• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
sos

چگونه به این ستون از دیتابیس دسترسی پیدا کنم

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یه دیتابیس دارم که یه ستونش محتواش مثل اینه (1 2 3 , 4 5 6 , 7 8 9) و من نمیتونم اعداد داخلشون رو به صورت تک تک فرابخونمش و بعد آپدیتش کنم

مثال : نام دیتابیس mydb

تیبل : mytable

توی این تیبل رکورد های زیادی داریم که با ای دی میخونیمش مثلا از رکوردی با id =20

هر آی دی هم ستون های زیادی داره و اینجا ستون مثلا mycol رو میخوایم

اما مشکل اصلیم این جاست داده های ستون "mycol" مثلا به صورت زیر هست :

1 2 3 , 4 5 6 , 7 8 9

یعنی اعداد فوق به صورت یکجا ( با فاصله و کاما) توی فقط ستون mycol از رکوردی با آی دی 20 که در تیبل mytable و در دیتابیس mydb قرار گرفتند.

به طور خلاصه : من چطور میتونم مثلا عدد های 5 یا 4 رو فرابخونم که بعد آپدیتشون کنم به یه عدد دیگه ای مثلا 5 رو بگیرم و به 0 آپدیت کنم

یعنی خروجی بشه این :

1 2 3 , 4 0 6 , 7 8 9

60525318616046058944.png

ویرایش شده در توسط sos

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب شما اول مقدار ستون mycol رو میگیرید

select mycol from mydb where id=20

بعد مقادیری رو که نیاز دارید تغییر میدی مثلا

$mycol = str_replace('5','3',$mycol);

و در نهایت اون سطر رو بروز میکنید

update mydb set mycol='$mycol' where id=20

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب شما اول مقدار ستون mycol رو میگیرید

select mycol from mydb where id=20

بعد مقادیری رو که نیاز دارید تغییر میدی مثلا

$mycol = str_replace('5','3',$mycol);

و در نهایت اون سطر رو بروز میکنید

update mydb set mycol='$mycol' where id=20

واقعا ممنونم اما یه سوال اگر مثلا چندتا 5 توی این ستون داشته باشیم اون وقت همه رو تغییر میده ؟ اگر این طوری باشه مشکل سازه و به نظرم اگر یه شرط دیگه اضاف بشه که معین کنه کدوم جایگاه تغییر کنه ممنون میشم . مثلا این باشه :


1 0 5,2 5 25, 8 5 5

عددا 3 تا 3 تا با کاما جدا شدن و هر سه عدد هم مستقل هستند .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای این کار اگه مکان اون عددی که باید عوض بشه رو میدونید ،میتونین با استفاده از تابع substr_replace این کارو انجام بدین

مقدار پارامتر length میگه چه تعداد کاراکتر رو جابجا کنه که شما میتونین 1 قرار بدید


substr_replace([i]string,replacement,start,length[/i])
http://www.w3schools.com/php/func_string_substr_replace.asp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای این کار اگه مکان اون عددی که باید عوض بشه رو میدونید ،میتونین با استفاده از تابع substr_replace این کارو انجام بدین

مقدار پارامتر length میگه چه تعداد کاراکتر رو جابجا کنه که شما میتونین 1 قرار بدید


substr_replace([i]string,replacement,start,length[/i])
http://www.w3schools.com/php/func_string_substr_replace.asp

آیا راه دیگه ای نیست که بشه جایگاه هر یک از این اعداد رو تعیین کنیم چون شمارش کاراکتر و جایگزینی وقتی اعداد دورقمی میشن دردسر سازه.

آیا تابعی نیست که بتونه مثل ماتریس درآیه ها رو فرابخونه چون فاصله و کاما مشخصه .

اصلا یه سوال دیگه به این نوع ورودی چی میگن یعنی این ورودی های یک ماتریس 3در3 هستند یا اصلا چی هستند آخه من نفهمیدم چی هستند 3 تا عدد که با فاصله از هم جدا و هر سه تایی با کاما جدا میشن .


1 0 5,2 5 25, 8 5 5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اصلا یه راه حل دیگه به ذهنم رسید ببنید آیا با منطق php جور درمیاد و میشه نوشتش یا نه ؟

ما بیام این داده های رو به ماتریس تبدیل کنیم اون وقت دیگه راحت میشه تک تک فراخوندشون .

من به توابع php آشنایی ندارم شاید الگوریتمم نشدنی باشه اما گفتم بگم نظر دوستان رو هم بدونم .

یه تابع بیاد کل "

1 0 5,2 5 25, 8 5 5

" رو بخونه و بعد یه حلقه ی تکرار به اندازه ی تعداد کاراکتر های این عبارت تعیین کنیم وتوش یه شرط و یک ماتریس 3*3 بزاریم که از کاراکتر اول شروع کنه به خوندن اگر کاراکتر اول عدد بود بزاره توی درایه ی اول ماتریس بعد کاراکتر دوم روبخونه اگر باز عدد بود عدد قبلی رو در 10 ضرب کنه و با این عدد کاراکتر دوم جمع کنه و توی درایه ی اول ماتریس قرار بده اما اگر عدد نبود و فاصله بود بره کاراکتر سوم رو چک کنه و عددش رو برداره بیاره بزاره توی درآیه ی دوم وقتی به کاما رسید بره سطر بعدی .

خداییش خودمم موندم چیکار کنم تا بتونم اعداد این ستون رو تک تک صدا کنم .

ویرایش شده در توسط sos

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با کد زیر من تونستم کاما ها رو جدا کنم اما هنوز نتونستم بقیش رو بنویسم

محتوای ستون از نوع string هست


<?php
$ingredientsStr = "1 0 5,2 5 25, 8 5 5";
$ingredientsArr = explode(",", $ingredientsStr);
foreach ($ingredientsArr as $i) {
print $i . "<br>";
}
?>

خروجی :


1 0 5
2 5 25
8 5 5

اما بقیش رو هنوز نمیدونم که چطور خروجی فوق رو تبدیل به یک ماتریس 3*3 کنم

ویرایش شده در توسط sos

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با کد زیر تبدیل میشه به ماتریس

$ingredientsStr = "1 0 5,2 5 25, 8 5 5";
$ingredientsArr = explode(",", $ingredientsStr);
$ret = array();
foreach ($ingredientsArr as $i) {
$ret[] = explode(' ',$i);
}

var_dump($ret);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.