• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
sos

چگونه به این ستون از دیتابیس دسترسی پیدا کنم

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یه دیتابیس دارم که یه ستونش محتواش مثل اینه (1 2 3 , 4 5 6 , 7 8 9) و من نمیتونم اعداد داخلشون رو به صورت تک تک فرابخونمش و بعد آپدیتش کنم

مثال : نام دیتابیس mydb

تیبل : mytable

توی این تیبل رکورد های زیادی داریم که با ای دی میخونیمش مثلا از رکوردی با id =20

هر آی دی هم ستون های زیادی داره و اینجا ستون مثلا mycol رو میخوایم

اما مشکل اصلیم این جاست داده های ستون "mycol" مثلا به صورت زیر هست :

1 2 3 , 4 5 6 , 7 8 9

یعنی اعداد فوق به صورت یکجا ( با فاصله و کاما) توی فقط ستون mycol از رکوردی با آی دی 20 که در تیبل mytable و در دیتابیس mydb قرار گرفتند.

به طور خلاصه : من چطور میتونم مثلا عدد های 5 یا 4 رو فرابخونم که بعد آپدیتشون کنم به یه عدد دیگه ای مثلا 5 رو بگیرم و به 0 آپدیت کنم

یعنی خروجی بشه این :

1 2 3 , 4 0 6 , 7 8 9

60525318616046058944.png

ویرایش شده در توسط sos

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب شما اول مقدار ستون mycol رو میگیرید

select mycol from mydb where id=20

بعد مقادیری رو که نیاز دارید تغییر میدی مثلا

$mycol = str_replace('5','3',$mycol);

و در نهایت اون سطر رو بروز میکنید

update mydb set mycol='$mycol' where id=20

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب شما اول مقدار ستون mycol رو میگیرید

select mycol from mydb where id=20

بعد مقادیری رو که نیاز دارید تغییر میدی مثلا

$mycol = str_replace('5','3',$mycol);

و در نهایت اون سطر رو بروز میکنید

update mydb set mycol='$mycol' where id=20

واقعا ممنونم اما یه سوال اگر مثلا چندتا 5 توی این ستون داشته باشیم اون وقت همه رو تغییر میده ؟ اگر این طوری باشه مشکل سازه و به نظرم اگر یه شرط دیگه اضاف بشه که معین کنه کدوم جایگاه تغییر کنه ممنون میشم . مثلا این باشه :


1 0 5,2 5 25, 8 5 5

عددا 3 تا 3 تا با کاما جدا شدن و هر سه عدد هم مستقل هستند .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای این کار اگه مکان اون عددی که باید عوض بشه رو میدونید ،میتونین با استفاده از تابع substr_replace این کارو انجام بدین

مقدار پارامتر length میگه چه تعداد کاراکتر رو جابجا کنه که شما میتونین 1 قرار بدید


substr_replace([i]string,replacement,start,length[/i])
http://www.w3schools.com/php/func_string_substr_replace.asp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای این کار اگه مکان اون عددی که باید عوض بشه رو میدونید ،میتونین با استفاده از تابع substr_replace این کارو انجام بدین

مقدار پارامتر length میگه چه تعداد کاراکتر رو جابجا کنه که شما میتونین 1 قرار بدید


substr_replace([i]string,replacement,start,length[/i])
http://www.w3schools.com/php/func_string_substr_replace.asp

آیا راه دیگه ای نیست که بشه جایگاه هر یک از این اعداد رو تعیین کنیم چون شمارش کاراکتر و جایگزینی وقتی اعداد دورقمی میشن دردسر سازه.

آیا تابعی نیست که بتونه مثل ماتریس درآیه ها رو فرابخونه چون فاصله و کاما مشخصه .

اصلا یه سوال دیگه به این نوع ورودی چی میگن یعنی این ورودی های یک ماتریس 3در3 هستند یا اصلا چی هستند آخه من نفهمیدم چی هستند 3 تا عدد که با فاصله از هم جدا و هر سه تایی با کاما جدا میشن .


1 0 5,2 5 25, 8 5 5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اصلا یه راه حل دیگه به ذهنم رسید ببنید آیا با منطق php جور درمیاد و میشه نوشتش یا نه ؟

ما بیام این داده های رو به ماتریس تبدیل کنیم اون وقت دیگه راحت میشه تک تک فراخوندشون .

من به توابع php آشنایی ندارم شاید الگوریتمم نشدنی باشه اما گفتم بگم نظر دوستان رو هم بدونم .

یه تابع بیاد کل "

1 0 5,2 5 25, 8 5 5

" رو بخونه و بعد یه حلقه ی تکرار به اندازه ی تعداد کاراکتر های این عبارت تعیین کنیم وتوش یه شرط و یک ماتریس 3*3 بزاریم که از کاراکتر اول شروع کنه به خوندن اگر کاراکتر اول عدد بود بزاره توی درایه ی اول ماتریس بعد کاراکتر دوم روبخونه اگر باز عدد بود عدد قبلی رو در 10 ضرب کنه و با این عدد کاراکتر دوم جمع کنه و توی درایه ی اول ماتریس قرار بده اما اگر عدد نبود و فاصله بود بره کاراکتر سوم رو چک کنه و عددش رو برداره بیاره بزاره توی درآیه ی دوم وقتی به کاما رسید بره سطر بعدی .

خداییش خودمم موندم چیکار کنم تا بتونم اعداد این ستون رو تک تک صدا کنم .

ویرایش شده در توسط sos

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با کد زیر من تونستم کاما ها رو جدا کنم اما هنوز نتونستم بقیش رو بنویسم

محتوای ستون از نوع string هست


<?php
$ingredientsStr = "1 0 5,2 5 25, 8 5 5";
$ingredientsArr = explode(",", $ingredientsStr);
foreach ($ingredientsArr as $i) {
print $i . "<br>";
}
?>

خروجی :


1 0 5
2 5 25
8 5 5

اما بقیش رو هنوز نمیدونم که چطور خروجی فوق رو تبدیل به یک ماتریس 3*3 کنم

ویرایش شده در توسط sos

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با کد زیر تبدیل میشه به ماتریس

$ingredientsStr = "1 0 5,2 5 25, 8 5 5";
$ingredientsArr = explode(",", $ingredientsStr);
$ret = array();
foreach ($ingredientsArr as $i) {
$ret[] = explode(' ',$i);
}

var_dump($ret);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید