• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
vsg24

نمایش سرچ باکس در زیر هدر سایت

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخوام سمت چپ منوی زیر هدر که خالیه یه کادر سرچ (مثل مال سایت اندرویدیها) قرار بدم ولی نمیدونم چه طوری؟؟؟

در ضمن قالب رو هم با آرتیستیر ساختم

آدرس سایتم: www.app4mobile.ir

این هم محتوای header.php


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type') ?>; charset=<?php bloginfo('charset') ?>" />
<title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); ?></title>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url') ?>" type="text/css" media="screen" />
<!--[if IE 6]><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.ie6.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->
<!--[if IE 7]><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.ie7.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->
<?php if(WP_VERSION < 3.0): ?>
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php printf(__('%s RSS Feed', THEME_NS), get_bloginfo('name')); ?>" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="<?php printf(__('%s Atom Feed', THEME_NS), get_bloginfo('name')); ?>" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" />
<?php endif; ?>
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php
remove_action('wp_head', 'wp_generator');
wp_enqueue_script('jquery');
if ( is_singular() && get_option( 'thread_comments' ) ) {
wp_enqueue_script( 'comment-reply' );
}
wp_head(); ?>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/script.js"></script>
</head>
<body <?php if(function_exists('body_class')) body_class(); ?>>
<div id="art-main">
<div class="cleared reset-box"></div>
<div class="art-box art-sheet">
<div class="art-box-body art-sheet-body">
<div class="art-header">
<div class="art-headerobject"></div>
<div class="art-logo">
</div>
</div>
<div class="cleared reset-box"></div>
<div class="art-bar art-nav">
<div class="art-nav-outer">
<?php
echo theme_get_menu(array(
'source' => theme_get_option('theme_menu_source'),
'depth' => theme_get_option('theme_menu_depth'),
'menu' => 'primary-menu',
'class' => 'art-hmenu'
)
);
?>
</div>
</div>
<div class="cleared reset-box"></div>

ویرایش شده در توسط vsg24
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کاری که شما می خواین انجام بدید ، نیاز به کد نویسی و ویرایش فایل style داره و به این راحتی ها انجام نمیشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین

شما با html و css تا چه حد آشنایی دارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کاری که شما می خواین انجام بدید ، نیاز به کد نویسی و ویرایش فایل style داره و به این راحتی ها انجام نمیشه

همچین چیزی نیست

خودم کدش رو دارم، قرارش هم دادم توی header.php ولی جاش اونجایی که میخوام نیست. مسئله همین جا هست.

css هم که فک کنم برای تغییر رنگ و فونت و اندازس

سلام

به انجمن خوش اومدین

شما با html و css تا چه حد آشنایی دارید؟

تا حدودی

اگه میتونید فایل header رو برام تغییر بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر قالبتون فایل searchform.php رو داره یک باکس بسازید طبق کد زیر


<div class="searchbox">
<?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
</div>

اگر نه یک باکس با کدهای زیر


<div class="searchbox">
<form method="get" name="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" value="<?php the_search_query(); ?>" name="s" />
<input class="search-button" type="submit" name="search" value="جستجو" />
</form>
</div>

کد را در محل مد نظرتون بگذارید استایل های اولیه رو هم بدید اگر در استایل بندی به مشکلی خوردید مشکلتون رو که توضیح بدید حل می شه

همچین چیزی نیست

خودم کدش رو دارم، قرارش هم دادم توی header.php ولی جاش اونجایی که میخوام نیست. مسئله همین جا هست.

css هم که فک کنم برای تغییر رنگ و فونت و اندازس

تا حدودی

اگه میتونید فایل header رو برام تغییر بدید

css برای جایگذاری هم هست و تمام آرایش html رو به عهده داره

سایتتون آنلاینه؟

اگر هست آدرس اگر نه توضیحات دقیق که سرجاش نیست یعنی کجاست .و شما می خواهید کجا باشه ترجیحا روی عکس

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام گفتید سایتم آنلاینه یا نه

بله آنلاینه

www.app4mobile.ir

تو سایت میبینید که دکمه های صفحه نخست، ورود و غیره که زیر هدر هستند تو سمت راست قرار دارند من میخوام سرچ باکس سمت چپ که خالیه قرار بگیره

لطفا کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پست بالایی شما ایمان عزیز کد رو دادن. پست رو خوندید؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال مشابه:

یک فایل php ساختم. استایل و کد سرچ رو درونش قرار دادم و در یک پوشه دلخواه آپلود کردم.

1. چطور فراخوانی کنم (تلاشهام بی نتیجه بوده)

2. به طور پیشفرض روی هدر قرار نمی گیرد و با کد margin هم دقیقا در جای دلخواه قرار نمی گیرد(میخواهم میانه سمت چپ هدر قرار بگیرد)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع include یا get_template_part

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_template_part

با margin , padding تنظیم کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس