure out how many total items there are, but limit it to 5.
$maxitems = $rss->get_item_quantity( 5 );
// Build an array of all the items, starting with element 0 (first element).
$rss_items = $rss->get_items( 0, $maxitems );
endif;
?>
<ul>
<?php if ( $maxitems == 0 ) : ?>
<li><?php _e( 'No items', 'my-text-domain' ); ?></li>
<?php else : ?>
<?php // Loop through each feed item and display each item as a hyperlink. ?>
<?php foreach ( $rss_items as $item ) : ?>
<li>
<a href="frame.php?u=<?php echo esc_url( $item->get_permalink() ); ?>"
title="<?php printf( __( 'Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_date('j F Y | g:i a') ); ?>">
<?php echo esc_html( $item->get_title() ); ?>
</a>
</li>
<?php endforeach; ?>
<?php endif; ?>
</ul>

و کد frame.php


<html>
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
<title>Untitled 12</title>
</head>
<?php if(isset($_GET['u'])) {
$u = $_GET['u'];
}
else {
wp_redirect(home_url());
}
?>
<frameset rows="64,*">
<frame name="header" noresize="noresize" scrolling="no">
<frame name="main" src="<?php echo $u;?>">
<noframes>
<body>
<p>This page uses frames, but your browser doesn't support them.</p>
</body>
</noframes>
</frameset>
</html>

[sharedmedia=tutorials:tutorials:300]

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی من باید یه صفحه جدید با نام frame.php بسازم و کد دومی رو توش قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من صفحه frame.php رو ساختم و کد دوم رو هم بهش دادم ولی وقتی روی یه لینک خبری کلیک میکنم این پیام رو میده توی صفحه frame.php

شما درحال تلاش برای دسترسی به برگه ای هستید که در اینجا وجود ندارد . همچنین ممکن است این برگه حذف یا منتقل شده باشد .

جزئیات بیشتر در:

http://www.home.bourstahlil.ir/frame.php?u=http://www.talanews.com/fa/%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B9%D8%B5%D8%A7%D9%8A-%D8%B3%D9%81%D9%8A%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86%D8%AF%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%86%D9%88%D9%8A%D9%86-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%B4%D8%AF-29437.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل فریم رو توی روت سایتتون قرار بدید.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قرار دادم دیگه

منظور شما توی روت هاست هستش یا توی فولدر قالب؟!

چون من توی فولدر خود قالب قرار دادم

مشکل از اون نیست :|

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر داخل پوشه قالب بگذارید نشانیش می شه


<?php bloginfo('template_directory');?>/frame.php

و اگر همونطوری که فرمودند در روت سایت بگذارید همان نشانی صحیحه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه منظورتون این کده


<a href="<?php bloginfo('template_directory');?>/frame.php
?u=<?php echo esc_url( $item->get_permalink() ); ?>"

که عرض کنم کلا اررور داد :)

فکر نکنم مشکل ز آدرس دهی باشه من داخل فولدر قالب گذاشتم فقط پیامی که میده انگار باید برگه ساخته بشه براش!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدیه که من قرار دادم داخل سایت


<?php // Get RSS Feed(s)
include_once( ABSPATH . WPINC . 'frame.php' );
// Get a SimplePie feed object from the specified feed source.
$rss = fetch_feed( 'http://www.talanews.com/fa/component/option,com_ninjarsssyndicator/feed_id,1/format,raw/lang,fa/' );
if ( ! is_wp_error( $rss ) ) : // Checks that the object is created correctly
// Figure out how many total items there are, but limit it to 5.
$maxitems = $rss->get_item_quantity( 4 );
// Build an array of all the items, starting with element 0 (first element).
$rss_items = $rss->get_items( 0, $maxitems );
endif;
?>
<?php if ( $maxitems == 0 ) : ?>
<li><?php _e( 'No items', 'my-text-domain' ); ?></li>
<?php else : ?>
<?php // Loop through each feed item and display each item as a hyperlink. ?>
<?php foreach ( $rss_items as $item ) : ?>
<li>
<a href="frame.php?u=<?php echo esc_url( $item->get_permalink() ); ?>"
title="<?php printf( __( 'Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_date('j F Y | g:i a') ); ?>">
<?php echo esc_html( $item->get_title() ); ?>
</a>
</li>
<?php endforeach; ?>
<?php endif; ?>

ولی وقتی روی یه لینک خبر کلیک میکنم این صفحه میاد

http://www.home.bourstahlil.ir/frame.php?u=http://www.talanews.com/fa/%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B9%D9%88%D9%82-29438.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خیلی بد نیست که شما هم بخواهی مشکلت حل بشه و هم حاضر نشی یک صفحه آموزش را بخوانی؟

بهتر بود لینکی که گذاشته بودم را باز می کردید و یکبار از اول تا آخرش را مطالعه می کردید


<a href="<?php bloginfo('template_directory');?>/frame.php?u=<?php echo esc_url( $item->get_permalink() ); ?>"

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد گرامی من هم اون مقاله رو خوندم هم کاری که گفتید قبلش انجام دادم و گفتم که اررور میده

الان این چیزی که شما گفتید رو مجددا گذاشتم ولی در صفحه frame.php این خطا رو میده

Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/boursamo/bourstahlil.ir/home/wp-content/themes/Silver/frame.php on line 10

اینم خطای لاین 10


<?php
/**
* Theme: silverOrchid
* Theme URL: http://gazpo.com/2012/04/silverorchid
* Created: April 2012
* Author: Sami Ch.
* URL: http://gazpo.com
*
**/
get_header();
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما چرا اینقدر پیچیدش می کنی دوست عزیز

تابع

[/size]
get_header();

توی کدوم آموزش گفته شده که استفاده بشه

فایل frame.php رذا از پوشه قالب به روت سایت منتقل کنید و کدها را به شکل اول برگردونید و استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما چرا اینقدر پیچیدش می کنی دوست عزیز

تابع

[/size]
get_header();

توی کدوم آموزش گفته شده که استفاده بشه

فایل frame.php رذا از پوشه قالب به روت سایت منتقل کنید و کدها را به شکل اول برگردونید و استفاده کنید

ممنون درست شد ولی آخه من چون میخواستم قالبش از قالب سایت پیروی کنه گفتم تابع get_header رو بزارم تا حداقل بالای صفحه که خالیه هدر سایت اصلی رو نشون بده

به نظرتون نمیشه همچین کاری کرد؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط برای سوال آخر قسمتی که لینک های سایت مورد نظر رو نمایش میده چند خط خطا هم در کنارش داره که من هرکاری کردم برطرف نشد لطفا یه بررسی بکنید ممنون میشم


Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access /home/boursamo/bourstahlil.ir/home/wp-includesframe.php in /home/boursamo/bourstahlil.ir/home/wp-content/themes/Silver/rightbar2.php on line 28 Warning: include_once(/home/boursamo/bourstahlil.ir/home/wp-includesframe.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/boursamo/bourstahlil.ir/home/wp-content/themes/Silver/rightbar2.php on line 28 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/boursamo/bourstahlil.ir/home/wp-includesframe.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/boursamo/bourstahlil.ir/home/wp-content/themes/Silver/rightbar2.php on line 28

اینم کد خط 28


include_once( ABSPATH . WPINC . 'frame.php' );

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اگر مطابق آموزش جلو می رفتید این مشکلات را نداشتید

برای اینکه صفحه فریم از قالب سایت پیروی کنه راهش اینه که تمپلیت بسازید که کلا بحثش جداست

جنس این صفحه شما فریمه نه لازمه اینکلود بشه جایی نه چیزی توش اینکلود می شه

شما لوگو و احیانا منویی اگر دارید می تونید توی اون فایل html که برای سر صفحه ساختید بگذارید

اما اگر قصدتون نمایش در داخل قالب خود سایته باید از frame خارج بشید و iframe بسازید

برای اینکار هم اول باتید page template بسازید که آموزشش خودش یک آموزش کاملا جدا را می طلبه و من فعلا فرصتش رو ندارم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آها آره اصن به اون کد نیاز نبود بازم ممنون استاد

شرمنده خیلی اذیت تون کردم :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در 10/18/2014 at 19:00، imanfakhar گفته است :

شما اگر مطابق آموزش جلو می رفتید این مشکلات را نداشتید

برای اینکه صفحه فریم از قالب سایت پیروی کنه راهش اینه که تمپلیت بسازید که کلا بحثش جداست

جنس این صفحه شما فریمه نه لازمه اینکلود بشه جایی نه چیزی توش اینکلود می شه

شما لوگو و احیانا منویی اگر دارید می تونید توی اون فایل html که برای سر صفحه ساختید بگذارید

اما اگر قصدتون نمایش در داخل قالب خود سایته باید از frame خارج بشید و iframe بسازید

برای اینکار هم اول باتید page template بسازید که آموزشش خودش یک آموزش کاملا جدا را می طلبه و من فعلا فرصتش رو ندارم

سلام من یک سایت خبرخوان با همین روشی که شما گفتید ساختم و برای هر دسته بندی از سه فید استفاده کردم و تنها مشکلی که دارم اینه که بعد از هر 20 دقیقه رفرش فید ها سایت خیلی خیلی خیلی دیر لود میشه میخواستم شما یه نگاه به کدها بندازید ببینید آیا راهی هستش که کدها بهینه تر باشه تا انقدر دیر لود نشه سایت؟!

کد باکس مطالب فید

<article class="article">
						<div class="title">
							<div class="circle" style="background:<?php echo $color ?>;"></div>
							<h3><a><?php echo $name ?></a></h3>
							<div class="line" style="border:1px solid <?php echo $color ?>;"></div>
						</div>
						<?php // Get RSS Feed(s)
include_once( ABSPATH . WPINC . '/feed.php' );
// Get a SimplePie feed object from the specified feed source.
$rss = fetch_feed(array( ''.$link1.'',''.$link2.'',''.$link3.'' ));
if ( ! is_wp_error( $rss ) ) : // Checks that the object is created correctly
    // Figure out how many total items there are, but limit it to 5.
    $maxitems = $rss->get_item_quantity( 10 );
    // Build an array of all the items, starting with element 0 (first element).
    $rss_items = $rss->get_items( 0, $maxitems );
endif;
?>
						<ul>
							 <?php if ( $maxitems == 0 ) : ?>
							<li><?php _e( 'بدون مطلب', 'my-text-domain' ); ?></li>
								<?php else : ?>
								<?php // Loop through each feed item and display each item as a hyperlink. ?>
								<?php foreach ( $rss_items as $item ) : ?>
							<li>
								<h2><a href="frame.php?u=<?php echo esc_url( $item->get_permalink() ); ?>" target="_blank"> <?php echo $item->get_title(); ?></a></h2>
								<span style="display:<?php echo $display; ?>" class="tooltiptext hidden-xs"><?php echo esc_html( $item->get_description() ); ?></span>
							</li>
							 <?php endforeach; endif; ?>
						</ul>
					</article>

کد رفرش فید ها بعد از 20 دقیقه

add_filter( 'wp_feed_cache_transient_lifetime', 
   create_function('$a', 'return 1200;') );

آدرس سایت : http://akhbartop.ir/

ویرایش شده در توسط M.Javad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من سرچ هم زدم و از simplepie هم استفاده کردم ولی سرعت لود سایت هیچ فرقی نکرد

<?php
// Include the SimplePie library
// For 1.0-1.2:
#require_once('simplepie.inc');
// For 1.3+:
require_once('autoloader.php');


// Create a new SimplePie object
$feed = new SimplePie();

// Instead of only passing in one feed url, we'll pass in an array of three
$feed->set_feed_url(array(
    ''.$link1.'',
    ''.$link2.'',
    ''.$link3.''
));
 $feed->set_item_limit(3);
 $feed->set_cache_duration(300);
// Initialize the feed object
$feed->init();

// This will work if all of the feeds accept the same settings.
$feed->handle_content_type();
?>
                        <ul>
                            <?php foreach ($feed->get_items(0,9) as $item): ?>
                            <li>
                                <h2><a href="frame.php?u=<?php echo $item->get_permalink(); ?>" target="_blank"><?php echo $item->get_title(); ?></a></h2>
                                <span style="display:<?php echo $display; ?>" class="tooltiptext hidden-xs"><?php echo esc_html( $item->get_description() ); ?></span>
                            </li>
                                <?php endforeach; ?>
                        </ul> 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری