sokoot67

فراخوانی html در php

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

وردپرس رو نصب کردم

می خواهم در فایل home.php قالب در یک بخشی از ان یک صفحه html را فراخوانی کنم

با چه کدی می تونم اینکار را بکنم

فقط بلد بود با ای فریم بیارمش خوب نشون میداد ولی در پیج های بعدی بهم میریخت

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<?php

require 'file.html';

require_once 'file.html';

include 'file.html';

include_once 'file.html';

?>

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نشون میده صفحه html

ولی بدون استایل هست کد css رو داخلش نمیخونه ولی اگر مستقیم صفحه html باز کنم نشون میده

فقط عنوان ها رو نشون میده بدون عکس

چرا؟؟؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط sokoot67
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کد صفحه HTML رو اینجا بذارید یا نسخه انلاین قرار دهید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک فایل css رو به درستی بهش بدید . حتما ادرس فایل css رو درست ندادید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا حواسم نبود ادرس css ها رو عوض کنم

استایل اومد

مشکل دوم

اینه که درست حسابی اجرا نمیشه

فکر کنم نام کلاس های فایل سی اس اس قالب اصلی که در فایل هدر و فوتر لود میشن با اسم کلاس های فایل html تداخل داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اگر اینطوریه که اسم کلاسهاش رو تغییر بدید به یه چیز دیگه وردپرس را که نباید برای یک فایل html ویرایش کرد فایل را باید ویراش کرد درسته؟

و به پاسخ ها دقت کنید و کاری که دوستان می خوان را انجام بدید تا بشه کمکتون کرد

شما کد صفحه HTML رو اینجا بذارید یا نسخه انلاین قرار دهید.
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل دوم

اینه که درست حسابی اجرا نمیشه

فکر کنم نام کلاس های فایل سی اس اس قالب اصلی که در فایل هدر و فوتر لود میشن با اسم کلاس های فایل html تداخل داره

احتمالا در استایل مربوط به صفحه Html به تگ های Body و Html هم استایلی هایی دادید و با استایل های خود قالب وردپرس تداخل داره .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

50 دفعه اسم تمام کلاس های فایل html عوض کردم

فقط در hover مشکل داره

وقتی موس رو عکس میبرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این صفحه که نیازی به انکلود نداره

1.پوشه css رو بریزید توی پوشه ی قالبتون

2. این کدها را بگذارید توی header.php


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url');?>/css/style_common.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url');?>css/style10.css" />
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald' rel='stylesheet' type='text/css' />

3. آرایش تصاویر و متون مرتبطشون به این ترتیب باشه


<div class="view view-tenth">
<img src="نشانی تصویر" />
<div class="mask">
<h2>عنوان تصویر</h2>
<p>متن تصویر.</p>
<a href="پیوند به صفحه مربوطه" class="info">ادامه مطلب</a>
</div>
</div>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین کاری که گفتید انجام دادم درست شد فقط یک مشکل داره

وقتی بلوک هاش می خواهم بیشتر کنم

و کپی پیست میکنم دوباره مشکل پیش میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه مشکلی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری