ahmadsoft

ایجاد صفحه دسته ها

7 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام . ی مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید .

قالب من فایل category نداشت پس تصمیم گرفتم خودم براش درست کنم . حالا هر کدی امتحان میکنم نمیشه . میخوام یه چیزی مثه عکس بشه یعنی مثلا تو منوی روی دسته که کلیک میکنم صفحه ای که باز میشه پستای اون دسته نمایش داده بشن . ممنون میشم کمکم کنید

post-662-0-94835900-1408370721_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از فایل single.php یه کپی بگیرید و کد نمایش متن مطلب رو ازش حذف کنید و یکمی هم تغییرات ظاهری با css بهش بدید میشه همون category.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد نمایش متن مطلبو حذف کنم کافیه یعنی؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز نیست محتوای فایل تغییر کنه. کدهای نمایش مطلب که داخل single هست با کدهای داخل Category دقیقا یکسانه. فقط اسم فایل باید تغییر کنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوسته عزیز برای نمایش دسته ها شما نیاز به ساخت category.php دارید...

آیا قالبتون مثله تصویری که دادید تو صفحه اصلیتون همینجوریه شکلش؟؟؟ اگه هست کد index.php قالبتون رو قرار بدید

برای ساخت دسته بندی ها index.php با کمی تغییر تبدیل میشه به صفحه دسته بندی ها...نیازی به تغییر single نیست اگه ایندکستون مثله عکس هستش

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسیار ممنونم از همه ی دوستان . فقط یک سوال کوچیک دیگه . چطوری ی دکمه بزارم تو همین صفحه دسته ها به اسم ادامه مطلب ؟؟؟ کدشو اگه بدید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عنوان را میتوانید تغییر دهید

<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title() ?></a>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟