• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
sos

چگونه به این ستون از دیتابیس دسترسی پیدا کنم

8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

یه دیتابیس دارم که یه ستونش محتواش مثل اینه (1 2 3 , 4 5 6 , 7 8 9) و من نمیتونم اعداد داخلشون رو به صورت تک تک فرابخونمش و بعد آپدیتش کنم

مثال : نام دیتابیس mydb

تیبل : mytable

توی این تیبل رکورد های زیادی داریم که با ای دی میخونیمش مثلا از رکوردی با id =20

هر آی دی هم ستون های زیادی داره و اینجا ستون مثلا mycol رو میخوایم

اما مشکل اصلیم این جاست داده های ستون "mycol" مثلا به صورت زیر هست :

1 2 3 , 4 5 6 , 7 8 9

یعنی اعداد فوق به صورت یکجا ( با فاصله و کاما) توی فقط ستون mycol از رکوردی با آی دی 20 که در تیبل mytable و در دیتابیس mydb قرار گرفتند.

به طور خلاصه : من چطور میتونم مثلا عدد های 5 یا 4 رو فرابخونم که بعد آپدیتشون کنم به یه عدد دیگه ای مثلا 5 رو بگیرم و به 0 آپدیت کنم

یعنی خروجی بشه این :

1 2 3 , 4 0 6 , 7 8 9

60525318616046058944.png

ویرایش شده در توسط sos
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما اول مقدار ستون mycol رو میگیرید

select mycol from mydb where id=20

بعد مقادیری رو که نیاز دارید تغییر میدی مثلا

$mycol = str_replace('5','3',$mycol);

و در نهایت اون سطر رو بروز میکنید

update mydb set mycol='$mycol' where id=20

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما اول مقدار ستون mycol رو میگیرید

select mycol from mydb where id=20

بعد مقادیری رو که نیاز دارید تغییر میدی مثلا

$mycol = str_replace('5','3',$mycol);

و در نهایت اون سطر رو بروز میکنید

update mydb set mycol='$mycol' where id=20

واقعا ممنونم اما یه سوال اگر مثلا چندتا 5 توی این ستون داشته باشیم اون وقت همه رو تغییر میده ؟ اگر این طوری باشه مشکل سازه و به نظرم اگر یه شرط دیگه اضاف بشه که معین کنه کدوم جایگاه تغییر کنه ممنون میشم . مثلا این باشه :


1 0 5,2 5 25, 8 5 5

عددا 3 تا 3 تا با کاما جدا شدن و هر سه عدد هم مستقل هستند .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای این کار اگه مکان اون عددی که باید عوض بشه رو میدونید ،میتونین با استفاده از تابع substr_replace این کارو انجام بدین

مقدار پارامتر length میگه چه تعداد کاراکتر رو جابجا کنه که شما میتونین 1 قرار بدید


substr_replace([i]string,replacement,start,length[/i])
http://www.w3schools.com/php/func_string_substr_replace.asp

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای این کار اگه مکان اون عددی که باید عوض بشه رو میدونید ،میتونین با استفاده از تابع substr_replace این کارو انجام بدین

مقدار پارامتر length میگه چه تعداد کاراکتر رو جابجا کنه که شما میتونین 1 قرار بدید


substr_replace([i]string,replacement,start,length[/i])
http://www.w3schools.com/php/func_string_substr_replace.asp

آیا راه دیگه ای نیست که بشه جایگاه هر یک از این اعداد رو تعیین کنیم چون شمارش کاراکتر و جایگزینی وقتی اعداد دورقمی میشن دردسر سازه.

آیا تابعی نیست که بتونه مثل ماتریس درآیه ها رو فرابخونه چون فاصله و کاما مشخصه .

اصلا یه سوال دیگه به این نوع ورودی چی میگن یعنی این ورودی های یک ماتریس 3در3 هستند یا اصلا چی هستند آخه من نفهمیدم چی هستند 3 تا عدد که با فاصله از هم جدا و هر سه تایی با کاما جدا میشن .


1 0 5,2 5 25, 8 5 5

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اصلا یه راه حل دیگه به ذهنم رسید ببنید آیا با منطق php جور درمیاد و میشه نوشتش یا نه ؟

ما بیام این داده های رو به ماتریس تبدیل کنیم اون وقت دیگه راحت میشه تک تک فراخوندشون .

من به توابع php آشنایی ندارم شاید الگوریتمم نشدنی باشه اما گفتم بگم نظر دوستان رو هم بدونم .

یه تابع بیاد کل "

1 0 5,2 5 25, 8 5 5

" رو بخونه و بعد یه حلقه ی تکرار به اندازه ی تعداد کاراکتر های این عبارت تعیین کنیم وتوش یه شرط و یک ماتریس 3*3 بزاریم که از کاراکتر اول شروع کنه به خوندن اگر کاراکتر اول عدد بود بزاره توی درایه ی اول ماتریس بعد کاراکتر دوم روبخونه اگر باز عدد بود عدد قبلی رو در 10 ضرب کنه و با این عدد کاراکتر دوم جمع کنه و توی درایه ی اول ماتریس قرار بده اما اگر عدد نبود و فاصله بود بره کاراکتر سوم رو چک کنه و عددش رو برداره بیاره بزاره توی درآیه ی دوم وقتی به کاما رسید بره سطر بعدی .

خداییش خودمم موندم چیکار کنم تا بتونم اعداد این ستون رو تک تک صدا کنم .

ویرایش شده در توسط sos
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با کد زیر من تونستم کاما ها رو جدا کنم اما هنوز نتونستم بقیش رو بنویسم

محتوای ستون از نوع string هست


<?php
$ingredientsStr = "1 0 5,2 5 25, 8 5 5";
$ingredientsArr = explode(",", $ingredientsStr);
foreach ($ingredientsArr as $i) {
print $i . "<br>";
}
?>

خروجی :


1 0 5
2 5 25
8 5 5

اما بقیش رو هنوز نمیدونم که چطور خروجی فوق رو تبدیل به یک ماتریس 3*3 کنم

ویرایش شده در توسط sos
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با کد زیر تبدیل میشه به ماتریس

$ingredientsStr = "1 0 5,2 5 25, 8 5 5";
$ingredientsArr = explode(",", $ingredientsStr);
$ret = array();
foreach ($ingredientsArr as $i) {
$ret[] = explode(' ',$i);
}

var_dump($ret);

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.