vsg24

نمایش سرچ باکس در زیر هدر سایت

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخوام سمت چپ منوی زیر هدر که خالیه یه کادر سرچ (مثل مال سایت اندرویدیها) قرار بدم ولی نمیدونم چه طوری؟؟؟

در ضمن قالب رو هم با آرتیستیر ساختم

آدرس سایتم: www.app4mobile.ir

این هم محتوای header.php


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type') ?>; charset=<?php bloginfo('charset') ?>" />
<title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); ?></title>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url') ?>" type="text/css" media="screen" />
<!--[if IE 6]><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.ie6.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->
<!--[if IE 7]><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.ie7.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->
<?php if(WP_VERSION < 3.0): ?>
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php printf(__('%s RSS Feed', THEME_NS), get_bloginfo('name')); ?>" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="<?php printf(__('%s Atom Feed', THEME_NS), get_bloginfo('name')); ?>" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" />
<?php endif; ?>
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php
remove_action('wp_head', 'wp_generator');
wp_enqueue_script('jquery');
if ( is_singular() && get_option( 'thread_comments' ) ) {
wp_enqueue_script( 'comment-reply' );
}
wp_head(); ?>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/script.js"></script>
</head>
<body <?php if(function_exists('body_class')) body_class(); ?>>
<div id="art-main">
<div class="cleared reset-box"></div>
<div class="art-box art-sheet">
<div class="art-box-body art-sheet-body">
<div class="art-header">
<div class="art-headerobject"></div>
<div class="art-logo">
</div>
</div>
<div class="cleared reset-box"></div>
<div class="art-bar art-nav">
<div class="art-nav-outer">
<?php
echo theme_get_menu(array(
'source' => theme_get_option('theme_menu_source'),
'depth' => theme_get_option('theme_menu_depth'),
'menu' => 'primary-menu',
'class' => 'art-hmenu'
)
);
?>
</div>
</div>
<div class="cleared reset-box"></div>

ویرایش شده در توسط vsg24
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کاری که شما می خواین انجام بدید ، نیاز به کد نویسی و ویرایش فایل style داره و به این راحتی ها انجام نمیشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین

شما با html و css تا چه حد آشنایی دارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کاری که شما می خواین انجام بدید ، نیاز به کد نویسی و ویرایش فایل style داره و به این راحتی ها انجام نمیشه

همچین چیزی نیست

خودم کدش رو دارم، قرارش هم دادم توی header.php ولی جاش اونجایی که میخوام نیست. مسئله همین جا هست.

css هم که فک کنم برای تغییر رنگ و فونت و اندازس

سلام

به انجمن خوش اومدین

شما با html و css تا چه حد آشنایی دارید؟

تا حدودی

اگه میتونید فایل header رو برام تغییر بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر قالبتون فایل searchform.php رو داره یک باکس بسازید طبق کد زیر


<div class="searchbox">
<?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
</div>

اگر نه یک باکس با کدهای زیر


<div class="searchbox">
<form method="get" name="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" value="<?php the_search_query(); ?>" name="s" />
<input class="search-button" type="submit" name="search" value="جستجو" />
</form>
</div>

کد را در محل مد نظرتون بگذارید استایل های اولیه رو هم بدید اگر در استایل بندی به مشکلی خوردید مشکلتون رو که توضیح بدید حل می شه

همچین چیزی نیست

خودم کدش رو دارم، قرارش هم دادم توی header.php ولی جاش اونجایی که میخوام نیست. مسئله همین جا هست.

css هم که فک کنم برای تغییر رنگ و فونت و اندازس

تا حدودی

اگه میتونید فایل header رو برام تغییر بدید

css برای جایگذاری هم هست و تمام آرایش html رو به عهده داره

سایتتون آنلاینه؟

اگر هست آدرس اگر نه توضیحات دقیق که سرجاش نیست یعنی کجاست .و شما می خواهید کجا باشه ترجیحا روی عکس

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام گفتید سایتم آنلاینه یا نه

بله آنلاینه

www.app4mobile.ir

تو سایت میبینید که دکمه های صفحه نخست، ورود و غیره که زیر هدر هستند تو سمت راست قرار دارند من میخوام سرچ باکس سمت چپ که خالیه قرار بگیره

لطفا کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پست بالایی شما ایمان عزیز کد رو دادن. پست رو خوندید؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال مشابه:

یک فایل php ساختم. استایل و کد سرچ رو درونش قرار دادم و در یک پوشه دلخواه آپلود کردم.

1. چطور فراخوانی کنم (تلاشهام بی نتیجه بوده)

2. به طور پیشفرض روی هدر قرار نمی گیرد و با کد margin هم دقیقا در جای دلخواه قرار نمی گیرد(میخواهم میانه سمت چپ هدر قرار بگیرد)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع include یا get_template_part

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_template_part

با margin , padding تنظیم کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir