• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
sokoot67

فراخوانی html در php

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

وردپرس رو نصب کردم

می خواهم در فایل home.php قالب در یک بخشی از ان یک صفحه html را فراخوانی کنم

با چه کدی می تونم اینکار را بکنم

فقط بلد بود با ای فریم بیارمش خوب نشون میداد ولی در پیج های بعدی بهم میریخت

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<?php

require 'file.html';

require_once 'file.html';

include 'file.html';

include_once 'file.html';

?>

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نشون میده صفحه html

ولی بدون استایل هست کد css رو داخلش نمیخونه ولی اگر مستقیم صفحه html باز کنم نشون میده

فقط عنوان ها رو نشون میده بدون عکس

چرا؟؟؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط sokoot67

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما کد صفحه HTML رو اینجا بذارید یا نسخه انلاین قرار دهید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینک فایل css رو به درستی بهش بدید . حتما ادرس فایل css رو درست ندادید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اصلا حواسم نبود ادرس css ها رو عوض کنم

استایل اومد

مشکل دوم

اینه که درست حسابی اجرا نمیشه

فکر کنم نام کلاس های فایل سی اس اس قالب اصلی که در فایل هدر و فوتر لود میشن با اسم کلاس های فایل html تداخل داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب اگر اینطوریه که اسم کلاسهاش رو تغییر بدید به یه چیز دیگه وردپرس را که نباید برای یک فایل html ویرایش کرد فایل را باید ویراش کرد درسته؟

و به پاسخ ها دقت کنید و کاری که دوستان می خوان را انجام بدید تا بشه کمکتون کرد

شما کد صفحه HTML رو اینجا بذارید یا نسخه انلاین قرار دهید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل دوم

اینه که درست حسابی اجرا نمیشه

فکر کنم نام کلاس های فایل سی اس اس قالب اصلی که در فایل هدر و فوتر لود میشن با اسم کلاس های فایل html تداخل داره

احتمالا در استایل مربوط به صفحه Html به تگ های Body و Html هم استایلی هایی دادید و با استایل های خود قالب وردپرس تداخل داره .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

50 دفعه اسم تمام کلاس های فایل html عوض کردم

فقط در hover مشکل داره

وقتی موس رو عکس میبرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این صفحه که نیازی به انکلود نداره

1.پوشه css رو بریزید توی پوشه ی قالبتون

2. این کدها را بگذارید توی header.php


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url');?>/css/style_common.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url');?>css/style10.css" />
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald' rel='stylesheet' type='text/css' />

3. آرایش تصاویر و متون مرتبطشون به این ترتیب باشه


<div class="view view-tenth">
<img src="نشانی تصویر" />
<div class="mask">
<h2>عنوان تصویر</h2>
<p>متن تصویر.</p>
<a href="پیوند به صفحه مربوطه" class="info">ادامه مطلب</a>
</div>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همین کاری که گفتید انجام دادم درست شد فقط یک مشکل داره

وقتی بلوک هاش می خواهم بیشتر کنم

و کپی پیست میکنم دوباره مشکل پیش میاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری