• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
Ghasem Paran

بهترین font برای وب سایت

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من داخل وب سایتم فونت tahoma استفاده میکنم.

اما متاسفانه فونتی که من دارم ، بیشتر حروف رو از هم جدا نشون میدهد.

سایت بنده 3 زبانه هست. (فارسی ، عربی ، انگلیسی)

میخواستم یک فونت خوب برای استفاده در وب سایت ، که هر 3 زبان رو درست نشون بدهد بهم معرفی کنید.

ممنون

post-2969-0-15942900-1408394164_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه آدرس بدین آنلاین ببینم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از ژنراتور آقای فخار بهره ببرید

http://mandegarweb.c...tor/farsi-font/

همه فونتی هم دارد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فونت Mitra یا B Mitra خیلی خوبه حتی از B Yekan بهتره و خوانایی خیلی خوبی داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همون تاهوما رو پیشنهاد میکنم

چون یه فونت استاندارد هست

البته فونت جدید ویندوز 8 هم خوبه

ولی همون تاهوما کاربرپسند تر هست و مهمتر اینکه با همه زبانها هماهنگ هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون که ی رو اونجوری مینویسه در واقع اصل زبان هست!

چون میدونید که ما توی عربی 2 تا ی داریم که یکیشون توی ویندوز به صورت فاصله دار نوشته میشه!

شاید کیبورد شما این حرف رو جای حرف اصلی ی گذاشته که میتونید اون رو ویرایش کنید (با نرم افزار هایی مثل Keyboard layout editor) و یا میتونید ی دیگه رو پیدا کنید.

اگر هم دنبال یه فونت فارسی و خوشگل میگردید من خودم از فونت Yekan خیلی خوشم میاد.

میتونید از فونت تاهوما ویرایش شده برای کاربران پارسی زبان هم بهره ببرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه آدرس بدین آنلاین ببینم؟

متاسفانه فعلا روی localhost هست.

از ژنراتور آقای فخار بهره ببرید

http://mandegarweb.c...tor/farsi-font/

همه فونتی هم دارد

ژنراتور فقط برای فونت های فارسی هست

سلام

فونت Mitra یا B Mitra خیلی خوبه حتی از B Yekan بهتره و خوانایی خیلی خوبی داره

برای فارسی و عربی هم جواب میده ؟

من همون تاهوما رو پیشنهاد میکنم

چون یه فونت استاندارد هست

البته فونت جدید ویندوز 8 هم خوبه

ولی همون تاهوما کاربرپسند تر هست و مهمتر اینکه با همه زبانها هماهنگ هست

خب دوست عزیز بنده هم عرض کردم از tahoma استفاده میکنم اینجوری شده.

کدوم فونت ویندوز 8 ؟

اون که ی رو اونجوری مینویسه در واقع اصل زبان هست!

چون میدونید که ما توی عربی 2 تا ی داریم که یکیشون توی ویندوز به صورت فاصله دار نوشته میشه!

شاید کیبورد شما این حرف رو جای حرف اصلی ی گذاشته که میتونید اون رو ویرایش کنید (با نرم افزار هایی مثل Keyboard layout editor) و یا میتونید ی دیگه رو پیدا کنید.

اگر هم دنبال یه فونت فارسی و خوشگل میگردید من خودم از فونت Yekan خیلی خوشم میاد.

میتونید از فونت تاهوما ویرایش شده برای کاربران پارسی زبان هم بهره ببرید

با فونت های دیگه بهتر نشون داده میشه ، من فونتی میخوام که با هر 3 زبان سازگار باشه و زیبا باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثل این که فونت tahoma ی بنده مشکل داره.

font-face رو برمیدارم ، بیشتر حروف درست میشه.

Tahoma.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید تنها فونتی که هم برای انگلیسی هم فارسی کار بده فلن تاهوما هست و برای فارسی تنها میترا عالی هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید تنها فونتی که هم برای انگلیسی هم فارسی کار بده فلن تاهوما هست و برای فارسی تنها میترا عالی هست

ممنون

از فونت tahoma ی ویندوز کپی گرفتم و استفاده کردم ، درست شد :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

از فونت tahoma ی ویندوز کپی گرفتم و استفاده کردم ، درست شد :)

فونت تاهوما نیازی به font-face نداره استفاده از فونت فیس فقط باعث کندی سایتتون و لود دیرتر می شه

فونتهای استاندارد یونی کد که در تمام ویندوزها مشترکند را مستقیما با font-family اضافه کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فونت تاهوما نیازی به font-face نداره استفاده از فونت فیس فقط باعث کندی سایتتون و لود دیرتر می شه

فونتهای استاندارد یونی کد که در تمام ویندوزها مشترکند را مستقیما با font-family اضافه کنید

من روی ubuntu و اندروید بدون

font-face سایتم رو بالا آوردم ، اصلا درست نمایش داده نمیشد.

فونت تاهوما

3.07 MB شده :o

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اندرویید بهتره از فونت Arial استفاده کنید

فونت تاهومای 3 مگابایتی شما کراش شده یا ویروسیه از یک سایت معتبر فونت بگیرید و دانلودش کنید تاهوما 600 کیلوبایته

برای نمایش درست فونت روی آیفون و اندرویید باید فونت را svg کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای اندرویید بهتره از فونت Arial استفاده کنید

فونت تاهومای 3 مگابایتی شما کراش شده یا ویروسیه از یک سایت معتبر فونت بگیرید و دانلودش کنید تاهوما 600 کیلوبایته

برای نمایش درست فونت روی آیفون و اندرویید باید فونت را svg کنید

من فونت تاهومای داخل ویندوز رو کپی کردم و با سایت http://onlinefontconverter.com به فرمت های eot و svg و ttf و woff تبدیلش کردم و استفاده میکنم.

همش با هم 3 مگابایت شده.


@font-face {
font-family: 'Tahoma';
src: url('../fonts/Tahoma.eot');
src: url('../fonts/Tahoma.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('../fonts/Tahoma.woff') format('woff'),
url('../fonts/Tahoma.ttf') format('truetype'),
url('../fonts/Tahoma.svg') format('svg');
}

با فونت Arial اون جوری که میخوام نمایش داده نمیشه.

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتر نیست از چند تا فونت توی سایتتون استفاده کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتر نیست از چند تا فونت توی سایتتون استفاده کنید؟

از چند تا استفاده میکنم ، این فونت اصلی سایت هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونی از طریق Font-API هر چندتا فونتی که میخوای به سایتت اضافه کنی خوبی فونت API اینکه حجم قالب رو دیگه افزایش نمیده و از یک سرور CDN لود میشه .

البته سایت های ایرانی که فونت API ارایه میکنن فکر نکنم به صورت CDN باشن ولی برای فونت تاهوما میتونی از سایت های خارجی یک API برای استفاده از تاهوما بگیری و استفاده کنی .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونی از طریق Font-API هر چندتا فونتی که میخوای به سایتت اضافه کنی خوبی فونت API اینکه حجم قالب رو دیگه افزایش نمیده و از یک سرور CDN لود میشه .

البته سایت های ایرانی که فونت API ارایه میکنن فکر نکنم به صورت CDN باشن ولی برای فونت تاهوما میتونی از سایت های خارجی یک API برای استفاده از تاهوما بگیری و استفاده کنی .

استفاده از فونت api باعث کندی وب سایت میشه ، به خصوص زمانی که سایت مورد نظر در دسترس نباشه.

مثلا https://www.google.com/fonts

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استفاده از فونت api باعث کندی وب سایت میشه ، به خصوص زمانی که سایت مورد نظر در دسترس نباشه.

مثلا https://www.google.com/fonts

به این علت که مشکل از سرور سایت شماست اگه هاست سایت خوب کار کنه فونت api هم خوب کار میکنه مشکل سایت های ایرانی در استفاده از font-api از گوگل اینکه سرور هاستشون اپ تایم و پردازش خوبی نداره بخاطره همین به مشکل بر میخورن . سرویس فونت گوگل اپتایم بالایی داره و هیچ وقت از دسترس خارج نیست اگه فونت های فارسی رو پشتیبانی میکرد حتمی ازش استفاده میکردم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این علت که مشکل از سرور سایت شماست اگه هاست سایت خوب کار کنه فونت api هم خوب کار میکنه مشکل سایت های ایرانی در استفاده از font-api از گوگل اینکه سرور هاستشون اپ تایم و پردازش خوبی نداره بخاطره همین به مشکل بر میخورن . سرویس فونت گوگل اپتایم بالایی داره و هیچ وقت از دسترس خارج نیست اگه فونت های فارسی رو پشتیبانی میکرد حتمی ازش استفاده میکردم .

هاست بنده هیچ مشکلی نداره و کانفیگ بالایی داره.

من منظورم مشکلی هست که اینترنت ایران با سایت های خارجی داره ، مخصوصا سایت هایی که با پورت https هستند ، مثلا اینجا در شیراز سایت های https دیر باز میشن ، تو شهرهای دیگه نمیدونم

فقط مشکل از اینترنت بنده نیستا ، 100 جای مختلف تست کردم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پروتکل https مدتیه روی ایران تقریبا قطعه یعنی مشکلات بالادستی اجازه کار باهاش رو نمی ده

api گوگل فونت هم برای اکثر آی پی های ایران تحریم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پروتکل https مدتیه روی ایران تقریبا قطعه یعنی مشکلات بالادستی اجازه کار باهاش رو نمی ده

api گوگل فونت هم برای اکثر آی پی های ایران تحریم

واقعا نمیدونم چی باید بگم دیگه با این اوضاع ... :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yaali
      سلام
      فرض کنید من فونت قالبم رو میذارم Btitr.
      روی سیستمم هم فونت Btitr نصب شده.
      حالا چطور بفهمم این فونتی که دارم روی سایت میبینم فونت Btitr ای هست که آپلود کردم و نه فونت روی سیستمم؟
       
      امیدوارم خوب توضیح داده باشم سوالم رو.
    • توسط giilass
      عرض ادب
      سایتم رو از دامنه X به دامنه y تغییر دادم.از پنل هاست(دایرکت ادمین)
      هم فایل config.php و هم جداول دیتابیس که url  سایت قدیمی داشت رو ادیت کردم 
      اما باز هم ایکون و فونت ها مشکل داره.
      تمامی مطالب تو نتایج جستجو گوگل رو هم بررسی کردم.اما به نتیجه نرسیدم.
      اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه.قالب سایتم اینویژن هست و البته افزونه wpml هم استفاده میکنم.
       
    • توسط giilass
      عرض ادب
      سایتم رو از دامنه X به دامنه y تغییر دادم.از پنل هاست(دایرکت ادمین)
      هم فایل config.php و هم جداول دیتابیس که url  سایت قدیمی داشت رو ادیت کردم 
      اما باز هم ایکون و فونت ها مشکل داره.
      تمامی مطالب تو نتایج جستجو گوگل رو هم بررسی کردم.اما به نتیجه نرسیدم.
      اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه.قالب سایتم اینویژن هست و البته افزونه wpml هم استفاده میکنم.
       
    • توسط Ehsan_wp-parsi
      سلام

      من این افزونه را نصب کردم

      روی قالب سایتم (/yweb.pergig.ir) فقط فونت تیترها را تغییر میدهد ولی فونت متن را تغییر نمیدهد (یک قالب دیگه را امتحان کردم روی آن قالب مشکلی نداشت ولی روی قالب دلخواهم این مشکل را دارد)

      فونت متن را wyekan است ولی این فونت در css وجود ندارد تا دستی عوضش کنم

      چه کار کنم تا روی این قالب فونت متن تغییر کند؟ 
    • توسط ghorbanih91
      سلام دوستان
      یه فونت رو میخوام توی قالب ووهو بزارم.فونت رو کپی میکنم دستور فونت فیس رو هم قرار میدم اما فونت نشون داده نمیشه.
      کسی هست یه نگاهی بندازه؟