vsg24

نمایش سرچ باکس در زیر هدر سایت

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخوام سمت چپ منوی زیر هدر که خالیه یه کادر سرچ (مثل مال سایت اندرویدیها) قرار بدم ولی نمیدونم چه طوری؟؟؟

در ضمن قالب رو هم با آرتیستیر ساختم

آدرس سایتم: www.app4mobile.ir

این هم محتوای header.php


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type') ?>; charset=<?php bloginfo('charset') ?>" />
<title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); ?></title>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url') ?>" type="text/css" media="screen" />
<!--[if IE 6]><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.ie6.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->
<!--[if IE 7]><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.ie7.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]-->
<?php if(WP_VERSION < 3.0): ?>
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php printf(__('%s RSS Feed', THEME_NS), get_bloginfo('name')); ?>" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="<?php printf(__('%s Atom Feed', THEME_NS), get_bloginfo('name')); ?>" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" />
<?php endif; ?>
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php
remove_action('wp_head', 'wp_generator');
wp_enqueue_script('jquery');
if ( is_singular() && get_option( 'thread_comments' ) ) {
wp_enqueue_script( 'comment-reply' );
}
wp_head(); ?>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/script.js"></script>
</head>
<body <?php if(function_exists('body_class')) body_class(); ?>>
<div id="art-main">
<div class="cleared reset-box"></div>
<div class="art-box art-sheet">
<div class="art-box-body art-sheet-body">
<div class="art-header">
<div class="art-headerobject"></div>
<div class="art-logo">
</div>
</div>
<div class="cleared reset-box"></div>
<div class="art-bar art-nav">
<div class="art-nav-outer">
<?php
echo theme_get_menu(array(
'source' => theme_get_option('theme_menu_source'),
'depth' => theme_get_option('theme_menu_depth'),
'menu' => 'primary-menu',
'class' => 'art-hmenu'
)
);
?>
</div>
</div>
<div class="cleared reset-box"></div>

ویرایش شده در توسط vsg24
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کاری که شما می خواین انجام بدید ، نیاز به کد نویسی و ویرایش فایل style داره و به این راحتی ها انجام نمیشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین

شما با html و css تا چه حد آشنایی دارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کاری که شما می خواین انجام بدید ، نیاز به کد نویسی و ویرایش فایل style داره و به این راحتی ها انجام نمیشه

همچین چیزی نیست

خودم کدش رو دارم، قرارش هم دادم توی header.php ولی جاش اونجایی که میخوام نیست. مسئله همین جا هست.

css هم که فک کنم برای تغییر رنگ و فونت و اندازس

سلام

به انجمن خوش اومدین

شما با html و css تا چه حد آشنایی دارید؟

تا حدودی

اگه میتونید فایل header رو برام تغییر بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر قالبتون فایل searchform.php رو داره یک باکس بسازید طبق کد زیر


<div class="searchbox">
<?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
</div>

اگر نه یک باکس با کدهای زیر


<div class="searchbox">
<form method="get" name="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" value="<?php the_search_query(); ?>" name="s" />
<input class="search-button" type="submit" name="search" value="جستجو" />
</form>
</div>

کد را در محل مد نظرتون بگذارید استایل های اولیه رو هم بدید اگر در استایل بندی به مشکلی خوردید مشکلتون رو که توضیح بدید حل می شه

همچین چیزی نیست

خودم کدش رو دارم، قرارش هم دادم توی header.php ولی جاش اونجایی که میخوام نیست. مسئله همین جا هست.

css هم که فک کنم برای تغییر رنگ و فونت و اندازس

تا حدودی

اگه میتونید فایل header رو برام تغییر بدید

css برای جایگذاری هم هست و تمام آرایش html رو به عهده داره

سایتتون آنلاینه؟

اگر هست آدرس اگر نه توضیحات دقیق که سرجاش نیست یعنی کجاست .و شما می خواهید کجا باشه ترجیحا روی عکس

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام گفتید سایتم آنلاینه یا نه

بله آنلاینه

www.app4mobile.ir

تو سایت میبینید که دکمه های صفحه نخست، ورود و غیره که زیر هدر هستند تو سمت راست قرار دارند من میخوام سرچ باکس سمت چپ که خالیه قرار بگیره

لطفا کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پست بالایی شما ایمان عزیز کد رو دادن. پست رو خوندید؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال مشابه:

یک فایل php ساختم. استایل و کد سرچ رو درونش قرار دادم و در یک پوشه دلخواه آپلود کردم.

1. چطور فراخوانی کنم (تلاشهام بی نتیجه بوده)

2. به طور پیشفرض روی هدر قرار نمی گیرد و با کد margin هم دقیقا در جای دلخواه قرار نمی گیرد(میخواهم میانه سمت چپ هدر قرار بگیرد)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع include یا get_template_part

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_template_part

با margin , padding تنظیم کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم